Πώς να καθαρίσετε μια δασωμένη αυλή: 10 απλά βήματα

Τα βήματα για την αποσυναρμολόγηση της ξύλινης βεράντας είναι τα εξής.

1. επικεντρωθείτε στις δυνάμεις σας

2. Σχεδιάστε το βούρτσισμα με επιτυχία.

3. Συγκεντρώστε τα εργαλεία σας

4. Κόβω δέντρα

5. αφαιρέστε τον θάμνο

6. καταστρέφουν τα ζιζάνια

7. κόψτε τα υπόλοιπα

8. ανασκαφή

9. Γεμίζουμε την περιοχή, την ισοπεδώνουμε και συμπιέζουμε το χώμα.

10. Αφαιρέστε τα υπολείμματα χόρτου και το υπερβολικό χώμα.

Το να καθαρίσετε μια δασώδη αυλή και να το αντικαταστήσετε με γρασίδι μπορεί να φαίνεται τρομακτικό έργο. Αλλά αρκετά πρακτικά βήματα κάνουν τη διαδικασία καθαρισμού σχετικά απλή. Το να ξέρεις πώς να καθαρίσεις μια δασώδη αυλή απαιτεί γνώση και πρακτική.

Θα πρέπει να επιλέξετε εφαρμογές που είναι προσαρμοσμένες στη σταθερότητα του δέντρου ή του θάμνου σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη εφαρμογή για εσάς. Θα καθαρίσετε αποτελεσματικά μια δασώδη αυλή και θα δημιουργήσετε χώρο για να εγκαταστήσετε ένα γκαζόν.

Τις περισσότερες φορές, το έργο είναι τόσο απλό όσο το κούρεμα του χόρτου και το κόψιμο των θάμνων. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα γίνονται λίγο προκλητικά και πρέπει να επιλέξετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίσετε τη δασική σας περιοχή. Εδώ είναι ένας οδηγός που θα σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να εργαστείτε στην ξύλινη αυλή σας.

Συνέχισε να διαβάζεις!

Η διαδικασία καθαρισμού της αυλής

Βήμα 1: Σκεφτείτε τον χώρο σας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν θα χτίσετε ένα σπίτι χωρίς σχέδια και σχέδια παιχνιδιού. Αυτό ισχύει όταν καθαρίζετε το γκαζόν σας. Αν και δεν είναι απαραίτητο να έχετε έναν χάρτη της αυλής σας. Βοηθά όμως στο περπάτημα και γνωρίζει τον καλύτερο τρόπο για να απαλλαγείτε από ζιζάνια και θάμνους.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε τα φυτά που πρόκειται να μαδηθούν και να αναζητήσετε μια απίστευτα παχιά υφή σε προχωρημένη ανάπτυξη. επίσης Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε σημεία που δύσκολα δουλέψετε στην αυλή σας, όπως πέτρες ή μπερδεμένα ζιζάνια σε φράχτη ή βάλτο.

Βήμα 2: Σχέδιο για πινελιές

Στην πράξη, η εβδομαδιαία αποκομιδή απορριμμάτων αποτυγχάνει να καλύψει τους στόχους του έργου καθαρισμού. Ή μπορεί να μην θέλετε να καταστρέψετε τη βούρτσα μέχρι να συμβεί την επόμενη ημέρα συλλογής βουρτσών στην περιοχή σας.

Εξετάστε ορισμένα έργα, όπως η κομποστοποίηση ή η ενοικίαση απορριμμάτων γκαζόν. Από χώμα και κλαδιά μέχρι θάμνους και βούρτσα. Η ενοικίαση ενός κάδου απορριμμάτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε την ακαταστασία. σύμφωνα με το πρόγραμμά σας

Βρείτε την τοπική σας υπηρεσία απορριμμάτων.

Βήμα 3: Συγκεντρώστε τα εργαλεία σας

Ένα πράγμα είναι σίγουρο όταν πρόκειται για την εκκαθάριση φράχτων. Θα χρειαστείτε κάποιες εφαρμογές. Είτε σκοπεύετε να αφαιρέσετε τη βούρτσα με το χέρι είτε με ηλεκτρικό εργαλείο. Υπάρχουν πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσουν.

Εργαλεία, μαθήματα και ηλεκτρικά εργαλεία:

1. Τσεκούρι

2. Αλυσοπρίονο

3. Ψαλιδάκι με νήματα

4. Μύλος κολοβωμάτων

5. Μπάλα

6. Ξυλοκόπος

7. Δρεπανάκι/Μαχαίρι

8. Ράφια

πρώτη ύλη:

1. Γάντια

2. Προστασία ματιών

3. κράνος

4.Μακρυμάνικο πουκάμισο και μακρύ παντελόνι

5. Βαριές σακούλες σκουπιδιών

6. Εναλλακτικό Έδαφος

όταν καθαρίζετε τη βούρτσα Φροντίστε να φοράτε γάντια, γυαλιά, μακριά μανίκια, στιβαρές μπότες. και παντελόνι

Αγκάθι αμπέλι, οδοντωτό πόδι, δηλητηριώδης κισσός Πετώντας ή πέφτουν σκουπίδια και αιχμηρά αντικείμενα είναι όλοι λόγοι για να είστε προσεκτικοί όταν καθαρίζετε τις βούρτσες.

Βήμα 4: Κόψτε το δέντρο

στην εκτεταμένη περιοχή Σημαδεύεις τα δέντρα που θέλεις να κόψεις. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε γνώμη. Γιατί είναι σημαντικό να απαλλαγούμε από τα δέντρα.

Σημαντικές συμβουλές ασφαλείας: καθαρισμός μικρών δέντρων Το ξερίζωμα φυτών είναι αρκετά απλό και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.Ωστόσο, το ξερίζωμα μεσαίων και μεγάλων φυτών χωρίς τον κατάλληλο και κατάλληλο εξοπλισμό είναι αρκετά επικίνδυνο. Είναι πάντα καλύτερο να συμβουλεύεστε έναν επαγγελματία εξολοθρευτή δέντρων. Όταν πρόκειται για πιο γιγάντια δέντρα

Πώς να κόψετε ένα μικρό δέντρο

Πώς να κόψετε ένα μικρό δέντρο

1. Σημαδέψτε τον άξονα περίπου ένα πόδι πάνω από το πάτωμα.

2. Κόψτε μια γωνία 45 μοιρών χρησιμοποιώντας αλυσοπρίονο ή τσεκούρι μέχρι να φτάσετε κοντά στο τρίτο. Φροντίστε να κόψετε προς την κατεύθυνση που θέλετε να πέσει το δέντρο.

3. Εφαρμόστε το ίδιο και στην άλλη πλευρά, αλλά αφήστε περισσότερο από το κόψιμο στην αντίθετη πλευρά. Αυτή η τομή πρέπει να είναι μέχρι τη μέση του κορμού/του κορμού.

4. Σπρώξτε το δέντρο προς την κατεύθυνση που θέλετε να πέσει. Αν το σχέδιο αποτύχει Χρησιμοποιήστε το πριόνι για να συνεχίσετε να κόβετε μέχρι το δέντρο να αρχίσει να πέφτει.

5. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα όπως είναι απαραίτητο για οποιαδήποτε άλλα δέντρα θέλετε να διαγράψετε.

πώς να αφαιρέσετε το κούτσουρο

πώς να αφαιρέσετε το κούτσουρο

Όταν τελειώσετε με το κόψιμο του δέντρου Είναι καλή ιδέα να αφαιρέσετε τα πρέμνα για να καθαρίσετε περιοχές γεμάτες θάμνους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε. Αλλά όλα εξαρτώνται από το μέγεθος και το εύρος. Δείτε πώς μπορείτε να το αφαιρέσετε:

ξεθάψτε το: Αποτελεσματικό σε μικρά πρέμνα με ρηχά ριζικά συστήματα. Μπορείτε να βρείτε ρίζες σκάβοντας. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα τσεκούρι για να κόψετε το κούτσουρο. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να τραβήξετε τον εαυτό σας από το έδαφος.

Πάρτε ένα μύλο για κούτσουρα για να απαλλαγείτε από τα κούτσουρα.: Ταιριάζει καλύτερα για μικρά πρέμνα με ισχυρά ριζικά συστήματα. Λειτουργεί επίσης καλά σε μεσαία έως μεγάλα πρέμνα δέντρων με ρηχές ρίζες. Αν αναρωτιέστε πού να αγοράσετε ένα μύλο; Ενοικίαση σε ένα κατάστημα οικιακών βελτιώσεων κοντά σας.

Είτε επιλέξετε ένα μύλο κούτσουρων είτε ένα φτυάρι Φροντίστε να προσθέσετε χώμα ή χώμα πάνω από την υπόλοιπη τρύπα για να βεβαιωθείτε ότι η βάση είναι επίπεδη.

Επαγγελματική συμβουλή: Εάν χρησιμοποιείτε κάδο για να κρατάτε βούρτσες Επικοινωνήστε με την εταιρεία ενοικίασης πριν ρίξετε τα φυτά σας.

Βήμα 5: Αφαιρέστε τους θάμνους

όταν κόβεται το δέντρο Το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσετε μεσαίους και μεγάλους θάμνους. Μπορεί να αφαιρεθεί με το χέρι ή με φτυάρι. Το μέγεθος του θάμνου θα το καθορίσει αυτό. Αν είναι λίγο μεγάλο και πρέπει πρώτα να σκάψετε τις ρίζες. πρέπει να έχεις ένα φτυάρι κλάδεμα μικρών κλαδιών Είναι πάντα χρήσιμο να αφαιρείτε μερικά κλαδιά από τον θάμνο για να διευκολύνετε το σκάψιμο.

Βήμα 6: Σκοτώστε τα ζιζάνια

Αφού καλύψετε τα πιο σημαντικά στοιχεία. Ήρθε η ώρα να φτάσετε στην καρδιά των πραγμάτων: ζιζάνια, αμπέλια, ύψη, δέντρα και φράκτες. Δεν υπάρχει ακόμη αντιμετώπιση, οπότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε με το κουρευτικό ζιζανίων/χορδών, το κουρευτικό δρεπάνι/δρεπάνι και το κουρευτικό φράχτη.

Σημαντική σημείωση ασφαλείας: Αν δεν έχετε συνηθίσει να φοράτε παντελόνια και μακριά μανίκια Ας ετοιμαστούμε. Βοηθά στην προστασία του δέρματός σας από επιβλαβή φυτά όπως η βελανιδιά και ο δηλητηριώδης κισσός.

Πώς να απαλλαγείτε από αμπέλια και ζιζάνια

  • Χρησιμοποιήστε το κλαδευτήρι για να κόψετε παχιά αμπέλια και θάμνους. και πετάξτε το στο πλάι
  • Τραβήξτε τα μεγάλα ζιζάνια από το έδαφος.

Βήμα 7: Κόψτε το υπόλοιπο

Τα παρακάτω βήματα είναι εύκολα. Χρησιμοποιήστε ένα μαχλέπι ή τρίμερ για να κόψετε στην αριστερή πλευρά του δέντρου. Αν έχουν μείνει πάρα πολλά φυτά Κόψτε το στη μέση με το πρώτο κόψιμο. Και τώρα κομμένο στο έδαφος με μια δεύτερη κοπή.

Εάν κλαδεύετε το γρασίδι με ένα μικρό πινέλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χλοοκοπτικό, διαφορετικά να είστε έτοιμοι να καθαρίζετε το δάπεδο του χλοοκοπτικού πιο συχνά.

επαγγελματικές συμβουλές: Ενώ κουρεύετε Ψάξτε για χοντρούς θάμνους ή αμπέλια. που μπορεί να αγνοήσετε όταν κόβετε τη βούρτσα σας.

Βήμα 8: Εκσκαφή του φυτικού εδάφους.

Προσλάβετε έναν εκσκαφέα για να αφαιρέσετε τα φύλλα και το υπόλοιπο φυτόχωμα. Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να αφαιρέσετε τα αμπέλια και να βουρτσίσετε. χρησιμοποιήστε εκσκαφέα μίνι εκσκαφέας ή ένας εκσκαφέας για να σκάψει το φυτόχωμα

Βήμα 9: Γεμίστε την περιοχή, ισοπεδώστε και στερεώστε το χώμα.

Όταν τελειώσεις το σκάψιμο Γεμίστε την περιοχή με το απαραίτητο χώμα. Καθαρίστε το υλικό γέμισης ή τη μάργα. και συμπίεση του εδάφους χρησιμοποιώντας συμπιεστή

Αφού σκάψετε την περιοχή στο σωστό βάθος. Μπορείτε να συμπληρώσετε τον πηλό για να δημιουργήσετε ένα νέο γκαζόν.

Βήμα 10: Αφαιρέστε τα υπολείμματα χλοοτάπητα και το υπερβολικό χώμα.

Αναζητήστε μια εταιρεία που γεμίζει το χώμα καθαρό. Ακολουθείτε τρία συστήματα για την απόρριψη των απορριμμάτων κήπου: Πρώτον, πρέπει να μεταφερθούν στον χώρο υγειονομικής ταφής χρησιμοποιώντας ρυμουλκούμενο, βαγόνι ή φορτηγό και δεύτερον, τοποθετούνται στο πράσινο δοχείο σας.

Η τελευταία λύση είναι να επεξεργαστείτε τα απορρίμματα του κήπου σας μέσω ενός τεμαχιστή. Αυτό θα παρέχει σάπια φύλλα για μελλοντική χρήση.

Ποιο είναι το κόστος του καθαρισμού ενός δέντρου;

Η εκκαθάριση γης και η κατασκευή ενός σπιτιού θα κοστίσει περίπου $2.929 ή $1.283 έως $4.675. Αυτή η βελτίωση κυμαίνεται κατά μέσο όρο $1,30 έως $2 ανά τετραγωνικό πόδι. ενώ ένα κομμάτι δασώδους γης κοστίζει 500 έως 2.000 δολάρια το στρέμμα.

Μπορείτε να καθαρίσετε τη γη μόνοι σας;

Η εκκαθάριση γης μπορεί να είναι μια πρόκληση. Εάν αγοράζετε χύμα Είναι συχνά απαραίτητο να διαγράψετε παρτίδες πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε κατασκευή. Μερικές φορές είναι εύκολο να κόψετε και να καλλιεργήσετε γρασίδι. Ειδικά αν έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό και εργαλεία. πριν αποφασίσετε αν θα το καθαρίσετε μόνοι σας Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη το κόστος καθαρισμού γης.

Πώς να καθαρίσετε ξύλινα μέρη με το χέρι;

Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας δύο επίπεδα. Κατάσταση Αποζημίωσης και Κατάσταση Εγγραφής

καθεστώς αποζημίωσης

κατά τη διαδικασία καθαρισμού ξεφορτωθείτε τους θάμνους μικρό δέντρο Μεγάλοι βράχοι, θάμνοι και κλαδεμένα φυτά. Όλα αυτά για να έχετε καθαρό μονοπάτι και χώρο εργασίας όταν αρχίσετε να κόβετε τα δέντρα.

κατάσταση εγγραφής

Με αυτόν τον τρόπο, θα αρχίσετε να κόβετε τα πιο σημαντικά φυτά. Όταν κόβεις το δέντρο Θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τα οφέλη των προσπαθειών σας.

τελευταία λέξη

Μια δασώδης αυλή είναι ένα πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους και είναι καλύτερο να το ξεφορτωθείτε. Τα βήματα και οι συμβουλές που επισημάναμε παραπάνω κάνουν τη δουλειά αρκετά εύκολη. με τα κατάλληλα εργαλεία και εξοπλισμό Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η αυλή σας θα είναι πεντακάθαρη. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να το κάνετε μόνοι σας ή να καλέσετε έναν επαγγελματία για μεγαλύτερα δέντρα.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *