Ποιοι είναι οι καλύτεροι τεμαχιστές τυριού για το 2021 (Αποκτήστε ομοιόμορφες και τέλειες φέτες με ευκολία!)

Λαχταράς αυτό το τυρί. Αλλά το μαχαίρι σας δεν κόβει αρκετά γρήγορα; δεν είσαι μόνος Οι περισσότεροι λάτρεις του τυριού επιλέγουν έναν καλοφτιαγμένο τεμαχιστή με ρύθμιση περιστροφής για να κόβουν το τυρί σε φέτες σε δευτερόλεπτα. Μπορείτε να επιλέξετε να κόψετε το τυρί σε διαφορετικά σχήματα, απλά φροντίστε το τυρί να φαίνεται το ίδιο. Και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Να θυμάστε ότι η παρουσίαση του φαγητού είναι εξίσου σημαντική με τη γεύση του φαγητού. Το να βάλετε σε φέτες τυρί στο τραπέζι σε χρόνο μηδέν είναι κάτι που όλοι μπορούν να εκτιμήσουν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επενδύσετε σε έναν καλό κόφτη τυριού για να κόψετε τόσο σκληρά όσο και μαλακά τυριά σε τέλειες φέτες.

αλλά πριν από αυτό Δυσκολεύεστε να βρείτε το καλύτερο προϊόν ανάμεσα στις πολλές επιλογές της αγοράς; Με τη φασαρία της καθημερινότητας Ο χρόνος μπορεί να είναι πολύς, σας καταλαβαίνουμε, η λύση είναι εδώ! Αφιερώσαμε χρόνο για να ερευνήσουμε και καταλήξαμε σε μόλις 6 από τους καλύτερους τεμαχιστές που κάνουν το κόψιμο του τυριού παιχνιδάκι. Διαβάστε παρακάτω για τις καλύτερες επιλογές με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για τον καλύτερο τεμαχιστή τυριού

Οι ερασιτέχνες μπορεί να πιστεύουν ότι η επιλογή του καλύτερου τεμαχιστή τυριού είναι εύκολη. Τελικά, μπορεί οποιοδήποτε προϊόν να τεμαχίσει το τυρί; Ωστόσο, αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Γιατί υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να προσέξεις για να αποκτήσεις το σωστό μοντέλο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. Εδώ είναι οι βασικοί παράγοντες:

τη δυνατότητα ρύθμισης του πάχους

Μπορεί να έχετε διαφορετικά μέλη της οικογένειας που απολαμβάνουν διαφορετικούς τύπους τυριών και φαγητών, καθένα από τα οποία απαιτεί διαφορετικό πάχος φέτας. σε αυτή την κατάσταση Χρειάζεστε έναν κόφτη που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες για να πάρετε το λίπος που θέλετε. Εντοπίστε αυτές τις ράβδους με ρυθμιζόμενους επιλογείς ή πόμολα που σας επιτρέπουν να προσαρμόζεστε στο επιθυμητό πλάτος. Μερικοί σας επιτρέπουν να αλλάξετε τη γωνία για να επιτύχετε διαφορετικά πάχη φέτας.

αντοχή

Το πιο απογοητευτικό πράγμα είναι να αγοράσετε τον καλύτερο κόφτη που σπάει μετά από μια σύντομη περίοδο χρήσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλετε έναν κόφτη τυριού που να είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικά υλικά που θα διαρκέσει τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Οι κοπτήρες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται συχνά και κατά προτίμηση από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς θα έρθουν σε επαφή με το νερό. Το ανοξείδωτο χάλυβα προτιμάται ιδιαίτερα καθώς διαρκεί περισσότερο και δεν σκουριάζει. Βεβαιωθείτε ότι ο κόφτης συνοδεύεται από ένα εφεδρικό καλώδιο, καθώς έχει υποστεί ζημιά στο παρελθόν.

ασφάλεια

Το τελευταίο πράγμα για το οποίο θέλετε να ανησυχείτε είναι η πιθανότητα να κόψετε το δάχτυλό σας σε μια μπουκιά τυρί. για να διασφαλιστεί αυτό Χρειάζεστε έναν καλοφτιαγμένο κόφτη με γνώμονα την ασφάλεια. Φυσικά, πρέπει να δίνεται προσοχή κατά τη χρήση του. Κάποια όμως είναι πολύ επικίνδυνα. Και μπορείτε να εκτεθείτε για να μειώσετε τον κίνδυνο.Για παράδειγμα, όσοι έχουν ευρωπαϊκά σχέδια χρειάζονται έναν τεμαχιστή για να λειτουργήσουν. Τέτοια δείγματα θα πρέπει να δίνονται σε επαγγελματίες για να αποφευχθούν τυχόν κίνδυνοι κατά τη χρήση τους.

ευκολία καθαρισμού

Ο κόφτης πρέπει να καθαρίζεται μετά από κάθε χρήση. Η διαδικασία είναι ενοχλητική επειδή οι λεπίδες αποτελούν κίνδυνο κοπής. για αποφυγή ταλαιπωρίας Θα πρέπει να επιλέξετε έναν καταστροφέα που μπορεί να καθαριστεί γρήγορα και εύκολα. ή επιλέξτε πλυντήριο πιάτων

εύχρηστος

Ένας κόφτης τυριού δεν είναι κάτι που θέλετε να αφιερώσετε μια ώρα διαβάζοντας το εγχειρίδιο οδηγιών. Ποιος έχει το χρόνο; Θα είσαι απασχολημένος με το κόψιμο τυριού. Επομένως, αγοράστε τυριά που είναι εύκολα στη χρήση. Η έκδοση για κινητά είναι πάντα βολική. Αλλά οι επαγγελματίες μπορούν να εξετάσουν άλλους τύπους. Βεβαιωθείτε ότι τα μέρη μπορούν να μετακινηθούν εύκολα όταν απαιτείται χωρίς πρόσθετα εργαλεία.

ποικιλία

Ο τέλειος κόφτης τυριού θα πρέπει να κόβει σε φέτες μαλακό ή σκληρό τυρί στο επιθυμητό σχήμα και μέγεθος. Η ευελιξία του σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε πολλά προϊόντα για κάθε τύπο τυριού για διαφορετικά σχήματα. αυτό που θέλεις Ή ακόμα χειρότερα, να θυσιάσετε την επιθυμία ή τη γεύση σας για κάποιο τυρί που δεν μπορεί να αντέξει ο τεμαχιστής σας.

αντιολισθητικά πόδια

Τα κομμάτια με σανίδες κοπής πρέπει να έχουν αντιολισθητικές λαστιχένιες λαβές. Αυτό διασφαλίζει ότι το τυρί είναι σταθερό όταν κόβετε στον πάγκο. Η κοπτική άκρη είναι ρυθμιζόμενη και θα πρέπει να ελέγξετε ότι είναι καλά στερεωμένη στην επιφάνεια για να αποφύγετε την ταλάντευση κατά τη χρήση. Η βάση από καουτσούκ προστατεύει τον πάγκο σας από γρατσουνιές κατά τη χρήση της συσκευής.

συνοχή

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι λάτρεις του τυριού επιλέγουν τεμαχιστές είναι ότι μπορούν να κόψουν ομοιόμορφες φέτες ανεξάρτητα από τον τύπο του τυριού, επομένως, η επιλεγμένη συσκευή θα πρέπει να διασφαλίζει ότι κόβεται ομοιόμορφα για νόστιμο φαγητό και όμορφη παρουσίαση. Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι το κόψιμο με ένα μαχαίρι θα ήταν καλύτερο. που κάνει τον τεμαχιστή “Αχρηστος”

εγγύηση

Η ύπαρξη εγγύησης αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να παράγει ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα. Η απουσία του είναι ψευδής ένδειξη. Γιατί τίποτα δεν σας προστατεύει σε περίπτωση οποιασδήποτε ζημιάς ή ελαττώματος εκτός συσκευασίας. κατά τη χρήση Δεν έχει σημασία αν το υλικό είναι φθηνό ή όχι. Η εγγύηση είναι καλή γιατί υποδηλώνει και την αντοχή του κόφτη.

Οι κορυφαίοι 6 τεμαχιστές τυριών το 2021 (Λίστα δημοφιλών)

βιασύνη? Ρίξτε μια ματιά στον κόφτη τυριών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Amazon, ελέγξτε τους συνδέσμους προϊόντων, τις λεπτομέρειες και τις τιμές.

Ανασκόπηση των καλύτερων τεμαχιστών τυριού

Αν θέλετε να κόψετε το τυρί σε κομμάτια μπουκιάς στο συντομότερο δυνατό χρόνο Χρειάζεστε έναν καταστροφέα με την υψηλότερη βαθμολογία. Εδώ επισημαίνουμε τα 6 κορυφαία μέρη για να ολοκληρώσετε τη δουλειά με ασφάλεια και εύκολα.

1. Müller Austria Premium Quality V-Pro Multi-Blade Multi-Blade ρυθμιζόμενος κόφτης τυριών/λαχανικών : Επισκόπηση των καλύτερων κοπτικών μαντολίνου

Τι άλλο θα θέλατε για ένα ευέλικτο εργαλείο που όχι μόνο κόβει το τυρί σας σε τέλειες φέτες; Το Muller V-Pro είναι ένα απαραίτητο εργαλείο με πέντε εξαιρετικά κοφτερές, υψηλής ποιότητας λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι λεπίδες είναι εναλλάξιμες για να κόψετε, να τρίψετε, να ψιλοκόψετε το τυρί και άλλα λαχανικά.

Το πλαστικό ABS που περιλαμβάνεται στο σχέδιο είναι υψηλής ποιότητας, μη τοξικό και χωρίς BPA, εξασφαλίζοντας υγιεινό και νόστιμο φαγητό. Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες κοπής κατά τη χρήση του V-Pro, καθώς η λεπίδα μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας τον επιλογέα ελέγχου αντίχειρα.

ο καλύτερος κόφτης τυριού από σύρμα

Μόλις λάβετε τον κόφτη τυριών μαντολίνου, η μαγειρική σας δεν θα αλλάξει ποτέ ξανά. Τα υλικά προετοιμάζονται εύκολα και ο εξοπλισμός καθαρίζεται εύκολα. Η εταιρεία εγγυάται την αντικατάσταση ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων.

πλεονέκτημα

 • Πέντε εναλλάξιμες λεπίδες
 • ανθεκτική κατασκευή
 • Απεριόριστη χρήση
 • εύχρηστος
 • μπορώ να αγοράσω

αδυναμία

 • Χρειάζονται γάντια ανθεκτικά στην κοπή, καθώς μπορούν να κόψουν τα δάχτυλά σας εάν τα χειριστείτε ακατάλληλα.

Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Μαντολίνου MU-MANDO Slicer:

χαρακτηριστικό
Μέγεθος 13,5 x 6,2 x 5 ίντσες
βάρος 2,2 κιλά
υλικό μαχαιριού ανοξείδωτο ατσάλι
χρώμα άσπρο

2. Protein 805B Thick Beechwood Cheese Slicer: Adjustable Cheese Slicer

Η πρωτεΐνη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τεμαχιστές στην αγορά λόγω της μοναδικής δομής της. Διαθέτει χοντρή βάση από φυσικό ξύλο οξιάς που όχι μόνο περνά απαρατήρητη αλλά και ανθεκτικό Οι κομψές μαύρες λαβές και οι λαβές έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν χρόνια χρήσης. Μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτόν τον κόφτη επειδή συνοδεύεται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής για την προστασία σας σε περίπτωση που σπάσει το καλώδιο.

Το σύρμα κοπής από ανοξείδωτο χάλυβα κόβει ακόμη και τα πιο σκληρά τυριά. Σας βοηθά να πετύχετε εύκολα τέλειες λεπτές και χοντρές φέτες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον αποθηκευτικό χώρο. Επειδή ο κόφτης είναι αρκετά μικρός για να τον φέρετε σε πικνίκ ή πάρτι. Η σταθερότητα κατά τον τεμαχισμό εξασφαλίζεται με αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ που κάνουν τον τεμαχισμό του τυριού εύκολο. Έτοιμος να προστατεύει το tablet σας ανά πάσα στιγμή. Περιλαμβάνεται ένα πλήρες σετ έγχρωμων θηκών για να διατηρείται η συσκευή στη θέση της όταν δεν χρησιμοποιείται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλυθείτε με ήπιο σαπούνι. Για να το διατηρείτε καθαρό και να το διατηρείτε σε καλή κατάσταση.

πλεονέκτημα

 • Η θραύση του καλωδίου καλύπτεται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής.
 • · Ανθεκτικό φυσικό ξύλο οξιάς.
 • Δεν γρατσουνίζει το tablet
 • Μπορεί να κόψει ακόμα και τυρί
 • Ασφαλής αποθήκευση χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό.
 • Ασφαλές στη χρήση

αδυναμία

Λίγα παράπονα για αστάθεια Καλό είναι λοιπόν να πιαστείτε χέρι χέρι.

Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Prodyne 805B:

χαρακτηριστικό
Μέγεθος 8,25 x 10,5 x 2 ίντσες
βάρος 1,25 κιλά
υλικό μαχαιριού ανοξείδωτο ατσάλι
χρώμα ξύλο οξύας

3. Ρυθμιζόμενος κόφτης τυριού Norpro Heavy Duty: Επαγγελματικός τεμαχιστής τυριού

Με το Knob Slicer μπορείτε να ξεχάσετε το προκομμένο τυρί από την αγορά. Η συσκευή θα κόψει το τυρί σε λεπτές και χοντρές φέτες ανάλογα με την προτίμησή σας. Το ρυθμιζόμενο πόμολο επιτρέπει την επίτευξη του επιθυμητού πάχους με συνέπεια. με αυτόν τον κόφτη Θα νιώσετε το θέαμα Norbow καθώς έχει ένα κομψό, συμπαγές σχέδιο που θα διαρκέσει για χρόνια.

Η βαρέως τύπου κατασκευή από κράμα ψευδάργυρου διασφαλίζει ότι ο τεμαχιστής δεν θα σπάσει ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης. Επιπλέον, ο ιμάντας είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, αυξάνοντας έτσι την αντοχή. Το ενδιαφέρον είναι ότι αν σπάσει το ενσωματωμένο, παίρνεις εφεδρικά καλώδια. Ο κόφτης είναι τέλειος για πάρτι λόγω του συμπαγούς σχεδιασμού και της εξαιρετικής απόδοσης. Έκανε το σερβίρισμα ενός σάντουιτς και μιας φέτας τυρί να πάρει πολύ χρόνο.

πλεονέκτημα

 • ανθεκτική κατασκευή
 • Προαιρετικό σύρμα κοπής από ανοξείδωτο χάλυβα
 • εύχρηστος
 • κουμπί για να ρυθμίσετε το πάχος του επιθυμητού τεμαχίου
 • Καθαρίζεται εύκολα με πλύσιμο στο χέρι.
 • εύκολο στο πιάσιμο

αδυναμία

 • κοντή λαβή
 • Μπορεί να είναι βαρύ σε σύγκριση με άλλα στην αγορά

Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Norpro 330:

χαρακτηριστικό
Μέγεθος 5 x 4,5 x 0,75 ίντσες.
βάρος 6,4 κιλά
υλικό μαχαιριού ανοξείδωτο ατσάλι
έννοια βαρύ κράμα ψευδάργυρου

4. Κόφτης τυριών από ανοξείδωτο χάλυβα Westmark Γερμανίας Ευέλικτο και Τροφίμων: Καλύτερος Κόφτης Τυριού από σύρμα

Μην αγοράζετε πολλές συσκευές για να κόβετε διαφορετικά τρόφιμα, όταν αγοράζετε ένα Westmark κόβει πολύ εύκολα τα τρόφιμα. Ο επιλογέας ρυθμιζόμενου πάχους επιτρέπει το σταθερό επιθυμητό πάχος. Διαθέτει εργονομικά σχεδιασμένη λαβή για άνεση και αποτελεσματικότητα κατά τη χρήση του κόφτη. Όλα τα μέρη του κόφτη είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά για αντοχή. Περιλαμβάνει λαβή από χυτό αλουμίνιο, βάση ABS και λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Η μάρκα Westmark μιλάει από μόνη της καθώς της εμπιστεύονται τα καλύτερα μαγειρικά σκεύη εδώ και πολλά χρόνια.Στην πραγματικότητα, ο κόφτης είναι ένα από τα προϊόντα της που σας δίνει την αίσθηση εξαιρετικής ποιότητας και σχεδίασης. Το ζύγισμα των συστατικών σας φροντίζει η ενσωματωμένη ζυγαριά στη βάση. Σας εξοικονομεί το κόστος αγοράς άλλης συσκευής ζύγισης. Ο καθαρισμός είναι επίσης εύκολος με πλύσιμο στο χέρι με σαπούνι και νερό. Αγοράστε τη συσκευή σας με σιγουριά με την 5ετή μας εγγύηση ή επιστροφή των χρημάτων σας εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

πλεονέκτημα

 • 5 χρόνια εγγύηση
 • μηχάνημα μεικτής ζύγισης
 • ψιλοκόψτε διάφορα φαγητά
 • ανθεκτική κατασκευή
 • εύκολο να καθαριστεί
 • τέλειο δώρο κουζίνας
 • Κουμπί ρύθμισης πάχους τυριού

αδυναμία

 • Δεν υπάρχει μάνδαλο ασφαλείας για να συγκρατεί τη λεπίδα.
 • Τα σκληρά τυριά δεν πρέπει να κόβονται ομοιόμορφα.

Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Westmark 7002260:

χαρακτηριστικό
Μέγεθος 9,25 x 9 x 2,13 ίντσες
βάρος 14,9 ουγγιές
υλικό μαχαιριού ανοξείδωτο ατσάλι
χρώμα άσπρο

5. Fox Run Marble Cheese Slicer: Καλύτερος Marble Cheese Slicer

Το κύριο πρόβλημα με τους κόφτες είναι ότι το ένα καλώδιο καταστρέφεται πριν από το άλλο. Το Far Run Marble λύνει το πρόβλημα προσφέροντας δύο εφεδρικά καλώδια για να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη χρήση του τεμαχιστή. Το σώμα της λάμπας είναι κατασκευασμένο από 100% μάρμαρο, δίνοντάς του μια φυσική, κομψή εμφάνιση.Συνδεμένη σε μια ανθεκτική ράβδο από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς σκουριά, η μαρμάρινη επιφάνεια είναι φυσικά μη κολλώδης. Είναι κατάλληλο για κοπή και σερβίρισμα όλων των τύπων τυριών.

Η γωνία κοπής μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί για να μειωθεί το πάχος της φέτας που απαιτείται για σκληρά και μαλακά τυριά. Το πλύσιμο των χεριών είναι επίσης εύκολο. γιατί μπορείτε να πλύνετε τα χέρια σας με ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό Επειδή η φυσική πέτρα είναι πορώδης. Αποφύγετε τη χρήση φυσικών σαπουνιών για να αποφύγετε τυχόν οσμές. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής στον τεμαχιστή

πλεονέκτημα

 • εύκολο να καθαριστεί
 • Αντιολισθητική βάση από καουτσούκ για σταθερότητα
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σανίδα σερβιρίσματος
 • αντικολλητική επιφάνεια
 • Υπάρχουν δύο ανταλλακτικά καλώδια ρεύματος.
 • εύκολο στο πιάσιμο
 • ποιοτική κατασκευή

αδυναμία

 • Δεν υπάρχουν οδηγίες για την εγκατάσταση των καλωδίων εάν τα καλώδια είναι σπασμένα.

Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Run 3841COM:

χαρακτηριστικό
Μέγεθος 5 x 8,25 x 1,25 ίντσες
βάρος 3 λίρες
υλικό μαχαιριού ανοξείδωτο ατσάλι
χρώμα άσπρο

6. Κόφτης σύρματος από ανοξείδωτο χάλυβα Westmark Germany Heavy Duty : Κόφτης τυριών βαρέως τύπου

Η Westmark είναι μια πολύ γνωστή μάρκα στον κλάδο της κουζίνας. Και η ποιότητα του προϊόντος έχει αποδειχθεί για άλλη μια φορά από αυτόν τον κόφτη βαρέως τύπου γερμανικής κατασκευής. ρυθμίζοντας τη γωνία με την οποία κρατάτε τον τεμαχιστή Θα λάβετε διαφορετικά πάχη φέτας. Η λαβή από χυτό αλουμίνιο και η ταινία από ανοξείδωτο χάλυβα κάνουν τη συσκευή ανθεκτική, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την αγορά της συχνά. Η εργονομικά σχεδιασμένη λαβή παρέχει αποτελεσματική και άνετη χρήση του κόφτη.

Το ακόμη καλύτερο με αυτή τη συσκευή είναι ότι τόσο τα σκληρά όσο και τα μαλακά τυριά μπορούν να τεμαχιστούν χωρίς κόπο.Επιπλέον, ο καθαρισμός είναι πολύ εύκολος με σαπούνι και νερό. Ο συμπαγής σχεδιασμός διευκολύνει την αποθήκευση σε ένα συρτάρι ή τη χρήση της βολικής οπής για να το κρεμάσετε στην κουζίνα σας. Αν όχι για τον εαυτό σας Δοκιμάστε να το κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γιατί ο κόφτης είναι το τέλειο δώρο για κάθε λάτρη του τυριού.

πλεονέκτημα

 • Ισχυρή δομή
 • · Εύκολο στο κράτημα και το κράτημα.
 • Μπορεί να κόψει όλα τα είδη τυριών
 • Κρεμάστε τρύπα για ασφαλή αποθήκευση.
 • · Εύκολη ρύθμιση πάχους.
 • Εύκολο στο καθάρισμα
 • 5 χρόνια εγγύηση

αδυναμία

Οι κύλινδροι θα αλλάξουν χρώμα εάν καθαριστούν στο πλυντήριο πιάτων.

Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Run Westmark 71002270:

χαρακτηριστικό
Μέγεθος 0,2 x 7 x 3,9 ίντσες
βάρος 2,4 ουγγιές
υλικό μαχαιριού ανοξείδωτο ατσάλι
χρώμα φλαμουριά

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον κόφτη τυριών

FAQ

Ε: Ποιος τεμαχιστής τυριού είναι ο καλύτερος;

Οι τεμαχιστές τυριού χωρίζονται σε τεμαχιστές χειρός και σε τεμαχιστές βάσης. Η κατανόηση και των δύο θα σας φέρει σε καλύτερη θέση να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

φορητός καταστροφέας

Η συσκευή χειρός έχει ευρωπαϊκό σχεδιασμό και απαιτεί ένα χέρι για να κόψει το τυρί σε μια συγκεκριμένη γωνία. Επειδή οι αιχμηρές άκρες που είναι ενσωματωμένες στη δομή θα κόψουν το τυρί. οπότε δεν χρειάζεται να το φοράτε ενώ εργάζεστε Ο τύπος κινητού είναι ευκολότερος στη χρήση. Αλλά χρειάζεται λίγη προσοχή για να αποφύγετε να κόψετε τα δάχτυλά σας.

κόφτης με βάση

Αυτοί οι κόφτες έχουν βάσεις από μάρμαρο, ξύλο ή άλλα ισχυρά υλικά. να χτίσει μια ισχυρή βάση Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι σύρμα για να κόψετε τα τούβλα τυριού σε λεία, ομοιόμορφα κομμάτια. Το συν είναι ότι ο κόφτης πλένεται εύκολα. Αλλά το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων μπορεί να προκαλέσει την αποσύνθεσή τους.

Ε: Γιατί χρειάζομαι έναν κόφτη τυριού;

Αν είστε λάτρης του τυριού Ο καταστροφέας έχει πολλά πλεονεκτήματα ως εξής:

Η ικανότητα να απολαμβάνετε φρέσκο ​​και νόστιμο τυρί.

Το έτοιμο τυρί από το σούπερ μάρκετ δεν είναι νόστιμο. και η φρεσκάδα καταστρέφεται επίσης Είναι καλύτερο να κόψετε το τυρί πριν το χρησιμοποιήσετε και να το κάνετε γρήγορα χρησιμοποιώντας έναν τεμαχιστή.

εξοικονόμηση κόστους

Τυρί προ-κομμένο όχι μόνο Αλλά η γεύση θα είναι μόνο διαφορετική. Είναι όμως και ακριβό. Θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα όταν αγοράζετε μπλοκ για να τα κόψετε στο σπίτι χρησιμοποιώντας τον τέλειο τεμαχιστή που επιλέξατε παραπάνω.

ομοιόμορφο κομμάτι

Ναι, μπορείτε να κόψετε τούβλα τυριού χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι. Αλλά η απόκτηση ακριβώς των ίδιων κομματιών στην τέλεια διαφήμιση μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση. Ο κόφτης σας δίνει το τέλειο σχήμα και αναπνέει εύκολα.

κερδίζει χρόνο

Αν εμπιστεύεσαι το μαχαίρι στον εαυτό σου Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε πολύ χρόνο κόβοντας τα κομμάτια. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για καλεσμένους και μικρά παιδιά για ένα ωραίο, προσεγμένο κομμάτι τυρί.

Ε: Μπορώ να είμαι πλυντήριο πιάτων;

Υπάρχουν ορισμένοι τύποι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πλυντήριο πιάτων. Αλλά τα περισσότερα από αυτά λειτουργούν καλά και θα διαρκέσουν περισσότερο αν πλυθούν στο χέρι. ακόμη και από ανοξείδωτο χάλυβα Αλλά το πλύσιμο τους στο πλυντήριο πιάτων διατρέχει τον κίνδυνο να σκουριάσει ο τεμαχιστής. Τα υλικά από κράμα ψευδάργυρου ή αλουμίνιο δεν πλένονται καθόλου στο πλυντήριο πιάτων. Θα πρέπει πάντα να ελέγχετε το εγχειρίδιο χρήσης του κατασκευαστή για οδηγίες συντήρησης.

Ε: Πόσο διαρκεί ο κόφτης τυριού εάν φροντιστεί σωστά;

Οι καλύτερες επιλογές, όπως αυτές που εξετάζονται εδώ, θα διαρκέσουν τουλάχιστον πέντε χρόνια εάν χρησιμοποιηθούν σωστά σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών. Εφεδρική ισχύς για την αντιμετώπιση τέτοιων ανωτέρας βίας Επομένως, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι έχει ένα επιπλέον καλώδιο ρεύματος για την κάλυψη τέτοιων περιστατικών. Ψάξτε για αυτούς με τουλάχιστον ένα χρόνο εγγύηση. Και τα περισσότερα θα καλύψουν και θα αντικαταστήσουν τα καλώδια εάν είναι κατεστραμμένα.

Ε: Χρειάζεται να ακονιστεί η λεπίδα;

Δεν χρειάζεται να ακονίσετε τις λεπίδες καθώς οι περισσότερες έχουν άκρες από ανοξείδωτο και ανθεκτικό χάλυβα. Έτσι διατηρούν την οξύτητά τους για πολύ καιρό. Έρχεται επίσης με ένα ειδικό λουράκι που μπορεί να αντικατασταθεί εάν σπάσει ή γίνει αμβλύ σε ένα απροσδόκητο γεγονός.

Ε: Ποιος κόφτης είναι καλύτερος για τον τεμαχισμό μεγάλων κομματιών τυριού;

Αν κόβετε συχνά μεγάλα κομμάτια τυριού Ένας κόφτης βάσης είναι μια καλύτερη επιλογή. Έρχονται με μια μεγάλη σανίδα και μια μακριά λεπίδα που κάνει το κόψιμο του τυριού σε κύβους παιχνιδάκι.

τελευταία λέξη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αγάπη σας για το τυρί θα γίνει ακόμα πιο δυνατή με τον καλύτερο θρυμματιστή τυριού στο χέρι. Αυτές οι συσκευές σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε φρέσκο, σταθερό και καλοκομμένο τυρί στην άνεση του σπιτιού σας. Επίσης, σας εξοικονομεί χρήματα επειδή δεν χρειάζεται να αγοράσετε έτοιμα τυριά που έχουν χάσει την αρχική τους γεύση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί οι περισσότεροι κόφτες είναι φθηνοί και πολύ εύκολοι στη χρήση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Ο Οδηγός αγοραστή θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις έξι επιλογές που εξετάστηκαν. Αν και κάθε επιλογή έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί καλά, όπως αποδεικνύεται από θετικές κριτικές πελατών. Επιλέξτε ένα και εξασκήστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες ενώ απολαμβάνετε τις γεύσεις διαφορετικών τυριών. με αυτά τα εύχρηστα εργαλεία

Τελευταία ενημέρωση στις 27-05-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *