Σπασμένο θερμαντικό στοιχείο στο φούρνο – Είναι επικίνδυνο να το λειτουργήσετε;

Εάν διαθέτετε φούρνο Η αντίσταση του φούρνου κάποια μέρα θα σπάσει. Τώρα το ερώτημα είναι, πρέπει να το τρέξετε έτσι; Εάν χρησιμοποιείτε φούρνο με σπασμένο αντιστάσεις. Δείχνει ότι κινδυνεύεις. σε περίπτωση βλάβης οργάνων Δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε.

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε φούρνο με σπασμένη θερμάστρα;

Το θερμαντικό στοιχείο είναι απλώς ένα μονωμένο κομμάτι σύρματος και μια εξωτερική μεταλλική θήκη. Εάν το εξωτερικό κάλυμμα ξεκολλήσει μπορεί εύκολα να είναι επικίνδυνο Εάν πέσει νερό σε ένα ακάλυπτο καλώδιο Θα μπορούσε να προκαλέσει οποιονδήποτε να αγγίξει εν αγνοία του το καλώδιο τροφοδοσίας ενώ το ρεύμα είναι ενεργοποιημένο.

Εάν το κομμάτι σπάσει και λυγίσει στο μεταλλικό τοίχωμα του φούρνου μην χρησιμοποιείτε αυτό το μέρος Τα ραγισμένα μέρη μπορεί να προκαλέσουν σπινθήρες μεταξύ τους και των τοιχωμάτων του φούρνου. Μπορεί να φυσήξει ασφάλειες και διακόπτες κυκλώματος. Εάν το κάτω μέρος είναι κατεστραμμένο Βεβαιωθείτε ότι η σόμπα δεν λειτουργεί σωστά.

Οι φούρνοι γενικά εξαρτώνται από τη μεταφορά αέρα. Αλλά ο ζεστός αέρας θα είναι υψηλότερος και η σύνθεση των κρεατοπαραγωγής θα είναι η μόνη πηγή θερμότητας. Επομένως, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του φούρνου είναι ανομοιόμορφη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το καμένο φαγητό στο επάνω μέρος και το κρύο κάτω μέρος.Τα τρόφιμα δεν μαγειρεύονται σωστά και μπορεί να οδηγήσουν σε ασθένεια ή χειρότερα, τροφική δηλητηρίαση.

Γιατί έχει σπάσει το θερμαντικό στοιχείο του φούρνου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για έναν χαλασμένο φούρνο. Ας εξηγήσουμε μερικά από αυτά.

1. Τα εξαρτήματα ψησίματος και ψησίματος μπορούν να αντέξουν αποτελεσματικά τις υψηλές θερμοκρασίες. Αλλά όπως οτιδήποτε άλλο, φθείρονται και σπάνε με τον καιρό.

2. Όταν το ρεύμα ρέει μέσα από το στοιχείο, λειτουργεί σωστά. Αλλά αν ένα όργανο έχει ρωγμές ή φουσκάλες, σημαίνει ότι πρόκειται να σπάσει. Έτσι το στοιχείο σταματά να θερμαίνεται.

3. Ορισμένα συστατικά μπορεί να αποσυντεθούν. Εάν ο χρήστης είναι απρόσεκτος ή δεν χειρίζεται προσεκτικά θα εκραγεί

Πώς να καταλάβετε εάν το στοιχείο θέρμανσης του φούρνου είναι σπασμένο;

να είσαι ειλικρινής Η αντίσταση του φούρνου σας δεν θα διαρκέσει για πάντα. κατά μέσο όρο Το θερμαντικό στοιχείο του κλιβάνου θα διαρκέσει για πολλά χρόνια εάν συντηρηθεί σωστά. Εάν σπάσει η αντίσταση στο φούρνο Ο φούρνος σας είναι εξίσου χρήσιμος με μια τσαγιέρα σοκολάτας, οπότε αν ο φούρνος σας δυσλειτουργεί ή σταματήσει να λειτουργεί εντελώς. Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε κατεστραμμένο εξάρτημα. Αλλά το ερώτημα είναι πώς να πούμε ποιο στοιχείο προκαλεί το πρόβλημα; Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι τρόποι για να αναγνωρίσετε τα κατεστραμμένα μέρη.

1. Η αντιστάθμιση του φούρνου πρέπει να είναι έντονο πορτοκαλί όταν φτάσει τη μέγιστη θερμαντική του ικανότητα σε 10 λεπτά.Θα πρέπει να είναι περίπου 350 βαθμούς Αυτό είναι σημάδι ότι λειτουργεί σωστά. Αν όχι έντονο πορτοκαλί δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σύνθεσή του Αυτό υποδηλώνει ότι το στοιχείο έχει καεί και πρέπει να αντικατασταθεί.

2. Εάν υπάρχει έγκαυμα, ρωγμή ή φουσκάλα στο όργανο, το όργανο θα πρέπει να αφαιρεθεί για μια πιο προσεκτική ματιά.

3. Εάν το φαγητό σας είναι ακόμα ωμό μετά το μαγείρεμα Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ελαττωματικό στοιχείο θέρμανσης. Ωστόσο, αυτό μπορεί να υποδεικνύει ότι ο αισθητήρας θερμοκρασίας δεν λειτουργεί σωστά και πρέπει να αντικατασταθεί.

4. Μια απροσδόκητη άνοδος στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος μπορεί να είναι κόκκινη σημαία. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κατεστραμμένο παρέμβυσμα πόρτας. Αλλά μπορεί επίσης να συμβεί λόγω κατεστραμμένου στοιχείου θέρμανσης. Ο θερμαντήρας μπορεί να βρίσκεται στο τελευταίο πόδι. Ωστόσο, απροσδόκητες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος (για ένα σπίτι 2 υπνοδωματίων) μπορεί να προκληθούν από οτιδήποτε χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό, γι’ αυτό καλέστε έναν ηλεκτρολόγο ή υπηρεσία επισκευής φούρνου για να ελέγξετε τις ανησυχίες σας.

Πώς να αντικαταστήσετε ένα σπασμένο μέρος στο φούρνο;

Αν σπάσει η αντιστάθμιση του φούρνου σας Συνήθως το εξάρτημα δεν μπορεί να επισκευαστεί, ωστόσο, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα νέο. Η αντικατάσταση ενός κατεστραμμένου στοιχείου θέρμανσης δεν είναι πολύ δύσκολη. για να επιβεβαιώσετε ότι το εξάρτημα δεν είναι φυσιολογικό Πρέπει να δοκιμάσετε ένα πολύμετρο. αν είναι έτσι Πρέπει να πάτε στο κατάστημα και να αγοράσετε ένα καινούργιο. μετά την απόκτηση νέου ανταλλακτικού απενεργοποιήστε τον διακόπτη Αφαιρέστε τη βίδα και τραβήξτε την προς τα εμπρός. Στη συνέχεια, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και επανασυνδέστε τη θερμάστρα. Στη συνέχεια, φορτώστε τον διακόπτη όπως πριν.

Ποιο θερμαντικό στοιχείο να αγοράσω;

Υπάρχουν πολλά θερμαντικά στοιχεία στην αγορά και πρέπει να ξέρετε ποια να αγοράσετε. Μεταξύ αυτών των στοιχείων είναι το Bake Element GE WB44K10005, το Frigidaire Range Baking Element 316075103 και το PRYSM Bake Element 316075104. Τώρα ας τα συγκρίνουμε.

Πακέτο στοιχείων GE WB44K10005 Frigidaire Range Baking Element 316075103 Element Pack PRYSM 316075104
Το GE WB44K10005 ταιριάζει και λειτουργεί με όλους τους φούρνους ανεξαρτήτως μάρκας. Εύκολη εγκατάσταση. Το στοιχείο συσκευασίας Frigidaire 316075103 λειτουργεί καλύτερα με τα Frigidaire, Kenmore, Tappan και Crosley, με μόλις δύο βίδες και δύο καλώδια. Έτσι η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ εύκολη. Συμβατό με όλες σχεδόν τις μεγάλες μάρκες. Είναι επίσης πολύ εύκολο στην εγκατάσταση.
Είναι διαθέσιμο σε τιμή ευκαιρίας 22,41 $. Αυτό το στοιχείο είναι το φθηνότερο από τα τρία. Κοστίζει περίπου 17-18 $. Το PRYSM κοστίζει περίπου 23 $.
παρά την καλή απόδοση Αλλά δεν κράτησε πολύ Δεν υπάρχουν σημαντικά ελαττώματα σε αυτό. Διαρκεί επίσης περισσότερο και λειτουργεί καλύτερα. Αν και διαρκούν περισσότερο από το μέσο GE στοιχείο, μερικές φορές επηρεάζονται από ανομοιόμορφη θέρμανση.

Από την παραπάνω σύγκριση κατανοούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των εξαρτημάτων, οπότε αν θέλετε φθηνά εξαρτήματα χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα και την απόδοση, το Frigidaire είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της αντίστασης στο φούρνο;

Η εργασία που απαιτείται για την επισκευή ηλεκτρικών εστιών είναι συνήθως μικρότερη από αυτή των συμβατικών μονάδων αερίου. Συχνά, οι τεχνικοί χρειάζεται μόνο να αντικαταστήσουν τα κατεστραμμένα μέρη για να ολοκληρώσουν τη δουλειά. Αν ένα ελαττωματικό θερμαντικό στοιχείο είναι η πηγή όλων των κακών πρέπει να αντικαταστήσετε Τα θερμαντικά στοιχεία κοστίζουν συνήθως μόνο $20 έως $25. συμπεριλαμβάνονται οι μισθοί Μπορείτε να πληρώσετε περίπου 220 $ για να αντικαταστήσετε κατεστραμμένα εξαρτήματα.

συμπέρασμα

Αν σπάσει η αντιστάθμιση του φούρνου σας Σταματήστε να το χρησιμοποιείτε αμέσως. Μη διστάσετε να πάτε στο κατάστημα και να αγοράσετε σύντομα νέα ανταλλακτικά. Τα σπασμένα όργανα μπορεί να είναι περίπλοκα και θανατηφόρα εάν αφεθούν χωρίς θεραπεία. Μην θέτετε λοιπόν τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε κίνδυνο χρησιμοποιώντας μια σόμπα με σπασμένα εξαρτήματα. Αναλάβετε την ευθύνη και αντικαταστήστε τα κατεστραμμένα εξαρτήματα με νέα.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *