Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για πώληση οικιακών αντικειμένων στο διαδίκτυο το 2021

Οι διαδικτυακές πλατφόρμες και οι εφαρμογές είναι χρήσιμες όταν θέλετε περισσότεροι πελάτες να αγοράσουν τα προϊόντα σας. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι εκεί έξω που θα σας κάνουν να εκθέσετε περισσότερο. που θα γίνει πώληση Ας ρίξουμε μια ματιά στους καλύτερους ιστότοπους όπου μπορείτε να πουλήσετε προϊόντα και να κερδίσετε περισσότερα.

Οι διαδικτυακές πωλήσεις οικιακών συσκευών ανθούν. Η Amazon και άλλες αγορές όπως το Etsy και το eBay έχουν δει περισσότερους ανθρώπους να πωλούν είδη οικιακής χρήσης.

Εάν ενδιαφέρεστε να πουλάτε είδη οικιακής χρήσης μέσω Διαδικτύου. Ας ξεκινήσουμε δημιουργώντας έναν λογαριασμό πωλητή Amazon. Πρώτα δημιουργήστε έναν λογαριασμό πωλητή Amazon και προσθέστε προϊόντα σε αυτόν. Στη συνέχεια προσθέστε τα προϊόντα σας στη γραμμή αναζήτησης του Amazon και ξεκινήστε! Αν θέλετε να βρείτε κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει οικιακά είδη, αναζητήστε «οικιακά είδη στο διαδίκτυο» στο Amazon, το eBay και το Etsy. Αυτές οι διαδικτυακές πύλες αγορών θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο ταίρι!

Η πώληση ειδών οικιακής χρήσης σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ένας από τους πιο βολικούς τρόπους για να πουλήσετε τα προϊόντα σας. Μια άλλη επιλογή είναι να πουλήσετε σε υπαίθριες αγορές ή μέσω αγγελιών σε τοπικές εφημερίδες ή περιοδικά. Μπορείτε να επισκεφτείτε επώνυμα καταστήματα κοντά στην περιοχή σας και να πουλήσετε τα προϊόντα τους και εκεί.

Οι διαδικτυακοί πωλητές πρέπει να κατανοήσουν τι είδους αγοραστές αναζητούν για να λάβουν τις καλύτερες αποφάσεις για τις πωλήσεις. Το Amazon, για παράδειγμα, είναι ένας ιστότοπος που ειδικεύεται στην πώληση ειδών όπως βιβλία και ηλεκτρονικά είδη. Ακολουθεί τον κύκλο ζωής του προϊόντος. (Προπαραγγελία, ημερομηνία κυκλοφορίας) και έχει πολιτική μη επιστροφής.

πριν δείτε τον ιστότοπο Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένα μέρη χρεώνουν περισσότερο από άλλα. Αυτοί οι εξειδικευμένοι ιστότοποι έχουν περισσότερη επισκεψιμότητα. αλλά πληρώνεις περισσότερα Θα πρέπει να ελέγξετε τους στόχους σας πριν αποφασίσετε για οποιονδήποτε ιστότοπο. Αν θέλετε να πουλάτε γρήγορα, οι μεγάλοι ιστότοποι όπως το Amazon είναι υπέροχοι. Τι γίνεται όμως αν δεν χρειάζεται να περιμένετε και να κάνετε οικονομία στις χρεώσεις; Μπορείτε να επιλέξετε να πουλήσετε σε μικρότερες ποσότητες.

Ακολουθεί μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους για να πουλήσετε τα είδη σπιτιού σας:

 1. Αμαζόνα
 2. eBay
 3. Εύρημα
 4. Shopify
 5. Etsy
 6. Facebook Market
 7. Εφαρμογή Letco
 8. Ρούμπι Λέιν
 9. Εφαρμογή Poshmark
 10. eBid

Μια λεπτομερής επισκόπηση κάθε πλατφόρμας διαδικτυακών πωλήσεων.

Μάθετε τις λεπτομέρειες κάθε αγοράς και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε ηλεκτρονικής πλατφόρμας αγορών και μεταπώλησης.

1. Αμαζόνα

Το Amazon είναι μια τεράστια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να πουλάτε τα προϊόντα σας σε ιδιώτες και εμπόρους λιανικής. Με το Amazon, μπορείτε να προσεγγίσετε πάνω από 300 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως που επισκέπτονται αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να ξεκινήσετε να πουλάτε με μεμονωμένα σχέδια πώλησης καθώς είναι πολύ προσιτά για μικρές επιχειρήσεις. και αναβάθμιση σε επαγγελματικό μόλις ξεκινήσει η επιχείρηση.

Για το πρόγραμμα προσωπικής πώλησης, το amazon σας πληρώνει 0,99 $ ανά προϊόν που πουλάτε. συν το τέλος παραπομπής Αυτή η χρέωση παραπομπής είναι ένα ποσοστό της τιμής χονδρικής συν τα έξοδα αποστολής. Αλλά είναι στο εύρος 8-20% χωρίς φόρους. Για βιντεοπαιχνίδια, ταινίες και βιβλία, θα πληρώσετε επιπλέον 1,80 $ ως τελική χρέωση.

Όταν κάνετε αναβάθμιση για να πουλήσετε περισσότερα από 40 προϊόντα, το Professional Selling Plan είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί από εσάς να πληρώνετε μηνιαία χρέωση 39,99 $ αντί για 99 σεντς ανά είδος.

Πώς να πουλήσετε είδη οικιακής χρήσης στο Amazon

Οι πωλητές της Amazon μπορούν να επιλέξουν από τρεις τύπους πλατφορμών πώλησης: FBA (διαχειριζόμενο από την Amazon), FBM (διαχειριζόμενο από εμπόρους) και μεσαίο πωλητή. Με αυτόν τον τύπο πλατφόρμας πωλήσεων Λαμβάνετε τη δική σας καταχώριση προϊόντων στο Amazon με πλήρη διαχείριση αποθέματος και παρακολούθηση πωλήσεων. Με το Seller Central, διαχειρίζεστε τα δικά σας προϊόντα στο Amazon ενώ εκμεταλλεύεστε ορισμένα από τα οφέλη που σχετίζονται με την πώληση. σε άλλη πλατφόρμα πωλήσεων

 • Επιλέξτε τη θέση σας προσεκτικά: Είναι το Amazon το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε να πουλήσουμε προϊόντα στο διαδίκτυο; Το Amazon δεν είναι η μόνη επιλογή για όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια διαδικτυακή επιχείρηση από το σπίτι. Αλλά ποιες ιδιαιτερότητες πρέπει να ληφθούν υπόψη; Φυσικά, δεν υπάρχουν σταθεροί κανόνες εδώ. Αλλά η σωστή τοποθέτηση θα αυξήσει τις πιθανότητές σας για επιτυχία σε αυτόν τον τομέα.
 • Για να πουλήσετε, χρειάζεστε έναν λογαριασμό πωλητή Amazon. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό πωλητή. Υπάρχει μια συνδρομή 39 $ για λογαριασμούς εμπόρων. (Μπορείτε να ακυρώσετε μετά από 30 ημέρες)
 • Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να πουλήσετε στο Amazon.
 • Οι πωλητές πρέπει να αναφέρουν τα προϊόντα με τη δική τους επωνυμία και όχι τα προϊόντα που κατασκευάζονται από άλλους πωλητές με το δικό τους όνομα.

2. eBay

Το eBay είναι η παλαιότερη διαδικτυακή πλατφόρμα για να πουλάτε τα πράγματά σας. Μπορείτε να πουλήσετε οτιδήποτε στο eBay λιγότερο από το Amazon και να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες. Τα τέλη που χρεώνονται στο eBay εξαρτώνται από την κατηγορία προϊόντων, το μέγεθος, τον αριθμό των κατηγοριών που παραθέτετε. και τέλος αποστολής γενικά Για να ξεκινήσετε να πουλάτε στο eBay, πρέπει να πληρώσετε ένα μη επιστρέψιμο τέλος εισαγωγής. Χρεώσεις για την καταχώριση των προϊόντων σας σε άλλες κατηγορίες και μια προμήθεια τελικής αξίας που είναι ένα ποσοστό (συχνά 10%) της τιμής πώλησής σας συν τα έξοδα αποστολής. Εάν καταχωρίσετε περισσότερα από 50 αντικείμενα σε ένα μήνα, το eBay χρεώνει 0,30 $ ανά επιπλέον αντικείμενο. Ο ιστότοπος σας επιτρέπει επίσης να διαφημίσετε τα προϊόντα σας με επιπλέον χρέωση.

Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για την πώληση ειδών οικιακής χρήσης στο eBay.

Το eBay είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα για αγορές και πωλήσεις αντικειμένων στο διαδίκτυο. Είναι μια ψηφιακή αγορά όπου οι άνθρωποι αγοράζουν και πωλούν μεταχειρισμένα, νέα, συλλεκτικά αντικείμενα, αντίκες και πολλά άλλα.

Εάν είστε όπως οι περισσότεροι πωλητές eBay, αναρωτιέστε ποιες είναι οι καλύτερες στρατηγικές για να πουλήσετε στο eBay. Αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα θα σας δώσει εξαιρετικές στρατηγικές για τις πωλήσεις στο eBay.

Οι πωλητές του eBay μπορούν εύκολα να πουλήσουν στο σπίτι χρησιμοποιώντας αυτές τις 5 συμβουλές. Οι πωλήσεις μέσω Διαδικτύου είναι ένας γρήγορος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα. Και αυτές οι συμβουλές θα βοηθήσουν την καταχώρισή σας να ξεχωρίσει.

Βήμα 1 – Ρυθμίστε τη λίστα σας: Ποιο είναι το κοινό-στόχος σας;

Βήμα 2 – Δημιουργήστε μια σελίδα καταχώρισης που θα προσελκύσει αγοραστές: Γράψτε μια περιγραφή που πωλεί.

Βήμα 3 – Βεβαιωθείτε ότι έχετε άλλα προϊόντα για να αντισταθμίσετε το απόθεμα: Πουλήστε αντικείμενα εκτός από έπιπλα σπιτιού.

Βήμα 4 – Ενεργοποιήστε την προσφορά «Αγοράστε τώρα»: Μην την μπερδεύετε με χαμηλή τιμή.

3. Εύρημα

Το Bonanza είναι ένα διασκεδαστικό και απλό μέρος για να πουλάτε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο. Είναι περήφανοι που είναι η #1 εναλλακτική λύση του eBay για το 2020. Δεν χρειάζεστε συμβόλαιο για να πουλήσετε στο Bonanza και οι καταχωρίσεις είναι εντελώς δωρεάν. Όλες οι χρεώσεις Bonanza βασίζονται στην Τελική Αξία Προσφοράς (FOV). FOV είναι τα χρήματα που σας πληρώνει ο αγοραστής για κάθε αντικείμενο που πωλείται, συν 10 $ σε αποστολή. Για παράδειγμα, εάν το προϊόν σας πωλείται για 30 $ και χρεώνετε τα μεταφορικά. 14 $ αποστολή, το τελικό Η τιμή που χρεώνεται είναι 34 $ (30 $ ανά είδος συν 4 $ για το τμήμα αποστολής άνω των 10 $). Με βάση το FOV σας, η συνολική πληρωμή σας θα είναι 3,5% των 34 $. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους. πριν από την πώληση

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την πώληση ειδών οικιακής χρήσης στο Bonanza.

Το Bonanza είναι μια διαδικτυακή αγορά όπου μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε νέα και μεταχειρισμένα έπιπλα, διακόσμηση σπιτιού, μόδα, ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Για όσους θέλουν να πουλήσουν είδη οικιακής χρήσης online. Οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Δημιουργήστε το απόθεμά σας Καταχωρίστε όλα τα είδη που θέλετε να πουλήσετε και βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να μεταπωληθούν. Επίσης, ορίστε μια τιμή ζητήσεως για κάθε είδος και ορίστε μια προθεσμία για το πότε θα πληρωθείτε για τα προϊόντα σας.

Βήμα 2: Κάντε τη σελίδα καταχώρισής σας ελκυστική με φωτογραφίες και περιγραφές των προϊόντων που πουλάτε. Συμπεριλάβετε μια σύντομη περιγραφή του τι είναι κάθε προϊόν. και οποιεσδήποτε λεπτομέρειες όπως μέγεθος, χρώμα, συνθήκες κ.λπ.

Βήμα 3: Προσθέστε πληροφορίες αποστολής, ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν τι πρέπει να πληρώσουν προτού αγοράσουν οτιδήποτε από τον ιστότοπό σας.

Πώς όμως μπορείτε να κάνετε μια λίστα στο Bonanza; Εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα:

Βήμα 1: Είσοδος Bonanza

Βήμα 2: Ανοίξτε την εφαρμογή

Βήμα 3: Πατήστε το εικονίδιο «Καλάθι αγορών» στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, πατήστε «Προσθήκη στοιχείου» για να δημιουργήσετε ένα νέο στοιχείο για το αντικείμενο σας.

Βήμα 5: Εισαγάγετε τα στοιχεία του προϊόντος σας και επιλέξτε την κατάλληλη κατηγορία.

Βήμα 6: Πατήστε «Δημιουργία λίστας» και, στη συνέχεια, επιλέξτε αν θέλετε να προσφέρετε δωρεάν αποστολή τώρα ή αργότερα. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την τιμή αποστολής που θέλετε και πατήστε “Αποθήκευση”. Τώρα είστε σχεδόν έτοιμοι!

Το Online.jpg πουλά αντικείμενα που σχετίζονται με το σπίτι.

4. Shopify

Το Shopify είναι μια πλατφόρμα all-in-one που σας επιτρέπει να πουλάτε, να προωθείτε και να αποστέλλετε τα προϊόντα σας δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Χρειάζεται μόνο να πληρώσετε μια μηνιαία χρέωση 29 $ για να ξεκινήσετε να πουλάτε στο Shopify. Αυτός ο ιστότοπος είναι δημοφιλής για την εύχρηστη διεπαφή και το χαμηλό αρχικό κόστος. Το Shopify παρέχει στους πωλητές ισχυρά εργαλεία πώλησης, όπως κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα, ιστολόγια και Ιστότοποι Μπορείτε να προσαρμόσετε το κατάστημά σας με εφαρμογές τρίτων που λειτουργούν με το Shopify.

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την πώληση οικιακών προϊόντων στο Shopify.

Αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα θα σας δείξει πώς να πουλάτε τις οικιακές σας συσκευές στο διαδίκτυο στο Shopify.

Αυτός ο οδηγός θα περιγράφει λεπτομερώς τα απλά βήματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να μπείτε στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αφού διαβάσετε αυτό το θέμα Θα μπορείτε εύκολα να πουλάτε τα προϊόντα σας online.

1. Επιλέξτε το όνομα τομέα σας και ασφαλίστε το.

2. Εγκαταστήστε το Shopify στον ιστότοπό σας

3. Δημιουργήστε μια σελίδα προϊόντος για κάθε προϊόν που θέλετε να καταχωρίσετε στον ιστότοπο.

4. Επιλέξτε αν θέλετε να προσθέσετε μια εικόνα στη λίστα σας. ή ανεβάστε όταν είναι έτοιμο

5. Ανεβάστε τα προϊόντα σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο μεταφόρτωσης ενός βήματος του Shopify.

6. Επιλέξτε μια κατηγορία που ταιριάζει στο προϊόν σας.

7. Υπολογίστε το κέρδος που θέλετε να κάνετε ανά πώληση.

8. Αποφασίστε για το περιθώριο κέρδους που θέλετε για την επιχείρησή σας.

9. Επεξεργαστείτε τις σελίδες προϊόντων με πληροφορίες μετοχών και πληροφορίες τιμών.

Ξεκινήστε το μάρκετινγκ της σελίδας σας Shopify τώρα 🙂

5. Etsy

Etsy Σε αντίθεση με τους άλλους ιστότοπους που παραθέσαμε, το Etsy είναι μοναδικό με τα αντικείμενα που μπορείτε να πουλήσετε. Αν θέλετε να πουλήσετε συλλεκτικά αντικείμενα Είτε πρόκειται για χειροτεχνίες, χειροτεχνίες ή αντίκες, το Etsy είναι η τέλεια πλατφόρμα για εσάς. Αυτός ο ιστότοπος έχει καλή επισκεψιμότητα. Εγγυημένη πώληση των προϊόντων σας και εύκολη στη χρήση. Οι χρεώσεις Οι χρεώσεις Etsy είναι απλές και ελάχιστες, 20 σεντς ανά καταχώριση, ισχύουν για τέσσερις μήνες ή μέχρι να πουληθεί το αντικείμενο. όταν κάνετε μια πώληση Θα χρεωθείτε με χρέωση συναλλαγής 5% και προμήθεια διεκπεραίωσης 3% και 25 σεντς, και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να πληρώσετε.

Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για την πώληση αντικειμένων που σχετίζονται με το σπίτι στο Etsy.

Ως πωλητής Etsy, πιθανότατα έχετε πολλά είδη οικιακής χρήσης που θέλετε να πουλήσετε. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να σκεφτείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε.

Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για το πώς να πουλήσετε τις οικιακές σας συσκευές στο διαδίκτυο. από τη διάταξη της ιστοσελίδας Εύρεση προϊόντων προς πώληση Τιμολόγηση των προϊόντων σας και επιλέγοντας την κατάλληλη κατηγορία Αυτό το άρθρο καλύπτει τα πάντα, από το να έχετε ένα κατάστημα Etsy.

Βήμα 1: Επιλέξτε τη θέση σας – Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πουλήσετε τα είδη του σπιτιού σας στο Etsy. Θα πρέπει να επιλέξετε την κατηγορία που πιστεύετε ότι λειτουργεί καλύτερα για τα προϊόντα σας. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναζητήσετε αγοραστές για αυτά τα χειροποίητα κομμάτια και άλλα χειροποίητα αντικείμενα, όπως κεραμικά ή ρούχα.

Βήμα 2: Δημιουργία λίστας – Η υποβολή μιας καταχώρισης Etsy διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και είναι δωρεάν! Μόλις δημιουργηθεί η καταχώρισή σας Η καταχώριση θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης και οι πιθανοί αγοραστές θα μπορούν να δουν και να αγοράσουν τα προϊόντα σας.

Βήμα 3: Προωθήστε την καταχώρισή σας – Μόλις δημιουργήσετε τη λίστα σας. Τώρα ήρθε η ώρα να ενημερώσετε τον κόσμο για αυτά τα ονόματα! Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προωθήσετε την καταχώρισή σας μέσω καμπανιών μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και email.

6. Facebook Market

Το Facebook Market σάς επιτρέπει να έχετε ένα ευρύτερο κοινό στην περιοχή σας. Αλλά λειτουργεί διαφορετικά από όλες τις άλλες πλατφόρμες για αυτόν τον ιστότοπο. Είστε υπεύθυνοι για τη συνάντηση για να επικοινωνήσετε με τους αγοραστές και να παραδώσετε αγαθά ή υπηρεσίες. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τέλη εισαγωγής ή το μερίδιό σας από τις πωλήσεις. Αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν θα προστατεύεστε από απατεώνες. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να χειρίζεστε μόνοι σας όλα τα logistics, όπως η εξυπηρέτηση πελατών και το μάρκετινγκ. Θα πρέπει να μείνετε μακριά από αυτόν τον ιστότοπο.

Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για την πώληση ειδών οικιακής χρήσης στο Facebook Marketplace.

Η δημοσίευση ειδών οικιακής βελτίωσης στο Facebook Marketplace είναι ένας πολύ δημοφιλής τρόπος για να πουλήσετε τα αντικείμενά σας. Αυτό σας βοηθά να προσεγγίσετε ένα μεγαλύτερο κοινό σε σύγκριση με άλλες επιλογές όπως το Etsy ή το eBay.

Αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα είναι για άτομα που θέλουν να πουλήσουν αντικείμενα που σχετίζονται με το σπίτι στο Facebook Marketplace.

Βήμα 1: Ξεκινήστε με τη διαδικασία δημιουργίας της λίστας σας στο Facebook Marketplace.

Βήμα 2: Δημιουργήστε μια ομάδα παρόμοιων αντικειμένων που θέλετε να πουλήσετε στη λίστα.

Βήμα 3: Ανεβάστε μια φωτογραφία και μια γραπτή περιγραφή για το αντικείμενο σας στην καταχώρισή σας.

Βήμα 4: Προσθέστε ένα εύρος τιμών (υψηλό, χαμηλό ή μεσαίο) για κάθε είδος.

Βήμα 5: Προσθέστε την τρέχουσα τοποθεσία σας στην καταχώριση, ώστε οι πελάτες να μπορούν να σας βρουν.

7. Εφαρμογή Letco

Το Letco είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να πουλάτε νέα ή μεταχειρισμένα αντικείμενα σε αγοραστές στην περιοχή σας δημοσιεύοντας φωτογραφίες και τιμές. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί παρόμοια με το Facebook Market, καθώς χειρίζεστε μόνοι σας όλα τα logistics. Για πώληση στην εφαρμογή Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:

 • δημιουργήστε ένα προφίλ
 • Πουλήστε τα προϊόντα σας και επιλέξτε κατηγορία.
 • Δημοσιεύστε φωτογραφίες προϊόντων και τιμές.
 • Δημοσιεύστε και περιμένετε να σας στείλουν μήνυμα οι αγοραστές.

Όταν κάποιος που ενδιαφέρεται για αυτό που πουλάτε βλέπει την ανάρτησή σας. Θα σου στείλουν μήνυμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να συμφωνήσετε για την τιμή και την παράδοση. Η εφαρμογή είναι δωρεάν στη χρήση και μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για την προώθηση της επιχείρησής σας στην περιοχή σας.

8. Ρούμπι Λέιν

Συλλεκτικός χώρος Ruby Lane Αυτός ο ιστότοπος είναι μοναδικός και μπορείτε να πουλάτε μόνο έργα τέχνης, αντίκες και αντίκες. Το κόστος συντήρησης και σέρβις σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ υψηλό. Και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ανακτήσετε αυτά τα κόστη από την πώλησή σας. Ο ιστότοπος χρεώνει τέλος συντήρησης 54 $ και κάτω για πενήντα είδη και χρέωση υπηρεσιών 6,7% της συνολικής αγοράς. Αυτός ο ιστότοπος είναι ο καταλληλότερος εάν η επιχείρησή σας στο εμπόριο αντίκες έχει μεγάλο απόθεμα και πολλές συναλλαγές ολοκληρώνονται μέσα σε ένα μήνα.

9. Εφαρμογή Poshmark

Η Poshmark είναι γνωστή για τα εκλεκτικά της ρούχα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, αλλά μπορείτε επίσης να πουλάτε άλλα είδη μόδας ή πολυτελείας. Για να πουλήσετε στην Poshmark, πρέπει να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία του προϊόντος με την περιγραφή και την τιμή σας. Στη συνέχεια, οι αγοραστές μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα σας στην εφαρμογή. Η Boschmark χρεώνει τους πωλητές 2,95 $ για κάθε πώληση 15 $ και κάτω και 20% για οποιαδήποτε συναλλαγή άνω των 15 $. Κατ’ αποκοπή τιμή 6,49 $ για κάθε κόστος αποστολής που πληρώνει ο πελάτης. Αυτή η εφαρμογή είναι ένα εξαιρετικό σημείο πώλησης για επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη μόδα.

10. πάντα

Το Ebid είναι μια μικρή πλατφόρμα. Ωστόσο, μπορείτε να προσεγγίσετε χρήστες χωρίς να πληρώσετε χρέωση καταχώρισης. Η διεπαφή του ιστότοπου είναι εύκολη στη χρήση. Και δεν χρειάζεται να είστε γνώστες της τεχνολογίας για να μετακινηθείτε. του ιστότοπου και προς πώληση Αυτός ο ιστότοπος έχει χαμηλή επισκεψιμότητα και είναι ο καλύτερος για αντικείμενα από τα οποία δεν χρειάζεται να βιαστείτε να απαλλαγείτε. Αν θέλετε πραγματική και γρήγορη επιχείρηση Μην εμπιστεύεστε μόνο αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να καταχωρίσετε τα προϊόντα σας στο eBid και να τα προωθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Είτε είστε έμπειρος πωλητής στο διαδίκτυο είτε μόλις ξεκινάτε. Σας συνιστούμε να δείτε αυτούς τους ιστότοπους για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. πριν αποφασίσετε για μια συγκεκριμένη τοποθεσία Βεβαιωθείτε ότι οι όροι του ιστότοπου είναι κατάλληλοι για τον τύπο της επιχείρησής σας. Επίσης, είναι καλή ιδέα να κατανοήσετε τις χρεώσεις πριν εγγραφείτε και να τις θεωρήσετε ως τιμή πώλησής σας. για να μη χαθεί η ευκαιρία Ελπίζουμε ότι αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να δημιουργήσετε περισσότερες πωλήσεις.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πουλήσετε στην ηλεκτρονική αγορά:

 1. Συγκρίνετε τις τιμές σας με άλλους πωλητές για να βεβαιωθείτε ότι προσφέρετε την πιο ανταγωνιστική τιμή ή την καλύτερη προσφορά. Αν κάποιος πουλάει το ίδιο προϊόν σε πολύ χαμηλότερη τιμή Πρέπει να ανταγωνίζεστε δίκαια και να κερδίσετε πελάτες. Μπορείτε να κερδίσετε πελάτες με την περιγραφή του προϊόντος σας ή την εξυπηρέτηση μετά την πώληση για να τους κάνετε να αγοράσουν από εσάς.
 2. Επειδή οι επισκέψεις στον ιστότοπο δεν εγγυώνται πωλήσεις. Μάθετε πώς να προσελκύετε το κοινό σας και να προβάλλετε τα προϊόντα σας.
 3. εύκαμπτος Η διαδικτυακή πώληση απαιτεί μερικές φορές να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιείτε τις επιχειρήσεις και να κλείσετε τη συμφωνία.
 4. Καταχωρίστε τα προϊόντα σας σε διαφορετικές πλατφόρμες. Μην βασίζεστε μόνο σε έναν ιστότοπο και πουλάτε σε έναν όταν ο άλλος δεν έχει καλή απόδοση.

Με αυτές τις πληροφορίες και συμβουλές Σίγουρα θα έχετε επιπλέον έσοδα από την πώληση προϊόντων στο διαδίκτυο.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *