Πώληση στρώματος στο Craigslist – Πώς να το κάνετε.

Η πώληση μεταχειρισμένων στρωμάτων στο Craigslist μπορεί να είναι πρόκληση, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν επιφυλάξεις για παλιά στρώματα. Αλλά εάν εισαγάγετε ορισμένες πληροφορίες, όπως τον τύπο στήριξης, την τιμή, το ύψος και τον τύπο του προστατευτικού που χρησιμοποιείται. θα λάβετε έναν αγοραστή

Δεν μπορώ να αντέξω περισσότερα από ένα παλιό στρώμα 20% έως 30% Η τιμή αγοράς, σύμφωνα με μελέτες, είναι χαμηλή. 10% Οι άνθρωποι θα σκεφτούν να αγοράσουν μεταχειρισμένα στρώματα. Αλλά μπορείτε ακόμα να πουλήσετε το στρώμα σας. Προτού καταχωρήσετε το παλιό σας στρώμα προς πώληση στο Craigslist, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους νόμους και τους κανονισμούς της πολιτείας σας.

Αυτό το άρθρο υπογραμμίζει τι πρέπει να κάνετε για να πουλήσετε το μεταχειρισμένο στρώμα σας. Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή μεταπώλησης ενός στρώματος Κανονισμοί για την πώληση μεταχειρισμένων στρωμάτων σε διαφορετικά κράτη Και πώς να καθαρίσετε το στρώμα, διαβάστε!

Βήματα για την πώληση στρώματος στο Craigslist

Η πώληση μεταχειρισμένου στρώματος δεν είναι τόσο εύκολη όσο η πώληση άλλων ειδών οικιακής χρήσης. Για να είναι επιτυχής η διαδικασία, πρέπει να ακολουθηθούν ορισμένα βήματα. Αυτά τα βήματα περιλαμβάνουν

Εξοικειωθείτε με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τους νόμους και τους κανονισμούς στην πολιτεία σας σχετικά με την πώληση μεταχειρισμένων στρωμάτων. Αν και οι περισσότερες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών επιτρέπουν την πώληση μεταχειρισμένων στρωμάτων. Αλλά υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις για την επισήμανση και την επεξεργασία. Γιατί οι ρυθμίσεις ρυθμίζονται σε κρατικό επίπεδο. Επομένως, πρέπει να αναζητήσετε κανονισμούς ειδικά για την περιοχή σας.

Ορισμένες πολιτείες ενδέχεται να απαιτούν τον επαγγελματικό καθαρισμό των μεταχειρισμένων στρωμάτων πριν από την πώλησή τους. Σε ορισμένες περιοχές, τα μεταχειρισμένα στρώματα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «μεταχειρισμένα». Αλλά μπορεί να επιτρέψει την πώληση ορισμένων εξαρτημάτων από το στρώμα. Εάν το κράτος σας επιτρέπει να πουλήσετε αυτά τα είδη Μπορείτε να το καταχωρήσετε προς πώληση στο Craigslist.

Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει ορισμένες πολιτείες και κανονισμούς των ΗΠΑ για την πώληση μεταχειρισμένου στρώματος.

όνομα του κράτους Νόμοι για την πώληση μεταχειρισμένων στρωμάτων
Αλαμπάμα και Αρκάνσας Δεν είναι παράνομο να πουλάς. Αλλά μην το αναφέρετε ως νέο.
Αριζόνα Κολοράντο Ντέλαγουερ Φλόριντα Μινεσότα Νιου Τζέρσεϊ Νέο Μεξικό Βόρεια Καρολίνα Πωλείται αλλά πρέπει πρώτα να καθαριστεί.

Καλιφόρνια

Δεν είναι παράνομη η πώληση αν δεν υπάρχει εμφανές ελάττωμα.

Κονέκτικατ, Τζόρτζια,

μπορείτε να πουλήσετε Απαιτείται όμως σωστός καθαρισμός και επισήμανση.
Αϊντάχο Αλάσκα Μέιν Οκλαχόμα Βόρεια Ντακότα Ρόουντ Άιλαντ Νότια Ντακότα Επικοινωνήστε με το τοπικό τμήμα υγείας σας.
Κάνσας Δεν επιτρέπεται η πώληση μεταχειρισμένων στρωμάτων.
Ιντιάνα Λουιζιάνα Μέριλαντ Είναι παράνομο να πωλούν οι λιανοπωλητές. αλλά όχι σε μεμονωμένα άτομα
Νεμπράσκα Δεν υπάρχει νόμος κατά της πώλησης μεταχειρισμένων στρωμάτων.

Ορισμένες ετικέτες που χρησιμοποιούνται σε στρώματα (δεν ισχύει για μεμονωμένους πωλητές στρωμάτων)

επιγραφή έννοια
κίτρινο σημάδι Καθαρίστε σωστά το στρώμα.
Μόνο επιχείρηση ή μεταπωλητής Δεν επιτρέπονται ιδιωτικές πωλήσεις.
κόκκινο σημάδι Τα στρώματα καλύπτονται με χρησιμοποιημένα πανιά.
Ελέγξτε τους νόμους της πολιτείας σας. Ελέγξτε τους νόμους της πολιτείας σας πριν αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο στρώμα.

τιμολόγηση

Αφού επαληθεύσετε ότι η πώληση μεταχειρισμένων στρωμάτων είναι νόμιμη στην πολιτεία σας. Μπορείτε να προχωρήσετε και να ορίσετε μια τιμή. Συχνά η τιμή ενός μεταχειρισμένου στρώματος είναι μεταξύ 20% έως 30% Η αρχική τιμή αγοράς εξαρτάται από την κατάστασή του, π.χ. εάν έχει αγοραστεί. $2000Μπορείτε να περιμένετε να το πουλήσετε. $400 έως $600

copywriting

Αφού αποφασίσετε για την τιμή Το επόμενο βήμα είναι να γράψετε μια διαφήμιση που να περιγράφει το στρώμα που θέλετε να πουλήσετε. Βεβαιωθείτε ότι είστε ειλικρινείς σχετικά με την τρέχουσα κατάστασή σας και επικεντρωθείτε στα σημεία πώλησης. Τα πάντα για το στρώμα συμπεριλαμβανομένης της μάρκας και του μοντέλου, του μεγέθους, του τύπου και του υλικού που χρησιμοποιείται (ελατήριο, λατέξ, πολυαφρός, αφρός μνήμης).

Υλικό ταπετσαρίας, ηλικία στρώματος, χρήση (κύριο ή κρεβάτι επισκέπτη), ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε προστατευτικό/χαλί στρώματος. Εάν υπάρχουν άλλα θέματα που πρέπει να αναφερθούν Μην ξεχάσετε να το προσθέσετε επίσης. Φροντίστε να συμπεριλάβετε την τιμή που ζητάτε και αυτή η τιμή είναι σταθερή ή διαπραγματεύσιμη (μπορεί να έχετε ένα ‘OBO (ή την καλύτερη προσφορά)’).

Τέλος, στη διαφήμιση συμπεριλάβετε τη θέση του στρώματος και εάν είστε σε θέση να το παρέχετε ή όχι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εάν είστε εντάξει με το να έρθει κάποιος να δει το στρώμα σας.

Βρείτε αυτό που θέλει ο Craigslist

Μόλις γράψετε τη διαφήμισή σας Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις για την πώληση στο Craigslist. Δεν θα σας βλάψει να μάθετε περισσότερα για το τι πρέπει να κάνετε. Τοποθετήστε τη διαφήμισή σας αφού εξοικειωθείτε με όλες τις απαιτήσεις.

πουλήστε το στρώμα σας

Αφού καταχωρίσετε το στρώμα σας στο Craigslist, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε να επικοινωνήσει μαζί σας ένας υποψήφιος αγοραστής. Εάν δεν έχετε λάβει ερωτήσεις για μία ή δύο εβδομάδες. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις παρακάτω στρατηγικές.

1. Αναδημοσιεύστε την καταχώρισή σας.

2. Μείωση τιμής

3. Αλλάξτε το όνομα του αντικειμένου ώστε να είναι εντυπωσιακό.

Μετά την αλλαγή στρατηγικής Εάν το στρώμα σας δεν έχει πουληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα Μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεά. Μπορείτε να κάνετε δωρεά σε φιλανθρωπικό σκοπό. ορφανοτροφείο ή οι φτωχοί ή οι άστεγοι Θα προσπαθήσω να τηλεφωνήσω για να δω αν κάποιος αποδέχεται τη δωρεά σας.

Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή πώλησης παλαιών/μεταχειρισμένων στρωμάτων

παλιό στρώμα τιμή πώλησης

Η τιμή μεταπώλησης ενός μεταχειρισμένου στρώματος μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες.

περίοδο χρήσης

κατά μέσο όρο Τα τυπικά στρώματα θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε έξι ή επτά χρόνια μετά τη συνέχιση της χρήσης. Ένα στρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί για δύο ή τρία χρόνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από ένα χρόνο.

Χρησιμοποιήστε το ως προστατευτικό ή κάλυμμα.

Εφαρμόζοντας ένα κάλυμμα ή προστατευτικό στρώματος πάνω από το στρώμα σας θα διατηρήσει το στρώμα σας σε καλή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτά τα υλικά προστατεύουν το στρώμα άνεσης περισσότερο από εκείνα χωρίς. Τα μεταχειρισμένα στρώματα με αυτά τα αξεσουάρ θα πουληθούν σε καλύτερη τιμή από ένα μεταχειρισμένο στρώμα χωρίς αυτά.

Περιστασιακή χρήση ή τακτική χρήση

Ένα περιστασιακό στρώμα θα κοστίσει περισσότερο από ένα στρώμα διανυκτέρευσης. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το κρεβάτι πολύ συχνά, για παράδειγμα μόνο όταν έχετε επισκέπτες. Το κρεβάτι σας θα παραμείνει σε καλή κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και σε καλύτερη τιμή.

Η τρέχουσα κατάσταση του στρώματός σας.

Η κατάσταση του στρώματός σας μπορεί να αξιολογηθεί ως καινούργια, κακή, αποδεκτή, υποδειγματική ή εξαιρετική. Ανάλογα με τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε, παράγοντες όπως ένα χαλαρό στρώμα, οι βαθουλωμένες επιφάνειες, οι ρωγμές ή οι ρωγμές στην επιφάνεια ύπνου μπορεί να οδηγήσουν σε κακές ή απαράδεκτες συνθήκες. Τα στρώματα δεν μπορούν να πωληθούν εάν έχουν προεξέχοντα μεταλλικά μέρη όπως πηνία και σύρματα.

Άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την αξία μεταπώλησης περιλαμβάνουν χαλαρά νήματα στο γιακά, σπασμένα φερμουάρ, γρατσουνιές, σκισίματα και φυσική φθορά. λεκέδες από σωματικά υγρά και υπολειμματική μυρωδιά

κίνητρο

Η τιμή μπορεί επίσης να επηρεαστεί από το εάν ο πωλητής είναι πρόθυμος να παραδώσει το στρώμα στον αγοραστή. Και το μεταχειρισμένο στρώμα έχει αξεσουάρ όπως μαξιλάρια και μαξιλάρια;

μάρκα

Οι τιμές πώλησης στρώματος μπορούν επίσης να επηρεαστούν από τη μάρκα. Ένα στρώμα από μια εταιρεία υψηλής ποιότητας μπορεί να προσελκύσει μεγαλύτερη τιμή από ένα στρώμα από μια λιγότερο γνωστή εταιρεία.

Πώς καθαρίζετε ένα μεταχειρισμένο στρώμα;

Οι περισσότερες πολιτείες στις ΗΠΑ απαιτούν τα χρησιμοποιημένα στρώματα να αποστειρώνονται πριν μπορέσουν να πωληθούν. Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε να καθαρίσετε το στρώμα σας.

Χρήση αντιβακτηριακών σπρέι

Βάλτε έναν αντιβακτηριακό παράγοντα (όπως το Lysol) σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και απλώστε το ελαφρά στο στρώμα. Ψεκάστε σε όλο το στρώμα. Μην ψεκάζετε όμως μέχρι να μουλιάσει. Αφήστε το να καθίσει για μερικές ώρες και στη συνέχεια σκουπίστε το στρώμα με ένα ζεστό, υγρό πανί.

Θέρμανση με φορητό ατμόπλοιο

Το φορητό ατμόπλοιο παράγει αρκετή θερμότητα για να σκοτώσει τα ακάρεα της σκόνης, τη βρωμιά, τα συντρίμμια και τα μικρόβια.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό.

Αρκεί να ακολουθήσατε τα σωστά βήματα. Τα υγρά καθαριστικά μπορούν επίσης να καθαρίσουν το στρώμα σας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στη φιάλη και ακολουθήστε τις αυστηρά. Πρέπει να αραιώσετε το προϊόν σε ζεστό νερό και να το ψεκάσετε πάνω από το στρώμα σας. Προσέξτε να μην βρέχετε το κρεβάτι. σκουπίστε με ένα καθαρό πανί μετά αφήστε το να στεγνώσει

συμπέρασμα

Η πώληση μεταχειρισμένου στρώματος μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά. Γιατί στους περισσότερους αρέσει να αγοράζουν ένα νέο στρώμα. Τα μεταχειρισμένα στρώματα μπορεί να έχουν προβλήματα υγείας. που κάνει πολλούς ανθρώπους να μην τολμούν να αγοράσουν αυτά τα στρώματα Εκτός από το ότι δεν μπορώ να πουλήσω πολλά Η αξία μεταπώλησης μπορεί να είναι τόσο χαμηλή που να μην αξίζει να πουληθεί.

Αλλά αν το μεταχειρισμένο στρώμα σας είναι σε καλή κατάσταση και οι νόμοι στην πολιτεία σας το επιτρέπουν. Μπορείτε να δοκιμάσετε να πουλήσετε στο Craigslist, ακολουθήστε αυστηρά τα παραπάνω βήματα.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *