Ποια είναι τα πιο χαριτωμένα και καλύτερα σετ κουζίνας Play για το 2021 (Κριτικές και οδηγός αγοραστών)

Είσαι μητέρα και το παιδί σου σε ενοχλεί στη μαγειρική; αν είναι έτσι Χρειάζεστε μια κουζίνα παιχνιδιού όπου το παιδί σας μπορεί να παίξει ενώ μαθαίνει βασικές δεξιότητες ζωής. Να θυμάστε ότι κάθε φορά που το παιδί σας σας βλέπει στην κουζίνα Αυτομάτως θα είναι περίεργοι και θα θέλουν να σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε.

Αυτό το σετ παιχνιδιών κουζίνας είναι τέλειο για τη γαστρονομική περιέργεια του παιδιού σας. Επιπλέον, τα μωρά και τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να εργαστούν και να παίξουν μαζί. Τα παιδιά σας θα βυθιστούν στο να μάθουν να δημιουργούν χρησιμοποιώντας νέες δεξιότητες. Και θα σας ακολουθήσουν και θα εξερευνήσουν τα ταλέντα τους.

Μην ανησυχείτε για την ασφάλεια του παιδιού σας κατά τη χρήση του ντουλαπιού παιχνιδιού. Υπάρχουν επιλογές κατασκευασμένες από υλικά κορυφαίας ποιότητας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια χωρίς φόβο για ζημιά σε όλα τα επίπεδα.Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε αυτά που είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά για να αποφύγετε το σπάσιμο. Αυτό μπορεί να απογοητεύσει τους νεαρούς ενήλικες και να απαιτήσει άμεση αντικατάσταση.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι το σετ παιχνιδιού έχει μια σχέση αιτίου-αποτελέσματος που συνδέει το παιδί σας μαζί τους. Είναι επίσης εύκολο στη συναρμολόγηση καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για να το απολαμβάνουν τα μικρά σας. Σε αντίθεση με τα παιδιά στο παρελθόν που είχαν πολλή φαντασία στο παιχνίδι στην κουζίνα. Η σημερινή γενιά έχει την ευκαιρία να πειραματιστεί με όλα τα πράγματα ασφαλή μαγειρική. από νεαρή ηλικία

Εκτός από τις δεξιότητες που σχετίζονται με τα σετ παιχνιδιών, Θα καλλιεργήσετε χαρακτηριστικά προσωπικότητας όπως η αυτοπεποίθηση, τα οποία είναι σημαντικά για υγιή και ευτυχισμένα παιδιά. Το ντουλάπι παιχνιδιού είναι χρήσιμο για τα παιδιά πριν και κατά τη διάρκεια του σχολείου. Μαθαίνουν για τον εαυτό τους μέσα από το μη δομημένο παιχνίδι. Βοηθά τον εγκέφαλο να επεξεργαστεί αυτό που κάνει. Από αυτή την άποψη, οι γονείς μαθαίνουν να αποφεύγουν τις συχνές παρεμβάσεις στην εργασία του παιδιού τους.

για να βοηθήσετε το παιδί σας να αποκτήσει όλες τις δεξιότητες Χρειάζεστε μια υπέροχη κουζίνα που να τους επιτρέπει να εξερευνούν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ωστόσο, η επιλογή μιας μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά. Ευτυχώς, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Δημιουργήσαμε έναν οδηγό αγοραστή και μια ανασκόπηση των κορυφαίων 7 προϊόντων για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Διαβάστε παρακάτω και επιλέξτε αυτό που φαίνεται καλό στα παιδιά σας.

Οφέλη από την ύπαρξη μιας κουζίνας παιχνιδιού για το παιδί σας

ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής

Όταν τα παιδιά συμμετέχουν στο Play Meal Prep. Θα δείξουν καταστάσεις της πραγματικής ζωής. Διδάσκοντάς τους έτσι βασικές μαγειρικές δεξιότητες. Και τους ήρθε και η σκέψη να πλύνουν τα πιάτα. Είναι προετοιμασία με την ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής.

αναπτύξουν επικοινωνιακές δεξιότητες

όταν χρησιμοποιείτε το ντουλάπι Δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν και να συμμετέχουν στην αφήγηση. Αυτό θα βελτιώσει την επικοινωνία του παιδιού σας καθώς προσπαθεί να μάθει τα ονόματα των νέων αντικειμένων και τροφών.

αυξήσει την αυτοπεποίθηση

Αν θέλετε το παιδί σας να είναι ανεξάρτητο και με αυτοπεποίθηση. Το παιχνίδι στην κουζίνα θα σας βοηθήσει. Το παιδί σας θα αποκτήσει μια αίσθηση ανεξαρτησίας ενώ ετοιμάζει φαγητό ενώ παίζει. που ενισχύει την αυτοπεποίθηση Δουλεύουν στην κουζίνα και είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της καθαρής. Μαθαίνουν να φροντίζουν την περιουσία τους. που οδηγεί στην ανάπτυξη ηγετικών ιδιοτήτων

αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων

Το παιχνίδι στην κουζίνα μπορεί να βοηθήσει τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων του παιδιού σας αναπτύσσοντας τις γνωστικές του δεξιότητες. Όποτε υπάρχει πρόβλημα με τον play chef Το παιδί θα βρει μια λύση για να τελειώσει το μαγείρεμα.

αναπτύξουν κινητικές δεξιότητες

Εάν αμφιβάλλετε για τις αναπτυξιακές ικανότητες του παιδιού σας, μην ανησυχείτε. Η παιδότοπος είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για να βοηθήσει το παιδί σας να αναπτύξει και να εξασκήσει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες μέσω της δημιουργικότητας, του προγραμματισμού, του μετρήματος και της συνεργασίας με άλλα παιδιά. παιχνίδι

κριτική σετ παιχνιδιών κουζίνας

Τι να αναζητήσετε σε μια κουζίνα παιχνιδιού

Παρακάτω είναι μερικοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε ένα καλό σετ παιδικής κουζίνας.

Όταν επιλέγετε παιχνίδια κουζίνας για το παιδί σας Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα παιχνίδια ταιριάζουν στο χώρο διαβίωσης και έχουν το σωστό ύψος για το παιδί σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε πολύ να παίζετε με τις διαστάσεις του ντουλαπιού.

 • οικοδομικά υλικά

Πλαστικά ή ξύλινα παιχνίδια κουζίνας Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός.

δέντρο

Τα ξύλινα σετ κουζίνας είναι δημοφιλή για δύο λόγους: Πρώτον, τα ξύλινα προϊόντα είναι καλά για το περιβάλλον επειδή δεν περιέχουν τις τοξικές χημικές ουσίες όπως το πλαστικό από το λάδι που χρησιμοποιείται στα παιδικά παιχνίδια.

Είναι πολύ πιο δυνατό από το πλαστικό. Αυτό σημαίνει ότι διαρκούν περισσότερο. Βοηθά στη μείωση των συχνών τιμών αγοράς. Ωστόσο, αν μείνει στα στοιχεία, θα αρχίσει να αποσυντίθεται.

ευκαμψία

Το πλαστικό είναι το βασικό υλικό για τα περισσότερα αθλητικά ντουλάπια και είδη διατροφής για τους ακόλουθους λόγους:

 • Είναι ένα φθηνό και σχετικά δυνατό υλικό.
 • Το πλαστικό είναι ανθεκτικό στο νερό και το ηλιακό φως. Αυτό σημαίνει ότι τα πλαστικά παιχνίδια κουζίνας μπορούν να ζήσουν καλύτερα έξω από τα ξύλινα.
 • Συχνά είναι τυπωμένα ή ανάγλυφα με ελκυστικά σχέδια, όπως πλακάκια ή τούβλα. Κάντε το να φαίνεται τόσο ρεαλιστικό όσο μια ποικιλία ξυλουργικών.
 • Είναι επίσης πολύ προσιτό.

Εάν χρειάζεστε αντικείμενα που μπορούν να μετακινηθούν σπίτι γρήγορα Το πλαστικό σετ παιχνιδιών είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Τα ξύλινα είναι ελαφρώς πιο βαριά.

 • Διαθεσιμότητα λειτουργιών που τροφοδοτούνται από μπαταρίες.

οι προτιμήσεις ποικίλλουν Μερικοί γονείς είναι εντάξει με μια απλή κουζίνα παιχνιδιού. ενώ Αλλοι Μου άρεσαν λίγο περισσότερο τα προϊόντα τους. Γι’ αυτό το σετ παιχνιδιού κουζίνας είναι κατασκευασμένο με εκπληκτικά χαρακτηριστικά που τροφοδοτούνται με μπαταρία, όπως ήχους, φώτα και λαμπερό φούρνο.

Είναι ενδιαφέρον ότι το σετ παιχνιδιού κουζίνας συνοδεύεται από αξεσουάρ όπως πιάτα, κουτάλια, φλιτζάνια και αντίγραφα πιάτων, τα οποία θα κάνουν τα παιδιά σας να εργαστούν πιο αποτελεσματικά. πριν αποφασίσετε για ένα συγκεκριμένο μοντέλο Σκεφτείτε τα πρόσθετα με τα οποία λατρεύουν να παίζουν τα παιδιά σας.

 • την ικανότητα να συνδυάζεται με τη διακόσμηση του σπιτιού

Τα playsets είναι αντικείμενα που πρέπει να διαρκέσουν για χρόνια, επομένως θα πρέπει να βρείτε αυτό που ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

 • Στυλ σχεδίασης: Παραδοσιακό (gaming) εναντίον μοντέρνου (ρεαλιστικό)

Στις προηγούμενες γενιές, τα σετ παιχνιδιού κατασκευάζονταν μόνο από φτηνό πλαστικό με έντονα χρώματα. Ωστόσο, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση στη βιομηχανία παιχνιδιών για τη δημιουργία πιο ρεαλιστικών αξεσουάρ και σετ παιχνιδιού.

Επομένως, το σετ παιχνιδιού κουζίνας έχει προοδευτικό σχεδιασμό.

Η εύρεση του τέλειου παιχνιδιού κουζίνας μπορεί να είναι πρόκληση. Ωστόσο, μην ανησυχείτε. Επειδή αυτός ο οδηγός παρουσιάζει την καλύτερη συλλογή από καταπληκτικές κουζίνες παιχνιδιών. Που θα διασκεδάσει εσάς και τον μικρό σας σεφ.

Αυτή η μοντέρνα τάση εμπνεύστηκε τους γονείς που αναζητούσαν παιχνίδια και σετ παιχνιδιού που φαίνονται όμορφα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Η ηλικία είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατά την αγορά ενός σετ κουζίνας. Το ύψος της κουζίνας μπορεί να διαφέρει. Επομένως, για ψηλά παιδιά Σκεφτείτε να δείτε μια κουζίνα παιχνιδιού που δεν απαιτεί σκύψιμο ενώ εργάζεται, σε περίπτωση που θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την κουζίνα όταν μεγαλώσουν. Είναι σημαντικό να επιλέξετε κάτι προσαρμόσιμο και διαχρονικό.

 • εκπαιδευτικό υλικό

Γνωρίζατε ότι τα περισσότερα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι ρόλων; Αυτό γίνεται εφικτό με τη μίμηση πραγματικών εργασιών κουζίνας, όπως προετοιμασία φαγητού, μαγείρεμα, πλύσιμο, πλύσιμο ρούχων, αποθήκευση τροφίμων και εξοπλισμού. Ορισμένα σετ κουζίνας προχωρούν ακόμη περισσότερο με τα ρολόγια για να τα βοηθήσουν να μάθουν να λένε την ώρα και τους κάδους ανακύκλωσης για να ενθαρρύνουν καλές συνήθειες.

 • δραστηριότητες και αλληλεπιδράσεις

Είναι ενδιαφέρον ότι η κουζίνα έχει φώτα. δαχτυλίδι λάμψης Περιστρεφόμενη λαβή κλικ Ο ήχος του νερού μαγειρέματος ή του τρεχούμενου νερού και λειτουργικά χαρακτηριστικά νερού.Τα χαρακτηριστικά κάνουν τις κουζίνες πιο συναρπαστικές, ρεαλιστικές και εντυπωσιακές. Απλά σχέδια όπως αυτά ενθαρρύνουν το παιχνίδι με φαντασία. Και είναι καλό να ακούς τα παιδιά σου Ο δικός σου είναι απασχολημένος με το κόψιμο, το μαγείρεμα και το θόρυβο.

Οι 7 καλύτερες κουζίνες Play το 2021 (Κορυφαίες επιλογές)

βιασύνη? Δείτε τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. παίζουν κουζίνα Από το Amazon, ελέγξτε τους συνδέσμους προϊόντων, τις λεπτομέρειες και τις τιμές.

Κριτικές για τις καλύτερες κουζίνες παιχνιδιού

για ενήλικες Η αγορά μιας νέας κουζίνας σημαίνει ότι ξοδεύετε όλη την ημέρα κοιτάζοντας δείγματα πλακιδίων. Σόμπες και εστίες και περάσματα εστιών Ψυγεία παρατεταγμένα σε σειρές, περιμένοντας να αγοράσουν.

Ευτυχώς, επιλέγοντας ένα ντουλάπι για παιδιά Το δικό σας είναι αρκετά εύκολο γιατί έχουμε ετοιμάσει διάφορα πιάτα. παρέχεται για εσάς όπως αναφέρεται παρακάτω.

1.Kidkraft Uptown Espresso Kitchen – Amazon Exclusive – Το πιο δυνατό αθλητικό σετ κουζίνας

Αυτό το μοντέλο διαθέτει αφαιρούμενο νεροχύτη που διευκολύνει τον καθαρισμό.Επιπλέον, οι πόρτες του ψυγείου, της κατάψυξης, του φούρνου μικροκυμάτων και του πλυντηρίου πιάτων ανοίγουν και κλείνουν εύκολα με ειδικά μάνδαλα για ανθεκτικότητα.

Υπάρχει επίσης μια εστία 4 εστιών για μπολ, τηγάνια και πιάτα, καθώς και ένας φούρνος μικροκυμάτων και φούρνος παραθύρων που σας επιτρέπει να προσποιηθείτε ότι βλέπετε τα παιδιά σας να μαγειρεύουν.

Είναι ενδιαφέρον ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον χώρο, καθώς είναι αρκετά μεγάλος ώστε να μπορούν να παίζουν περισσότερα από ένα παιδιά ταυτόχρονα. Επειδή το μέταλλο είναι κατασκευασμένο από χυτό πλαστικό ανακατεμένο με ξύλο. Μπορείτε να είστε σίγουροι για ανθεκτικότητα και ανθεκτικότητα. Ο επιπλέον χώρος αποθήκευσης διατηρεί αυτό το playroom ή το υπνοδωμάτιο τακτοποιημένο.

Ανησυχείτε για το πώς να ασχοληθείτε με παιδιά τριών ετών και άνω; Αυτό το μοντέλο είναι τέλειο για εσάς γιατί μοιάζει με μια πραγματική μοντέρνα κουζίνα με επιπλέον χώρο αποθήκευσης και πολλά αξεσουάρ.

πλεονέκτημα

 • Το πικάπ μικροκυμάτων περιστρέφεται 360 μοίρες.
 • πολλά μέρη
 • σταθερή δομή
 • επιπλέον αποθήκευση
 • εύκολο να καθαριστεί
 • θήκη για χαρτοπετσέτα

αδυναμία

 • Μπορεί να αλλάξει τη μπανιέρα
 • πρέπει να συναρμολογηθεί

Δείτε τις βασικές προδιαγραφές για την κουζίνα KidKraft Uptown Espresso:

χαρακτηριστικό
Μέγεθος προϊόντος 42,5 x 17,1 x 41
Βάρος προϊόντος 70.1
έννοια πλαστικό, ξύλο, ανοξείδωτο ατσάλι

2. Βήμα 2 Μπείτε στη διασκεδαστική κουζίνα με φίλους. – Το καλύτερο σετ παιχνιδιού κουζίνας με κάδους αποθήκευσης.

Αν στο παιδί σας αρέσει να διασκεδάζει με τα ράφια της κουζίνας. Αυτό το μοντέλο θα σας ταιριάζει. Διαθέτει ρεαλιστικά φώτα και ήχους που προσθέτουν στο παιχνίδι προσποίησης μαζί με το διασκεδαστικό παιχνίδι.

Το Step2Fun συνοδεύεται από ένα σετ αξεσουάρ που θα βοηθήσουν το παιδί σας να οργανώσει την κουζίνα του ακριβώς όπως μια πραγματική κουζίνα, ώστε να μην σας παίρνει άλλα πράγματα. Η συλλογή περιλαμβάνει έναν κάδο αποθήκευσης και ένα τηλέφωνο που λειτουργεί για πρόσθετο όφελος.

Αυτό το μοντέλο διαθέτει περιστρεφόμενο νεροχύτη που επιτρέπει στα παιδιά να Καθαρίζεται εύκολα μετά το μαγείρεμα Τα σχεδιασμένα ράφια και οι σχάρες για πιάτα διευκολύνουν την οργάνωση των πραγμάτων για τα παιδιά. Είναι εύκολο

πλεονέκτημα

 • Υπάρχει λεκάνη υδρομασάζ.
 • Καθαρίζεται εύκολα με ανθεκτικά μαγειρικά σκεύη.
 • με δεξαμενή αποθήκευσης
 • ρεαλιστικό ήχο και φως
 • Εύκολο να ακολουθήσετε οδηγίες

αδυναμία

 • Κάποια παράπονα σχετικά με το μικρό καλάθι αποθήκευσης έχουν φύγει.

Δείτε τα βασικά σημεία για το Step2 Fun-with-Friends Kitchen:

χαρακτηριστικό
βάρος υλικού 22,7 λίβρες
έννοια ευκαμψία
χρώμα ροζ

3. Βήμα 2 Καλύτερο σετ κουζίνας σεφ – Υπέροχο παιχνίδι κουζίνας με ήχους και φώτα.

Αυτό το σετ παιχνιδιού είναι εκπληκτικά καλό για τα παιδιά σας, καθώς έχει όχι μόνο ρεαλιστικούς ήχους και φώτα, αλλά και ρεαλιστικούς ήχους. αλλά και διασκεδαστικό στη χρήση Παραδόξως, οι πόρτες του ψυγείου και του φούρνου του άνοιγαν και έκλεισαν. Κάνει ένα ρεαλιστικό ήχο κλικ. Υπάρχουν επίσης πολλά άγκιστρα που είναι χρήσιμα όταν αποθηκεύετε σκεύη και άλλα αντικείμενα και άλλα ψεύτικα κοσμήματα.

Η ακεραιότητα αυτού του σετ παιχνιδιού είναι εγγυημένη, καθώς ο χώρος του πάγκου έχει ένα παράθυρο που παρέχει αρκετό χώρο για τα παιδιά. Το φαγητό σας μπορεί να παραδοθεί προετοιμασμένο κατά το σερβίρισμα. Είναι επίσης σχεδιασμένο με γνώμονα το περιβάλλον, με μια καφετιέρα ιδανική για πάρτι τσαγιού και έναν κάδο ανακύκλωσης για να την προσαρτήσετε στα παιδιά σας.

πλεονέκτημα

 • Το προϊόν είναι ισχυρό και ανθεκτικό.
 • πολλά μέρη
 • ρεαλιστικό ήχο και φως

αδυναμία

 • Απαιτείται συμπαγής συναρμολόγηση.

Βήμα 2. Ελέγξτε τις βασικές απαιτήσεις για το σετ κουζίνας Top Chef play:

χαρακτηριστικό
βάρος υλικού 21,4 λίβρες
Μέγεθος προϊόντος 11,5×34,38×38,5 ίντσες
έννοια ευκαμψία

4. Kidcraft, η απόλυτη γωνιά κουζίνας – Το καλύτερο μοναδικά σχεδιασμένο σετ παιχνιδιών κουζίνας.

Θέλετε ένα παιχνίδι κουζίνας που να μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σας; Αυτό το μοντέλο είναι στη διάθεσή σας. Η κομψή και μοντέρνα εμφάνισή του θα ευχαριστήσει το παιδί σας.

Υπάρχουν διαδραστικές λειτουργίες που υποστηρίζουν κάθε παιδί να παίξει. Οι ευφάνταστες συσκευές όπως πόρτες που ανοίγουν και κλείνουν εύκολα μπορούν να είναι χρήσιμες για το παιδί σας. Γιατί μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια.

παρόλο που υπάρχει ένα μικρό προϊόν Αλλά έχει έναν μεγαλύτερο χώρο πάγκου όπου πολλά παιδιά μπορούν να παίξουν μαζί.

πλεονέκτημα

 • Μοναδικός γωνιακός σχεδιασμός
 • Έρχεται με φώτα και ήχους
 • αποθηκευτικό χώρο κάτω από το νεροχύτη
 • ασύρματο τηλέφωνο
 • Κάντε κλικ και επιστρέψτε τη λαβή.
 • Συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.

αδυναμία

 • Δεν βγήκαν αρκετές βίδες.
 • Χρειάζεται πολύς χρόνος για τη συναρμολόγηση

Δείτε τις βασικές προδιαγραφές για το KitCraft Ultimate Corner:

χαρακτηριστικό
βάρος 61,6 λίβρες
Μέγεθος προϊόντος 42,4 x 32,7 x 36,6 ίντσες
έννοια δέντρο

5. Kidcraft Vintage Play Kitchen – Το πιο ρεαλιστικό σετ κουζίνας παιχνιδιού

Θέλετε να έχετε μια προηγμένη κουζίνα παιχνιδιού για το παιδί σας; Αυτό το μοντέλο είναι η λύση σας με φούρνους μικροκυμάτων, καταψύκτες, ντουλάπια και ψυγεία με πόρτες που ανοίγουν και κλείνουν ακριβώς όπως τα ψυγεία της πραγματικής ζωής. Είναι ενδιαφέρον ότι η λαβή του φούρνου μπορεί να γυρίσει γρήγορα και να κάνει κλικ.

Αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να απολαμβάνει το παιδί σας τον άφθονο χώρο στο πάνω και στο κάτω μέρος του νεροχύτη. Αυτό διασφαλίζει ότι όλα τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ είναι συνδεδεμένα.Επιπλέον, ο γενναιόδωρος χώρος του πάγκου επιτρέπει σε πολλά παιδιά να παίζουν ταυτόχρονα. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη ομαδικής εργασίας και κοινωνικών δεξιοτήτων.

πλεονέκτημα

 • η πόρτα ανοιγοκλείνει
 • ρεαλιστική πόρτα ψυγείου
 • ασύρματο τηλέφωνο
 • Ο νεροχύτης είναι αφαιρούμενος για εύκολο καθάρισμα.

αδυναμία

Δείτε τα βασικά σημεία για το KidCraft Vintage:

χαρακτηριστικό
μέγεθος προϊόντος 33 x 11,7 x 35,7 ίντσες
βάρος υλικού 36,7 λίβρες
Αριθμός μοντέλου προϊόντος 53173
έννοια δέντρο

6.Little Tikes Super Chef Kitchen – Πολύ κομψά παιχνίδια κουζίνας

Το σετ παιχνιδιού Little Tyke είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρές κουζίνες με μοντέρνο στυλ. Με ενσωματωμένη αποθήκευση και φούρνο μικροκυμάτων. Υπάρχουν επίσης πόρτες ντουλαπιών που ανοίγουν με ασφάλεια για πιο ρεαλιστικό παιχνίδι.

Αυτό το παιχνίδι στην κουζίνα θα ενθουσιάσει το παιδί σας καθώς υπάρχουν κουμπιά κλικ πάνω από την πόρτα του φούρνου μαζί με τις εστίες με ηλεκτρονικούς ήχους μαγειρέματος που κάνουν ένα καθηλωτικό παιχνίδι για τα παιδιά.

γιατί η πόρτα μπορεί να ανοίξει Το παιδί σας μπορεί να αποθηκεύσει φαγητό στο ψυγείο. Έτσι, τα παιδιά θα αναπτύξουν οργανωτικές δεξιότητες προσπαθώντας να οργανώσουν τον αποθηκευτικό τους χώρο ενώ αποθηκεύουν τρόφιμα και άλλα αξεσουάρ.

Το μοναδικό του στυλ του επιτρέπει να τοποθετείται στον τοίχο στη γωνία του σπιτιού. άρα καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο σπίτι Moreso, υπάρχουν πολλές συσκευές που θα χρειαστεί ο μικρός σας σεφ.

πλεονέκτημα

 • Συμπαγής και κομψή μοντέρνα κουζίνα
 • η πόρτα του ντουλαπιού ανοιχτή
 • Πάνω από την πόρτα του φούρνου υπάρχει ένα κλίκερ.

αδυναμία

 • Κάποιοι παραπονιούνται για την ποιότητα

Δείτε τις προδιαγραφές για τη μικρή κουζίνα Super Dykes Chef:

χαρακτηριστικό
βάρος υλικού 0,529 ουγγιές
Μέγεθος προϊόντος 28x14x40 ίντσες
Αριθμός μοντέλου προϊόντος 614873 μ

7. Σετ κατσαρόλας από ανοξείδωτο χάλυβα Melissa and Doug – Τα καλύτερα αθλητικά σετ κουζίνας είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Εάν χρειάζεστε μόνο εξοπλισμό παιχνιδιού που τα παιδιά σας Παίξτε ενώ προσποιείται ότι μαγειρεύει, η Melissa και ο Doug είναι οι τέλειες επιλογές για εσάς. Συνοδεύεται από ανοξείδωτη κατσαρόλα και σουρωτήρι με καπάκι, ξύλινα μαχαιροπίρουνα και ράφι που έχει όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί για παιχνίδι στην κουζίνα.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ποιότητα καθώς το σετ προσφέρει το καλύτερο με μια ασφαλή κατασκευή σχεδιασμένη να ταιριάζει στο παιχνίδι. Στιβαρή λαβή με ισχυρή βάση από ανοξείδωτο χάλυβα.

με το μέγεθος της συσκευής αναπαραγωγής Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παίζουν τα παιδιά και παρέχουν αποθήκευση. Τα ράφια κάνουν παιδιά Νιώθεις σαν να μαγειρεύεις στον πραγματικό κόσμο.

πλεονέκτημα

 • ανοξείδωτο ατσάλι
 • Διαθέτει σχεδιασμό υψηλής ποιότητας.
 • ισχυρή λαβή
 • μικρό για να παίζουν τα παιδιά
 • πλυντήριο πιάτων

αδυναμία

 • Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Δείτε τις βασικές προδιαγραφές για το σετ κατσαρόλες και τηγάνια από ανοξείδωτο χάλυβα Melissa and Flour:

χαρακτηριστικό
βάρος υλικού 2 λίρες
Μέγεθος προϊόντος 6x6x12,75
υλικό ανοξείδωτο, μασίφ ξύλο

FAQ

Ε: Τι αξεσουάρ πρέπει να αγοράσω για το σετ της κουζίνας μου;

Για είδη που αγοράσατε με το Kitchen Play, σημειώστε ότι αυτό θα διαφέρει ανάλογα με το επιλεγμένο μοντέλο. Γιατί μπορεί να μην έχετε όλα όσα χρειάζεστε για ένα καλό παιχνίδι. Ευτυχώς, η αθλητική διατροφή και δίαιτα είναι πολύ προσιτές. Τείνουν να αγοράζουν χύμα. Επομένως, οι αγορές θα παραμείνουν εντός του προϋπολογισμού σας.

Επιπλέον, το αθλητικό φαγητό είναι αθλητικό φαγητό, οπότε αν λείπουν κάποια είδη. Μπορείτε να βρείτε τα ίδια ανταλλακτικά από άλλες μάρκες από τον κατασκευαστή της κουζίνας σας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Play Kitchen.

Ε: Τα μέρη που ανάβουν παράγουν πραγματικά θερμότητα;

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του παιδιού σας; Μην ανησυχείτε, τα πάντα σε αυτές τις κουζίνες παιχνιδιού είναι κυριολεκτικά ασφαλή. Το λαμπερό θερμαντικό στοιχείο είναι ένα εφέ που δημιουργείται από λαμπερά LED, τα οποία ακόμα και στην εικόνα φαίνονται αληθινά. Αλλά είναι πολύ ασφαλές για μωρά και παιδιά.

Ε: Πόσο δύσκολο είναι να συναρμολογήσετε ένα από αυτά τα playset;

Αξίζει να σημειωθεί ότι τίποτα δεν είναι προσυναρμολογημένο στην κουζίνα του παιχνιδιού. Είναι ενδιαφέρον ότι τα περισσότερα από αυτά δεν είναι πολύπλοκα στη συναρμολόγηση και συνήθως ολοκληρώνονται μέσα σε μισή ώρα.Ωστόσο, ορισμένα σετ μπορεί να είναι αρκετά άκαμπτα λόγω των οπών και του σχεδιασμού συναρμολόγησης των πείρων. Άρα χρειάζεται λίγο περισσότερο.

τελευταία λέξη

όταν αγοράζετε το καλύτερο σετ κουζίνας παιχνιδιού Είναι δύσκολο να μην αφήσετε τα ένστικτα του στυλ και της γεύσης να σας καθοδηγήσουν στην εύρεση του καλύτερου σετ κουζίνας για τα παιδιά σας, ενώ οι πάγκοι από πουά από γρανίτη και τα ψεύτικα έπιπλα από χαλκό αυτού του βελούδινου σετ παιχνιδιού απευθύνονται στους ενήλικες. Αλλά υπάρχουν περισσότερα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη από την αισθητική όταν αποφασίζετε.

Για τα παιδιά σας, το συνδυαστικό σετ κουζίνας και εστιατορίου Little Tikes είναι ο τέλειος συνδυασμός ευέλικτου σχεδιασμού, συμπαγούς μεγέθους και βαριάς κατασκευής. Όλα περιλαμβάνονται στην προσιτή τιμή σας.

Ωστόσο, τα προχωρημένα παιδιά σεφ μπορεί να χρειάζονται κάτι πιο επαγγελματικό για να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους. Σε αυτήν την περίπτωση, το Ultimate Corner Play Kitchen είναι η οριστική σύσταση. Αυτό είναι ένα από τα πιο πολυτελή playset στη λίστα μας. Βλέποντας αυτό δίνει στους φανταστικούς πελάτες τη σιγουριά ότι το φαγητό που παίρνουν είναι το καλύτερο.

Τα στοιχεία που εξετάστηκαν παραπάνω επιλέχθηκαν μετά από εξαντλητική ανάλυση. Και ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να διευκολύνετε τη διαδικασία επιλογής σας.

Τελευταία ενημέρωση στις 27-05-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *