Χρειάζομαι ένα Fire Stick εάν έχω Smart TV; (Κύρια χαρακτηριστικά και διαδικασία εγκατάστασης)

Εάν έχετε μια νέα έξυπνη τηλεόραση με όλες τις υπηρεσίες ροής. Δεν χρειάζεστε Fire Stick για να συνδέσετε την τηλεόρασή σας στο Internet μέσω Wi-Fi ή ενσύρματης σύνδεσης. και απολαύστε διάφορες υπηρεσίες Αλλά αν έχετε μια παλαιότερη έξυπνη τηλεόραση και θέλετε να απολαύσετε μεγάλη ποικιλία περιεχομένου από όλες σχεδόν τις ψηφιακές εφαρμογές, τότε ναι, το Fire Stick είναι χρήσιμο.

Για να έχει η έξυπνη τηλεόρασή σας η καλύτερη απόδοση χωρίς Fire Stick, απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο, είτε πρόκειται για Wi-Fi είτε για καλωδιακή σύνδεση.

Οι πιο πρόσφατες τηλεοράσεις έχουν πολλές δυνατότητες. Αυτά τα χαρακτηριστικά μειώνουν τις δυνατότητες της τηλεόρασης. Εδώ έρχεται το Fire Stick ως προσθήκη στην έξυπνη τηλεόρασή σας.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το λαμπάκι, τη ρύθμιση, τις λειτουργίες και άλλες πρόσθετες λειτουργίες.

Πώς λοιπόν χρησιμοποιείτε ένα ραβδί φωτιάς;

Το Fire Stick είναι μια ισχυρή συσκευή πολυμέσων ροής που μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε έξυπνη τηλεόραση. Μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, εφαρμογές και παιχνίδια. Ναι, είναι μια μικρή συσκευή. Αλλά περιέχει πολύ μεγάλο υλικό μέσα. Έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή και υποστηρίζει γρήγορο Wi-Fi.

να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ ραβδί Πρέπει να έχετε εγγεγραμμένο λογαριασμό στον πάροχο υπηρεσιών σας.Η Amazon, για παράδειγμα, εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στον πάροχο. Θα δείτε την επιλογή δημιουργίας λογαριασμού κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.

Το Fire Stick ουσιαστικά απαιτεί λογαριασμό. Επειδή διευκολύνει τη ροή περιεχομένου από παρόχους υπηρεσιών και άλλες λειτουργίες.

Πώς να τοποθετήσετε ένα ελαφρύ ραβδί

όταν αγοράζετε ένα ελαφρύ ραβδί Θα λάβετε ένα πακέτο που περιέχει: Νέο Fire Stick, τηλεχειριστήριο, καλώδιο USB και τροφοδοτικό, επέκταση HDMI, μπαταρίες 2-3x και οδηγίες που θα σας βοηθήσουν.

Βήμα 1: στην αρχή Συνδέστε το τροφοδοτικό στο τροφοδοτικό. Συνδέστε το άλλο άκρο του Fire Stick σε μια διαθέσιμη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας.

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και επιλέξτε το πλαίσιο εισόδου HDMI για τη θύρα που χρησιμοποιείτε για να συνδέσετε το Fire Stick.

Βήμα 3: Στην τηλεόρασή σας θα εμφανιστεί μια οθόνη φόρτωσης με το λογότυπο Fire Stick. Τοποθετήστε τις μπαταρίες στο τηλεχειριστήριό σας και συνδέστε το στο Fire Stick.

Βήμα 4: Ακολουθήστε τις οδηγίες και συνδέστε τη συσκευή σας στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi.

Αν και το λαμπερό stick είναι ωραίο και εύκολο στη χρήση, Αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όλους.

Μερικοί από τους λόγους είναι:

Δεν θα αντικατοπτρίζει τηλέφωνα, tablet, φορητούς υπολογιστές και άλλες συσκευές στην τηλεόρασή σας, όπως το Chromecast και άλλες συσκευές ροής.

Ωστόσο, έρχεται με μερικά ωραία χαρακτηριστικά.

Ακόμα κι αν έχετε έξυπνη τηλεόραση, η λειτουργία Fire Stick είναι χρήσιμη.

1. Εύχρηστος: Οι πάροχοι Fire Stick διασφαλίζουν ότι οι συσκευές τους είναι προεγγεγραμμένες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγγραφή της συσκευής σας πριν τη χρησιμοποιήσετε.

όταν αγοράζετε Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε μια συνδρομή επί πληρωμή, να ενεργοποιήσετε το Fire και να συνδεθείτε στην τηλεόρασή σας με αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο.

2. Γονικοί ελέγχοι: Το Fire Stick συνοδεύεται από μια απλή ρύθμιση γονικών ελέγχων. Ένας κωδικός PIN μπορεί να οριστεί για να περιορίζει την πρόσβαση σε περιεχόμενο για ενηλίκους. Οι πάροχοι διασφαλίζουν ότι όλες οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές στον κατάλογό τους και οι εφαρμογές από το κατάστημα εφαρμογών τους έχουν βαθμολογία.

Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε οποιοδήποτε περιεχόμενο δεν είναι κατάλληλο για εφήβους.

3. Για την παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων: Παρακολουθήστε πόσα δεδομένα χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας τη λειτουργία παρακολούθησης δεδομένων που είναι ενσωματωμένη στο φωτιστικό στικ. Μπορείτε να επιλέξετε την προτιμώμενη ποιότητα προβολής για να διαχειριστείτε τη χρήση δεδομένων. Το Fire Stick μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να σας ειδοποιεί πριν ξεπεραστεί το όριο δεδομένων που έχετε ορίσει.

4. Κυρίως περιεχόμενο: Οι περισσότεροι πάροχοι υποστηρίζουν ότι το Fire Stick προσφέρει χιλιάδες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλήματα, ειδήσεις, μουσική και παιχνίδια. Η επιλογή ποικίλλει από τις πιο πρόσφατες υπερπαραγωγές του Bollywood έως τις υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ όλων των εποχών. Εξαρτάται από τον μεταφορέα σας. Παίρνετε όσα μπορούν να σας δώσουν, ωστόσο, ανάλογα με τη συνδρομή σας και την υπηρεσία δωρεάν πτήσης.

5. Απομακρυσμένη φωνητική αναζήτηση: Αυτό είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του light stick. Το τηλεχειριστήριο φωνής ανταποκρίνεται άμεσα και σας βοηθά να βρείτε εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο που θέλετε μόνο με τη φωνή σας.

6. Απίστευτη ταχύτητα: Σε αντίθεση με τις έξυπνες τηλεοράσεις, το Fire Stick είναι γρήγορο. Λειτουργεί σε σχέδιο ενός megabyte ανά δευτερόλεπτο και μεταδίδεται σε HD. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης μπορεί να επεκταθεί καθώς υπάρχουν μόνο 5 gigabyte ελεύθερου χώρου.

Άλλα χαρακτηριστικά του Fire Stick περιλαμβάνουν:

1. Συνδέστε εύκολα ακουστικά ή ηχεία Bluetooth στο Firestick.

2. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Fire Stick και στο App Store και στο Play Store.

3. Συνδέστε το τηλέφωνό σας στο Fire Stick και χρησιμοποιήστε το ως πληκτρολόγιο.

4. Τα περισσότερα τηλεχειριστήρια τηλεόρασης λειτουργούν καλά με ραβδιά φωτιάς. Επομένως, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε δύο τηλεχειριστήρια ταυτόχρονα.

5. Παίξτε βίντεο απευθείας από το Prime Video με ένα κλικ και ακόμη και παίξτε την εφαρμογή YouTube στο Fire Stick από το τηλέφωνό σας.

Ρεκόρ: Και οι δύο συσκευές θα πρέπει να έχουν εγγεγραμμένο τον ίδιο λογαριασμό ώστε αυτή η δυνατότητα να λειτουργεί ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πόσο κοστίζει ένα ελαφρύ στικ και πού μπορώ να το αγοράσω;

Τα τυπικά φωτιστικά κοστίζουν περίπου 75-100 $. Διαθέσιμο σε ιστότοπους αγορών Το Amazon είναι το πιο αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα για λαμπάκια. Το Amazon έχει επίσης τα δικά του φωτιστικά.

Απαιτείται μηνιαία συνδρομή όταν είστε κάτοχος Fire Stick;

Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια σειρά από εφαρμογές στο Fire Stick που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές δωρεάν. Με τις δωρεάν εφαρμογές, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ορισμένες εφαρμογές όπως το Netflix απαιτούν χρέωση συνδρομής. Μηνιαία πρόσβαση στο περιεχόμενο

Το Fire Stick σάς δίνει δωρεάν πρόσβαση σε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια των ΗΠΑ μέσω εφαρμογών τρίτων. Χρειάζεστε μηνιαία συνδρομή.

Είναι το Fire Stick κατάλληλο για όλες τις τηλεοράσεις;

Τα Firesticks λειτουργούν με όλες τις τηλεοράσεις. Συμπεριλαμβανομένων των μη έξυπνων τηλεοράσεων Συνδέστε το Fire Stick στη μη έξυπνη τηλεόρασή σας μέσω θύρας HDMI και απολαύστε όλες τις υπηρεσίες που λαμβάνετε στην Smart TV σας.

Γιατί θα χρειαστείτε ένα ραβδί φωτιάς όταν έχετε ήδη μια έξυπνη τηλεόραση;

Πολλές επωνυμίες τηλεοράσεων δεν διαθέτουν όλες τις εφαρμογές που χρειάζεστε σε μια έξυπνη τηλεόραση. Για παράδειγμα, όλες οι εφαρμογές ή οι λειτουργίες-στόχοι για τη ροή βίντεο και τα παιχνίδια Netflix, καθώς και οι εφαρμογές βοηθητικού καιρού είναι διαθέσιμες στο Fire Stick. Ορισμένες Smart TV διαθέτουν δεν παρέχει μέγιστη απόδοση.

Το FireStick, μερικές φορές γνωστό ως Roku Stick, είναι μια εξαιρετική και προσιτή προσθήκη στην τεχνολογία ψυχαγωγίας της επιλογής σας στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Πώς λειτουργεί ένα ελαφρύ ραβδί;

ελαφρύ ραβδί Βασίζεται σε πόρους και λογισμικό υπολογιστή που ενημερώνεται και ενημερώνεται περιοδικά.Κατασκευασμένο για μεταφορά δεδομένων και μεταφορά δεδομένων.

είναι Εξαρτάται από τον ισχυρό επεξεργαστή για την επίτευξη γρήγορης και αποτελεσματικής μεταφοράς δεδομένων.Το μικρό μέγεθος το καθιστά προσβάσιμο εύκολο να μετακινηθεί Και λειτουργεί παντού και σε όλους τους τύπους τηλεοράσεων.

αφ ‘ετέρου, Αυτή η συσκευή μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε διαμόρφωση οθόνης. Υποστήριξη τηλεόρασης, είτε πρόκειται για συσκευή τηλεόρασης χαμηλού επιπέδου είτε προηγμένης τεχνολογίας.

Οι έξυπνες τηλεοράσεις μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, όπως ροή ζωντανής τηλεόρασης, αναπαραγωγή μουσικής, προβολή φωτογραφιών Google YouTube κ.λπ.

Τα ελαφριά ραβδιά χρησιμοποιούνται κυρίως για την παροχή οπτικής καθοδήγησης.Ειδικά μια οικονομική τηλεόραση Αυτό καθιστά δυνατή τη ροή βίντεο και ταινιών υψηλής ευκρίνειας.

Ωστόσο, η απόδοση θα διαφέρει μεταξύ μοντέλων και κατασκευαστών.

Οι εταιρείες εφευρίσκουν συνεχώς νέες και καινοτόμες τεχνολογίες για τη δημιουργία καλύτερων Smart TV. Αυτό αυξάνει το κόστος αγοράς, επομένως δεν μπορείτε να αλλάζετε συνέχεια τηλεοράσεις. Καθώς κυκλοφορούν νέες εκδόσεις με νέες δυνατότητες, χρειάζεστε ένα Fire Stick για να απολαύσετε όλο το ποιοτικό ψηφιακό περιεχόμενο.

στα αληθεια, Τα Firesticks φέρνουν επανάσταση στην τηλεόραση και φέρνουν εφαρμογές αιχμής, υπηρεσίες ροής και κανάλια.

τελικές σκέψεις

Η αρχική ιδέα των Smart TVs ήταν να διευκολύνουν τη σύνδεση στο Διαδίκτυο και τη χρήση υπηρεσιών Διαδικτύου. Ναι, οι Smart TV είναι καλές συσκευές. Αλλά δεν έχει τόσες επιλογές που θέλετε. Αυτό το σφάλμα απαιτεί από τους χρήστες να συνδέσουν ένα Fire Stick για να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα της Smart TV. Τα Fire Stick σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε και να αναβαθμίζετε τη λειτουργία Smart TV. Με όλες τις υπηρεσίες ροής, το Fire Stick δεν είναι απαραίτητο.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *