Ποιες είναι οι καλύτερες σακούλες αποθήκευσης κενού για το 2021; (Πλεονεκτήματα, Κριτικές, Χαρακτηριστικά & Συμβουλές)

Αν ανησυχείτε ότι το σπίτι σας θα είναι γεμάτο με ρούχα και ρούχα που δεν φοράτε συχνά. Και αναρωτιέστε πού να βάλετε τα πράγματά σας; Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε σακούλες αποθήκευσης σφραγισμένες με κενό. Αυτή η τσάντα έχει μια βαλβίδα που μπορείτε εύκολα να συνδέσετε στην ηλεκτρική σκούπα και να αναρροφήσετε τον υπερβολικό αέρα για να ελευθερώσετε χώρο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε με αυτήν την τσάντα είναι να βάλετε τα πράγματά σας, όπως χοντρές κουβέρτες, παπλώματα, ρούχα ή μικρά παιχνίδια σε αυτήν για να διατηρείται η ροή του αέρα και να πιάνει λιγότερο χώρο στην τσάντα. Ιδανική για ταξίδια όταν πακετάρετε πολλά πράγματα σε μια μικρή τσάντα. Η τσάντα αποθήκευσης λειτουργεί επίσης ως φράγμα ενάντια στα έντομα και τις οσμές.

Η αγορά των καλύτερων σακουλών αποθήκευσης δεν είναι ποτέ εύκολη. Γιατί το να γνωρίζεις τι είναι πραγματικό και τι όχι είναι μια πρόκληση. Καθώς υπάρχουν πολλές τσάντες διαθέσιμες στην αγορά στις μέρες μας, ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε μία ανάλογα με το τι θέλετε να εξοικονομήσετε και τον προϋπολογισμό σας.

Οι κριτικές και ο οδηγός αγοραστή παρακάτω θα σας καθοδηγήσουν στο να αποκτήσετε τις καλύτερες σακούλες αποθήκευσης.

Πλεονεκτήματα των σακουλών αποθήκευσης κενού

Εάν δεν έχετε τσάντα αποθήκευσης στο σπίτι Μπορεί να είναι ακατάστατο και ακατάστατο με ένα ολόκληρο δωμάτιο γεμάτο με επιπλέον κλινοσκεπάσματα, ρούχα και πετσέτες, οπότε μια τσάντα κενού είναι χρήσιμη. Με την απορρόφηση αέρα από την τσάντα, τα σεντόνια, τα μαξιλάρια και οι πετσέτες συρρικνώνονται σε ένα κλάσμα του κανονικού τους μεγέθους. κάντε το να φαίνεται νέο και έτοιμο για χρήση Αυτή η τσάντα έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως αναφέρονται παρακάτω.

Οι σακούλες κενού σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε ρούχα, κλινοσκεπάσματα και άλλα αντικείμενα. τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα Κατάλληλο για μακροχρόνια αποθήκευση και ταξίδια. Εάν δεν έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο Αυτές οι συσκευές είναι ιδανικές για εσάς επειδή συμπιέζουν το περιεχόμενο της τσάντας με ηλεκτρική σκούπα ή αντλία χειρός.

Οι τσάντες αποθήκευσης σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε πολλά σετ ρούχων κατά τη διάρκεια των διακοπών και εξοικονομείτε χρήματα από τις αποσκευές. Οι τσάντες συμπιέζουν τα ρούχα, τα κλινοσκεπάσματα και τα υφάσματα στο αρχικό τους μέγεθος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βάλετε περισσότερα ρούχα στην τσάντα αποθήκευσης.

 • Λειτουργεί ως φράγμα ενάντια στα έντομα και τις οσμές.

Αυτές οι τσάντες προστατεύουν τα ρούχα και τα λευκά είδη σας από μούχλα, μούχλα, έντομα, υγρασία, επιβλαβή εξαρτήματα και σκόνη. Καλύπτουν επίσης σεντόνια, κουβέρτες, μπουφάν και

Οι δυσάρεστες οσμές δεν πρέπει να διατηρούνται όταν αποθηκεύονται στη σοφίτα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά μιας τσάντας αποθήκευσης κενού

Όσον αφορά τα αμέτρητα οφέλη Η τσάντα αποθήκευσης φέρεται στον χρήστη. Απλά πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη τσάντα Κατά την αγορά, υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη για να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή. Φροντίστε να διαβάσετε παρακάτω για να μάθετε τι είναι και πού να αγοράσετε τις καλύτερες σακούλες κενού.

Μέγεθος

Λόγω της διάρκειας ζωής, υπάρχουν πολλά μεγέθη. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε το σωστό μέγεθος με βάση τον αριθμό των πραγμάτων που θέλετε να αποθηκεύσετε. μικρές τσάντες για ρούχα και κλινοσκεπάσματα μεσαίου μεγέθους τσάντα για μαξιλάρια και τσάντες jumbo για καλύμματα και παπλώματα. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε μια συλλογή από μεταφορείς διαφορετικών μεγεθών. για να οργανώσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο.

υλικό

Θα πρέπει να επιλέξετε μια τσάντα με βάση το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη, ωστόσο, για να αποφύγετε την περιττή φθορά. Επιλέξτε ένα πακέτο που διαρκεί πολύ και είναι κατασκευασμένο από υλικά ισχυρής ποιότητας. Οι μεταφορείς μπορούν επίσης να εμποδίσουν τα αντικείμενα να έρθουν σε επαφή με το νερό και τη βροχή και η επαναχρησιμοποίηση των σακουλών είναι ένας σίγουρος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων. Και παρέχει επίσης μεγάλη άνεση χωρίς να χρειάζεται να αγοράζετε μια νέα τσάντα κάθε φορά.

Σφραγίδα

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι μεταφορείς μπορούν να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, ακόμη και αν οι μάρκες είναι διαφορετικές. Βασικα Αγοράστε σακούλες με ισχυρές, εύχρηστες και ανθεκτικές σφραγίδες για προστασία από τη μούχλα, την υγρασία και το ωίδιο.

αντλία

Αγοράστε μια συσκευή αποθήκευσης που συνοδεύει την αντλία ή μια φορητή αντλία. Έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν πηγαίνετε διακοπές Από την άλλη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλες τσάντες. με μια τυπική ηλεκτρική σκούπα

Ο αέρας δεν μπορεί να εισέλθει

Βεβαιωθείτε ότι η τσάντα αποθήκευσης είναι σφραγισμένη για να προστατεύσετε τα υπάρχοντά σας από τη μούχλα ή την υγρασία.

τιμή

πριν επιλέξετε μια τσάντα αποθήκευσης Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό προϋπολογισμό. Δεδομένου ότι η τιμή αυτών των σακουλών ποικίλλει ανάλογα με το υλικό, το μέγεθος και την ποσότητα, ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πακέτο που σας δίνει την καλύτερη αξία.

Επιλέγοντας μια prefect vacuum bag.jpg

Συμβουλές για τη χρήση σακουλών κενού

Αν και η χρήση σακουλών αποθήκευσης μπορεί να φαίνεται απλή και αυτονόητη, Υπάρχουν όμως αρκετές συμβουλές που θα σας καθοδηγήσουν στη μεγιστοποίηση της προστασίας των ρούχων σας. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι τι να αποθηκεύσετε.

 • Το περιεχόμενο της σακούλας πρέπει να είναι τελείως στεγνό.

Ναι, βεβαιωθείτε ότι όλα τα αντικείμενα που αποθηκεύετε, όπως κουβέρτες, ρούχα και άλλα αντικείμενα, είναι εντελώς στεγνά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναπτυχθεί μούχλα μέσα στη σακούλα.

Επιπλέον, πρέπει να αποθηκεύονται μόνο καθαρά ρούχα. Η διατήρηση των βρώμικων αντικειμένων σε μια αεροστεγή τσάντα αποθήκευσης και η παρατεταμένη διατήρηση τους εκεί αυξάνει τις οσμές.Επιπλέον, η διατήρηση των ρούχων καθαρά διευκολύνει την αφαίρεση λεκέδων από την επιφάνεια.

Τοποθετείτε πάντα βαρύτερα αντικείμενα στο κάτω μέρος του κουτιού και ελαφρύτερα αντικείμενα στο επάνω μέρος.

Κατά την αποθήκευση, χρησιμοποιήστε σακούλες που είναι μεγαλύτερες από όσο χρειάζεται για να διασφαλίσετε ότι δεν θα τις υπερφορτώσετε. Επίσης, φροντίστε να αφήσετε μερικά εκατοστά μεταξύ του ρούχου σας και του φερμουάρ και αποφύγετε να υπερσυσκευάζετε το ρούχο σας μέχρι να κλείσει το φερμουάρ. Εξαιτίας αυτού, το Το φερμουάρ επιτρέπει στο αυτοσφραγιζόμενο πλαστικό να κολλήσει στο φερμουάρ. Μειώστε την ποσότητα του αέρα που διαρρέει.

Μπορείτε να ανοίξετε τη βαλβίδα αφαιρώντας το καπάκι. και σηκώστε το πίσω ανοίγοντας το φερμουάρ.Ωστόσο, φροντίστε να μην ανοίξετε με δύναμη τη βαλβίδα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τσάντα για να αποθηκεύσετε κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες, σεντόνια και άλλα αντικείμενα. Εκτός από το catering μόνο, επιπλέον, μην αποθηκεύετε πουπουλένια και δερμάτινα παπλώματα. καθώς η συρρίκνωση μπορεί να είναι καταστροφική.Επιπλέον, μετά την αποθήκευση Κρατήστε τη σακούλα μακριά από άμεση θερμότητα, φλόγες και αιχμηρά αντικείμενα για να αποφύγετε ζημιά.

 • μην διπλώνετε το φερμουάρ

Αποφύγετε να διπλώνετε φερμουάρ με αντικείμενα μέσα ή όταν δεν υπάρχουν σνακ. καθώς η αναδίπλωση μειώνει την ικανότητα σφράγισης.

 • Να αγγίζετε πάντα μια περιοχή μακριά από τη βαλβίδα αναρρόφησης όταν ξεφουσκώνετε τη σακούλα.

όταν το κάνετε αυτό Αυτό διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν μικροσκοπικές τσέπες αέρα παγιδευμένες σε αυτό και δίνει επίσης στη σφραγισμένη σακούλα ένα πιο σταθερό σχήμα. Επομένως, υπάρχει πιο προσβάσιμος αποθηκευτικός χώρος.Όμως, αν τα ρούχα σας πλησιάζουν πολύ στο φερμουάρ ενώ απορροφούν αέρα Ίσως χρειαστεί να το αποσυμπιέσετε και να το μετακινήσετε. Κλείστε ξανά τη σακούλα και αναρροφήστε ξανά τον αέρα.

 • Μην τοποθετείτε σκληρά αντικείμενα ή αιχμηρά αντικείμενα στη σακούλα αποθήκευσης κενού.

Εάν υπάρχουν αιχμηρά και σκληρά αντικείμενα στην τσάντα σας Μπορεί να προκαλέσει σκισίματα και τρύπες κατά τη διαδικασία μεταφοράς, αποθήκευσης ή σκούπας. Θα πρέπει να το τοποθετήσετε ανάμεσα σε πολλά στρώματα ρούχων.

Οι κορυφαίες 6 σακούλες αποθήκευσης κενού (δημοφιλείς)

βιασύνη? Ρίξτε μια ματιά στις σακούλες αποθήκευσης κενού με τις καλύτερες πωλήσεις της Amazon, ελέγξτε τους συνδέσμους προϊόντων, τις λεπτομέρειες και τις τιμές.

Ανασκόπηση των καλύτερων σακουλών σκόνης

Για να απλοποιήσετε την τάση της επιλογής της πιο πολυτελούς τσάντας σας. Έχουμε εργαστεί για να σας παρέχουμε τις σακούλες κενού με την καλύτερη βαθμολογία. Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες κριτικές για εσάς που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

1. Spacesaver Premium SSJ4030: Η καλύτερη διαθέσιμη σακούλα κενού ανθεκτική στο ωίδιο.

Οι Spacesaver Premium Vacuum Storage Bags είναι η τέλεια λύση για την προσθήκη αποθηκευτικού χώρου σε ντουλάπες, ντουλάπια, γκαράζ, υπόγεια, σοφίτες. και τις αποσκευές σας Είναι μια τσάντα jumbo έξι συσκευασιών που χωράει τέσσερα μαξιλάρια, παπλώματα, σεντόνια, πετσέτες, κουβέρτες και άλλα ρούχα.

Η τσάντα είναι επίσης ιδανική για ταξίδια, καθώς μπορείτε να μεταφέρετε όσα ρούχα θέλετε χάρη στην ευρυχωρία της. Η σακούλα μπορεί επίσης να ξαναγεμιστεί χρησιμοποιώντας μια αντλία ταξιδίου για να διασφαλιστεί ότι η σακούλα είναι ξανά σφραγισμένη. Αυτή η τσάντα αποθήκευσης συνοδεύεται από εγγύηση αντικατάστασης εφ’ όρου ζωής.

πλεονέκτημα

 • Διπλό σφράγισμα με φερμουάρ αποτρέπει τη διαρροή.
 • Ανθεκτικό στην υγρασία και το ωίδιο
 • Μερικοί άνθρωποι τείνουν να σκίζονται πιο γρήγορα από άλλους.
 • Συνοδεύεται από δωρεάν αντλία ταξιδιού.
 • Εγγύηση αντικατάστασης εφ’ όρου ζωής
 • αύξηση της αποθήκευσης
 • Θα πιέσει τον αέρα από την τσάντα.
 • βολικό στη χρήση

αδυναμία

 • Στη συνέχεια θα χρειαστεί να αφαιρέσετε τις ρυτίδες από τα ρούχα.

Οι προδιαγραφές του μοντέλου επισημαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

χαρακτηριστικό
διάσταση 10 x 8 x 2,7 ίντσες
βάρος 1,5 κιλά
Μέγεθος 6 συσκευασίες

2. Απλά είδη σπιτιού BO-013-4: Οι καλύτερες σακούλες αποθήκευσης κενού για κουβέρτες.

Η τσάντα αποθήκευσης με ηλεκτρική σκούπα Simple Houseware διατίθεται σε συσκευασία των 15 σακουλών και διατίθεται σε 4 μεγέθη, ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για πετσέτες, κουβέρτες, ρούχα και κλινοσκεπάσματα. με αυτή την τσάντα Μπορείτε να πακετάρετε ρούχα και άλλα αντικείμενα. και εξοικονομεί περισσότερο χώρο σε σύγκριση με άλλες μάρκες τσαντών

Επιπλέον Οι τσάντες είναι επίσης επαναχρησιμοποιήσιμες. Άρα αξίζεις κάθε δεκάρα. Εξάλλου Υπάρχει επίσης ένα κλείσιμο με διπλό φερμουάρ για να κρατά τα πράγματα αεροστεγή και αδιάβροχα. Για να προστατέψετε τα ρούχα σας από μούχλα ή μούχλα. Λειτουργεί επίσης εξαιρετικά με όλες τις ηλεκτρικές σκούπες. Και κάθε τσάντα συνοδεύεται από ένα συνδεδεμένο βοηθητικό κλιπ.

πλεονέκτημα

 • Χωρίς μούχλα ή μούχλα στα ρούχα σας.
 • Υπάρχουν 2 κλείσιμο με φερμουάρ για να είναι αδιάβροχο.
 • Αυτό το προϊόν λειτουργεί με οποιαδήποτε ηλεκτρική σκούπα.
 • Συνοδεύεται από εγγύηση αντικατάστασης
 • Εύχρηστος.

αδυναμία

 • δεν είναι κατάλληλο για ταξίδια

Οι προδιαγραφές του μοντέλου επισημαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

χαρακτηριστικό
διάσταση 11,2 x 9,6 x 4,2 ίντσες
βάρος 2,94 λίρες
Μέγεθος 12 ανά συσκευασία

3. Vacwel 6 JumboVacuum Storage Bags: Οι καλύτερες σακούλες αποθήκευσης κενού για ρούχα

Η Wakewell Jumbo Vacuum Storage Bag είναι κατασκευασμένη από ισχυρότερα και παχύτερα υλικά από άλλες μάρκες στην αγορά. Αυτό μπορεί να σας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτές οι τσάντες έχουν μεγάλη χωρητικότητα. Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύετε παπλώματα, στρώματα, παπλώματα ή κουβέρτες Επιπλέον, το σετ αποθήκευσης είναι αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση. Αυτό συνδυάζει εξαιρετική εξαγωγή αέρα με μειωμένη ευαισθησία στο σχίσιμο.

Επιπλέον Το πακέτο κενού διαθέτει επίσης τεχνολογία τριπλής βαλβίδας για μέγιστη απελευθέρωση αέρα. Έτσι μετά το ψήσιμο θα μείνουν στον αέρα για αρκετή ώρα. Οι κλειδαριές με φερμουάρ προστατεύουν τα ρούχα σας από βακτήρια, έντομα, υγρασία, μούχλα, μούχλα και οσμές.

πλεονέκτημα

 • Πιο παχύ και πιο ανθεκτικό από άλλες μάρκες
 • Η τσάντα αποθήκευσης είναι εύκολη στη χρήση.
 • εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Υπάρχουν πολλά μεγέθη για να διαλέξετε.
 • μεγάλη χωρητικότητα
 • σκληρή δουλειά
 • μακροπρόθεσμη σφραγίδα

αδυναμία

 • Μπορεί να είναι δύσκολο να ταξιδέψεις

Οι προδιαγραφές του μοντέλου επισημαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

χαρακτηριστικό
διάσταση 13,78 x 11,02 x 3,94 ίντσες
βάρος 2,09 λίρες
Μέγεθος 6 συσκευασίες

4. SPACE MAX – PREMIUM ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΣΑΝΤΑ VACUUM: Η καλύτερη σακούλα στεγανοποίησης κενού για κουβέρτες.

Το SpaceMax έχει σχεδιαστεί για premium premium υπηρεσίες. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια, πετσέτες, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, προσθέστε αποθηκευτικό χώρο στις ντουλάπες, τα ντουλάπια, τα γκαράζ, τα υπόγεια, τα καταστρώματα και τις αποσκευές σας Επιπλέον, αυτή η τσάντα διαθέτει διπλά φερμουάρ και τριπλή βαλβίδα σφράγισης turbo. Έτσι μπορείτε να αφήσετε τον αέρα να βγει και τίποτα δεν θα ξαναρέει μέσα.

Επιπλέον, αυτή η τσάντα αποθήκευσης διαθέτει μια εύχρηστη αντλία για να σας βοηθήσει να αναδιοργανωθείτε εν κινήσει. Υπάρχει επίσης μια εργονομική λαβή που αποτρέπει τις κράμπες όταν αναρροφάτε αέρα. Η εξαιρετική του συμπαγής μορφή σημαίνει ότι μπορείτε να συσκευάσετε έναν βελούδινο υπνόσακο ή ένα πουπουλένιο πάπλωμα σε μικρότερο μέγεθος.

πλεονέκτημα

 • Μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές
 • Τριπλή βαλβίδα στεγανοποίησης
 • 100 τοις εκατό εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • μεγάλη χωρητικότητα
 • εύχρηστος

αδυναμία

 • Δεν είναι κατάλληλο για μικροαντικείμενα

Οι προδιαγραφές του μοντέλου επισημαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

χαρακτηριστικό
διάσταση 14,88 x 11,81 x 2,05 ίντσες
βάρος 1,67 λίβρες
Μέγεθος 6 συσκευασίες

5. BoxLegend Premium Vacuum Storage Bag: Η καλύτερη τσάντα αποθήκευσης κενού για κρεβάτια

Η τσάντα αποθήκευσης κενού Box Legend Premium έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομεί έως και 80% του αποθηκευτικού χώρου. Έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα, όπως παπλώματα, σεντόνια, πετσέτες, κουβέρτες και άλλα ρούχα. Το σταθερό κλείσιμο βοηθά στην απομάκρυνση όλου του αέρα στην τσάντα και διασφαλίζει ότι δεν μπαίνει τίποτα μέσα. βοηθώντας έτσι να κλείσει το στόμιο της τσάντας με ασφάλεια

Επιπλέον, η διπλή σφράγιση παρέχει καλύτερη σφράγιση. 100% αεροστεγές, η τσάντα προστατεύει τα ρούχα σας από τη σκόνη και την υγρασία. Σε περίπτωση που η τσάντα καταστραφεί Η αντικατάσταση ανταλλακτικών χωρίς διάρκεια ζωής θα σας προστατεύσει από τυχόν ελαττώματα. Εκτός συσκευασίας και εγγυημένη ποιότητα Επίσης, το πακέτο είναι φιλικό προς το ταξίδι λόγω του συμπαγούς σχεδιασμού του.

πλεονέκτημα

 • εύχρηστος
 • πληρότητα
 • χωρητικότητα
 • σχέση ποιότητας και τιμής
 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ταξίδια

Οι προδιαγραφές του μοντέλου επισημαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

χαρακτηριστικό
διάσταση 11,46 x 9,25 x 2,09 ίντσες
βάρος 11,8 ουγγιές
Μέγεθος 8 συσκευασίες

6. Storage Master Space Vacuum Storage Bags: Οι καλύτερες τσάντες αποθήκευσης κενού για ταξίδια

Οι αποθήκες Storage Master Space κατασκευάζονται με χρήση ασφαλών υλικών σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου για την εγγύηση της ανθεκτικότητας. Αυτή είναι μια ευέλικτη τσάντα. Έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ταξίδια και αποθήκευση. Είναι επίσης πολύ βολικό να το αγοράσετε επειδή το κλιπ συγκρατεί το κλιπ για να μην γλιστρήσει από το φερμουάρ. Επιπλέον, το φερμουάρ κλείνει και ανοίγει ξανά.

Έχει επίσης σχέδιο με διπλό φερμουάρ με κίτρινη ρίγα στη μία πλευρά και μπλε ρίγα από την άλλη. Όταν λοιπόν κλείνετε την τσάντα Η κίτρινη γραμμή θα εισαχθεί ανάμεσα στις δύο μπλε γραμμές. Κλείστε καλά τη σακούλα.

πλεονέκτημα

 • σχέση ποιότητας και τιμής
 • χωρητικότητα
 • εύχρηστος
 • πληρότητα
 • πολύπλευρος
 • Παρέχετε άνετο χώρο αποθήκευσης
 • Τσάντα αποθήκευσης με διπλό φερμουάρ ασφαλείας

Οι προδιαγραφές του μοντέλου επισημαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

χαρακτηριστικό
διάσταση 10,6 x 8,4 x 5,5 ίντσες
βάρος 2,94 λίρες
Μέγεθος 8 συσκευασίες

FAQ

Ποιες σακούλες είναι καλύτερες για τη σφράγιση τροφίμων υπό κενό;

Οι καλύτερες σακούλες για τη σφράγιση τροφίμων πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασμένες για σφραγιστικά κενού. Επομένως, το μηχάνημα έχει μεγάλο αριθμό έτοιμων πλαστικών σακουλών ή ρολλών. Σχεδιασμένο για να αντέχει τη θερμότητα κατά τη σφράγιση ανώμαλο εσωτερικό Αλλά έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να ρουφάει αέρα. Επομένως, τραβήξτε τη σακούλα πιο κοντά στο φαγητό για να αποφύγετε την αλλοίωση

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τις τσάντες σας χρησιμοποιώντας ρολά σφράγισης κενού και πλαστικά ρολά ειδικά σχεδιασμένα για τη σφράγιση τροφίμων. Ως συμβουλή, σας προτείνουμε τη χρήση σακουλών. Οι περισσότερες τσάντες συνοδεύονται από σακούλα αποθήκευσης κενού.

σακούλες αποθήκευσης τροφίμων σε κενό για τρόφιμα

Κ. Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σακούλα αποθήκευσης κενού;

Ανάλογα με το τι θέλετε να αποθηκεύσετε, η τσάντα αποθήκευσης πρέπει να έχει το σωστό μέγεθος.Πρώτα, ανοίξτε τη σακούλα σε μια επίπεδη επιφάνεια. Στη συνέχεια, διπλώστε τα υλικά σε μια σακούλα. Φροντίστε να μην το παρακάνετε.

Στη συνέχεια, κουμπώστε τη σακούλα αποθήκευσης σφραγίζοντας τα δύο πλαστικά φερμουάρ. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν χάσατε κανένα μέρος του φερμουάρ ελέγχοντάς το με το δάχτυλό σας. Στη συνέχεια, πρέπει να ξεβιδώσετε και να συναρμολογήσετε ξανά τη βαλβίδα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το ακροφύσιο ή την αντλία της ηλεκτρικής σκούπας στη βαλβίδα.

στη συνέχεια πιέστε το πάνω στη βαλβίδα Ενεργοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα. και αγγίξτε διάφορα μέρη της σακούλας για να σφραγίσει ομοιόμορφα όταν όλος ο αέρας έχει αποβληθεί Βιδώστε ξανά το καπάκι της βαλβίδας.

Επίσης, το φερμουάρ πρέπει να αφαιρείται κατά το άνοιγμα της τσάντας.Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα τα αντικείμενα που θέλετε να αποθηκεύσετε είναι εντελώς στεγνά πριν την αποθηκεύσετε.

Κ. Ποια υλικά πρέπει να αποφεύγονται για τη σφράγιση υπό κενό;

κατά τη χρήση Κατάλληλα υλικά υφάσματος όπως βαμβάκι, spandex, πολυεστέρας θα πρέπει να φυλάσσονται στην τσάντα για σύντομο χρονικό διάστημα για να διασφαλιστεί ότι τα ρούχα σας δεν έχουν υποστεί ζημιά. Επομένως, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε σακούλες κενού για εποχιακή αποθήκευση. Αερίστε τα αποθηκευμένα αντικείμενα δύο φορές το χρόνο.

Από την άλλη πλευρά, τα ακόλουθα αντικείμενα πρέπει να αποφεύγονται κατά την αποθήκευση. Παραδείγματα αυτών των υλικών περιλαμβάνουν φυσικές ίνες όπως το μαλλί και το μαλλί. Αφράτα υλικά όπως υπνόσακοι, πανωφόρια και πουπουλένια μπουφάν, δερμάτινα μπουφάν ή άλλα δερμάτινα ενδύματα.

1. φυσική ίνα

Τα περισσότερα αντικείμενα που περιέχουν φυσικές ίνες, όπως μάλλινα και γούνινα ενδύματα, δεν πρέπει να φυλάσσονται σε αεροστεγές δοχείο για μεγάλες χρονικές περιόδους. Επειδή αυτά τα αντικείμενα χρειάζονται αέρα στη φυσική τους μορφή. Ωστόσο, η διατήρηση του για 2-3 μήνες δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα. Αλλά η αποθήκευσή του για περισσότερο από 6 μήνες μπορεί να προκαλέσει βλάβη.

Επίσης, αν θέλετε να το διατηρήσετε για πολύ καιρό Θα πρέπει να φροντίσετε να τα αερίζετε. Επειδή το μάλλινο υλικό έχει υγρασία μέσα του. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να προκαλέσει άλλα ρούχα. στη σακούλα κενού σας μπορεί να καταστραφεί.

2. Αφράτα πράγματα

Αφράτα αντικείμενα όπως παλτό, μονωμένα μπουφάν Και ο υπνόσακος έχει παγιδευτεί πολύ αέρα. Επομένως, δεν πρέπει να σφραγίζεται υπό κενό. Επομένως, δεν πρέπει να αναρροφάτε αέρα από αυτά τα υφάσματα. γιατί όταν πατάς Δεν θα μπορείτε πλέον να ξεφλουδίζετε τα ρούχα.

3. Δερμάτινα προϊόντα

Τα δερμάτινα αντικείμενα δεν πρέπει επίσης να φυλάσσονται σε τσάντα. Η υπερβολική πίεση κατά την αποθήκευση των ρούχων μπορεί να καταστρέψει τα δερμάτινα ρούχα. Τα ρούχα θα έχουν πτυχώσεις και ρυτίδες.

Επίδειξη κατασκευής σακούλας κενού – πώς να το κάνετε

τελευταία λέξη

Οι καλές τσάντες αποθήκευσης είναι χρήσιμες αν θέλετε να συσκευάσετε πολλά σε ένα μικρό χώρο. Αυτές οι τσάντες θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε βαριά ρούχα, πετσέτες, μαλακά παιχνίδια και κλινοσκεπάσματα. Μπορεί επίσης να θέλετε να αγοράσετε μια τσάντα με αντλία χειρός για να διευκολύνετε το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα.

Επιπλέον, η τσάντα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας που είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά για να αποφεύγεται η συνεχής φθορά. Φροντίστε να επιλέξετε μία από τις καλύτερες επιλογές που επισημαίνονται εδώ, εξερευνώντας τον οδηγό αγοραστή. Έτσι, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τις διαφορετικές σακούλες κενού. Επιλέξτε ένα και απολαύστε ένα απλό ταξίδι με προσεγμένο σπίτι και λιγότερο χώρο.

Τελευταία ενημέρωση στις 27-05-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *