Χρήση αλουμινόχαρτου στο φούρνο – Είναι ασφαλές; (4 τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε τέλεια)

Ναι, είναι ασφαλές να βάλετε αλουμινόχαρτο στο φούρνο. Αλλά πριν αφαιρέσετε το πιάτο τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο. Πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα. Εάν σκοπεύετε να ψήσετε ή να μαγειρέψετε ή να ξαναζεστάνετε οποιοδήποτε φαγητό Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλουμινόχαρτο. Αλλά αν σκοπεύετε να το τοποθετήσετε στο κάτω μέρος του φούρνου για να αποφύγετε σταγόνες και χυσίματα. Μπορεί να μην είναι πολύ καλή ιδέα.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα που πρέπει να γνωρίζετε για το αλουμινόχαρτο από το αν είναι ασφαλές στο φούρνο. Ας πάμε πίσω και ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Τι είναι το φύλλο αλουμινίου;

Το φύλλο αλουμινίου είναι κατασκευασμένο από μέταλλο αλουμινίου και χτυπιέται σε μια επιφάνεια που μοιάζει με χαρτί. Το φύλλο αλουμινίου χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε σπίτι. Αυτό το πιάτο είναι αναπόσπαστο μέρος της κουζίνας. Είτε πρόκειται για ψήσιμο / μαγείρεμα / ζέσταμα φαγητού. ότι θέλεις να κάνει

Πώς σας βοηθά το αλουμινόχαρτο να μαγειρεύετε/ζεσταίνετε ξανά το φαγητό;

Εάν γνωρίζετε τα βασικά της επιστήμης, γνωρίζετε ότι το Al (αλουμίνιο) είναι ένας καλός μονωτήρας. Αυτό σημαίνει ότι απορροφά καλά τη θερμότητα. και επειδή απορροφά αρκετή ποσότητα θερμότητας Αυτό σας επιτρέπει να ψήνετε/μαγειρεύετε/ζεστάνετε φαγητό. Αν σκοπεύετε να ψήσετε μπισκότα ή κέικ ή να ψήσετε μπριζόλα ή λαχανικά. Μπορείτε να τα κάνετε σε αλουμινόχαρτο. Τώρα ξέρετε μερικά πράγματα για το αλουμινόχαρτο. Ας δούμε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το φύλλο αλουμινίου.

1. με θήκη φαγητού

Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους χρήσης αλουμινόχαρτου είναι να τυλίγετε τα τρόφιμα. Ίσως ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ξαναζεστάνετε το φαγητό. Ο κόσμος στις μέρες μας βιάζεται. Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για κάτι άλλο. Δεν έχουν χρόνο να ζεστάνουν φαγητό με αέριο. Το αλουμινόχαρτο είναι τόσο εύκολο να το βρεις που το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τυλίξεις το φαγητό και να το βάλεις στο φούρνο ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Θα κάνει το φαγητό να μαγειρευτεί/ζεσταθεί καλύτερα. Επειδή διατηρεί όλη την υγρασία του φαγητού, δεν στεγνώνει.

2. ταψί

Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές. Αν σκοπεύετε να ψήσετε κέικ, να φτιάξετε μπισκότα ή να ψήσετε τις αγαπημένες σας μπριζόλες και λαχανικά. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη μέθοδο. αντί να μαγειρεύετε το φαγητό απευθείας στο ταψί Μπορείτε να καλύψετε το αλουμινόχαρτο και να τοποθετήσετε το φαγητό στο ταψί. Βοηθά το φαγητό να μαγειρευτεί ομοιόμορφα και διατηρεί το ταψί καθαρό. Αφού μαγειρέψετε/ψήσετε/ψήσετε το φαγητό Μπορείτε να πετάξετε το αλουμινόχαρτο.

3. στο ράφι

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική επειδή βάζουν το αλουμινόχαρτο απευθείας στο ράφι και βάζουν το φαγητό από πάνω. Αυτή είναι κοινή πρακτική. Αλλά υπάρχει πάντα μια πιθανότητα το αλουμινόχαρτο να καεί και να κολλήσει στο ράφι. κάνει τον καθαρισμό να γίνεται ταλαιπωρία Έτσι την επόμενη φορά που θα τοποθετήσετε το αλουμινόχαρτο απευθείας στο ράφι. Λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές.

4. στο κάτω μέρος του φούρνου

Μια κοινή πρακτική για τη χρήση αλουμινόχαρτου είναι να τοποθετείτε το αλουμινόχαρτο στο κάτω μέρος του φούρνου. Αυτό γίνεται κυρίως για να μην στάζει ή χυθεί το φαγητό. Αλλά ειλικρινά, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο; Επειδή το αλουμινόχαρτο σας τείνει να κολλάει στη σχάρα. δυσκολεύει τον καθαρισμό Αλλά προκαλεί επίσης ανομοιόμορφη θέρμανση του φαγητού. κυρίως επειδή το φύλλο αλουμινίου αντανακλά τη θερμότητα Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο θερμαντικό στοιχείο στο φούρνο σας.

Να κάνετε και να μην κάνετε

Τώρα γνωρίζετε τις κοινές χρήσεις του φύλλου αλουμινίου. Εδώ είναι τα πρέπει και τα μη του αλουμινόχαρτου.

του όχι
Αν σκέφτεστε να ψήσετε μπισκότα ή κέικ. Θα πρέπει να στρώσετε το ταψί με αλουμινόχαρτο. Θα βοηθήσει το φαγητό να βγει καθαρό και θα αποτρέψει το κάψιμο των πιάτων! Πολλοί αρτοποιοί υποστηρίζουν ότι τα μπισκότα θα είναι πιο τραγανά αν τα ψήσετε σε αλουμινόχαρτο. που διαφέρει από το ψήσιμο σε λαδόκολλα Εάν επενδύετε το κάτω μέρος του φούρνου σας με αλουμινόχαρτο για να μην στάζει ή χυθεί, μην το κάνετε! Ίσως δεν γνωρίζετε ότι η χρήση αλουμινόχαρτου στο κάτω μέρος μπορεί να ζεστάνει τα τρόφιμα άνισα και με την πάροδο του χρόνου. μπορεί να καταστρέψει το θερμαντικό στοιχείο του φούρνου. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε όλες τις σταγόνες και τις διαρροές είναι να περιμένετε να κρυώσει λίγο ο φούρνος και να τον σκουπίσετε με ένα πανί.
Εάν μαγειρεύετε φαγητό με έντονη μυρωδιά Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε αλουμινόχαρτο καθώς θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το άρωμα και την υγρασία φαγητού όπως μπριζόλα, κοτόπουλο, ψάρι και να το διατηρήσετε ζουμερό και τρυφερό όταν το τρώτε. Μην χρησιμοποιείτε αλουμινόχαρτο όταν μαγειρεύετε στο φούρνο μικροκυμάτων. Εάν τοποθετήσετε φαγητό σε αλουμινόχαρτο Το φαγητό δεν απορροφά θερμότητα. Διαφορετικά θα βλάψει τον φούρνο.
Αν σκοπεύετε να τυλίξετε τα αυγά σε αλουμινόχαρτο Χρησιμοποιήστε χοντρό φύλλο αλουμινίου. Μη χρησιμοποιείτε αλουμινόχαρτο όταν μαγειρεύετε ή ψήνετε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε οξύ. γιατί αν το κάνεις αυτό Τα οξέα των τροφίμων θα αντιδράσουν μαζί τους και θα σχηματίσουν ένα φιλμ που μπορεί να βλάψει το φαγητό σας.

Μαγειρέψτε το φαγητό στο φούρνο σε αλουμινόχαρτο.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλουμινόχαρτο για να τραγανίσετε εύκολα τις χοιρινές μπριζόλες. Η χρήση αλουμινόχαρτου δεν είναι μόνο πιο εύκολη. αλλά και δημιουργεί λιγότερη μυρωδιά στην κουζίνα σας. Αυτό είναι χρήσιμο εάν μοιράζεστε αυτόν τον χώρο με άλλους. Και δεν θα μυρίζουν σαν κρέας. Γιατί το αλουμίνιο δεν θερμαίνεται πάνω από 350 βαθμούς Φαρενάιτ.

Τι θα συμβεί αν χρησιμοποιήσετε αλουμινόχαρτο στο φούρνο;

Το αλουμίνιο, ένα μέταλλο, μπορεί να αντιδράσει με ορισμένα συστατικά των τροφίμων για να δημιουργήσει νέες γεύσεις και χρώματα. όταν χρησιμοποιείται ως επένδυση στη σόμπα Το αλουμίνιο δημιουργεί ατμούς που αντιδρούν με τα τρόφιμα για να σχηματίσουν τόσο οξείδιο αλουμινίου όσο και νερό. Και οι δύο αυτές χημικές ουσίες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την οργανική ύλη στα τρόφιμα σας και να προκαλέσουν καρκίνο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το φύλλο αλουμινίου;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ταψί αλουμινίου βαρέως τύπου, ένα φούρνο και το φαγητό που θέλετε να μαγειρέψετε. Τοποθετήστε το χέρι σας στο αλουμινόχαρτο και πιέστε απαλά στο επιθυμητό σχήμα/μέγεθος του πιάτου. Στρώστε το φαγητό σας με αλουμινόχαρτο και γεμίστε το με φαγητό. Βάλτε το στο φούρνο και voila! Θα έχετε ένα υπέροχο γεύμα σε λίγα λεπτά.

στο τέλοςΕίναι ασφαλές να μαγειρεύετε/ψήνετε/ψηνίζετε φαγητό σε αλουμινόχαρτο. Αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρθηκαν προηγουμένως! Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν το μαγείρεμα σε αλουμινόχαρτο αυξάνει την περιεκτικότητα των τροφίμων σε αλουμίνιο. Ως αποτέλεσμα, το σώμα μας καταναλώνει περισσότερο αλουμίνιο. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κάποιο αλουμίνιο μπορεί να διαχωριστεί από τα τρόφιμα. Αλλά η ποσότητα δεν είναι αρκετή για να έχει αρνητική επίδραση στο σώμα σας Μην ανησυχείτε λοιπόν πολύ και απολαύστε τη μαγειρική σας!

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *