Ποια είναι η σωστή σειρά των βημάτων για τον καθαρισμό και την απολύμανση; ( 5 εύκολοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε τέλεια)

Η σωστή διαδικασία για τον καθαρισμό και την απολύμανση των πιάτων με το χέρι είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα χλωρίνης για να αποφύγετε τις επιπτώσεις των μικροβίων. Για να καθαρίσετε σωστά τα σμάλτα και τα πλαστικά σκεύη με το χέρι, θα πρέπει να έχετε

1. γάντι

2. Βούρτσα/Scrub

3. θήκη σαπουνιού

4. λευκαντικό

Αφαιρέστε τυχόν σωματίδια τροφής από τα πιάτα και καθαρίστε τα με σαπούνι πιάτων και ζεστό νερό. Μουλιάστε το πιάτο σας για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα πλυντήριο για να αφαιρέσετε τη βρωμιά. Πλύνετε και απολυμάνετε τα πιάτα με χλωρίνη. Ξεπλύνετε ξανά και στεγνώστε στον αέρα. Για μεταλλικά εξαρτήματα, μπορούν να καθαριστούν μόνο σε ζεστό νερό.

Η επίγνωση των συνηθειών και της τοποθεσίας μας είναι ένα σημαντικό μέλημα σήμερα. Ο καθαρισμός και η απολύμανση είναι προτεραιότητα και έχει γίνει ουσιαστικό μέρος της καθημερινότητάς μας. Ο καθαρισμός και η απολύμανση των πιάτων με το χέρι είναι εξαιρετικά σημαντικός. Θα σας κρατήσει ασφαλείς από κάθε είδους επιβλαβή βακτήρια και θανατηφόρους ιούς Δεύτερον, συμβάλλει στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας υγιεινής και στη διατήρηση μιας ασφαλούς και υγιούς ζωής.

«Καθαρισμός και καθαρισμός» – αυτές οι δύο λέξεις μπορεί να είναι απλές. από την αρχή της εξέλιξης Οι πρόγονοί μας ασκούσαν το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι. και μέχρι σήμερα μοντέρνα τεχνολογία Πολλά φουτουριστικά και μοντέρνα προϊόντα έχουν εισαχθεί στην αγορά για να διευκολύνουν το πλύσιμο των πιάτων και των μαχαιροπίρουνων, ωστόσο, το καθάρισμα των χεριών πάντα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Μερικοί από εσάς μπορεί να το δείτε ως μια απλή εργασία. «Ποιο είναι το μεγάλο θέμα;» Άλλοι μπορεί να αναρωτηθούν. Αυτές οι δύο απλές δραστηριότητες απαιτούν προσεκτικό σχεδιασμό και πειθαρχία, αντίστοιχα, για να παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς και για μένα.

Ακολουθήστε τις σωστές οδηγίες για τον καθαρισμό και την απολύμανση των σκευών.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας μιλήσουμε για τη σωστή σειρά που πρέπει να ακολουθήσουμε για τον καθαρισμό και την απολύμανση των σκευών χεριών.

1. Απλοί ρόλοι:

Αυτό είναι ένα από τα πρώτα και πιο σημαντικά βήματα καθαρισμού. Με την πρώτη ματιά, ορισμένα πιάτα φαίνονται περίπλοκα στη χρήση και στο πλύσιμο. Τα περισσότερα από αυτά τα πλοία έχουν πολλαπλές λειτουργίες. που είναι ο μόνος λόγος για την περίπλοκη δομή ή τη συνολική εμφάνισή του. Τα περισσότερα από αυτά τα δοχεία έχουν πρόσθετες λεπίδες. Αποσπώμενα μέρη, πλέγματα και άλλα παράλληλα εξαρτήματα Αυτές οι συσκευές εμπνέουν μεγάλη χρησιμότητα όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς όταν πρόκειται για τον καθαρισμό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να αποσυνδεθείτε.Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και ευγενικοί όταν ξεκινάτε τη δραστηριότητα. Μπορεί να σας τραυματίσει σοβαρά ή να βλάψει το σκάφος σας. Οι περισσότεροι από αυτούς τους τύπους χαρακτήρων είναι «Πώς να χωρίσεις; Ή πώς να το πλύνετε;» Οδηγίες Ακολουθήστε τις οδηγίες για να το κάνετε άψογα. Όλα τα πρόσθετα πλένονται φυσικά. Βάλτε το λοιπόν πάνω από τον νεροχύτη και ρίξτε το νερό.

2. Πλύνετε καλά:

Τώρα έχετε διαχωρίσει κάθε τμήμα και ανοίξατε το νερό. Το επόμενο βήμα είναι το παιδικό παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του τρεχούμενου νερού για να ξεπλύνετε τα επίμονα λάδια και τα ανεπιθύμητα υπολείμματα για να διατηρήσετε τη διαδικασία ομαλά. Να είστε αρκετά προσεκτικοί για να πετάξετε τον άχρηστο εραστή σας από τον νεροχύτη στα σκουπίδια. Μπορεί να προκαλέσει φράξιμο των αποχετεύσεων. όταν τελειώσει Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία καθαρισμού.

διαδικασία καθαρισμού εξοπλισμού

Εάν χρησιμοποιείτε τα χέρια σας, η βρωμιά θα αφαιρεθεί εύκολα. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να το κάνετε Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα πανί ή ένα πλυντήριο δαπέδου για να το καθαρίσετε. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία γαντιών απολέπισης στην αγορά σήμερα. Αυτά τα γάντια κάνουν τη διαδικασία πλύσης πιο διασκεδαστική. Ένας άλλος βοηθητικός παράγοντας είναι όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τύπο γαντιών Το ξέβγαλμα ολοκληρώνεται στο μισό χρόνο που χρειάστηκε αρχικά. Μόλις το βήμα ξεβγάλματος γίνει προσεκτικά χωρίς να αφήσει κανένα ανεπιθύμητο υπόλειμμα. Το επόμενο βήμα είναι ακόμα πιο βολικό.

3. Επιμελής καθαρισμός:

Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε σαπούνι πιάτων ή σαπούνι. Δεν είναι μόνο αυτό. Βοηθήστε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας αυτό το εύχρηστο πλυντήριο. Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι το ίδιο τριβείο που χρησιμοποιήσατε όταν κάνατε το προηγούμενο βήμα. Στη συνέχεια, μουλιάστε το σε απορρυπαντικό πιάτων ή σαπούνι και τρίψτε τα πιάτα. σε συνεργασία με κυκλική κίνηση Χρησιμοποιήστε τον καλύτερο καθαρισμό που μπορείτε. Γιατί η κυκλική κίνηση θεωρείται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού; Κάθε μέρος είναι καλά κρυμμένο. Και αυτή η κίνηση θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας καθαρισμού. Όταν τελειώσετε, ξεπλύνετε καλά. Ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό ή χρησιμοποιήστε επιπλέον τα χέρια σας. η επιλογή είναι δική σου

Σήμερα, στην αγορά κυκλοφορούν φθηνά υγρά πιάτων και σαπούνια. Υπάρχουν επίσης πολλά αρωματικά προϊόντα στην ίδια κατηγορία. Μερικά κοινά είναι το λεμόνι και το τριαντάφυλλο. Ωστόσο, ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού δεν χρησιμοποιεί υγρά πιάτων με συνθετική γεύση ή παρόμοια χημικά. Η μόνη κατάλληλη λύση για αυτά είναι η μαγειρική σόδα Ναι καλά διαβάσατε. Η μαγειρική σόδα είναι ένας φυσικός καθαριστικός παράγοντας και μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο υγρό σαπούνι πιάτων ή στικ. Η μαγειρική σόδα έχει δύο οφέλη: Πρώτον, βοηθά τους λεκέδες να σπάσουν πιο γρήγορα. και δεύτερον Βοηθά στη μείωση ή την εξάλειψη της μυρωδιάς που παραμένει στο πιάτο φυσικά.

4. Ξεπλύνετε ξανά:

Δεν είναι σαπουνόφουσκα. Δεν θέλετε τα πιάτα σας να κολλήσουν στις φυσαλίδες του πλυντηρίου πιάτων, σωστά; Ξεπλύνετε ξανά Η χρήση του νερού της βρύσης με την κατάλληλη ισχύ κάνει τη δουλειά πολύ πιο ομαλή. Και εξοικονομεί πολύ χρόνο και προσπάθεια ταυτόχρονα. Το ξέβγαλμα είναι το γλάσο που προσθέτει στο επόμενο βήμα. Είναι σημαντικό να ξεπλύνετε καλά. και πρέπει να γίνεται τακτικά και προσεκτικά

όταν πλένεις καλά τα πιάτα Δεν κερδίζετε τίποτα άλλο από το να πλένετε τα πιάτα ως ανταμοιβή. Αυτά τα πιάτα είναι απαλλαγμένα από τις χημικές ουσίες που συνθέτουν τα υγρά πιάτων. Τυχόν υπολειπόμενη μαγειρική σόδα θα ξεπλυθεί επίσης. Το μόνο που μένει είναι μια γυαλιστερή, καθαρή, φρέσκια σχάρα πιάτων που περιμένει να καθαριστεί.

5. Προσαρμογή:

Η εποχή της πανδημίας την καθιστά ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να γίνουν. Ο καθαρισμός είναι αναμφίβολα σημαντικός και πρέπει να γίνει μια καλή σας συνήθεια αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να απολυμάνετε τα χέρια σας και εξίσου σημαντικό να απολυμάνετε τα σκεύη σας. όταν καθαρίζετε το μαχαίρι Θα απαλλαγείτε από όλα τα μικρά βακτήρια. Η αποστείρωση θα τα σκοτώσει όλα. Αυτό σας αφήνει καθαρό και υγιεινό φαγητό για το επόμενο γεύμα σας.

Πώς το καθαρίζεις; Υπάρχουν δύο διαφορετικά βήματα για αυτό. Αν είστε λάτρης όλων των φυσικών μεθόδων Χρησιμοποιήστε έναν κανονικό θερμοσίφωνα. Μεγάλο, τουλάχιστον 171° F. Βυθίστε το πιάτο σας σε αυτό για λίγα λεπτά για τον καλύτερο καθαρισμό. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι. Η διαδικασία καθαρισμού διαρκεί πολύ, αλλά αξίζει το μικρό ποσό των χρημάτων που ξοδέψατε. Ένας άλλος τρόπος είναι να αγοράσετε καθαριστικά του εμπορίου. Χρησιμοποιήστε αυτό το χημικό για να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα πιάτα σας.

διαδικασία καθαρισμού εξοπλισμού

Πρέπει να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να πλένετε τα πιάτα στο χέρι;

χρησιμοποιώντας τα χέρια Χρησιμοποιώντας ένα πλυντήριο δαπέδου
Σχετίζεται με τη μνήμη και μπορεί να μειώσει το επίπεδο άγχους σας. Δεν προκαλεί απώλεια μνήμης ούτε μειώνει το άγχος
Δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις Πολλοί τύποι αλλεργιών μπορούν να αναπτυχθούν.
Ενισχύει συγκεκριμένα το ανοσοποιητικό σας Δεν κάνει το ίδιο.
Αυτή η διαδικασία οδηγεί σε ελάχιστη κατανάλωση νερού. Απαιτείται η σωστή ποσότητα νερού για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας καθαρισμού.
Είναι πολύ λεία στην επιφάνεια του πιάτου. Η επιφάνεια του δοχείου είναι λιγότερο λεία.

Όλοι πρέπει να ακολουθήσουν ένα απλό τελετουργικό. Αυτά είναι για τη διατήρηση καλής υγιεινής και καλής υγείας ταυτόχρονα. Είναι μια διαδικασία πέντε βημάτων—διαχωρίστε (προαιρετικά), ξεπλύνετε, καθαρίστε, επαναλάβετε και ξεπλύνετε. Θα πρέπει να πλένετε τα πιάτα σας πιο συχνά και ναι, να αφήνετε τα πιάτα σας να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο για να βελτιστοποιήσετε αυτά τα πέντε βήματα για σωστές πρακτικές υγιεινής.

Ποιος είναι ένας αποδεκτός τρόπος για να καθαρίσετε τα πράγματα στο νερό;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίσετε τα πράγματα στο νερό. Ένας τρόπος είναι να το καθαρίσετε με σαπούνι και νερό. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Αυτό θα σκοτώσει τα περισσότερα βακτήρια. Εναλλακτικά, βράστε το μείγμα για τουλάχιστον 1 λεπτό και αφήστε το να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πότε πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται οι επιφάνειες;

Μπορείτε να καθαρίσετε τα περισσότερα βακτήρια τρίβοντας με σαπούνι και νερό. Αλλά ορισμένα στελέχη βακτηρίων είναι ανθεκτικά σε αυτό το είδος καθαρισμού. Υπάρχουν επίσης κολοβακτηρίδια κοπράνων που είναι αόρατα με γυμνό μάτι! Γι’ αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε απολυμαντικό κάθε φορά που καθαρίζετε αυτές τις επιφάνειες.

Ποιες είναι οι μέθοδοι για τον καθαρισμό του εξοπλισμού;

Ο τρόπος καθαρισμού του εξοπλισμού είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες εστιατορίων. Για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης και την προστασία του φαγητού που σερβίρεται. Υπάρχουν τρεις κύριοι τρόποι καθαρισμού του εξοπλισμού: απολύμανση, απολύμανση και υγιεινή. Τα απολυμαντικά σκοτώνουν ή σταματούν την αναπαραγωγή οργανισμών που προκαλούν ασθένειες σε μολυσμένες επιφάνειες.

Πότε πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται οι επιφάνειες;

Αυτό μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το τι προσπαθείτε να απολυμάνετε. Η στείρωση είναι η διαδικασία θανάτωσης βακτηρίων και άλλων οργανισμών που προκαλούν ασθένειες. χρησιμοποιώντας ουσίες όπως λευκαντικό χλωρίου ή αλκοόλ Ο καθαρισμός των επιφανειών με απολυμαντικό μεταξύ των ασθενών είναι σημαντικός για την πρόληψη της εξάπλωσης μικροβίων από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *