Συλλογή από το καλύτερο μπουκάλι ψεκασμού το 2021 (Κριτικές, θήκες χρήσης και οδηγός αγοράς)

Ένα μπουκάλι ψεκασμού είναι ένα ευέλικτο εργαλείο και ένα πολύτιμο αντικείμενο που πρέπει να έχετε στο σπίτι σας. Γιατί μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κηπουρική. αύξηση της υγρασίας του αέρα κάντε φρέσκο ​​αέρα ή χρησιμοποιήστε για ψεκασμό σεντονιών και υφασμάτων Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε κουρεία και ινστιτούτα αισθητικής για τη διανομή αρωμάτων, ελαίων και αρωματοθεραπείας. Ωστόσο, τα επαναχρησιμοποιούμενα δοχεία είναι μια καλή επένδυση για εσάς. γιατί μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα Ξεφορτωθείτε τα πολλά μπουκάλια γύρω σας, μειώνοντας τα απόβλητα και βοηθώντας σας να παραμείνετε οργανωμένοι και πράσινοι.

Επιλέξτε μια βαρέως τύπου, καλής ποιότητας, ελαφριά και εύχρηστη συσκευή ανάλογα με τις ανάγκες σας.Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε έναν ψεκαστήρα για καθαρισμό ή κηπουρική. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα δοχείο υπό πίεση για να κάνετε την εργασία σας πιο βολική και απλή. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ένα δοχείο αεροζόλ. Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν το μέγεθος, το υλικό, την τιμή, την ποιότητα και τον τύπο του δοχείου αεροζόλ.

Η αγορά του καλύτερου ψεκαστήρα δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάρκες και μοντέλα στην αγορά. Γι’ αυτό αφιερώσαμε χρόνο για να σας φέρουμε τις καλύτερες κριτικές και τους οδηγούς αγοραστών που θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις επιλογές σας όταν ψωνίζετε. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την καλύτερη προετοιμασία δοκιμής.

Γιατί να επιλέξετε ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι ψεκασμού;

Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε κουρασμένοι με λίγη άσκηση στο πλύσιμο του ψεκαστήρα. Θα πρέπει να επιλέξετε επαναχρησιμοποιούμενα δοχεία. Επειδή αισθάνεται ότι αξίζει τον κόπο να το αποθηκεύσετε σε ένα χαριτωμένο μικρό μπουκάλι και συνοδεύεται από πολλά οφέλη που αξίζουν τα χρήματά σας. Αυτά τα οφέλη περιλαμβάνουν:

Θα πρέπει να επιλέξετε ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι καθώς πολλά πλαστικά μπουκάλια παράγονται σε μεγάλες ποσότητες κάθε φορά. Χρησιμοποιήστε γυάλινα δοχεία καθώς είναι καλύτερη εναλλακτική του πλαστικού και είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Η αγορά ενός επαναγεμιζόμενου ψεκαστήρα σας εμποδίζει να αγοράσετε διοξείδιο του άνθρακα, βουτάνιο και προπάνιο, όλα τα αέρια του θερμοκηπίου που συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη και στην αιθαλομίχλη.

Η απόρριψη δοχείων αεροζόλ εγείρει ανησυχίες για επικίνδυνα απόβλητα εάν τα δοχεία δεν πλένονται καλά. Αυτό συμβαίνει συχνά.

Τα επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια σας εξοικονομούν χρήματα επειδή αγοράζετε δοχεία μόνο μία φορά. Το μόνο κόστος που θα επιβαρυνθείτε είναι το κόστος της εμφιάλωσης.Ωστόσο, θα πρέπει να μάθετε πώς να καθαρίζετε και να επαναχρησιμοποιείτε τα μπουκάλια για να κάνετε τον ψεκασμό σας ευχάριστο.

Η προσαρμογή στις νέες αλλαγές που σχετίζονται με κάθε αγορά δοχείων αεροζόλ μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκη. Μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα αγοράζοντας επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια. Το να έχετε ένα ανθεκτικό δοχείο ψεκασμού για το προϊόν που χρησιμοποιείτε θα σας βοηθήσει. Εάν επαναχρησιμοποιήσετε τον ψεκαστήρα Θα πρέπει πάντα να το ανανεώνετε όταν το χρειάζεστε.

Παράγοντες για να επιλέξετε το καλύτερο μπουκάλι ψεκασμού.jpg

Τι να ψάξετε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ψεκαστήρες, ανάλογα με τη χρήση και τον σκοπό τους. Ψεκαστήρες καθαριστικού κουζίνας, ψεκαστήρες μακιγιάζ, φιλικά προς το περιβάλλον μπουκάλια, ψεκαστήρες κήπου και άλλα. Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψη όταν αγοράζετε δοχεία ψεκασμού που να ταιριάζουν με τις ανάγκες σας

μπουκάλι

Ανάλογα με τις ανάγκες και τους σκοπούς σας, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο του ψεκαστήρα.Άλλα δοχεία είναι σχεδιασμένα για ψεκασμό νερού. ενώ άλλα δοχεία Σχεδιασμένο για να ψεκάζει νέφος νερού Τα αρώματα και τα αιθέρια έλαια πρέπει να ομιχλίζονται. Ενώ τα προϊόντα ομορφιάς μπορεί να κυκλοφορούν ως τάση Οι τύποι των ψεκαστήρων είναι οι εξής:

με αυτό το σπρέι αντλίας Πρέπει να πιέσετε προς τα κάτω την αντλία για να απελευθερωθεί το σπρέι μέσα από το ακροφύσιο. Αυτός ο ψεκαστήρας είναι ιδανικός για τη διανομή μικρών ποσοτήτων όπως αρώματα ή λακ.

Τα σπρέι σκανδάλης χρησιμοποιούνται συνήθως στο σπίτι σας για να καθαρίσετε πράγματα όπως καθαριστικά γυαλιού ή φούρνου. όταν πατάτε τη σκανδάλη Απελευθερώνει το περιεχόμενο μέσω του ακροφυσίου.Επιπλέον, πολλά ακροφύσια ψεκασμού σκανδάλης διαθέτουν θέση ψεκασμού, ροής ή απενεργοποίησης.

όταν χρησιμοποιείτε τον ατμοποιητή Θα πιέσετε το λαστιχένιο μπαλόνι με το χέρι για να απελευθερώσετε το αέριο που διώχνει το υγρό έξω από το εσωτερικό του μπουκαλιού. Συνήθως αυτό το υγρό διασπάται σε μικροσκοπικά σταγονίδια. Επομένως κατάλληλο για ψεκασμό αρωμάτων και σπρέι.

ικανότητα

Τα δοχεία αεροζόλ διατίθενται σε μεγέθη από 8 ουγγιές έως 32 ουγγιές. Ωστόσο, η ποσότητα που χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό δεν θα είναι ίδια με την ποσότητα που χρησιμοποιείτε για αρώματα και αρωματοθεραπεία. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με το τι σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Το άρωμα και η αρωματοθεραπεία είναι μικρά. Αυτό το καθιστά φιλικό προς τα ταξίδια και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

έννοια

Οι ψεκαστήρες κατασκευάζονται συχνά από πλαστικό, αλουμίνιο ή γυαλί, ωστόσο, οι όξινες ενώσεις μπορούν να διαλύσουν το πλαστικό. Επομένως, η κατασκευή γυαλιού είναι η καλύτερη επιλογή. ο Τα γυάλινα μπουκάλια μπορεί να είναι διαφανή γυαλί, μπλε κοβαλτίου και πορτοκαλί, ωστόσο, το μπλε κοβαλτίου και το πορτοκαλί είναι τα καλύτερα.

προσαρμογή

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά είναι η ρύθμιση των ακροφυσίων. Πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με το αν θέλετε μια απότομη ροή στο στόχο ή μια λεπτή ομίχλη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει τους τύπους σπρέι που μπορούν να σας προσφέρουν.

απαιτούμενα στοιχεία

Τα εξαρτήματα του μπουκαλιού ψεκασμού καθορίζουν την ποιότητα και την αντοχή. Μερικές περιοχές που πρέπει να προσέξετε περιγράφονται παρακάτω:

Το καπάκι σκόνης είναι το επάνω μέρος του μπουκαλιού. γνωστό και ως προστατευτικό κάλυμμα που παρέχει προστασία στον ενεργοποιητή και τη θύρα ψεκασμού από σκόνη και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Αποτρέπει επίσης το τυχαίο πάτημα του ενεργοποιητή.

Τα καπέλα είναι επίσης κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, οπότε φροντίστε να επιλέξετε ένα που είναι ανθεκτικό. Συνιστάται η μη επαναχρησιμοποίηση του ψεκαστήρα χωρίς το κάλυμμα σκόνης.

Ο ενεργοποιητής κλείνει με ένα καπάκι σκόνης και είναι το τμήμα που πιέζετε για να απελευθερώσετε το περιεχόμενο του φιαλιδίου. Προεξέχει από το δοχείο σαν να είναι μπροστά. Συχνά οι σκανδαλισμοί έχουν σχήμα χαπιού. Έχει λεπτό λαιμό και επίπεδη κορυφή.

Το ακροφύσιο είναι το στόμιο ενός μικρού ψεκαστήρα ομίχλης με μια μικρή τρύπα στην επιφάνειά του, αλλά αυτό είναι απαραίτητο μέρος του ψεκαστήρα. Μετατρέπει το γεμάτο υγρό σε ομίχλη.Υπάρχουν επίσης πολλά κανάλια στο εσωτερικό για να δημιουργήσουν μια δίοδο για να περάσει το υγρό πριν φύγει από το δοχείο.

Το πώμα τυλίγει τη φιάλη σαν κολάρο κάτω από τον ενεργοποιητή. Και εδώ είναι που το κάλυμμα σκόνης κάθεται από πάνω και συνδέει όλα τα εξαρτήματα στο πραγματικό δοχείο. Το καπάκι έχει σχεδιαστεί για να είναι λείο, ματ ή σατέν και μπορεί να φαίνεται ότι αναμειγνύεται άψογα στο μπουκάλι.

Αν και είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα κομμάτια. Αλλά το παρέμβυσμα είναι επίσης σημαντικό μέρος στη συναρμολόγηση δοχείων αεροζόλ. Το παρέμβυσμα είναι ένα λεπτό, επίπεδο υλικό που λειτουργεί ως σφράγισμα για να αποτρέψει τη διαρροή περιεχομένου. Είναι στο κάτω μέρος του καπακιού που ταιριάζει με το πραγματικό μπουκάλι.

Τα υλικά της φλάντζας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υλικό. αλλά θα πρέπει να αποτρέψει τη διαρροή Πρέπει να ελεγχθεί για να διασφαλιστεί η συμβατότητα και η αξιοπιστία.

Ο μηχανισμός άντλησης είναι η καρδιά κάθε λεπτής ομίχλης που αποτελείται από πολλά μικρά μέρη: έμβολα, καλύμματα περιβλήματος, άξονες, ελατήρια, τσιμούχες και μητρικά περιβλήματα. Ο μηχανισμός άντλησης είναι αυτός που μεταφέρει το υγρό από το δοχείο στον ενεργοποιητή.

Συμβουλή Η άκρη είναι μια λεπτή δίοδος που επιτρέπει στο υγρό να ταξιδέψει από το κάτω μέρος της φιάλης προς την αντλία. Επιπλέον, ένας υποβρύχιος σωλήνας είναι προσαρτημένος στο κάτω μέρος της αντλίας. Εκτείνεται μέχρι το κάτω μέρος του δοχείου και έχει πάτο σε σχήμα V για να αποτρέπει το μπλοκάρισμα του σωλήνα.

Είναι το πιο σημαντικό μέρος όλων των μπουκαλιών ψεκασμού που χρησιμοποιούνται για να συγκρατούν το υγρό και να κρατούν το δοχείο όρθιο. Το σώμα του μπουκαλιού είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, μέταλλο και γυαλί, αλλά αν θέλετε να το επαναχρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε ένα ψεκαστήρα από γυαλί. Λόγω των μοναδικών απορροφητικών ιδιοτήτων του, του επιτρέπει να συγκρατεί υγρά πιο αποτελεσματικά από άλλα υλικά.

Κορυφαία 6 μπουκάλια σπρέι (δημοφιλείς επιλογές)

βιασύνη? Δείτε τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. μπουκάλι ψεκασμού Από το Amazon, ελέγξτε τους συνδέσμους προϊόντων, τις λεπτομέρειες και τις τιμές.

# Προεπισκόπηση προϊόν Εκτίμηση
1 Μπουκάλι ψεκασμού Dolco Cali 8 oz. Frost Identi... Μπουκάλι ψεκασμού Dolco Cali 8 oz. Frost Identi… 19.643 κριτικές
2 Πλαστικό μπουκάλι ψεκασμού Bar5F, στεγανό, άδειο, 16... Πλαστικό μπουκάλι ψεκασμού Bar5F, στεγανό, άδειο, 16… 3.973 κριτικές
3 Μπουκάλι ψεκασμού Janbee - Άδειο μπουκάλι ψεκασμού... Μπουκάλι ψεκασμού Janbee – Άδειο μπουκάλι ψεκασμού… 10.270 κριτικές
4 Πλαστικό μπουκάλι σπρέι Unico (Συσκευασία των 4, 24 Oz.,... Πλαστικό μπουκάλι σπρέι Unico (Συσκευασία των 4, 24 Oz,… 16.014 κριτικές
5 Μπουκάλι ψεκασμού - 3 Συσκευασία - Mist/Stream, Premium 16... Μπουκάλι ψεκασμού – 3 Συσκευασία – Mist/Stream, Premium 16… 5.480 κριτικές
6 Bar5F Πλαστικό μπουκάλι σπρέι 16 Oz | Αδιάβροχο,... Bar5F Πλαστικό μπουκάλι ψεκασμού 16 Oz | Απόδειξη διαρροής,… 3.126 κριτικές

Κριτικές δημοφιλών μπουκαλιών ψεκασμού

Έχουμε αφιερώσει χρόνο για να σας παρέχουμε τα πιο δημοφιλή δοχεία αεροζόλ βαρέως τύπου. για να κάνετε τη διαδικασία αγοράς σας πιο εύκολη και ομαλή Παρακάτω είναι οι καλύτερες κριτικές για τα καλύτερα δοχεία αεροζόλ στην αγορά.

1. Sally’s Organics Empty Amber Glass Sprayer: Το καλύτερο γυάλινο μπουκάλι ψεκασμού.

Τα κενά μπουκάλια ψεκασμού διπλής συσκευασίας είναι σχεδιασμένα για άνετο κράτημα και μεγάλη χωρητικότητα. Έτσι δεν χρειάζεται να ανανεώνετε όσο συχνά θέλετε. Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από υλικά χωρίς BPA και χωρίς μόλυβδο που παρέχουν προστασία από την υποβάθμιση της υπεριώδους ακτινοβολίας, διατηρώντας ασφαλή τα αιθέρια έλαιά σας. Και συνοδεύεται από μια αξιόπιστη σκανδάλη ψεκασμού πίεσης, δύο καπάκια και τέσσερις ετικέτες Sally’s Organic.

Επιπλέον, το μπουκάλι ψεκασμού είναι ευέλικτο. Έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διαφορετικούς σκοπούς που περιλαμβάνουν: Σπρέι ψύλλων ή μυρωδιά κατοικίδιων ζώων φυσικό αποσμητικό χώρου για το σπίτι Καθαριστικό δαπέδου ή χαλιών και ένα μείγμα από ξύδι και νερό για τον καθαρισμό των παραθύρων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατική κρέμα προσώπου για ομορφιά, πλύσιμο λαχανικών, απόσμηση του μπάνιου Ψεκάστε βότανα ή παχύφυτα. Σπρέι οικιακού υφάσματος για σιδέρωμα Ενυδατική λακ για τα μαλλιά Επιπλέον, η συσκευή είναι φιλική προς το περιβάλλον και μειώνει την ποσότητα των χημικών ουσιών στο σπίτι σας.

πλεονέκτημα

 • εύχρηστος
 • Το καπάκι επιτρέπει την αποθήκευση χωρίς διαρροές και πίεση.
 • ασφαλές και αξιόπιστο
 • Ανθεκτικό γυαλί χωρίς βαρέα μέταλλα και φαρμακευτικής ποιότητας
 • Η γυάλινη κατασκευή είναι ανθεκτική στα συμπυκνωμένα λάδια.
 • Η προστασία UV διατηρεί το περιεχόμενο ασφαλές.
 • Συνοδεύεται από ετικέτα αναγνώρισης.
 • περιβαλλοντική συνείδηση

αδυναμία

 • Θα σπάσει αν πέσει κατά λάθος.

Ο παρακάτω πίνακας περιέχει ορισμένες λεπτομέρειες του μοντέλου Sally’s Organics CM-SO-GB-BR-016-A:CM: B-V1-02:

χαρακτηριστικό
διάσταση 9 x 3 x 3 ίντσες
έννοια καθρέφτης
βάρος 9 ουγγιές
Μέγεθος 16 ουγγιές

2. Beautify Beauty Flurosol Hairspray: Το καλύτερο μπουκάλι σπρέι για τα μαλλιά.

Τα δοχεία λακ μαλλιών Beautify Beauty είναι μια υγιεινή και βιώσιμη εναλλακτική. Περιέχει αεροζόλ τύπου αεροζόλ χωρίς μπουκάλια υπό πίεση ή επικίνδυνα προωθητικά αέρια. Υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε νοικοκυριά και για πολλούς λόγους ομορφιάς, όπως καθάρισμα, σιδέρωμα, styling μαλλιών, πότισμα φυτών, αποσμητικά χώρου. και σπρέι αιθέριων ελαίων

Επιπλέον, αυτός ο ψεκαστήρας παρέχει σταθερό και ομοιόμορφο ψεκασμό. Και επιτρέπει τον ψεκασμό 360 μοιρών σε δυσπρόσιτα σημεία Επιπλέον, με το σπρέι Flurosol μπορείτε να ψεκάζετε πλάγια και ανάποδα. και χρησιμοποιήστε ακόμη και την τελευταία σταγόνα υγρού Πέρα από αξιόπιστα αερολύματα ανθεκτικό σπρέι και εργονομικό σχεδιασμό Το μπουκάλι είναι επίσης πολύ κατάλληλο για χρήση στην καθημερινότητά σας για διάφορους σκοπούς. νοικοκυριό και ομορφιά

πλεονέκτημα

 • εργονομικός σχεδιασμός
 • Σπρέι μακράς διαρκείας
 • Διατηρήστε το σταθερό και ψεκασμένο.
 • Ψεκασμός 360 μοιρών
 • σπρέι που μοιάζει με αεροζόλ
 • εύχρηστος

αδυναμία

Ο παρακάτω πίνακας περιέχει μερικές από τις λεπτομέρειες του μοντέλου Beautyify Beautiesflirosol:

χαρακτηριστικό
διάσταση 2 x 2 x 6 ίντσες
βάρος 3,04 ουγγιές
Μέγεθος 10 ουγγιές

3. Razon Empty Sprayer: Το καλύτερο μπουκάλι ψεκασμού για καθάρισμα

Άδεια δοχεία αεροζόλ Η Rayson είναι μια συμπαγής συσκευή με κομψό σχεδιασμό. Είναι ιδανικό για πολλές εργασίες. Επιπλέον, το μικρό του μέγεθος και η ευελιξία του το καθιστούν ιδανικό για οικιακές εργασίες όπως πλύσιμο ρούχων, πότισμα φυτών και καθάρισμα παραθύρων. Είναι εξοπλισμένο με εργονομική, άνετη κεφαλή σκανδάλης λαβής που χωράει άνετα στο χέρι για να ελέγχει την ανύψωση και να λειτουργεί με προσιτό τρόπο.

Επιπλέον, ο ψεκαστήρας έχει μεγάλη χωρητικότητα και διατίθεται σε συσκευασία 3 σε 1. Επιπλέον, τα άτομα με σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εξοπλισμό για κηπουρική, ψεκασμό και ομίχλη.

πλεονέκτημα

 • άνετο κράτημα
 • κομψό σχέδιο
 • Κατάλληλο για ψεκασμό και ομίχλη
 • Πολλή χωρητικότητα

αδυναμία

 • μπορεί να είναι ακριβό
 • Δεν υπάρχει ένδειξη όταν είναι απενεργοποιημένη ή ενεργοποιημένη.

Ο παρακάτω πίνακας περιέχει ορισμένες λεπτομέρειες μοντέλου. RaysonSG_B000H88PCU_US:

χαρακτηριστικό
διάσταση 6 x 3 x 4 ίντσες
έννοια ευκαμψία
βάρος 1,28 ουγγιές

4. Sally’s Organics Empty Glass Sprayer: Εξαιρετικό επαναγεμιζόμενο μπουκάλι ψεκασμού.

Τα άδεια δοχεία ψεκασμού από οργανικό γυαλί της Sally είναι όμορφα σχεδιασμένα και μπορούν να λειτουργήσουν με ελάχιστη πίεση και χωρίς στάζει. Αυτό το μπουκάλι είναι χωρίς μόλυβδο, χωρίς BPA, χωρίς κάδμιο. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πλυντήριο πιάτων Είναι επίσης ασφαλές και αξιόπιστο στη χρήση, λιγότερο ακριβό και πιο φιλικό προς το περιβάλλον από το πλαστικό.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα. Αυτό εξοικονομεί το κόστος της συνεχούς αγοράς νέων δοχείων αεροζόλ. Είναι επίσης μια συσκευή πολλαπλών χρήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό του σπιτιού, των παραθύρων, των δαπέδων και της κουζίνας σας.Οι χρήστες μπορούν επίσης να τη χρησιμοποιήσουν για ψεκασμό κατοικίδιων ζώων, ψεκασμό ρούχων, ψεκασμό λευκών ειδών. ανάμεικτο μαγειρικό λάδι Φυτικά ή χυμώδη σπρέι και προϊόντα ομορφιάς

πλεονέκτημα

 • φαίνεται ενδιαφέρον
 • χωρίς μόλυβδο
 • Χωρίς BPA
 • χωρίς κάδμιο
 • πλυντήριο πιάτων
 • φιλικό προς τον προϋπολογισμό
 • αθόρυβη στρογγυλή σπείρα

αδυναμία

 • Εύθραυστο αν πέσει

Ο παρακάτω πίνακας περιέχει ορισμένες λεπτομέρειες του οργανικού μοντέλου της Sally SO-GB-BR-016-C:S:C-01:

χαρακτηριστικό
διάσταση 8 x 3 x 3 ίντσες
έννοια καθρέφτης
βάρος 10.1 Μια φορά
Μέγεθος 16 ουγγιές

5. Dolco Empty Sprayer: Το καλύτερο μπουκάλι σπρέι για σπιτικό καθάρισμα

Τα δοχεία Dolgospray είναι τα φθηνότερα στη λίστα και διατίθενται σε 3-συσκευασία ροζ, πράσινου και μπλε του παγετού. Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ πλαστικό. επομένως κατάλληλο για ελαφριά χρήση

Επιπλέον, το μπουκάλι είναι συμπαγές και λειτουργικό σε οικονομική τιμή. Επιπλέον, οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές είναι λειτουργικές και πολύχρωμες από το μπουκάλι μέχρι το άκρο. Επιπλέον, ο ψεκαστήρας διαθέτει έναν απλό μηχανισμό ενεργοποίησης. Ωστόσο, δεν είναι αρκετά ανθεκτικές στη χρήση. επομένως δεν είναι κατάλληλο για εμπορική και επαγγελματική χρήση.

πλεονέκτημα

 • εύχρηστος
 • σχέση ποιότητας και τιμής
 • ταξίδι
 • μπορώ να αγοράσω
 • εύκολο στην αποθήκευση

αδυναμία

 • Οι χρήστες αναφέρουν μπλοκαρίσματα.
 • όχι πολύ ανθεκτικό

Ο παρακάτω πίνακας περιέχει λεπτομέρειες μοντέλου. TolcoSG_B00BSE0JSK_US

χαρακτηριστικό
διάσταση 3,38 x 1,75 x 5,5 ίντσες
έννοια πλαστική ύλη
βάρος 10,6 ουγγιές

6. HydiorSolid Small Amber Spray Bottle: Εξαιρετικός ψεκαστήρας αιθέριων ελαίων.

Άδεια μικρά κίτρινα αδιαφανή γυάλινα δοχεία σπρέι που γεμίζουν εύκολα με προστασία από διαρροές και προστασία UV Είναι τόσο ευέλικτο που είναι ιδανικό για οικιακή χρήση σε σπιτικό απολυμαντικό χεριών. αραιωμένο αιθέριο έλαιο, αμαμελίδα, σπρέι προσώπου αποσμητικό χώρου αποσμητικό καθαρίστε το δωμάτιο και εγώ

Επιπλέον, η συσκευή είναι χωρίς BPA, χωρίς μόλυβδο και άοσμη. Έτσι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μαζί με ασφάλεια. Προστατεύει επίσης τα φωτοευαίσθητα υγρά από τη φθορά. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως η υπεριώδης ακτινοβολία υποβαθμίζει το περιεχόμενό σας με την πάροδο του χρόνου.

πλεονέκτημα

 • · Ασφαλές και υγιεινό στη χρήση.
 • · Ανθεκτικό
 • Εύκολο στο καθάρισμα
 • επαναχρησιμοποιήσιμο
 • Παρέχει προστασία UV

αδυναμία

 • Θα σπάσει αν πέσει κατά λάθος.

Ο παρακάτω πίνακας περιέχει ορισμένες λεπτομέρειες για το Hydior Amber:

χαρακτηριστικό
διάσταση 6,4 x 4 x 2,1 ίντσες
έννοια καθρέφτης
βάρος 2 ουγγιές
Μέγεθος 4 ουγγιές

FAQ

Ε: Πώς να καθαρίσετε το μπουκάλι ψεκασμού;

Τα δοχεία αεροζόλ είναι εξαιρετικά γιατί μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα από ένα δοχεία. και χρήσιμο για τη διανομή υγρών προϊόντων. Χημικά ή βιολογικά καθαριστικά, αρώματα, κολώνιες, αποσμητικά χώρου, λακ, σπρέι πιπεριού και σάλτσες για σαλάτες.

Τα δοχεία αεροζόλ, από την άλλη πλευρά, απαιτούν πολύ λίγο καθαρισμό και επαναχρησιμοποίηση λόγω του διανομέα ή του ακροφυσίου. Οι μέθοδοι πλυσίματος πιάτων μπορεί να μην είναι αρκετές για τον καθαρισμό των μπιμπερό, επειδή περιέχουν ισχυρές χημικές ουσίες και συστατικά. Εάν δεν καθαρίσετε καλά το μπουκάλι Μπορείτε να αφήσετε πολλά χημικά μέσα στο δοχείο. Αυτό θα μολύνει το νέο δοχείο όταν ξαναγεμίζετε το νέο μπουκάλι.Επιπλέον, ο κακός καθαρισμός μπορεί να φράξει και να δημιουργήσει ένα προϊόν που παραμορφώνεται.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε ένα μπουκάλι ψεκασμού.

μπουκάλι σπρέι κήπου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τα συστατικά που χρησιμοποιούνται εκ των προτέρων. λόγω άλλων συστατικών Μπορεί να είναι επιβλαβές για το δέρμα σας Επιπλέον, πριν τον καθαρισμό. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ρωγμές, μηχανικά προβλήματα ή εξαρτήματα που λείπουν, όπως καλύμματα σκόνης.

Ξεπλύνετε καλά το μπουκάλι σας με έναν εύκαμπτο σωλήνα ή σωλήνα υψηλής πίεσης για να αφαιρέσετε όλο το υλικό της επιφάνειας. Στη συνέχεια, καθαρίστε το καλά.Επιπλέον, το προ-ξέπλυμα σάς επιτρέπει να διατηρείτε το μπουκάλι ασφαλές κατά την εξαγωγή.

Φορέστε τα γάντια σας, πιάστε ένα ποτήρι νερό, προσθέστε ζεστό νερό και τοποθετήστε το στον νεροχύτη. Στη συνέχεια, με εξαιρετική προσοχή Αντίθετα, κρατήστε το διανομέα χωρίς το μπουκάλι και βυθίστε το κάτω μέρος του σωλήνα στο νερό. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το διάλυμα είναι στραμμένο προς το νεροχύτη και μακριά από το σώμα σας. Μετά από αυτό, αντλήστε τον ψεκαστήρα αρκετές φορές έτσι ώστε το νερό να ξεπλύνει ολόκληρο το σύστημα διανομής.

όταν αναβοσβήνει Βεβαιωθείτε ότι έχουν αφαιρεθεί τυχόν ετικέτες, εάν υπάρχουν. Για να το κάνετε αυτό, ξεπλύνετε πρώτα το μπουκάλι με ζεστό νερό. μετά βάλε γάντια Βυθίστε το μπουκάλι στο φαράγγι, αφήστε το να καθίσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε λαβίδες για να αφαιρέσετε το μπουκάλι. Στη συνέχεια πιάστε το βάζο με μια πετσέτα και ξεκινήστε να αφαιρείτε τις ετικέτες.Καυτό.

Ωστόσο, εάν η ετικέτα δεν κολλήσει εντελώς Θα πρέπει να μουλιάσεις το βάζο σε νερό με μαγειρική σόδα και να δοκιμάσεις ξανά μετά από μια ώρα.

Η αποσυναρμολόγηση περιλαμβάνει μόνο το διανομέα, όχι το μπουκάλι. Αυτή η ενέργεια είναι αφύσικη, καθώς μπορείτε να σπάσετε μέρη του δοχείου ή να τραυματίσετε τα δάχτυλά σας εάν δεν είστε σίγουροι για τη λειτουργία.

Πρώτα πρέπει να στεγνώσετε το διανομέα με καθαρό υλικό. Στη συνέχεια, κρατήστε το απαλά στο χέρι σας. Αν και μπορείτε να ξεκινήσετε αφαιρώντας τον ενεργοποιητή και τον σωλήνα εμβάπτισης. Ας το χωρίσουμε κομμάτι-κομμάτι.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποσυναρμολογήσετε ολόκληρο, καθώς ορισμένα εξαρτήματα δεν μπορούν να αποσυναρμολογηθούν, όπως η φλάντζα και ο μηχανισμός της αντλίας. Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε από πού προέρχεται το κάθε εξάρτημα. Γιατί θα πρέπει να το συνδυάσεις ξανά.

μετά την πρακτική εξαγωγής Τοποθετήστε τα χωρισμένα κομμάτια σε ένα μπολ και πλύνετε τα με ζεστό νερό και σαπούνι. Πρέπει να πλένεται με άφθονο νερό για να μην ξεκολλάει το σαπούνι.

Το μπουκάλι μπορεί να φαίνεται καθαρό Πρέπει όμως να καθαρίζεται στο επίπεδο του φούρνου μικροκυμάτων. Επειδή μόνο το σαπούνι και το νερό μπορούν να σκοτώσουν το 100% των βακτηρίων και των ιών στην επιφάνεια των εξαρτημάτων του μπουκαλιού. Επομένως, πρέπει να απολυμανθεί. Αφού αποσυναρμολογηθεί το δοχείο ψεκασμού και αφαιρεθεί το πλαστικό μέρος. Αποστειρώνουμε βράζοντας ή βράζοντας στον ατμό για λίγα λεπτά.

Αφού στεγνώσετε τα μέρη του μπουκαλιού. Τοποθετήστε το σε ένα καθαρό πανί σε χώρο με άφθονο ηλιακό φως.

Βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας είναι καθαρά και στεγνά. Και ξεκινήστε πάλι τη συναρμολόγηση του δοχείου ψεκασμού για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέρη είναι λεία.

Τέλος, όταν δεν υπάρχει τίποτα στο δοχείο Βγάλτε αέρα μέσα στη φιάλη πιέζοντας τον ενεργοποιητή πολλές φορές.

τελευταία λέξη

με πολλές μάρκες Η επιλογή του καλύτερου μπουκαλιού ψεκασμού είναι εύκολη. Επιλέξτε δοχεία καλής ποιότητας, βαριά, εύκολα στη μεταφορά, ελαφριά. Σας έχουμε δώσει τις καλύτερες κριτικές για να επιλέξετε τη σωστή επιλογή χωρίς καμία ζημιά. Προχωρήστε και παραγγείλετε και απολαύστε την απόδοση που προσφέρει!

Τελευταία ενημέρωση στις 27-05-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *