Σε ποιον ανήκει το γρασίδι ανάμεσα στο πεζοδρόμιο και το κράσπεδο;

Η γη ανάμεσα στο κράσπεδο και το πεζοδρόμιο είναι γενικά ιδιοκτησία του λαού. Είναι όμως ευθύνη του δήμου να διατηρήσει αυτή την περιουσία. Ορισμένες τοπικές αρχές ενδέχεται να απαιτήσουν από τους ιδιοκτήτες ακινήτων να συντηρούν το γρασίδι στην περιοχή τους. Συμπεριλαμβανομένων πεζοδρομίων και πεζοδρομίων

Ορισμένοι δήμοι σε ορισμένες πόλεις ενδέχεται να συμφωνήσουν με ιδιοκτήτες ακινήτων για την αντικατάσταση πεζοδρομίων. Η συμφωνία δηλώνει ξεκάθαρα σε ποιον ανήκει το γρασίδι ανάμεσα στο κράσπεδο και το πεζοδρόμιο.

Σε άλλες πόλεις, οι δρόμοι είναι δημόσια περιουσία που διατηρούν οι τοπικές αρχές, οπότε ο ιδιοκτήτης του πεζοδρομίου είναι προσωπικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε συντήρηση και επισκευή. Η υποχρέωση αυτή μπορεί να ανήκει σε επιχείρηση. ένωση ιδιοκτητών σπιτιού ή ατομική

Τι είναι ένα κράσπεδο;

Η λωρίδα από γρασίδι ή βλάστηση μεταξύ του δρόμου και του πεζοδρομίου (πεζοδρόμιο) ονομάζεται κράσπεδο. Το άτομο που κατέχει το ακίνητο που βρίσκεται δίπλα στο κράσπεδο δεν το κατέχει. Αλλά οι πόλεις και οι πεζοί μπορούν να υπαγορεύουν πώς πρέπει να χρησιμοποιούνται. Οι ιδιοκτήτες αναμένεται να επισκευάσουν και να συντηρήσουν αυτόν τον χώρο. Και όσοι τραυματίζονται από ανώμαλο πεζοδρόμιο μπορούν να μηνύσουν τον ιδιοκτήτη.

Πώς διατηρείτε ένα κράσπεδο γύρω από την προσωπική σας περιουσία;

κρατήστε την άκρη

θεραπεία περιορισμού (Φυσική μπάρα) είναι σημαντική καθώς θα βελτιώσει την εμφάνιση του δρόμου σας. Αυτή η διευκόλυνση είναι σημαντική γιατί επιτρέπει

1. Οι πεζοί μπορούν να διασχίσουν με ασφάλεια την ιδιοκτησία σας.

2. Οι ποδηλάτες και τα οχήματα πρέπει να είναι ευδιάκριτα στους οδηγούς και τα οχήματα όταν διέρχονται από το κατάλυμά σας.

Ένα κράσπεδο μπορεί να περιλαμβάνει κήπους, πεζοδρόμια, δέντρα στην άκρη του δρόμου και γκαζόν. Τα περισσότερα καταλύματα έχουν πλακόστρωτο δρόμο μπροστά. αλλά μερικοί μπορεί να είναι περικυκλωμένοι Τέτοιες κατοικίες βρίσκονται συνήθως σε γωνιακό τετράγωνο ή έχουν ιδιωτική είσοδο στο πίσω μέρος, για παράδειγμα, εμπορικά κτίρια, σπίτια με αναβαθμίδες ή ελαφρούς βιομηχανικούς εμπορικούς χώρους.

Οι δημοτικές αρχές μπορούν μερικές φορές να υποστηρίξουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων να τοποθετήσουν δάπεδα και να αφαιρέσουν τα κρεβάτια κήπου με δικά τους έξοδα. Αυτό θα διευκολύνει τη διασφάλιση κενών. Ωστόσο, το συμβούλιο δεν παρεμβαίνει στη διασφάλιση των συνόρων γύρω από εμπορικά, ιδιωτικά, δημοτικά ενοίκια ή βιομηχανικές ιδιοκτησίες.

Μπορείτε να διατηρήσετε το κράσπεδό σας.

1. Κούρεμα γκαζόν, πότισμα / κούρεμα, κούρεμα ή βοτάνισμα με το χέρι.

2. Ποτίστε τα δέντρα κατά μήκος του δρόμου.

3. Κλάδεμα / κλάδεμα, βοτάνισμα ή πότισμα του κήπου κατά μήκος των ορίων της γης σας.

Πότε θα εμπλακεί το συμβούλιο στην οδική συντήρηση;

Είναι ευθύνη του συμβουλίου να διασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών. Οι δρόμοι πρέπει να είναι λειτουργικοί, ασφαλείς και προσβάσιμοι στην κοινότητα. και το συμβούλιο πρέπει να διατηρήσει το κράσπεδο

1. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δημόσιες πισίνες, κτίρια, εγκαταστάσεις αναψυχής

2. Οι κοινόχρηστοι χώροι, συμπεριλαμβανομένων των μαγκρόβων δασών, των παραλιών, των κήπων και των πάρκων.

3. Προάστια και γύρω κέντρα

4. Κεντρική Επιχειρηματική Περιοχή

5. Η άκρη του δρόμου είναι στερεωμένη στο πίσω μέρος του κτιρίου και δεν μπορεί να εισέλθει αμέσως.

6. Επικίνδυνα μέρη για διατήρηση των κατοίκων, όπως απότομες άκρες.

7. Διάμεση μπάρα

Ποια είναι τα οφέλη των δέντρων του δρόμου;

Η διατήρηση των φυτών του δρόμου σε καλή κατάσταση μπορεί να αυξήσει την αξία του ακινήτου σας. Υπάρχουν τόσο κοινωνικά όσο και αισθητικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων

1. Προσφέρετε σκιά και δροσιά

2. Έλεγχος, προσαρμογή του περιβάλλοντος ώστε να είναι πιο απαλό

3. Βελτίωση της ποιότητας του αέρα

4. Μείωση βροχοπτώσεων και φιλτράρισμα

5. Παροχή τροφής και ενδιαιτήματος για άγρια ​​ζώα

6. Τα δέντρα παρέχουν επίσης ιδιωτικότητα στην ιδιοκτησία.

Πώς να φροντίζετε τα φυτά στο δρόμο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσετε στη διατήρηση των δέντρων στην άκρη του δρόμου.

πότισε τα φυτά

Στο μέρος που φυτεύονται δέντρα κατά μήκος του δρόμου Το πότισμα παίζει σημαντικό ρόλο. Και μπορείτε να το κάνετε με αυτόν τον τρόπο.

1. Τον μήνα μετά τη φύτευση Ποτίστε απευθείας τις ρίζες. Εάν τα φυτά φυτεύονται σε δοχεία Αυτό το πότισμα είναι σημαντικό γιατί οι ρίζες στεγνώνουν πιο γρήγορα από το γύρω έδαφος. Πριν οι ρίζες των φυτών απλωθούν στο χώμα γύρω τους, ρουφούν νερό από τη ρίζα για να αναπτυχθούν.

2. Ποτίστε το φυτό δύο φορές την εβδομάδα κατά τους βροχερούς καλοκαιρινούς μήνες. Το βαθύ μούλιασμα είναι καλύτερο από το ελαφρύ πότισμα γιατί βοηθά στη δημιουργία βαθύτερων ριζών.

3. Αποφύγετε το πότισμα τις ζεστές μέρες για να αποφύγετε την εξάτμιση. Για να το κάνετε αυτό νωρίς το πρωί ή μετά το σκοτάδι.

4. Απαιτείται άφθονο πότισμα για να διατηρηθεί υγρό το έδαφος γύρω από το νέο φυτό και να αποτραπεί η ξήρανση του. Μπορείτε να νιώσετε το στρώμα του εδάφους κάτω από το σάπια φύλλα για να δείτε εάν χρειάζεται επιπλέον νερό. Αν το χώμα είναι στεγνό, ποτίζουμε περισσότερο.

χρήση σάπια φύλλα

Το μούλτι εμποδίζει την ανάπτυξη του γρασιδιού και των ζιζανίων που ανταγωνίζονται για τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. γρασίδι μπορεί να πάρει περίπου 30% Ποτίστε περισσότερο από τις ρίζες του δέντρου όταν αφήνεται να αναπτυχθεί. Πρέπει λοιπόν να το κάνετε root. Απαιτείται επίσης επίστρωμα για τη βελτίωση της ποιότητας του εδάφους. διατήρηση της υγρασίας και προστατέψτε τους κορμούς των δέντρων Οι κορμοί δέντρων μπορεί να τραυματιστούν όταν χρησιμοποιείτε ψαλίδια και εργαλεία πριονίσματος.

Το συμβούλιο επιλέγει οργανικό σάπια φύλλα Γιατί είναι ένας καλός τρόπος για να φυτέψεις δέντρα. Είναι σημαντικό να αποφύγετε την υπερβολική συσσώρευση σάπιας φύλλα κατά τη σάπια φύλλα. Αυτό θα περιορίσει τη ροή του αέρα στις ρίζες. Το ιδανικό στρώμα δεν πρέπει να είναι πολύ. 10 cmΕίναι σημαντικό να αφήνετε ένα μικρό κενό μεταξύ του στρώματος του κορμού και του κορμού του δέντρου για να αποτρέψετε τη σήψη στη βάση του κορμού.

Το κούρεμα πρέπει να αποφεύγεται κατά την σάρωση φυτών καθώς τα φυτά είναι τοξικά λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε άζωτο. Τα νεαρά φυτά μπορούν να πεθάνουν λόγω του ψηλού χόρτου.

εγκατασταθούν δέντρο

Το στοίχημα είναι σημαντικό γιατί δίνει στα νέα φυτά την υποστήριξη που χρειάζονται πριν αναπτύξουν ρίζες και εξαπλωθούν σε όλο το έδαφος. Αυτή η διαδικασία προστατεύει τα δέντρα από τυχαία καταστροφή από εξοπλισμό. Το συμβούλιο συνήθως διαθέτει αυτές τις μετοχές. 12 μήνες Μετά τη φύτευση, τα δέντρα που δεν μπορούν να συντηρηθούν αντικαθίστανται από νέα.

κλάδεμα

Το συμβούλιο γενικά βοηθά τα μικρά δέντρα στην άκρη του δρόμου να αποκτήσουν καλή κατάσταση. Αυτή η διαδικασία απαιτείται για:

1. απομάκρυνση της ζημιάς ή νεκρές αρθρώσεις

2. Καθαρίστε τους κλάδους παρακάτω για να έχετε μια διαδρομή. Αυτό επιτρέπει στους πεζούς να κινούνται ελεύθερα και να βλέπουν καθαρά την κυκλοφορία.

3. Αφαίρεση του φυτιλιού από τη βάση του κορμού.

4. Για την εξάλειψη των δομικών ελαττωμάτων.

Μπορώ να κουρέψω φυτά σε φυσική περιοχή (στο δρόμο);

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το συμβούλιο μπορεί να εγκρίνει, εγγράφως, την εκρίζωση φυτών στην άκρη του δρόμου. Μπορείτε να λάβετε άδεια όταν θέλετε να χτίσετε, να ανακαινίσετε ή να χτίσετε ένα δρόμο. Οι περισσότεροι δρόμοι έχουν πεζοδρόμια, γρασίδι ή δέντρα στην άκρη του δρόμου. Συμβούλιο Προαγωγής βιοπορισμού φυσική ιδιοκτησία και οικολογικά στοιχεία με την προστασία των δέντρων του δρόμου και των εγκαταστάσεων στην άκρη του δρόμου.

Η έγκριση από το συμβούλιο της άδειας απομάκρυνσης των εγκαταστάσεων θα συμβάλει στη διασφάλιση της ασφάλειας της κοινότητας και ότι δεν θα τεθούν σε κίνδυνο οι εργασίες περιορισμού. Οι υπηρεσίες αποχέτευσης, τηλεπικοινωνιών, ύδρευσης και ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκονται εντός των δρόμων δεν χρειάζεται να διαταραχθούν κατά την απομάκρυνση της εγκατάστασης. Πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

άδεια

Το συμβούλιο μπορεί να επιτρέψει την απομάκρυνση των δέντρων του δρόμου ή της βλάστησης που διαπιστώνεται ότι είναι χαμηλής αξίας. Αλλά η αξιολόγηση κάθε αιτήματος είναι διαφορετική. Είναι πληρωτέο ένα μη επιστρέψιμο τέλος άδειας. Ωστόσο, το συμβούλιο μπορεί να αρνηθεί την άδειά σας εάν:

1. Η καταστροφή των φυτών ενέχει κίνδυνο για το περιβάλλον ή το κοινό.

2. Αν κάποιος καθαρίσει το δέντρο για αισθητικούς ή οπτικούς λόγους

3. Σε περίπτωση εκκαθάρισης θέσης στάθμευσης στην άκρη του δρόμου

4. Εάν το φύλλο βαθμολογείται ως μέτρια προς υψηλή αξία’

Οι άδειες μπορούν να ληφθούν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών του Συμβουλίου ή διαδικτυακά. και είναι απαραίτητο να προσκομιστεί τεκμηρίωση και να αποδειχθεί η βιωσιμότητα των προτεινόμενων εργασιών.Εάν είναι απαραίτητο, αδειοδοτημένο προσωπικό του δήμου μπορεί να επισκεφθεί την εγκατάσταση. ανάλογα με το αντικείμενο εργασίας Ενδέχεται να απαιτείται αίτηση ομολόγου. Αλλά δεν θα εξοφλήσετε το δάνειο έως ότου η αίτησή σας αξιολογηθεί και εγκριθεί.

Για να ληφθεί υπόψη η αίτησή σας πρέπει να διευκρινίσετε:

1. Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης άδειας.

2. Εργοστασιακή βλάβη ή τέλος εφαρμογής για επιδιόρθωση. (δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων)

3. Προτροπή για κλήση πριν την εξόρυξη (Αυτή η ανακοίνωση είναι για λειτουργία που απαιτεί μηχανήματα.)

4. Αποδεικτικό ασφάλισης αστικής ευθύνης (το οποίο δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 2 εκατομμύρια USD)

Εάν η αίτησή σας δεν είναι επιτυχής Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για το ομόλογο, ωστόσο, δεν θα λάβετε πίσω την εξουσιοδότησή σας.

αίτηση ομολόγου

Εάν η αίτησή σας είναι επιτυχής Ίσως χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση για εγγύηση εάν υπάρχει ζημιά στο εργοστάσιο ή στην υπάρχουσα υποδομή. Εξαρτάται όμως από τον όγκο της εργασίας και θα αναφέρεται κατά την αξιολόγηση της αίτησής σας. Δεν θα σας επιτραπεί εκτός εάν η ισχύουσα εγγύηση εξοφληθεί πλήρως. Το ομόλογο αυτό είναι ανακλητέο.

1. Μετά την ολοκλήρωση του έργου

2. Όταν στέλνετε φωτογραφίες τελικών έργων

3. Το συμβούλιο αξιολογεί και διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν περισσότερες ζημιές σε υπάρχουσες υποδομές ή βλάστηση από τις επιτρεπόμενες.

Καλέστε πριν σκάψετε

Το συμβούλιο σας ενθαρρύνει. «Call Before Tick», μια δωρεάν υπηρεσία που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις υπάρχουσες υπόγειες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε περιττές ζημιές.

τύλιξέ το

Αν και το γρασίδι ανάμεσα στο μονοπάτι και το ανάχωμα ανήκει στους ανθρώπους. Όμως ο δήμος έχει χρέος να το φροντίσει. Αλλά οι άνθρωποι που έχουν περιουσία σε αυτόν τον τομέα μπορεί να χρειαστεί να το φροντίσουν. Η διατήρηση αυτής της περιοχής ανέπαφη θα βελτιώσει την εμφάνιση και την αξία του παρακείμενου ακινήτου. και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου θα πρέπει να είναι υπεύθυνος

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *