Πώς να επιλέξετε μια κλειδαριά Schlagle (Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη)

Μπορείτε να επιλέξετε την κλειδαριά Schlagle χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι. Κλιπ ή καρφίτσα Τοποθετήστε το εργαλείο στην κλειδαρότρυπα, σύρετέ το εμπρός και πίσω και περιστρέψτε την κλειδαριά δεξιόστροφα μέχρι να ανοίξει. για κλείδωμα χωρίς κλειδί Μπορείτε να παρακάμψετε τον κωδικό συνδυασμού μετά από έξι ανεπιτυχείς προσπάθειες. Ελλείψει κωδικού παράκαμψης Μπορείτε να καλέσετε τον κατασκευαστή για να τους δώσει έναν νέο κωδικό.

Παρά τα πολλά πλεονεκτήματα μιας κλειδαριάς Schlagle, μπορεί να είναι απογοητευτικό εάν χάσετε τα κλειδιά σας ή ξεχάσετε τον κωδικό συνδυασμού. Σε εκείνο το σημείο, θα πρέπει να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία σας. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε να κλειδώσετε ή να παρακάμψετε τον κωδικό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η επιλογή δεν είναι απλή, αλλά δείχνει πώς η κλειδαριά εγγυάται υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Ωστόσο, εάν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε μια επιλογή σε μια κατάσταση όπου είναι απαραίτητο να επιλέξετε Εδώ είναι ένας τρόπος.

Πώς να επιλέξετε μια κλειδαριά Schlangle

Επιλέγοντας μια κλειδαριά Scrabble με ένα κατσαβίδι

1. Αυτή η μέθοδος απαιτεί κατσαβίδι. Μπορείτε να αγοράσετε ένα κατσαβίδι από το τοπικό σας κατάστημα υλικού ή από έναν γείτονα. Το κατσαβίδι πρέπει να εφαρμόζει χωρίς να αγγίζει την πλευρά της κλειδαριάς.

2. Τοποθετήστε ένα κατσαβίδι στην κλειδαρότρυπα της κλειδαριάς. Ανακινήστε οριζόντια ενώ πιέζετε για να ανοίξει. Εάν η πρώτη προσπάθεια αποτύχει Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να ανοίξει η πόρτα.

Επιλέξτε μια κλειδαριά Schlock με συνδετήρα.

1. Ισιώστε έναν μεταλλικό συνδετήρα και κάντε ένα μικρό κύμα. στο τέλος για να χωρέσει η κλειδαρότρυπα

2. Εισαγάγετε το οδοντωτό άκρο στην κλειδαρότρυπα και προσαρμόστε το μέχρι να εφαρμόσει.

3. Τώρα εισάγετε τον πείρο στην κλειδαρότρυπα. Περιστρέψτε δεξιόστροφα μέχρι να ξεκλειδωθεί η κλειδαριά.

σηκώστε με καρφίτσα

1. Γυαλίστε την μυτερή άκρη με μια λεπτή καρφίτσα και μια λίμα νυχιών. Ελαφρώς αμβλύ για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πληγωθείτε.

2. Τοποθετήστε το άκρο του γυαλόχαρτου στην κλειδαρότρυπα και προσπαθήστε να το ανοίξετε.

3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεταλλικό κούμπωμα για τη διαδικασία. Σπρώξτε τον πείρο μπρος-πίσω μέχρι να ανοίξει η πόρτα.

Επιλέγοντας ένα Scrabble Lock παρακάμπτοντας τον κωδικό συνδυασμού

έχω Schlock, μια κλειδαριά που λειτουργεί χωρίς κλειδί Αλλά μοιραστείτε έναν κωδικό για να κρατήσετε την πόρτα ασφαλή. Και τα χαμένα κλειδιά δεν θα είναι πρόβλημα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επιλέξετε μια κλειδαριά χωρίς κωδικό συνδυασμού:

Βήμα 1: Δοκιμάστε να πληκτρολογήσετε τον σωστό κωδικό στο πληκτρολόγιο.

Βήμα 2: Μετά από περίπου 4-6 προσπάθειες, το πληκτρολόγιο θα κλειδώσει αυτόματα.

Βήμα 3: Τώρα βρείτε τον κωδικό παράκαμψης εκκίνησης και δοκιμάστε να τον εισαγάγετε.

Βήμα 4: Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της κλειδαριάς για να σας δώσει ένα νέο κλειδί. για να γινει αυτο Πρέπει να προσκομίσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως αποδείξεις αγοράς και έγγραφα εγγύησης.

Βήμα 5: Εισαγάγετε τον νέο κωδικό και η πόρτα θα ξεκλειδώσει.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια κλειδαριά Schlagle

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια κλειδαριά Schlagle

Αν και μπορούν να επιλεγούν κλειδαριές Schlagle, μερικές είναι πιο δύσκολες από άλλες. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε μια μέθοδο επιλογής κλειδαριάς:

Τύποι κλειδαριών Schlagle

Η κλειδαριά σας μπορεί να είναι Έξυπνη ηλεκτρική κλειδαριά, ηλεκτρική κλειδαριά, κλειδαριά διπλού κυλίνδρου ή κλειδαριά μονοκύλινδρου.Το Smart Lock δεν είναι προσβάσιμο με καρφίτσα, συνδετήρα ή κατσαβίδι, καθώς δεν διαθέτει κλειδαρότρυπα. Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας Μπορείτε να το ξεκλειδώσετε ή να καλέσετε έναν κλειδαρά. Είναι ασφαλές και δύσκολο να το επιλέξεις.

Σε αντίθεση με τις έξυπνες ηλεκτρικές κλειδαριές Η ηλεκτρική κλειδαριά διαθέτει έναν κύλινδρο έκτακτης ανάγκης που μπορεί να ενεργοποιηθεί εάν η μπαταρία είναι χαμηλή, οπότε το μεταλλικό κλειδί μπορεί να βοηθήσει στο άνοιγμα της πόρτας. και η κλειδαρότρυπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα της κλειδαριάς

Από την άλλη πλευρά, οι κλειδαριές διπλού και μονοκύλινδρου λειτουργούν μέσω κλειδιού. Η κλειδαριά διπλού κυλίνδρου έχει κλειδαριές και στις δύο πλευρές. Έτσι είναι πιο ασφαλές και πιο δύσκολο να το παραλάβετε. Η μονοκύλινδρος κλειδαριά διαθέτει εξωτερική κλειδαριά. Έτσι είναι απλό και εύκολο στη χρήση.

Έτσι, αν θέλετε να μάθετε το μάζεμα ως χόμπι Αντίθετα, ξεκινήστε με μια κλειδαριά μονού κυλίνδρου και προχωρήστε μέχρι τις πιο περίπλοκες ηλεκτρικές κλειδαριές.

Ανοχή κυλίνδρου

Η επιλογή μιας κλειδαριάς με κοντινές ανοχές δεν είναι εύκολη υπόθεση, δηλαδή η περιστροφή της κλειδαριάς κατά το κλείδωμα είναι εύκολη. Αυτό συμβαίνει και με τις κλειδαριές Schlagle, οπότε ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείτε, επιλέξτε μία. Πρέπει να είστε υπομονετικοί για να μπορέσετε να ανοίξετε με επιτυχία την πόρτα.

σχήμα άνω βελόνας

Η κλειδαριά Schlagle έχει τέσσερις κορυφές σε σχήμα σωλήνα. Μια κλειδαριά schlag διαφέρει από άλλες στο ότι έχει μόνο δύο καρφίτσες. Ο τυλιγμένος σωλήνας τον εμποδίζει να πάρει σχήμα επειδή πιάνει εύκολα την άκρη του ποτηριού, που δεσμεύει τη διαδικασία.

Πλεονεκτήματα των κλειδαριών Schlagle

Όπως είδαμε παραπάνω, ο Schlagle μπόρεσε να επιλέξει λουκέτο. Όμως η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη. Είστε σίγουροι για την ασφάλεια, καθώς ο επιλογέας κλειδιού θα πρέπει να είναι ειδικός επιλογέας και να διασφαλίζει την πρόσβαση στα υπάρχοντά σας.

Εδώ είναι τα οφέλη των κλειδαριών Schlagle:

Λειτουργίες Voice Assistant

Οι κλειδαριές Schlagle σάς δίνουν την επιλογή να τις αντιστοιχίσετε με τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας. Έτσι η πόρτα μπορεί να κλειδωθεί και να ξεκλειδωθεί χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. ‘Ενεργοποιήστε τον συναγερμό’ ή ‘Κλείστε την πόρτα’ και το σύστημα θα ανταποκριθεί ανάλογα. Αφού διαμορφώσετε το κλείδωμα με τη λειτουργία φωνητικών εντολών. Μπορείτε να επιλέξετε να συγχρονίσετε με το Siri, το Google Assistant ή το Amazon Alexa.

Εύκολος Οικιακός Αυτοματισμός

Οι έξυπνες κλειδαριές Schlagle μπορούν εύκολα να συνδεθούν μέσω συνδέσεων Wi-F, Bluetooth, Zigbee και Z-Wave, επομένως η τεχνολογία έξυπνου σπιτιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αυτοματοποίηση των περισσότερων εργασιών, όπως το άνοιγμα και το κλείσιμο θυρών, για παράδειγμα. Το Wi-Fi σάς επιτρέπει να ανοίξετε το πόρτα για μια καθαρίστρια ενώ βρίσκεστε στο γραφείο.

Τέλειο κλείδωμα Wi-Fi

Οι έξυπνες κλειδαριές Schlaggle χρησιμοποιούν τεχνολογία Wi-Fi χωρίς ογκώδη πλαίσια, με βιομετρικά στοιχεία και οθόνη αφής. Παραδοσιακά σχεδιασμένο για κομψότητα Αλλά χρησιμοποιώντας σύγχρονη και ψηφιακή τεχνολογία. Το σύστημα αποκρυπτογράφησης ηλεκτρονικού κλειδιού Schlagle μεταδίδει κρυπτογραφημένα δεδομένα μέσω σήματος Wi-Fi. Το απομακρυσμένο ξεκλείδωμα είναι δυνατό μέσω μιας εφαρμογής για κινητά.

Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πόρτα σας από οπουδήποτε.

Με σύγχρονη τεχνολογία που επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση. Έτσι μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την πόρτα από οπουδήποτε. Μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή για κινητά που θα σας ειδοποιεί όταν η κλειδαριά σας έχει επιλεγεί παράνομα. Εκτός από τον έλεγχο Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε, να κλείσετε και να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας από οπουδήποτε.

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής κλειδαριάς Schlagle;

Ναι, μπορούν να επιλεγούν κλειδαριές Schlagle, αλλά ορισμένοι τύποι μπορεί να είναι πιο δύσκολοι. Μάθετε με τι τύπο έχετε να κάνετε. Μερικοί τύποι μπορούν να επιλεγούν μόνο με παράκαμψη του κωδικού συνδυασμού. Ωστόσο, εάν έχετε κλειδαριά Schlagle επιπέδου 1, έχετε εγγυημένο υψηλότερο ποσοστό προστασίας. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η κλειδαριά επιλέγεται 78 φορές.

Είναι δύσκολο να επιλέξετε κλειδαριά Schlagle;

Οι κλειδαρότρυπες κλειδαριάς Schlagle είναι δύσκολο να ελιγμών με διαφορετικά πόμολα κλειδαριάς και δύσκολο να επιλεγούν. Η επιλογή κλειδώματος είναι πολύ δύσκολη στη διαχείριση και ακόμη πιο δύσκολο να αποκτηθεί από το τοπικό υλικό.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το Sklagle Control Lock όταν η μπαταρία είναι εξαντλημένη;

Εάν η μπαταρία στην κλειδαριά τελειώσει Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία άλματος μπαταρίας για να ξεκλειδώσετε την πόρτα. Ρεκόρ: Η πόρτα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να αντικατασταθεί η μπαταρία για να την ξανακλειδώσει. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Ξεκινήστε την κλειδαριά σας χτυπώντας τις επαφές κάτω από το μπουλόνι με μια νέα υψηλής ποιότητας αλκαλική μπαταρία 9V.

Βήμα 2: Περιμένετε να εμφανιστεί ένα κόκκινο φως με τρία βέλη και τρεις πράσινες λυχνίες κάτω από το λογότυπο της μπότας.

Βήμα 3: Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό συνδυασμού. πρέπει να ανοίξει την πόρτα

Βήμα 4: Γυρίστε το παχύ ριχτάρι στην αντίθετη πλευρά της άκρης της πόρτας.

Βήμα 5: Αντικαταστήστε την μπαταρία.

Βήμα 6: Εισαγάγετε τον σωστό κωδικό για να κλειδώσετε σωστά την πόρτα.

τελικές σκέψεις

Η Schlagle είναι μια αξιόπιστη μάρκα όσον αφορά τις κλειδαριές. Χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής για να παρέχουν ασφαλείς και κομψές λύσεις κλειδαριάς πόρτας. Το κλείδωμα μπορεί να ενεργοποιηθεί με φωνητικές εντολές. Συνδεθείτε με την τεχνολογία έξυπνου σπιτιού για αυτοματισμό. Και μπορείτε να ελέγξετε, να διαμορφώσετε, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα από οπουδήποτε.

Αλλά αν βρεθείτε στη λάθος πλευρά, χάσετε τα κλειδιά σας ή ξεχάσετε τον κωδικό σας, μπορείτε να επιλέξετε μια κλειδαριά. Αν και δεν είναι εύκολο. Αλλά με κάποια εκπαίδευση ή βοήθεια από έναν κλειδαρά. Θα έχετε πρόσβαση στο σπίτι σας. για ασφάλεια Συνδέστε την κλειδαριά σας στην εφαρμογή για κινητά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κινητά. Κάθε φορά που ένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο θέλει να κλειδώσει τα κλειδιά σας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *