Πώς να μαγειρέψετε μια παγωμένη πίτσα χωρίς φούρνο; (5 Εξοπλισμός Cook A Frozen Pizza)

Μπορείτε να φτιάξετε κατεψυγμένη πίτσα χωρίς συμβατικό φούρνο χρησιμοποιώντας γκριλ ή φούρνο τοστιέρα. Μπορείτε επίσης να μαγειρέψετε παγωμένη πίτσα στο φούρνο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγος βασικός εξοπλισμός και προμήθειες κουζίνας. σε όλες τις προαναφερθείσες μεθόδους Το βασικό σημείο είναι να ακολουθήσετε σωστά τη διαδικασία. Ας το συζητήσουμε αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς να φτιάξετε παγωμένη πίτσα στο φούρνο;

Αν δεν έχετε φούρνο Μπορείτε εύκολα να φάτε παγωμένη πίτσα όταν είστε πεινασμένοι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι βασικός εξοπλισμός κουζίνας και λίγα λεπτά από τον χρόνο σας.

Παρακάτω είναι οι συσκευές κουζίνας που θα χρειαστείτε:

1. Σόμπα 1 κεφαλή

2. Τηγάνι με καπάκι

3. Παν

Το τηγάνι και το τηγάνι πρέπει να είναι αρκετά μεγάλα για να χωρέσουν στην πίτσα, διαφορετικά θα χρειαστεί να κόψετε και να ζεστάνετε ξανά την πίτσα κομμάτι-κομμάτι πριν την ψήσετε. Ένα καρυκευμένο τηγάνι από χυτοσίδηρο είναι τέλειο για αυτό το σκοπό και θα ενισχύσει τη γεύση.

Αν το τηγάνι σας δεν έχει καπάκι Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο ταψί ίδιου μεγέθους για να καλύψετε το ταψί. Είναι απαραίτητο να καλύψετε το τηγάνι για να αποφύγετε τη θερμότητα. Αυτό είναι σημαντικό στην περίπτωση των εστιών. Επειδή η θερμότητα γίνεται μόνο από τη μία πλευρά, είναι σημαντικό να ελέγχετε τη θερμότητα για να ψήσετε ομοιόμορφα την πίτσα και τις επικαλύψεις από όλες τις πλευρές.

Ας δούμε πώς να φτιάξετε παγωμένη πίτσα.

Αρχικά, ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε ένα τηγάνι και αλείφουμε το τηγάνι με ελαιόλαδο ή άλλο λάδι της επιλογής σας.Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αρκετό λάδι, καθώς είναι απαραίτητο η πίτσα σας να ψηθεί ομοιόμορφα χωρίς να καεί.

Το έλαιο σταφυλιού και το λάδι αβοκάντο είναι εξαιρετικά γιατί προσθέτουν γεύση και δεν καίγονται πολύ γρήγορα. Το φυτικό λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς δεν καπνίζει εύκολα, ωστόσο δεν είναι τόσο υγιεινό όσο το ελαιόλαδο. έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού ή λάδι αβοκάντο

Αυτός ο πίνακας περιγράφει το σημείο καπνού διαφόρων λαδιών. που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μαγειρέψετε κατεψυγμένη πίτσα

1. Τοποθετούμε το τηγάνι στο μάτι της κουζίνας και το ζεσταίνουμε για λίγο.

2. Μετά το ζέσταμα Τοποθετήστε παγωμένη πίτσα ή φέτες πίτσας στο τηγάνι. Σκεπάζουμε το τηγάνι και σβήνουμε τη φωτιά για λίγα λεπτά. μετά από κάποιο χρονικό διάστημα Βάζουμε το μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα.

3. Κατά το μαγείρεμα, αν αρχίσει να καπνίζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο ακόμα λάδι στο τηγάνι.

4. Σε όλη τη διαδικασία Θα πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή. Γιατί μπορείς να χαλάσεις τη γεύση της πίτσας ή να της βάλεις φωτιά στην κουζίνα. Ελέγξτε την πίτσα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για να βεβαιωθείτε ότι έχει ψηθεί ομοιόμορφα και δεν έχει καεί.

5. Ξέρετε ότι η πίτσα σας είναι έτοιμη όταν η κρούστα γίνει χρυσή και το τυρί λιώσει τελείως και αφρατέψει. Βγάζουμε την πίτσα από το τηγάνι και την απολαμβάνουμε ψημένη στο φούρνο.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να ψηθεί η κατεψυγμένη πίτσα εξαρτάται από την ποσότητα και την ποσότητα των επικαλύψεων. Η πίτσα σας θα είναι έτοιμη για κατανάλωση σε 15 λεπτά έως 20 λεπτά.

Εκτός από τον φούρνο Μπορείτε να ετοιμάσετε την πίτσα στη σχάρα. Ας συζητήσουμε τη διαδικασία λεπτομερώς.

Πώς να φτιάξετε πίτσα χωρίς φούρνο

Πώς να φτιάξετε παγωμένη πίτσα στη σχάρα;

Ελλείψει φούρνου Μπορείτε επίσης να φτιάξετε κατεψυγμένες πίτσες στη σχάρα. Η κατεψυγμένη πίτσα δεν είναι μόνο εύκολη στην προετοιμασία στη σχάρα. Αλλά προσθέτει επίσης καλύτερη γεύση από την πίτσα που μαγειρεύεται στο φούρνο.

Ο εξοπλισμός που χρειάζεται είναι ο εξής.

1) Ψησταριά υγραερίου ή ψησταριά με κάρβουνα και

2) Δίσκος πίτσας

Η διαδικασία παρασκευής κατεψυγμένης πίτσας στη σχάρα είναι η εξής.

1. Προθερμάνετε τη σχάρα αερίου με το καπάκι στο μέσο μέχρι να φτάσει στους 450 βαθμούς έως 500 βαθμούς F στο θερμόμετρο γκριλ. Εάν χρησιμοποιείτε σχάρα με κάρβουνα Φροντίστε να καίει σωστά και ομοιόμορφα.

2. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις ψησταριές στα κάρβουνα καθώς ο έλεγχος της θερμότητας είναι αρκετά χαμηλός και μπορεί να κάψει την πίτσα σας. Πρέπει να προετοιμάσετε τη σχάρα τόσο για άμεσο όσο και για έμμεσο μαγείρεμα. Στρώστε τα κάρβουνα πάνω από τα 2/3 της σχάρας του καυσίμου Αν αφήσετε το 1/3 της σχάρας άδειο θα σας κρατήσει ασφαλείς σε περίπτωση που η ζέστη υπερθερμανθεί και η πίτσα αρχίσει να καίγεται.

3. Λαδώνουμε το ταψί και τοποθετούμε την παγωμένη πίτσα στο ταψί. Αν το τηγάνι σας είναι μικρό Κόβουμε την πίτσα σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια τοποθετήστε τις φέτες πίτσας στο ταψί. Τώρα τοποθετήστε το τηγάνι στη σχάρα. Σκεπάζουμε τη σχάρα και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.

4. Ελέγχετε κάθε λίγα λεπτά και αφαιρείτε από τη σχάρα όταν ψηθεί η κρούστα και το τυρί έχει λιώσει σωστά.

στις περισσότερες περιπτώσεις Θα χρειαστούν περίπου 15 λεπτά για να ψήσετε την παγωμένη πίτσα σας στη σχάρα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φούρνο τοστιέρας εάν δεν έχετε παραδοσιακό φούρνο. Η διαδικασία θα συζητηθεί παρακάτω.

Πώς να φτιάξετε παγωμένη πίτσα σε φούρνο τοστιέρα;

Μια απλή, χρήσιμη μέθοδος ελλείψει συμβατικού φούρνου είναι να μαγειρέψετε κατεψυγμένη πίτσα σε φούρνο τοστιέρα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ηλεκτρική τοστιέρα χωρίς αέριο. Συνδέστε το φούρνο της τοστιέρας και ζεστάνετε για λίγα λεπτά. Τώρα τοποθετήστε την παγωμένη πίτσα στο φούρνο της τοστιέρας και ρυθμίστε το χρονόμετρο. Αφού ψηθεί η πίτσα σας με γαρνιτούρες Βγάλτε το από το φούρνο της τοστιέρας και απολαύστε μια τέλεια ψημένη πίτσα.

Μπορώ να αποψύξω την κατεψυγμένη πίτσα πριν το μαγείρεμα;

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν αν είναι καλύτερο να ξεπαγώσουν την κατεψυγμένη πίτσα πριν τη μαγειρέψουν. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να ξεπαγώσει πρώτα το αλεύρι θα του επιτρέψει να ψηθεί ομοιόμορφα. Μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι η κατάψυξη της πίτσας θα κάνει την κρούστα πιο τραγανή. Ποιο από τα παρακάτω ισχύει; Ρωτήσαμε κορυφαίους επιστήμονες τροφίμων για τις απόψεις τους σχετικά με το θέμα.

Πώς να φτιάξετε παγωμένη πίτσα χωρίς φούρνο ή γκριλ

Πώς να φτιάξετε πίτσα σε φούρνο τοστιέρα;

Η παρασκευή πίτσας στο φούρνο τοστιέρα είναι εύκολη. Και μπορείτε να το προσαρμόσετε με τα αγαπημένα σας toppings.

1) Αρχικά, προθερμαίνουμε τον φούρνο της τοστιέρας για 10-15 λεπτά 2) Στο μεταξύ ανακατεύουμε τα αγαπημένα μας toppings (σάλτσα, τυρί, πεπερόνι κ.λπ.).

Πώς να ψήσετε πίτσα στη σχάρα;

Το πρώτο βήμα είναι να προθερμάνετε τη σχάρα στους 400 βαθμούς Φαρενάιτ.Στη συνέχεια, τρίψτε το τηγάνι ψησίματος με ελαιόλαδο και αλείψτε το με αλεύρι. Το τρίτο βήμα είναι να αλείψετε και τις δύο πλευρές της ζύμης με σκόνη σκόρδου, αποξηραμένη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Θα δώσει στην πίτσα σας την καλύτερη ιταλική γεύση.Τέλος, τοποθετήστε ένα φύλλο αλουμινίου κάτω από την κρούστα σας.

Πώς να φτιάξετε (κατεψυγμένη) πίτσα στο φούρνο μικροκυμάτων;

ακόμα κι αν το κάνεις Μπορεί να είναι ακριβό και να απαιτεί μια ακατάστατη διαδρομή στο σπίτι. Γιατί να μην δημιουργήσετε το δικό σας; Αυτή η συνταγή είναι για μια βασική πίτσα με τυρί και πεπερόνι που μπορεί να γίνει στο φούρνο μικροκυμάτων σε λιγότερο από 10 λεπτά, εάν ο φούρνος μικροκυμάτων σας είναι αρκετά μεγάλος. Μπορείτε να κόψετε τη ζύμη σε μικρούς κύκλους. και να το κάνετε περισσότερες από μία φορές

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *