Πώς να αφαιρέσετε μια μπανιέρα τζακούζι; 8 Απλά-T0-Ακολουθήστε τα Βήματα

Για να αφαιρέσετε το τζακούζι Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο και αδειάστε εντελώς το νερό. Αποσυνδέστε το ηλεκτρικό σύστημα και την παροχή νερού, αφαιρέστε το κέλυφος, χρησιμοποιήστε ένα σφυρί και μια σούπερ ράβδο για να σπάσετε το τσιμεντένιο τοίχωμα κατά μήκος της γραμμής του σωλήνα νερού για να το χαλαρώσετε. Αφαιρέστε το πλάι του κάδου και κόψτε το γύρω γύρω με ένα μαχαίρι για να το αφαιρέσετε.

Αυτό είναι όλο, το τζακούζι σας έχει γίνει και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας εάν έχετε τις σωστές γνώσεις.Διαβάστε πρώτα το εγχειρίδιο οδηγιών. Ιδιαίτερα το τμήμα των οδηγιών αποσυναρμολόγησης και στη συνέχεια συγκεντρώστε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε στη διαδικασία. Γιατί το τζακούζι είναι βαρύ. Μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια για να το βγάλετε.

Δεν είναι δύσκολο να αφαιρέσετε μόνοι σας το τζακούζι. Μπορείτε να ετοιμάσετε μια λίστα εργασιών που θα σας καθοδηγήσουν ώστε να μην κάνετε λάθη, λιγότερο να ανησυχείτε. Εδώ παρέχουμε οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να αφαιρέσετε το τζακούζι.

Συνέχισε να διαβάζεις!

Πώς να αφαιρέσετε το τζακούζι είναι ο πιο εύκολος τρόπος.

πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία Μετρήστε τη μπανιέρα και βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να περάσετε από την υπόλοιπη μπανιέρα. και βγείτε από την πόρτα του μπάνιου.Αν χρειάζεται, αφαιρέστε την τουαλέτα και τον νεροχύτη εάν είναι εμπόδιο για να αποφύγετε ζημιές. για να προστατέψετε το πάτωμά σας Κόψτε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ και κολλήστε το στο πάτωμα. Καλύψτε με μια σταγόνα ύφασμα και κάντε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Συναρμολογήστε τα απαραίτητα εργαλεία

τα εργαλεία που χρειάζεστε

1. Σφυρί

2. Παζλ

3. Προστατευτικά γάντια

4. Προστατευτικά γυαλιά

5. Σούπερ μπαρ

6. Αναπνευστήρας

7. Πένσα κλειδώματος σχισμής

8. Δείτε ο ένας τον άλλον

9. Κατσαβίδι

10. κουρέλια

11. κολλητική ταινία

12. Κοφτερό Μαχαίρι

13. Σκουπίδια

Βήμα 2: Ασφάλεια

Η ασφάλειά σας είναι πρωταρχικής σημασίας. Βεβαιωθείτε ότι τηρείτε όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας φορώντας τον συνιστώμενο ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (ΜΑΠ) πριν από την εκκίνηση.

Φοράτε προστατευτικά γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας από επικίνδυνα αιχμηρά αντικείμενα όταν αφαιρείτε το τζακούζι. Επίσης, φοράτε γυαλιά ασφαλείας για να προστατεύσετε τα μάτια σας από επικίνδυνες ουσίες.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τον κατάλληλο αναπνευστήρα για να προστατεύεστε από επιβλαβείς ουσίες που εισέρχονται στη μύτη ή το στόμα σας που θα μπορούσαν να σας βλάψουν.

Βήμα 3: Κλείστε την παροχή νερού και ξεπλύνετε το τζακούζι σας.

Ως μέρος των μέτρων ασφαλείας του σπιτιού σας Κλείστε την κύρια παροχή νερού και αδειάστε/αδειάστε τους κουβάδες, τις βρύσες και τους σωλήνες σας. αν μείνει νερό Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να το σκουπίσετε. Εάν δεν έχετε αποχέτευση Θα χρειαστείτε μια αντλία φρεατίου και εύκαμπτους σωλήνες για την άντληση του νερού.

Βήμα 4: Διαβάστε τον Οδηγό

Μετά την αποστράγγιση του νερού από τη λεκάνη Μπορείτε να ελέγξετε το εγχειρίδιο του τζακούζι σας, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την εγκατάσταση του ρεζερβουάρ σας. και δεν ξέρεις πώς το εγκαθιστάς Όταν ελέγχετε το εγχειρίδιό σας Θα γνωρίζετε όλες τις συνδέσεις της δεξαμενής σας. Θα δείτε τη θέση του ηλεκτρικού ρεύματος και των υδραυλικών εγκαταστάσεων. πριν αφαιρέσετε και κόψετε το σώμα Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά κοιτάζοντας πρώτα το εγχειρίδιο.

Βήμα 5: Αποσυνδέστε το ηλεκτρικό σας σύστημα

Πρώτα, σβήστε τα φώτα του τζακούζι σας πριν κάνετε οτιδήποτε. Εντοπίστε το ηλεκτρικό σύστημα ανατρέχοντας στο εγχειρίδιό σας και, στη συνέχεια, αποσυνδέστε με ασφάλεια όλα τα καλώδια. Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα ρυθμιζόμενο κατσαβίδι ή κλειδί για να ξεβιδώσετε το καλώδιο ή το κάλυμμα.

Βήμα 6: Αφαίρεση άλλων πραγμάτων

Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να φέρνετε άλλα αντικείμενα. Βγείτε πρώτα από το μπάνιο, αφαιρέστε την τουαλέτα Χρησιμοποιήστε την πένσα ασφάλισής σας. κουρτίνα βροχής και το προσωπικό του

Αφαιρέστε τον πίνακα. Αυτό είναι συνήθως στο πλάι της δεξαμενής. σε αυτό το σημείο Κρατήστε το πάνελ με τη σούπερ καρτέλα και απαλά τράβηξε προς το μέρος σου με τα χέρια σου

αφαιρέστε όλους τους σωλήνες Συνδέστε σε δεξαμενές και άλλα εξαρτήματα. με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού

Βήμα 7: Κόψτε τη δεξαμενή

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το τζακούζι σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ή στυλ/σχέδια. Εάν τοποθετηθεί σε σκυρόδεμα Θα χρειαστεί να σφυρηλατήσετε το σκυρόδεμα στις γωνίες του κάδου χρησιμοποιώντας ένα σφυρί ή κριάρι για να τραβήξετε τον κάδο προς τα έξω.

Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πλακάκια και να σφυρήσετε το τσιμέντο γύρω του. Τζακούζι με σφυρί Επίσης, σούπερ λωρίδες για τη σκλήρυνση των υδραυλικών εγκαταστάσεων αν παραμείνει στον τοίχο.

Τώρα χρησιμοποιήστε το σφυρί και τη σούπερ μπάρα για να αφαιρέσετε τα πλαϊνά της μπανιέρας και να την αντικαταστήσετε με την κεφαλή ντους, αν θέλετε. Κόψτε όλα τα καρφιά που είναι κολλημένα στην μπανιέρα με ένα κατσαβίδι και χαλαρώστε με ένα κοφτερό μαχαίρι ή παζλ. το τζακούζι σου

Συμβουλές: Αδειάστε τα σκουπίδια σας πριν αδειάσετε τα σκουπίδια σας.

Βήμα 8: Αφαιρέστε τη μπανιέρα του τζακούζι

Μόλις το ρεζερβουάρ σας είναι ελεύθερο αφαιρέστε το προσεκτικά. Επειδή όμως τείνουν να είναι βαριά και ογκώδη Χρειάζεστε λοιπόν κάποιον να σας βοηθήσει να το μεταφέρετε έξω.

Τα πλαϊνά της μπανιέρας του τζακούζι είναι αιχμηρά και μπορεί να βλάψουν τα χέρια σας. Φορέστε λοιπόν γάντια και χρησιμοποιήστε κουρέλια.

Χρέωση αφαίρεσης τζακούζι

Χρέωση αφαίρεσης τζακούζι

Εάν μπορείτε να το αποκτήσετε μόνοι σας, θα κοστίσει 200-300 $ για έναν υδραυλικό να βγάλει τα υδραυλικά.

Ωστόσο, εάν λαμβάνετε επαγγελματικές υπηρεσίες Θα σας κοστίσει 500-1000 δολάρια.

Εάν αλλάξατε μπανιέρα χωρίς τζακούζι Θα έχετε και τις δύο αυτές επιλογές.

1. Πρώτα, απενεργοποιήστε το ρεύμα. Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν στεγανωτικά εισόδου και θύρες εκτόξευσης για να αφαιρέσουν το τζακούζι για να βοηθήσουν στην αποστράγγιση του νερού στη μπανιέρα σας.

2. Η δεύτερη επιλογή είναι μια πλήρης αντικατάσταση, η οποία θα κοστίσει από 5.000 $ έως 10.000 $, ανάλογα με την αλλαγή.

Πού είναι το φίλτρο στο τζακούζι;

γενικά Το φίλτρο στο τζακούζι βρίσκεται κοντά στη θερμάστρα.Αλλά η γνώση της κατεύθυνσης του νερού μέσα από το σωληνωτό σύστημα ενός τζακούζι μπορεί να είναι δύσκολο για τον λαϊκό να καταλάβει. Επομένως, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο οδηγιών του κατασκευαστή για να βρείτε τη σωστή θέση για το φίλτρο.

Πόσο διαρκεί μια μπανιέρα με τζακούζι;

Πόσο διαρκεί μια μπανιέρα με τζακούζι;

Η μπανιέρα λειτουργεί παντού. 5 έως 20 ετών ή περισσότερο, αλλά η διάρκεια ζωής εξαρτάται από την ποιότητα της δεξαμενής. Τα ιαματικά λουτρά από υλικά χαμηλής ποιότητας δεν θα διαρκέσουν όσο τα ιαματικά λουτρά κατασκευασμένα από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. επίσης Μια φορητή μπανιέρα χωρίς τακτική συντήρηση θα έχει μικρή διάρκεια ζωής.

Η διάρκεια ζωής μιας μπανιέρας εξαρτάται από δύο βασικούς παράγοντες: ποιότητα και φροντίδαΈνα φτηνό υδρομασάζ από υλικά χαμηλής ποιότητας δεν θα διαρκέσει πολύ. Δεν μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο από πέντε χρόνια εάν δεν συντηρηθούν σωστά. επίσης Ένα καλοδιατηρημένο ποιοτικό υδρομασάζ μπορεί να διαρκέσει περισσότερα από 20 χρόνια.

Υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με ένα παλιό τζακούζι

Μια μπανιέρα είναι μια μεγάλη επένδυση. Πρέπει όμως να ξέρετε ότι έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής. Μετά από μερικά χρόνια Μπορείτε να σκεφτείτε να το αντικαταστήσετε. Μερικές φορές μπορεί να βαρεθείτε επειδή δεν έχετε χρόνο να το χρησιμοποιήσετε. Θέλετε λοιπόν να το αντικαταστήσετε με μπάνιο. Αυτό έκανε την αφαίρεσή του αναπόφευκτη. Τι θα κάνεις όμως με το παλιό σου τζακούζι; μπορούμε να μάθουμε?

Πούλα το

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τη δεξαμενή σας Γιατί να μην το πουλήσετε; Αυτός είναι ένας εύκολος αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες όπου μπορείτε να διαφημίσετε το υδρομασάζ σας σε λογική τιμή, ας πούμε 40 έως 50% της αξίας της μπανιέρας. Φροντίστε να αφαιρέσετε προσεκτικά για να μην καταστρέψετε τα εξαρτήματα.

ανακυκλώστε τον κάδο σας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μετατρέψετε το παλιό σας υδρομασάζ στον κήπο σας. Είναι σημαντικό να αφαιρέσετε πρώτα τον αφρό βινυλίου. Επειδή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα να κάνετε διαμονή.

φτιάχνω νερό

Εάν έχετε μια μεγάλη αυλή Η μετατροπή μιας παλιάς μπανιέρας σε μπανιέρα είναι μια εξαιρετική ιδέα διακόσμησης χώρου. Στερεώστε το κέλυφος του σπα στο πάτωμα και καλύψτε το με μουσαμά ή μεμβράνη βινυλίου. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πιο φυσική αίσθηση γύρω του με φυτά και πέτρες.

Μετατρέψτε μια παλιά μπανιέρα σε κήπο.

Αφαιρέστε όλο τον υδραυλικό εξοπλισμό και τοποθετήστε τον στο πάτωμα. όταν τελειώσει Προσθέστε χώμα και χώμα γλάστρας στο μείγμα. Μπορείτε να προσθέσετε και φυτά!

χτίστε ένα σπίτι για σκύλους

Μπορεί να αποφασίσετε να φτιάξετε ένα σπίτι για σκύλους με έναν κουβά. Γυρίστε το ρεζερβουάρ ανάποδα. μετά χτίστε παράθυρα και πόρτες Χρησιμοποιήστε ένα παλινδρομικό πριόνι για να κόψετε τρύπες και παράθυρα στο νέο σας σκυλόσπιτο.

τελευταία λέξη

Εάν κάνετε ανακαίνιση μπάνιου Μπορεί να θέλετε να αντικαταστήσετε την παλιά σας μπανιέρα ή να την ξεφορτωθείτε εντελώς. καθώς και τις τάσεις της μόδας Οι τάσεις στον σχεδιασμό κατοικιών και κτιρίων έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. στην εποχή μας Το έργο ανακαίνισης ανακτά τον χαμένο χώρο για να αυξήσει την άνεση, την ασφάλεια, το στυλ και την πρακτικότητα. Αυτό έγινε αφαιρώντας το υπάρχον υδρομασάζ και αντικαθιστώντας το με ένα μεγάλο ντους. όποιος κι αν είναι ο λόγος σας Απλώς ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στο άρθρο μας και αποσυναρμολογήστε το τζακούζι σας με ευκολία.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *