Ποιες είναι οι καλύτερες συσκευές έγχυσης τσαγιού για το 2021 (Οφέλη, κριτικές και οδηγός αγοράς)

Εάν είστε λάτρης του τσαγιού, ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι δεν είναι για εσάς. Εάν χρησιμοποιείτε μαύρο ή πράσινο Το σουρωτήρι θα σας επιτρέψει να παρασκευάσετε τσάι για τη μεγαλύτερη δυνατή γεύση και άρωμα. Μετά την παρασκευή των φύλλων τσαγιού Μπορείτε να προσθέσετε γάλα ή μέλι σε αυτό. Η έγχυση είναι απαραίτητη εάν θέλετε να παρασκευάσετε τσάι χωρίς ίζημα.

Υπάρχουν πολλά μεγέθη σουρωτήρι τσαγιού. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Η χρήση του φίλτρου τσαγιού είναι πολύ εύκολη. Έρχεται επίσης με φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά, όπως αφαιρούμενο φίλτρο και κάλυμμα. που του επιτρέπει να πλένεται καλά

Πολλές μάρκες τσαγιερών σάς επιτρέπουν να παρασκευάζετε τσάι.Από την άλλη πλευρά, διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια και έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η επιλογή της καλής ποιότητας ήταν σε κάποιο βαθμό εξαντλητική. Ευτυχώς, αυτό το άρθρο επισημαίνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να αγοράσετε ένα καλό μπεκ και να κάνετε τη σωστή επιλογή. Διαβάστε παρακάτω για το καλύτερο τσάι.

6 καλύτερα σουρωτήρι τσαγιού 2021 (δημοφιλή)

βιασύνη? Ρίξτε μια ματιά στη δημοφιλή συσκευή έγχυσης τσαγιού με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Amazon, ελέγξτε τους συνδέσμους προϊόντων, τις λεπτομέρειες και τις τιμές.

Τα οφέλη ενός φίλτρου τσαγιού υψηλής ποιότητας

με τσαγιέρα Μπορείτε να παρασκευάσετε τα φύλλα τσαγιού και να απολαύσετε πλήρως τη γεύση του τσαγιού. Εκτός από την ενίσχυση της γεύσης του τσαγιού σας. Η τσαγιέρα σάς επιτρέπει επίσης να επωφεληθείτε από τα οφέλη της όπως εξηγείται παρακάτω. Εξοικειωθείτε με αυτά και φροντίστε να αγοράσετε χάπια υψηλής ποιότητας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

εύχρηστος

Το ακροφύσιο είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Ο σχεδιασμός τους είναι απλός, οπότε ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει χωρίς δυσκολία.

Παρέχει εξαιρετικό φιλτράρισμα

Όταν συγκρίνετε φίλτρα τσαγιού με φακελάκια τσαγιού Δεν θα παραλείψετε να θαυμάσετε την ποικιλία φιλτραρίσματος φύλλων τσαγιού που προσφέρεται στον χρήστη. Ο εγχυτήρας συνοδεύεται από φίλτρο που παρέχει καλύτερη διήθηση σε σύγκριση με τα φακελάκια τσαγιού.

ευκολία

Υπάρχουν πολλοί τύποι και σχέδια σουρωτήρι τσαγιού. Έτσι, σας δίνει μια επιλογή, για παράδειγμα, εάν έχετε μεγάλη οικογένεια. Μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στο σουρωτήρι μεγάλης χωρητικότητας για να παρασκευάσετε αρκετό τσάι. και αν είστε ιδιοκτήτης Μπορείτε να αγοράσετε ένα μικρότερο σουρωτήρι. Ως αποτέλεσμα, θα είστε άνετοι στη χρήση.

ποικιλία

Οι εγχυτήρες είναι ιδανικοί για τσάι με χαλαρά φύλλα, ωστόσο, ορισμένα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενούν τσάι και χυμό.

Τι να προσέξετε όταν αγοράζετε μια συσκευή έγχυσης τσαγιού;

Λαμβάνοντας υπόψη τα εκπληκτικά οφέλη που αποκομίζετε από έναν καθαριστή αέρα. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν επιλέγετε ένα φίλτρο αέρα. Έτσι μπορείτε να πληρώσετε για ένα φίλτρο καλής ποιότητας. για αυτόν τον λόγο Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε επισημάνει τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε έναν καθαριστή αέρα. Διαβάστε παρακάτω για να τα γνωρίσετε και να αγοράσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Μέγεθος

Το κύριο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε έναν καθαριστή είναι το μέγεθος. Η χωρητικότητα του φίλτρου επηρεάζει άμεσα την ποσότητα των φύλλων τσαγιού που παρασκευάζονται. Επειδή υπάρχουν πολλά μεγέθη εγχυτήρες τσαγιού. Θα πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με τον αριθμό των φύλλων τσαγιού που θέλετε να παρασκευάσετε. όταν το κάνετε αυτό Θα έχετε την καλύτερη γεύση στο φλιτζάνι του τσαγιού σας.

αναθεώρηση σουρωτήρι τσαγιού

Τύπος έγχυσης

Υπάρχουν διάφοροι τύποι εγχυτήρων στην αγορά. Επομένως, θα πρέπει να τα γνωρίζετε, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο τύπο με βάση τις προτιμήσεις σας. Παρακάτω είναι οι τύποι ακροφυσίων.

καλάθι με ακροφύσια

Το καλάθι του φίλτρου καφέ είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει την αγαπημένη σας κούπα ή τσαγιέρα. Έχουν υπέροχο σχεδιασμό θήκης που έχει αρκετό χώρο για να μουλιάσουν καλά τα φύλλα τσαγιού και να μουλιάσουν επαρκώς σε ζεστό νερό. Θα μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση των φύλλων τσαγιού.

σφαιρικό ακροφύσιο

Τα ακροφύσια σφαιρών είναι γενικά φθηνά. Σχεδιασμένο για να σας επιτρέπει να ανοίγετε το κέντρο, να εισάγετε χαλαρά φύλλα τσαγιού και να σφραγίζετε. Αυτά τα στόμια είναι εύκολα στη χρήση και κατάλληλα για έγχυση σε ζεστό, ζεστό και κρύο νερό. Δεν περνούν Αλλά το δίχτυ είναι εύθραυστο και επιρρεπές στο να σπάει εύκολα.
Ακροφύσιο Mach

Ένα φίλτρο γυαλιού είναι ένα πολύ χρήσιμο φίλτρο. Έτσι μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε όταν ταξιδεύετε. Έχουν απότομα αξεσουάρ για καλάθι τσαγιού. Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Τσαγιέρα με ενσωματωμένο σουρωτήρι

Εάν πίνετε τσάι από καιρό σε καιρό Μια τσαγιέρα με ενσωματωμένο σουρωτήρι θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

καινοτόμο ακροφύσιο

Τα ακροφύσια καινοτομίας είναι συνήθως κατασκευασμένα από πλαστικό ή σιλικόνη. Διατίθεται σε σχέδια δεινοσαύρων και λουλουδιών. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε ό,τι θέλετε.

δίχτυ με τρύπες

σουρωτήρι τσαγιού με τρύπες ή διάτρητο πλέγμα Οι τρύπες και το πλέγμα είναι σημαντικά καθώς επιτρέπουν τη σωστή κυκλοφορία του νερού κατά την κάθετη τοποθέτηση. Ωστόσο, το καθένα έχει τα μειονεκτήματά του: Το πλέγμα φαίνεται καλό, αλλά αφήνει σωματίδια φύλλων τσαγιού μέσα στο φλιτζάνι σας, ενώ οι τρύπες δεν φιλτράρουν αποτελεσματικά τα μικρότερα σωματίδια. Τα αφεψήματα από ολόκληρα φύλλα και τα βότανα είναι υπέροχα επειδή οι τρύπες είναι μεγάλες.

αντοχή

Είναι πάντα καλύτερο να αγοράζετε εξοπλισμό που θα διαρκέσει περισσότερο. για αυτόν τον λόγο Φροντίστε να αγοράσετε ένα φίλτρο αέρα κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, όπως ανοξείδωτο χάλυβα. Θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς προβλήματα απόδοσης, καθώς είναι ισχυρό, ανθεκτικό στη σκουριά και δεν απορροφά γεύσεις.

ευκολία καθαρισμού

Γιατί για την παρασκευή τσαγιού χρησιμοποιείται τσαγιέρα. Επομένως, ο εύκολος καθαρισμός είναι σημαντικός. Θα πρέπει να επιλέξετε εξοπλισμό με χαρακτηριστικά που επιτρέπουν τον σχολαστικό καθαρισμό, όπως αφαιρούμενα καπάκια και φίλτρα. Ο φαρδύς λαιμός του φίλτρου τσαγιού/φρούτων είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που βοηθά στο σχολαστικό ξέπλυμα.

προϋπολογισμός

στις περισσότερες περιπτώσεις Ο προϋπολογισμός μιας συγκεκριμένης συσκευής θα καθορίσει αν θα την αγοράσετε ή όχι. Αλλά αντί να αγοράσετε έναν ακριβό εγχυτήρα, είναι καλύτερα να πληρώσετε για έναν ακριβό εγχυτήρα που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τον εγχυτήρα. Ελέγξτε την τιμή για τα υλικά και την απόδοση. Μπορείτε να αγοράσετε έναν εγχυτήρα με βάση τις απόψεις πολλών χρηστών.

Οι καλύτερες κριτικές για τους καλύτερους εγχυτήρες τσαγιού

Με τόσους πολλούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός εγχυτήρα. Μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε ποιο ακροφύσιο είναι το καλύτερο. Γι’ αυτό έχουμε επιλέξει τα προϊόντα με την καλύτερη βαθμολογία για να κάνουμε την επιλογή σας πιο εύκολη.

Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες κριτικές στην αγορά αυτή τη στιγμή:

1. IngenuiTEA Loose: Best Loose Leaf Tea Infuser

Με το IngenuiTEA Loose Infuser, η παρασκευή είναι ευκολότερη από ποτέ. Η τσαγιέρα επιτρέπει στα φύλλα του τσαγιού να διαστέλλονται για να απελευθερώσουν τη γεύση και το άρωμα του τσαγιού. Αυτή η τσαγιέρα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό χωρίς BPA, επομένως είναι ασφαλές να μουσκεύετε το τσάι σας.

Εξάλλου Αυτή η τσαγιέρα πλένεται στο πλυντήριο πιάτων και καθαρίζει τέλεια τον αέρα.Ο όγκος των 450 ml λειτουργεί με οποιοδήποτε φλιτζάνι διαμέτρου 9,5 εκ. Είναι επίσης ασφαλής για φούρνο μικροκυμάτων.

πλεονέκτημα

 • Απορροφά εύκολα το χαλαρό τσάι.
 • πλυντήριο πιάτων
 • Συμβατό με κύπελλα διαμέτρου έως 9,5 cm
 • Κατασκευασμένο από πλαστικό χωρίς BPA, επομένως είναι ασφαλές για τα τρόφιμα.
 • Φούρνο μικροκυμάτων, για να μπορείτε να ζεστάνετε το τσάι σας.

αδυναμία

 • Η αποσυναρμολόγηση για σχολαστικό καθαρισμό δεν είναι εύκολη.

Ακολουθεί μια σύνοψη των βασικών προδιαγραφών του μοντέλου 0010002001:

χαρακτηριστικό
βάρος 340 γραμμάρια
Μέγεθος 13,3 x 10,2 x 16,5 εκ
έννοια Πλαστικό χωρίς BPA

2. House Again Tea Infuser: Η καλύτερης ποιότητας συσκευή έγχυσης τσαγιού

Το House Again Tea Ball είναι ένα υπέροχο σουρωτήρι με πολλά οφέλη. Έρχεται με ένα εξαιρετικά λεπτό διχτυωτό φλιτζάνι και πιατάκι που βοηθά τους χρήστες να αποφύγουν το χάος κατά το σερβίρισμα του τσαγιού. Αυτό το μοντέλο είναι κορυφαίας ποιότητας καθώς είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας τροφίμων 304, έτσι ώστε το τσάι σας να είναι απαλλαγμένο από οσμές και χημικά.

Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού περιλαμβάνουν αρθρωτούς μεντεσέδες που διευκολύνουν το άνοιγμα και το κλείσιμο. Επίσης, συγκρατεί σταθερά τα φύλλα τσαγιού για να μην χυθούν κατά το μούχμα. Υπάρχει μια ασυνήθιστα λεπτή δικτυωτή τσέπη που παγιδεύει τα σωματίδια του τσαγιού καθώς ρίχνετε το τσάι. Λειτουργεί επίσης με τα περισσότερα κύπελλα και κούπες καθώς συνοδεύεται από μια αλυσίδα μήκους 4,7″.

πλεονέκτημα

 • εύκολο να καθαριστεί
 • Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα για να είναι ανθεκτικό.
 • πλυντήριο πιάτων
 • Διαθέτει επέκταση αλυσίδας 4,7 ιντσών με γάντζο που ταιριάζει σε φλιτζάνια και κούπες διαφορετικού μεγέθους.

αδυναμία

 • Μετάβαση στο σπίτι Το δίχτυ της μπάλας μπλουζάκι μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.
 • η μπάλα είναι μικρή Έτσι δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να επεκταθεί το τσάι. με αποτέλεσμα τσάι κατώτερης ποιότητας

Παρακάτω είναι μια σύνοψη των προδιαγραφών για αυτό το μοντέλο 14-02-0002.

χαρακτηριστικό
βάρος 45,4 γρ
Μέγεθος 8 x 6 x 5,7 εκ
έννοια ανοξείδωτο ατσάλι

3. Abyss Loose Leaf: Great Metal Tea Strainer

Η Apace προσφέρει υψηλής ποιότητας εγχυτήρες. Είναι το μοναδικό σουρωτήρι εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία Ultra-Mesh, με αποτέλεσμα πλούσιο και νόστιμο τσάι.Το φίλτρο apace είναι κατασκευασμένο από συμπαγή ανοξείδωτο χάλυβα. που όχι μόνο έχει μεγάλη διάρκεια ζωής αλλά σας εγγυάται επίσης ένα τσάι χωρίς λεκέδες.

Το φίλτρο έχει μεγάλη χωρητικότητα. Αυτό σας επιτρέπει να παρασκευάζετε αρκετό τσάι για την οικογένειά σας ταυτόχρονα. Αυτό που είναι ενδιαφέρον για αυτή τη συσκευή είναι ότι Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε πολύ λεπτά φύλλα τσαγιού. Αλλά θα πάρετε τσάι χωρίς σκόνη. Καθαρίζεται επίσης πολύ εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε να κρυώσει το φίλτρο και να χρησιμοποιήσετε χλιαρό νερό για να το ξεπλύνετε.

πλεονέκτημα

Διαθέτει προηγμένη τεχνολογία ultra-mesh που ξεκλειδώνει νέες γεύσεις στο τσάι

· Κατασκευασμένο από μασίφ ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο έχει μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς δεν σκουριάζει.

Παράγει τσάι χωρίς απορρίμματα

Το φίλτρο Apace έχει μεγάλη χωρητικότητα 2 σετ φίλτρων που επιτρέπουν την παρασκευή αρκετού τσαγιού.

Ο εγχυτήρας Apace καθαρίζεται πολύ εύκολα.

αδυναμία

· Μερικοί άνθρωποι παραπονιούνται για τη σκόνη των φύλλων τσαγιού που μπορεί να εισχωρήσει στο φλιτζάνι του τσαγιού.

Σύντομες λεπτομέρειες αυτού του μοντέλου SYNCHKG065531

χαρακτηριστικό
βάρος 9,07 γρ
έννοια ανοξείδωτο ατσάλι

4. PluieSoleil Glass Teapot: Best Showcase Tea Infuser

Δεν υπάρχει προϊόν.

Το PluieSoleil είναι μια τσαγιέρα υψηλής ποιότητας. Ο κομψός σχεδιασμός του το καθιστά την τέλεια επιλογή δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι ένα ανθεκτικό υλικό. Κατασκευασμένο από υψηλό βοριοπυριτικό γυαλί που είναι ανθεκτικό στη θερμότητα. Η τσαγιέρα PluieSoleil διαθέτει φίλτρο από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι συμπαγές σε μέγεθος. Είναι ιδανικό για την παρασκευή τσαγιού για ένα άτομο.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αφαιρούμενο φίλτρο και αφαιρούμενο καπάκι. Το κάνει εύκολο στη χρήση και τον καθαρισμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τσάι με κρύο ή ζεστό νερό καθώς ανέχεται απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Υπάρχει επίσης 1 έτος εγγύηση που εγγυάται την ποιότητα.

πλεονέκτημα

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί

Έρχεται με χωρητικότητα 350 ml, επομένως είναι ιδανικό για ένα άτομο.

· Διαθέτει αφαιρούμενο φίλτρο και κάλυμμα που το καθιστά εύκολο στη χρήση και τον καθαρισμό του.

Η τσαγιέρα PluieSoleil μπορεί να αντέξει στιγμιαίες αλλαγές θερμοκρασίας. Επομένως, είναι κατάλληλο τόσο για ζεστό όσο και για κρύο νερό.

αδυναμία

Η τσαγιέρα PluieSoleil σπάει όταν χρησιμοποιείται ή γίνεται κακή χρήση κατά τον καθαρισμό.

Παρακάτω είναι οι προδιαγραφές αυτού του μοντέλου DCH300ML.

χαρακτηριστικό
βάρος 249 γραμμάρια
Μέγεθος 12,1 x 11,3 x 10,7 εκ
έννοια καθρέφτης
ικανότητα 0,35 λίτρα

5. Fred BREW WHALE: Great One Cup Tea Infuser

Αν σκέφτεστε ένα απίστευτο δώρο για έναν φίλο που του αρέσει να γελάει, το σουρωτήρι τσαγιού Fred BREW WHALE είναι η τέλεια επιλογή σας. Κάποτε έφτιαξε τσάι για μια φάλαινα. Χρησιμοποιώ Πρέπει να προσθέσετε τα φύλλα τσαγιού και να τα βουτήξετε στο φλιτζάνι ή στην κανάτα σας.

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν μια λαβή στομίου, που διευκολύνει τη μεταφορά του στην επιφάνεια μετά την έκχυση.Το σουρωτήρι Fred BREW WHALE είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη ασφαλή για τρόφιμα. καθιστώντας το εύκολο στον καθαρισμό και τη χρήση του

πλεονέκτημα

Κατασκευασμένο από ασφαλή για τρόφιμα σιλικόνη για εύκολο καθάρισμα

Το Fred BREW WHALE διαθέτει λαβή στομίου που βοηθά στην ανύψωση του τσαγιού στην επιφάνεια μετά την παρασκευή του.

Εύχρηστος

Είναι το τέλειο δώρο για έναν χαμογελαστό φίλο.

· Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.

Ακολουθούν οι προδιαγραφές για το μοντέλο 5141490:

χαρακτηριστικό
βάρος 13,6 γρ
Μέγεθος 5,5 x 4,4 x 14,3 εκ
έννοια σιλικόνη

6. Μπουκάλι έγχυσης τσαγιού/φρούτου: Το καλύτερο μπουκάλι έγχυσης τσαγιού και φρούτων

Με το όνομα Tea/Fruit Infuser Water Bottle, μπορείτε να καταλάβετε πόσο ευέλικτο είναι. Συνοδεύεται από ένα ασυνήθιστο φίλτρο δύο μερών για τσάι και χυμό. Έτσι, μπορείτε άνετα να μετατρέψετε το μπουκάλι νερό σας σε σουρωτήρι τσαγιού ή χυμού.

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ένα εξαιρετικά φαρδύ διάφραγμα που επιτρέπει εύκολο γέμισμα και σχολαστικό καθαρισμό. Ανοξείδωτο φίλτρο τσαγιού/φρούτων Είναι ανθεκτικό και εμποδίζει την απορρόφηση γεύσεων που επηρεάζουν τη γεύση του τσαγιού ή του χυμού σας. Επιπλέον, η μάρκα προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών 24/7. Άρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε. και δεν θα κάνετε λάθος

πλεονέκτημα

Διαθέτει μοναδικό φίλτρο δύο μερών για τσάι και χυμό. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους.

Διαθέτει εξαιρετικά φαρδύ λαιμό που επιτρέπει εύκολο γέμισμα και καθάρισμα.

Υψηλής ποιότητας καθώς είναι κατασκευασμένο από 100% ανοξείδωτο χάλυβα.

Το ανοξείδωτο χάλυβα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την αυθεντική γεύση του τσαγιού ή του χυμού καθώς δεν απορροφά καμία μυρωδιά.

αδυναμία

· Δεν επιτρέπονται εμφιαλωμένα ποτά, τσάι/χυμοί.

Ακολουθούν οι προδιαγραφές του μοντέλου 2971938051:

χαρακτηριστικό
βάρος 132 γραμμάρια
Μέγεθος 25,3 x 8 x 7,8 εκ
έννοια ανοξείδωτο ατσάλι

Συμβουλές για να καθαρίσετε το σουρωτήρι του τσαγιού σας

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε τον εγχυτήρα καθαρό για την εξάλειψη των βακτηρίων. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τον καθαρισμό του φίλτρου αέρα.

 • Καθαρίζετε τον εγχυτήρα τσαγιού σας αμέσως μετά από κάθε χρήση για να αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με τα επίμονα υπολείμματα που κανονικά θα προέκυπταν εάν κάποιος χρονοτριβούσε τον καθαρισμό.
 • Ξεπλύνετε το σουρωτήρι κάτω από τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.Εναλλακτικά, εάν το σουρωτήρι σας πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Μπορείτε να τα πλύνετε εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.
 • σε κάθε περίπτωση Αν βρείτε βουλωμένη παγίδα Μπορείτε να βυθίσετε το ακροφύσιο σε βραστό νερό και να το αφήσετε για λίγα λεπτά πριν το καθαρίσετε. Το μούλιασμα σε βραστό νερό βοηθά στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων. Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε αποτελεσματικά τις βουλωμένες αποχετεύσεις είναι να καθαρίσετε τους λεκέδες με μαγειρική σόδα.
 • Αποφύγετε την εμβάπτιση του εγχυτήρα σε ξύδι. Το ξύδι υποβαθμίζει την ποιότητα του ακροφυσίου διαβρώνοντας μεταλλικά μέρη.
 • Το μόνο απορρυπαντικό που πρέπει να χρησιμοποιείτε όταν καθαρίζετε είναι σαπούνι πιάτων ή σαπούνι πιάτων. τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό Τα ακροφύσια πρέπει να στεγνώνονται σωστά μετά τον καθαρισμό για να μειωθεί η πιθανότητα ανάπτυξης μικροβίων.

FAQ

Ποιος είναι ο σκοπός του εγχυτήρα τσαγιού;

Το φίλτρο τσαγιού είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τη συλλογή φύλλων τσαγιού για παρασκευή. Αυτό επιτρέπει στα φύλλα τσαγιού να επεκταθούν και να απελευθερώσουν την πλήρη γεύση και το άρωμά τους στο ζεστό νερό που χρησιμοποιείται συνήθως κατά την παρασκευή τσαγιού.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα σουρωτήρια τσαγιού

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα χρησιμοποιημένο σουρωτήρι τσαγιού;

Εκτός από τη χρήση τσαγιέρας για την παρασκευή φύλλων τσαγιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή φακελλίσκων τσαγιού και μιγμάτων τσαγιού υψηλής ποιότητας.

Πώς να φτιάξετε τσάι με χαλαρά φύλλα με ζυθοποιία;

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να παρασκευάσετε τσάι χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι:

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το νερό χρησιμοποιώντας ένα βραστήρα.

Βήμα 2

όσο περιμένετε να βράσει το νερό Προσθέστε τη σωστή ποσότητα φύλλων τσαγιού στο σουρωτήρι σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το φίλτρο αέρα στο φλιτζάνι ή την κανάτα σας.

Εάν φτιάχνετε παγωμένο τσάι Συνιστάται να διπλασιαστεί ο αριθμός των φύλλων τσαγιού.

Βήμα 3

όταν το νερό φτάσει στη συνιστώμενη θερμοκρασία Το μεταφέρετε σε μια κανάτα με σουρωτήρι για να κυκλοφορήσει σωστά το νερό μέσα από τα φύλλα τσαγιού.

Βήμα 4

Για την τέλεια παρασκευή Πρέπει να ρυθμίσετε την ώρα του τσαγιού σας. μετά την παρέλευση του καθορισμένου χρόνου Μουλιάστε το ποτό σας αρκετές φορές. αρκετές φορές για να κυκλοφορήσει το νερό Τέλος, αφαιρέστε το φίλτρο και προετοιμαστείτε για το δεύτερο στάδιο.

Η επανέγχυση είναι προαιρετική. Αλλά προσαρμόστε ξανά τον χρόνο βρασμού κατά ένα λεπτό για να δώσετε στο τσάι σας αρκετό χρόνο για να βγάλετε τις γεύσεις από τα φύλλα.

Βήμα 5

Το τσάι σας είναι τώρα έτοιμο για σερβίρισμα. Σερβίρεται σε φλιτζάνια ή περιχύνεται με πάγο.

Τι θερμοκρασία νερού πρέπει να χρησιμοποιήσω για να φτιάξω τσάι;

Η ποικιλία τσαγιού καθορίζει τη βέλτιστη θερμοκρασία νερού για την παρασκευή τσαγιού. Παρακάτω αναφέρονται οι συνιστώμενες θερμοκρασίες παρασκευής για κοινά τσάγια.

 • Μαύρο τσάι: 194°F έως 210°F
 • Λευκό τσάι: 185°F έως 205°F
 • Τσάι Oolong: 185°F έως 205°F
 • Πράσινο τσάι: 175°F έως 185°F
 • Τσάι από βότανα ή φρούτα: 205°F
 • Τσάι Pu-erh: 212°F
 • Τσάι Rooibos: 205°F

Πώς να φτιάξετε τσάι με χαλαρά φύλλα – σουρωτήρι και σουρωτήρι

τελευταία λέξη

Μόλις έχετε την καλύτερη συσκευή έγχυσης τσαγιού Θα ωφεληθείτε από το να πίνετε τσάι με γεμάτο σώμα. Ο τύπος του σουρωτήρι έχει τεράστια επίδραση στη γεύση του τσαγιού. Επομένως, θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα σουρωτήρι για καλάθι τσαγιού για περισσότερη γεύση τσαγιού. Το φίλτρο καλαθιού διαθέτει αρκετό χώρο για να διευκολύνει την κυκλοφορία του ζεστού νερού. Και κάτι τέτοιο θα βοηθήσει το τσάι να απελευθερώσει τις γεύσεις του.

Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα διχτυωτό σουρωτήρι αντί για μια τρύπα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το τσάι σας χωρίς ίζημα. για ευκολία στη χρήση Επιλέξτε μια πρέσα τσαγιού που έχει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως χερούλι, για να διευκολύνετε την ανύψωση μετά τη βύθιση στο ζεστό νερό.

Εξάλλου Πρέπει να αγοράσετε ένα καλύτερο σουρωτήρι για να παρασκευάσετε το τσάι σας. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε από αυτά που αναφέραμε παραπάνω. Και υποσχόμαστε να απολαύσουμε το γεμάτο γεύση ποτό αμέσως μετά τη ζύμωση.

Τελευταία ενημέρωση στις 27-05-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *