Πολιτική επιστροφής στρώματος Costco – Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η Costco δέχεται επιστροφές στρώματος από δυσαρεστημένα μέλη Με ή χωρίς απόδειξη, η Costco προσφέρει 100% εγγύηση ικανοποίησης πελατών. Εάν κάποιος αλλάξει γνώμη ή είναι δυσαρεστημένος με ένα προϊόν, Μπορεί να επιστραφεί άνευ όρων.

Σε αντίθεση με εταιρείες όπως η Walmart και η Ikea, που έχουν αυστηρότερους κανόνες, η Costco δέχεται ακόμη και μη συσκευασμένα στρώματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάρτα μέλους για να επιστρέψετε το κρεβάτι. δεν έχει σημασία πόσο καιρό μετά την αγορά Τι γίνεται όμως αν το στρώμα σας σκιστεί μετά από χρόνια χρήσης; Δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα στρώμα Costco;

Η Costco διευκολύνει τους πελάτες να επιστρέφουν προϊόντα. Και τα στρώματα δεν αποτελούν εξαίρεση. Μπορείτε να επιστρέψετε το κρεβάτι.

1. Πηγαίνετε στην πλησιέστερη αποθήκη της Costco και λάβετε τα χρήματά σας πίσω αμέσως.

2. Μπορείτε να καλέσετε το προσωπικό της Costco για να σας βοηθήσει να επιστρέψετε το στρώμα σας χρησιμοποιώντας την United Parcel Service. Θα λάβετε επιστροφή χρημάτων μόλις το στρώμα φτάσει στην αποθήκη.

3. Προσφέρετε στρώματα online

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα στρώμα στην Costco online;

Για να επιστρέψετε ένα στρώμα online Πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπό τους.

1. Εγγραφείτε εάν δεν έχετε λογαριασμό ή συνδεθείτε εάν έχετε ήδη.

2. Μόλις συνδεθείτε, μεταβείτε στην καρτέλα «Οι παραγγελίες μου», επιλέξτε το κουμπί «Επιστροφή» δίπλα στη σχετική σειρά. Πρέπει να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επιστροφής.

3. Μπορείτε να λάβετε την ετικέτα επιστροφής αμέσως ή να κανονίσετε για μεταγενέστερη παραλαβή εάν είναι δυνατόν. Εάν το προϊόν σας είναι μεγάλο Θα λάβετε ένα email από την Costco με περισσότερες λεπτομέρειες.

4. Η επιστροφή χρημάτων που λαμβάνετε περιλαμβάνει έξοδα διεκπεραίωσης και αποστολής. και θα μεταφερθεί στη διαδικασία παραγγελίας.

Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στην Costco;

Ναι. Οι συνδρομές μπορούν να ανακληθούν εάν κάνετε κατάχρηση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η Costco. Για παράδειγμα, εάν κάποιος συνηθίζει να επιστρέφει εμπορεύματα της Costco κάθε φορά, μπορεί να φαίνεται ότι δεν είστε ποτέ ικανοποιημένοι με το προϊόν του. είναι σαν στρώμα Και αν επιστρέψετε τη συνδρομή σας περισσότερες από μερικές φορές, η Costco μπορεί να ανακαλέσει τη συνδρομή σας.

Εάν δεν υπάρχει μέλος Δεν θα μπορείτε να απολαύσετε τα πολλά οφέλη που έχει να προσφέρει η Costco, οπότε όταν επιστρέψετε το στρώμα σας Βεβαιωθείτε ότι είναι ένα στρώμα για έναν πραγματικό λόγο. Μερικοί από τους λόγους για την επιστροφή ενός κρεβατιού στο Costco είναι η ταλαιπωρία. πρόβλημα ποιότητας ή λάθος μέγεθος

Πόσο καιρό μπορείτε να ζήσετε με το στρώμα σας πριν το επιστρέψετε στην Costco;

Πόσο καιρό μπορείτε να μείνετε στο κρεβάτι;

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες Αυτό έχει ένα χρονικό όριο. Η Costco δεν προσδιορίζει αυτό το χρονικό πλαίσιο. 9 μήνες Αναποδογυρίστε το στρώμα Επειδή αυτή η εταιρεία έχει δεσμευτεί στην 100% ικανοποίηση των πελατών, δεν έχει χρονικούς περιορισμούς προτού μπορέσετε να επιστρέψετε το στρώμα σας μετά την αγορά.

Αλλά αν το στρώμα που επιστρέφετε είναι πρόσφατα αγορασμένο και έχει χρησιμοποιηθεί. Το προσωπικό στο γκισέ επιστροφής μπορεί να έχει πρόβλημα με την αποδοχή της επιστροφής.Σε αυτήν την περίπτωση, ο υπεύθυνος του καταστήματος έχει την επιλογή να αποδεχτεί ή να αρνηθεί την επιστροφή του στρώματος. Δεν έχει σημασία πότε αγοράζετε το κρεβάτι. Μπορείτε πάντα να το επιστρέψετε εάν είναι στρώμα με καμπύλο ή memory foam. Αυτός ο τύπος στρώματος χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να κοιμηθεί, επομένως κάθε ελάττωμα ή ενόχληση θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να παρατηρηθεί.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λάβετε επιστροφή χρημάτων μετά την επιστροφή ενός στρώματος στην Costco;

Το τμήμα επιστροφών της Costco θα επεξεργαστεί την επιστροφή των χρημάτων σας μόλις παραλάβετε το προϊόν. Αν το επιστρέψετε στο κατάστημα Θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση και η επιστροφή χρημάτων θα εκδοθεί στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά.

Επιστροφές χρημάτων μπορούν να γίνουν κατά την παράδοση του στρώματος ή να διεκπεραιωθούν με την κάρτα μετρητών Costco Η αξία της κάρτας είναι η ίδια τόσο για μη μέλη όσο και για μέλη. Αλλά αν επιστρέψετε το στρώμα μέσω διαδικτύου Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια από το προσωπικό της Costco για να επιστρέψετε το στρώμα σας Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων δεν θα ξεκινήσει μέχρι να επιστραφεί το προϊόν στην αποθήκη. Ο μεταφορέας της Costco θα χρειαστεί να παραλάβει το αντικείμενο από το σπίτι σας και να το παραδώσει στην αποθήκη.

Ωστόσο, συνήθως θα λάβετε την επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών κατόπιν αιτήματος.

Μπορεί κάποιος άλλος να επιστρέψει το στρώμα στην Costco για λογαριασμό σας;

Όχι. Εάν ένα άτομο δεν αναφέρεται ως μέλος του νοικοκυριού στη συνδρομή σας Δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τη διαδικασία επιστροφής εκ μέρους σας. Ο κάτοχος της κάρτας (μέλος της Costco) που παρήγγειλε και αγόρασε το στρώμα πρέπει να είναι το ίδιο άτομο. Αν όμως κάποιος κάτοχος κάρτας μέλους αγοράσει ένα στρώμα ως δώρο μπορεί να επιστραφεί σε άλλους

στην παραπάνω περίπτωση Ο παραλήπτης του στρώματος ως δώρο μπορεί να το επιστρέψει ως δώρο. Αλλά ο αριθμός της κάρτας μέλους του αγοραστή είναι απαραίτητος και θα επιστραφεί με τη μορφή κάρτας μετρητών Costco.

Ποια είναι τα κυριότερα σημεία της πολιτικής επιστροφών της Costco;

Τα κυριότερα σημεία της πολιτικής επιστροφών της Costco.

1. 100% εγγύηση ικανοποίησης σε προϊόντα και μέλη

2. 100% επιστροφή χρημάτων της τιμής αγοράς συν τα έξοδα διαχείρισης και αποστολής των online αγορών σας. Λαμβάνετε επιστροφή χρημάτων για την πίστωση που χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση της αγοράς.

3. Εάν αγοράσετε online, δεν υπάρχει χρέωση επιστροφής.

4. Έχετε στη διάθεσή σας έως δύο χρόνια για να επιστρέψετε το προϊόν. Αλλά αν επιστρέφετε το λεκιασμένο στρώμα κάθε δύο χρόνια, θα μοιάζει με απάτη και μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.

Βεβαιωθείτε ότι το στρώμα σας είναι τοποθετημένο σωστά. για να μην δημιουργηθούν προβλήματα με το προσωπικό στο γκισέ της επιστροφής Το ωίδιο ή άλλα ελαττώματα δεν πρέπει να υπάρχουν καθώς αυτό μπορεί να σας κάνει να αρνηθείτε την επιστροφή χρημάτων. Μπορείτε να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φθηνό κάλυμμα στρώματος. Αυτή η τσάντα εμποδίζει τους μετακινούμενους ή τους οδηγούς φορτηγών να αγγίξουν το βρώμικο στρώμα ή τα υπάρχοντά σας.

Η εγγύηση ικανοποίησης 100% της Costco καλύπτει όλα τα είδη;

Η πολιτική επιστροφών της Costco δεν καλύπτει όλα τα είδη. Για την επιστροφή αυτών των αντικειμένων ενδέχεται να ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις. Ο παρακάτω πίνακας παρέχει μια περίληψη αυτών των αντικειμένων και τις απαιτήσεις για την επιστροφή τους.

λίστα Προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται
Ηλεκτρονικά – συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων Μεγάλες συσκευές κουζίνας, κάμερες, υπολογιστές, MP3 players. Πρέπει να επιστραφεί εντός 90 ημερών για επιστροφή χρημάτων.
διαμάντι Τα διαμάντια 1,00 καρατίων ή μεγαλύτερα πρέπει να επιστραφούν μαζί με την τεκμηρίωση GIA ή IGI (που περιλαμβάνεται στην αγορά σας) – ένας διπλωματούχος κοσμηματολόγος. (Πρέπει να είναι υπάλληλος της Costco) θα δοκιμάσει την αυθεντικότητα του διαμαντιού προτού λάβετε πίσω τα χρήματά σας.
αλκοόλ και τσιγάρα Ανάλογα με τους τοπικούς κανονισμούς σας, η Costco δεν θα επιστρέψει αυτά τα στοιχεία εάν είναι αντίθετη με τις πολιτικές της τοποθεσίας σας.
προσαρμοσμένα προϊόντα Εάν αγοράσετε ένα προϊόν που είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα σας Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε αυτά τα προϊόντα στην Costco εάν δεν πληρούν τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε ακόμα να επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης.
Εμπορεύματα μικρής διάρκειας (π.χ. μπαταρίες και ελαστικά αυτοκινήτου) Δεν μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εκτός εάν καλύπτεται από ξεχωριστή περιορισμένη εγγύηση.

συμπέρασμα

Η πολιτική επιστροφής στρώματος της Costco είναι πολύ επιεικής σε σύγκριση με άλλες εταιρείες. Εάν ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με το στρώμα μετά την αγορά Οι πελάτες μπορούν να τα επιστρέψουν για επιστροφή χρημάτων, εφόσον είναι σε καλή κατάσταση. Η δέσμευση της Costco για 100% ικανοποίηση πελατών σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε ένα στρώμα για μέγεθος, άνεση και ποιότητα, ακόμη και να το επιστρέψετε μετά την αποσυσκευασία.

Η Costco επιτρέπει επιστροφές στρώματος ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως σε κοντινά καταστήματα. Αυτός ο τρόπος επιστροφής είναι βολικός για πολλούς ανθρώπους όπου κι αν βρίσκονται.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *