Πώς να μαγειρέψετε κατεψυγμένη πίτσα σε φούρνο θερμότητας; (Οδηγίες & Συμβουλές)

Ναι, η κατεψυγμένη πίτσα στο φούρνο μεταφοράς είναι δυνατή. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι οι ρυθμίσεις του φούρνου. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε. Αν θέλετε να φτιάξετε παγωμένη πίτσα Πρέπει να μειώσετε το χρόνο μαγειρέματος κατά 25%, ενώ ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μειώσετε το χρόνο μαγειρέματος κατά 25 βαθμούς Φαρενάιτ..

Εάν σκοπεύετε να μειώσετε τη θερμοκρασία Φροντίστε να ελέγξετε ξανά το εγχειρίδιο του φούρνου σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν φούρνο που διαθέτει αυτόματη λειτουργία. για να είμαι ακριβής Η θερμοκρασία μειώνεται αυτόματα λόγω αυτού του χαρακτηριστικού. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα όταν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα μεταφοράς.

Ποια είναι η σύστασή σας για την πίτσα Convection Bake;

πίτσα σε φούρνο θερμότητας Υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ακολουθήσετε όλες τις γραπτές οδηγίες. Ένα σύνολο οδηγιών βρίσκεται στη συσκευασία. Η ρύθμιση της θερμοκρασίας του φούρνου είναι το πιο σημαντικό μέρος της παρασκευής πίτσας, επομένως εδώ είναι μερικές γενικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε όταν φτιάχνετε κατεψυγμένη πίτσα σε φούρνο θερμότητας.

1. Το πρώτο πράγμα που θα θέλετε να κάνετε είναι να προθερμάνετε το φούρνο σας στους 25 βαθμούς Φαρενάιτ κάτω από την προτεινόμενη θερμοκρασία. Για παράδειγμα, εάν οι οδηγίες λένε ότι θέλετε να ψήσετε την πίτσα σας στους 425 βαθμούς Φαρενάιτ. Φροντίστε να ψήσετε στους 400 βαθμούς Φαρενάιτ. Εάν ο φούρνος σας μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία Θα πρέπει να το ρυθμίσετε στις 425 μοίρες, ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί στους 400 βαθμούς Φαρενάιτ.

2. Στη συνέχεια τοποθετήστε την παγωμένη πίτσα στο φούρνο. Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βάλετε κατεψυγμένη πίτσα στο φούρνο. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σχάρα πίτσας ή ένα μεγάλο ταψί πίτσας. Αν θέλετε, ακολουθήστε τις οδηγίες μας. Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε οθόνη πίτσας. Είναι ένα στρογγυλό εργαλείο συσκευασίας κατασκευασμένο από διογκωμένο αλουμίνιο. Διαθέτει επίσης στιβαρό χείλος αλουμινίου.

3. Τοποθετήστε την πίτσα στη μεσαία σχάρα του φούρνου. Μετά από αυτό, πρέπει να ψήσετε για 12 έως 18 λεπτά, οπότε θα πρέπει να ρυθμίσετε μικρότερο χρόνο. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη λειτουργία του συστήματος συναγωγής του φούρνου σας.

4. Όποτε σβήνει ο χρονοδιακόπτης Ας το τσεκάρουμε λίγο. Αν θέλετε η ζύμη να είναι τραγανή Αφήστε την πίτσα να καθίσει στο φούρνο για λίγα λεπτά ακόμα.

5. Στη συνέχεια, αφού λήξει το χρονόμετρο. Βγάλτε την πίτσα από το φούρνο. Θα διαπιστώσετε ότι η κρούστα είναι τραγανή και η μέση είναι ελαφρώς αμυλώδης και αφρώδης.

6. Δώστε την πίτσα πέντε λεπτά πριν την κόψετε. Αυτό θα κρυώσει την πίτσα. Για να βεβαιωθείτε ότι θα απολαύσετε τις ζουμερές στρώσεις της πίτσας.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε πίτσα με τη ρύθμιση θερμότητας.

Εάν θέλετε να μαγειρέψετε σωστά την κατεψυγμένη πίτσα στη ρύθμιση θερμότητας. Πρέπει να ακολουθήσετε κάποιες οδηγίες. Το βασικό πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι η μεταφορά είναι ο τρόπος ρύθμισης. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε σύστημα μεταφοράς Είναι το ίδιο με την κανονική θέρμανση, ωστόσο, η μόνη διαφορά είναι ότι έχει σύστημα εξάτμισης και ανεμιστήρα. Ο σκοπός του μαγειρέματος συναγωγής είναι να δημιουργήσει μια ομοιόμορφη θερμοκρασία γύρω από το φαγητό σας για να εξασφαλίσει ότι το φαγητό σας ζεσταίνεται ομοιόμορφα και γρήγορα.Επιπλέον, το σύστημα εξάτμισης απορροφά την υγρασία από το φούρνο. Αυτό κάνει το φαγητό ελαφρώς καφέ και τραγανό.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μαγειρέψετε σωστά την κατεψυγμένη πίτσα σε περιβάλλον μεταφοράς.

Πώς να φτιάξετε παγωμένη πίτσα σε φούρνο θερμότητας
Σημείωση Περιγραφή
Χαμηλώστε τη θερμοκρασία κατά 25 βαθμούς Φαρενάιτ. Πρέπει να καταλάβετε ότι η θέρμανση και το μαγείρεμα είναι και τα δύο πολύ αποτελεσματικά όταν πρόκειται για μεταφορά, επομένως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε υψηλότερες θερμοκρασίες για να επιτύχετε τα ίδια αποτελέσματα. Επομένως, η θερμοκρασία πρέπει πάντα να μειώνεται κατά 25 βαθμούς.
Αποφύγετε τη συμφόρηση στο φούρνο Το επόμενο πράγμα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να μην κολλήσει ο φούρνος. Ο λόγος είναι ότι κάθε φορά που μαγειρεύετε φαγητά μεταφοράς. Πρέπει να υπάρχει χώρος για την κυκλοφορία του αέρα, οπότε αν υπερφορτώσετε το φαγητό σας Υπάρχει πιθανότητα ο φούρνος να εμποδίσει τη ροή του αέρα, το φαγητό να ψηθεί, αλλά δεν είναι αρκετά αποδοτικό.
προσέχετε το φαγητό σε σύγκριση με το γενικό ψήσιμο Η απόδοση αυτού του συστήματος είναι καλύτερη. Έτσι μπορείτε να μαγειρέψετε πιο γρήγορα. Ελέγξτε το γεύμα σας στα μισά του δρόμου με τη βοήθεια των προτεινόμενων μετρήσεων μαγειρέματος. Μετά από αυτό, καλό είναι να ελέγχετε συχνά πότε το φαγητό είναι μαγειρεμένο. Εξετάστε την εμφάνιση και τη μυρωδιά του φαγητού σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το επίπεδο μαγειρικής σας.
Χρησιμοποιήστε ένα ταψί χαμηλής όψης και ένα ταψί. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα ταψί ή ταψί χαμηλής όψης. Βοηθά στην κυκλοφορία Εάν η ροή αέρα είναι εντός του καθορισμένου επιπέδου Το φαγητό σας θα είναι πιο τραγανό. Για πίτσα έχετε μια υπέροχα τραγανή κρούστα.

FAQ

Πόσο καιρό χρειάζεται για να μαγειρέψετε κατεψυγμένη πίτσα σε φούρνο θερμότητας;

Εάν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες. Μπορείτε να μαγειρέψετε παγωμένη πίτσα σε 12-18 λεπτά, δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ.

Πώς μπορώ να αποκτήσω τραγανή ζύμη πίτσας σε φούρνο θερμότητας;

Το κλειδί για να διατηρήσετε την κρούστα σας τραγανή είναι να τη μαγειρέψετε σε δυνατή φωτιά για πολλή ώρα. Έτσι, το εξωτερικό της ζύμης ψήνεται γρήγορα και το εσωτερικό είναι τρυφερό.

Αφήστε την κρούστα της πίτσας να ψηθεί στο φούρνο σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά, στη συνέχεια μειώστε τη φωτιά και ψήστε για περίπου 15 λεπτά, ελέγχοντας κάθε 5 λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι δεν καίγονται.

τελική ετυμηγορία

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε κατεψυγμένη πίτσα σε περιβάλλον μεταφοράς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γνωρίζετε τη διαδικασία. Εάν η διαδικασία μαγειρέματος ανταποκρίνεται στο στόχο δεν θα είναι πρόβλημα Αυτό θα σας δώσει την τέλεια τραγανή κρούστα. Επίσης στη μέση της πίτσας υπάρχει λίγη φούσκα και ζύμη.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *