Οι καλύτεροι κόφτες κρεμμυδιών (ηλεκτρικοί & χειροκίνητοι) που αξιολογήθηκαν για το 2021

Το μυστικό του νόστιμου φαγητού Εξαρτάται από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται και την καλή προετοιμασία του φαγητού. Φυσικά, πρέπει να ακολουθήσετε τη συνταγή και να κόψετε, να τρίψετε και να ψιλοκόψετε τα υλικά στην εντέλεια. Τα κρεμμύδια δεν πρέπει να παραλείπονται. Αλλά η κοπή του είναι αρκετά δύσκολη. Η χρήση ενός μαχαιριού κάνει τα πράγματα χειρότερα επειδή μπορείτε να κόψετε τα δάχτυλά σας. άσε τα δάκρυα να κυλήσουν

Ακόμα κι αν μπορείτε να τα αντέξετε οικονομικά όλα Αλλά η δουλειά μπορεί να είναι βαρετή και πρέπει να την κάνεις συχνά. ή μειώστε μεγάλες ποσότητες ταυτόχρονα Μην ανησυχείτε, γιατί οι κόφτες κρεμμυδιών βγαίνουν πλέον στην αγορά και σίγουρα κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη. Αντί να γκρινιάζετε στη σκέψη να ψιλοκόψετε κρεμμύδια, Πάντα θα λαχταράς εκείνη τη στιγμή.

Το κόλπο είναι να βρείτε μια καλοφτιαγμένη συσκευή που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους στο σπίτι, μικροί και μεγάλοι. Ο ρυθμιζόμενος κόφτης είναι επίσης ιδανικός για να ψιλοκόψετε την ποσότητα του κρεμμυδιού που θέλετε ανάλογα με το πιάτο που ετοιμάζετε. Λάβετε υπόψη ότι οι κόφτες κρεμμυδιού διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Ορισμένες από αυτές τις συσκευές είναι μηχανικές. ενώ άλλες συσκευές είναι μια ηλεκτρική συσκευή Το πιο σημαντικό, αυτά τα εργαλεία πρέπει να κάνουν τη δουλειά σας εύκολη και διασκεδαστική.

Επιπλέον, ο κόφτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λαχανικά όπως αγγούρια, μήλα, καρότα και μάνγκο, επομένως πρέπει να επιλέξετε το σωστό προϊόν που θα σας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, γιατί σας καλύψαμε με τους ανεκτίμητους καλύτερους κόφτες κρεμμυδιού που θα κρατήσουν τη γεύση του χρόνου. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Τι να ψάξετε σε έναν κόφτη κρεμμυδιών—Οδηγός αγοραστή

Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αγοράζετε έναν κόφτη κρεμμυδιού. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του έχει να κάνει με τη λειτουργικότητα του κόφτη. Τύπος και μέγεθος λεπίδας μέγεθος δοχείου και τη δυνατότητα προσαρμογής του τεμαχιστή σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Υπάρχει μια εξήγηση παρακάτω για να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Εγχειρίδιο εναντίον ηλεκτρικού κόφτη

Οι περισσότεροι κόφτες κρεμμυδιών είναι είτε χειροκίνητοι είτε ηλεκτρικοί. Παρακάτω είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης τους:

χειροκίνητο τύπο

Τα περισσότερα χειροκίνητα ελικόπτερα έρχονται σε δύο διαφορετικά σχέδια. Πρέπει να κουνήσετε το χέρι σας σε μια βάση με λεπίδες ή να χρησιμοποιήσετε μια μανιβέλα για να σπρώξετε την επάνω άκρη του κρεμμυδιού για να ψιλοκόψετε. Τα εγχειρίδια είναι συνήθως φθηνά και τελειώνουν τη δουλειά.Ωστόσο, θα χρησιμοποιήσετε περισσότερη ισχύ σε σύγκριση με τον ηλεκτρικό τύπο.

είδος ηλεκτρικής ενέργειας

ενδιαφέρον είναι Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό κόφτη κρεμμυδιού χρειάζεσαι ρεύμα καθιστώντας έτσι εύκολο στη χρήση με λίγη προσπάθεια Εξασφαλίζει επίσης ασφάλεια κατά τη χρήση του καθώς διασφαλίζει ότι τα χέρια σας δεν θα είναι κοντά στη λεπίδα μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες να τραυματιστείτε.

Εύκολο στον καθαρισμό και γενική συντήρηση.

Το πλύσιμο ενός κόφτη κρεμμυδιού μπορεί μερικές φορές να είναι μια ταραχώδης εργασία με τις λεπίδες να βλάπτουν τα χέρια σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κόφτες μπορούν να αποσυναρμολογηθούν, να καθαριστούν, να στεγνώσουν και να επανασυναρμολογηθούν και άλλες εργασίες μπορεί να είναι χρονοβόρες για να ολοκληρωθούν. Ευτυχώς, υπάρχουν κόφτες, λεπίδες και μπολ που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. που καθαρίζεται εύκολα και εξοικονομεί χρόνο

Επιλέξτε προϊόντα που είναι εύκολο να αποσυναρμολογηθούν και να επανατοποθετηθούν.Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και το πλύσιμο των χεριών είναι εύκολο.

αριθμός και τύπος λεπίδων

Γνωρίζατε ότι τα ελικόπτερα πολλαπλών χρήσεων μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη; Αυτό είναι δυνατό για εσάς καθώς ο κόφτης έρχεται με διαφορετικές λεπίδες που μπορούν να κόψουν μεγάλους κύβους. Μικρά ζάρια, χοντροκομμένα και ψιλοκομμένα Φυσικά, όλα εξαρτώνται από τον αριθμό των άκρων του ελικοπτέρου σας.

Κάθε λεπίδα έχει διαφορετική λειτουργία: ένα μαχαίρι λαχανικών, ένα μαχαίρι κοπής σε κύβους σάς επιτρέπει να κόβετε κύβους και, τέλος, ένας κόφτης σας επιτρέπει να κόβετε κρεμμύδια σε χοντρά, μέτρια ή μικρά κομμάτια. κάνουν την κούραση παρελθόν

Η επιλογή μαχαιριών από ανοξείδωτο χάλυβα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε καθώς δεν θα σκουριάσουν. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα βρεθούν παράγοντες σκουριάς στο νόστιμο φαγητό σας. Και βεβαιωθείτε ότι η συσκευή θα σας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

μέγεθος δοχείου

Το σωστό μέγεθος δοχείου θα ποικίλλει ανάλογα με το πόσα λαχανικά ετοιμάζετε κάθε μέρα. Αυτό θα ποικίλλει ανάλογα με το αν μαγειρεύετε λαχανικά για μια μικρή οικογένεια ή μια μεγάλη ομάδα. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα ελικόπτερο χωρίς κοντέινερ. ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μία από τις επιλογές.

επιπλέον έναντι πλήρους φορτίου

Ορισμένα προϊόντα θα πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις σας. ενώ άλλα προϊόντα Είναι ένα ευέλικτο και πολλαπλών εργασιών προϊόν.Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε έναν κόφτη κρεμμυδιού με συγκεκριμένο χρώμα που ταιριάζει με το χρώμα του πάγκου ή του ντουλαπιού σας.

Η ποιότητα και η αξία είναι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε έναν κόφτη λαχανικών. Επιπλέον, ένα ελικόπτερο πρέπει να σας προσφέρει την καλύτερη αξία και να κάνει όλη τη δουλειά. Μπορεί επίσης να μειώσει τον χρόνο που δαπανάται για το κόψιμο των λαχανικών, το κόψιμο σε κύβους και το σερβίρισμα του φαγητού. Αντί να προσθέτει χρόνο και να γίνεται πρόβλημα για εσάς.

εγγύηση

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν. είναι η εγγύηση του προϊόντος με εγγύηση Μπορείτε να το φροντίσετε εάν έχει καταστραφεί από το κουτί ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Ορισμένα μοντέλα έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα όταν δεν είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθος, το χρώμα ή το προϊόν γενικά.

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για τον κόφτη κουζίνας. ώστε να μπορείτε να το αγοράσετε απευθείας εάν θέλετε να το αντικαταστήσετε.

ασφάλεια

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια αυτών των συσκευών. γιατί η λεπίδα είναι καλά κρυμμένη Επομένως, δεν υπάρχει κίνδυνος κοψίματος και ουλών κατά τη χρήση.Επιπλέον, τα παραγόμενα υλικά δεν είναι επικίνδυνα στη χρήση.

αντοχή

Πριν αρχίσει να χαλάει το κομμένο κρεμμύδι Είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη η ποιότητα παραγωγής για να διασφαλιστεί ότι τα κρεμμύδια διαρκούν περισσότερο. Καλής ποιότητας πλαστικό και ανοξείδωτο χάλυβα είναι στάνταρ που πρέπει να αναζητήσετε, καθώς δεν φοριούνται εύκολα.

7 καλύτεροι κόφτες κρεμμυδιών 2021 (Κριτική)

βιασύνη? Ρίξτε μια ματιά στον κόφτη κρεμμυδιών με τις καλύτερες πωλήσεις της Amazon, ελέγξτε τους συνδέσμους προϊόντων, τις λεπτομέρειες και τις τιμές.

Εάν χρησιμοποιείτε κόφτη λαχανικών Πόσο μακριά θα φτάσετε για να απαλλαγείτε από τα κολλώδη χέρια ή τα υγρά μάτια; Εδώ παρέχουμε τον καλύτερο κόφτη κρεμμυδιού που θα σας γλιτώσει από το άγχος.

1. Μπριζόλα Ninja Food Chopper Espresso 200 Watt – Ο καλύτερος κόφτης κρεμμυδιού με καπάκι

Αυτή η συσκευή κουζίνας είναι μια από τις καλύτερες στην αγορά. Η πλειοψηφία των πελατών επιβεβαίωσε την ευκολία χρήσης, την ανθεκτικότητα και την τέλεια κοπή. Υπάρχουν 200 power pods, που σημαίνει ότι είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Αυτό το μηχάνημα εξοικονομεί χρόνο ψιλοκόβοντας. σε κύβους και ανακατεύουμε μια ποικιλία υλικών για εύκολη προετοιμασία. Η δουλειά σας στο κόψιμο του κρεμμυδιού θα γίνει με ευκολία και ευχαρίστηση.

Η εργονομικά σχεδιασμένη κεφαλή τροφοδοσίας είναι εύκολη και άνετη στη χρήση. Υπάρχει επίσης αντιολισθητική βάση και προστατευτικό εκτόξευσης στον κόφτη για να κρατάτε τα πράγματα οργανωμένα και καθαρά. Το καπάκι της θήκης αποθήκευσης προσθέτει ευκολία, ώστε το φαγητό σας να παραμένει φρέσκο ​​μέχρι να έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσετε.Επιπλέον, τα αφαιρούμενα μέρη πλένονται στο πλυντήριο πιάτων για καθαρισμό χωρίς πίεση.

πλεονέκτημα

 • αντιολισθητική βάση
 • Καπάκι θήκης
 • Η δύναμη μιας εργονομικά σχεδιασμένης κεφαλής
 • εύχρηστος
 • Μεγάλη ισχύς ανάμειξης

αδυναμία

 • Κάποιοι παραπονιούνται ότι είναι κατάλληλο μόνο για μεσαίες κοπές και όχι για συγκεκριμένα μεγέθη.

Δείτε τις προδιαγραφές Ninja Food Chopper Express Chop:

χαρακτηριστικό
χρώμα φλαμουριά
βάρος υλικού 2 λίρες
Μέγεθος προϊόντος 5,75×5,75×10,13 ίντσες
ικανότητα 16 ουγγιές

2. Γνήσιο εγχειρίδιο Vidalia Chopper – Εξαιρετικός κόφτης κρεμμυδιού με αντικαταστάσιμες λεπίδες.

Θέλετε έναν γρήγορο και ασφαλή κόφτη κρεμμυδιού; Η αναζήτησή σας ολοκληρώθηκε επειδή το αυθεντικό Vidalia κάνει ακριβώς αυτό με τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε έναν τεμαχιστή. Είναι αποτελεσματικό γιατί μετατρέπει ένα ολόκληρο κρεμμύδι σε όμορφα δαχτυλίδια ή φέτες μέσα σε δευτερόλεπτα. Παραδόξως, δεν βγήκε χυμός. Είναι σαν μια φρέσκια κοπή στο δέρμα ενός κρεμμυδιού.

Το πλύσιμο είναι επίσης χωρίς πίεση καθώς η συσκευή πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Μετά τη χρήση του πλαστικού κόφτη Βάλτε το στο πλυντήριο πιάτων χωρίς να το ξεκολλήσετε.Ο κόφτης έχει και αντικαταστάσιμες λεπίδες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κόψετε σε φέτες ή σε κύβους δύο φλιτζάνια κρεμμύδια ταυτόχρονα. Έρχεται επίσης με μια δωρεάν λεπίδα ζαριού που απλοποιεί την εργασία με μία γρήγορη κίνηση.

πλεονέκτημα

 • Ο κόφτης έχει αντικαταστάσιμες λεπίδες.
 • Υπάρχει μια δωρεάν λεπίδα ζαριών με τη συσκευασία.
 • Ασφαλές στη χρήση και φιλικό στο πλυντήριο πιάτων.
 • ανθεκτική λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα

αδυναμία

 • Κάποιοι παραπονιούνται ότι σπάει εύκολα.

Δείτε τα βασικά σημεία για το αρχικό εγχειρίδιο Vidalia Chopper:

χαρακτηριστικό
χρώμα πράσινος
βάρος υλικού 1,45 λίβρες
Μέγεθος προϊόντος 11,25×10,5×11,87 ίντσες
έννοια ευκαμψία

3. Κόφτης λαχανικών Fullstar με δοχείο – Καλύτερος χειροκίνητος κόφτης λαχανικών

Χρειάζεστε εναλλάξιμες συσκευές;? Αυτό το ελικόπτερο σας προσφέρει τη λύση. Δεν σας βοηθά μόνο να ψιλοκόψετε τα κρεμμύδια. Αλλά και άλλα λαχανικά.Τέσσερις εναλλάξιμες λεπίδες κάνουν το κόψιμο παιχνιδάκι.

Η συσκευή διαθέτει επίσης δοχείο για την αποθήκευση κρεμμυδιών σε φέτες. Αυτό εξαλείφει την ταλαιπωρία της χρήσης μαχαιριών και σανίδων κοπής. Το ψιλοκομμένο φαγητό μένει μέσα μέχρι να αρχίσετε να μαγειρεύετε. επομένως δεν χρειάζεται ξεχωριστό δοχείο για τη μεταφορά των συστατικών.

Οι ανησυχίες σας για την ασφάλεια έχουν φύγει. Καθώς έχει μαλακή λαβή καλυμμένη με καουτσούκ για βελτίωση της μόχλευσης. ενώ διασφαλίζετε ότι ο τεμαχιστής είναι σταθερός κατά τη χρήση. Η δομή του ελικόπτερου δεν είναι τυχαία. Επειδή συνοδεύεται από λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα που είναι ανθεκτική στη σκουριά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό κάνει το ψιλοκόψιμο, τον τεμαχισμό, τον τεμαχισμό και τον τεμαχισμό φρούτων και λαχανικών πολύ πιο εύκολο. Μην ανησυχείτε για τη βρωμιά στη συσκευή. Γιατί μπορείτε εύκολα να αποσυναρμολογήσετε και να βάλετε στο πλυντήριο πιάτων.

πλεονέκτημα

 • Υπάρχουν τέσσερις εναλλάξιμες λεπίδες.
 • είναι τέλειο
 • αντοχή στη σκουριά
 • Μαλακό κράτημα
 • δεν απαιτείται ηλεκτρικό ρεύμα
 • πλυντήριο πιάτων

αδυναμία

 • Μερικοί άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν είναι δυνατοί.

Δείτε τις προδιαγραφές του Fullstar Vegetable Chopper:

χαρακτηριστικό
βάρος υλικού 2,01 λίρες
Μέγεθος προϊόντος 10,63×4,48×4,72 ίντσες
χρώμα μαύρος

4. Prefden Manual Food Chopper – Πολύ δυνατός κόφτης κρεμμυδιού

Χρειάζεστε ένα καλοσχεδιασμένο και τέλειο εργαλείο κοπής για να λειτουργήσει σωστά; Μην ανησυχείτε, ο κόφτης Preeftons είναι εξοπλισμένος με αιχμηρές λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα που κόβουν και αναμειγνύουν τα συστατικά σε δευτερόλεπτα. Έχει ακόμη και κλασικό σχέδιο με λεπίδες που περιστρέφονται με το χέρι. Αλλά ο κόφτης είναι εύκολο να αποσυναρμολογηθεί και να καθαριστεί εύκολα.

Ισχυρός και ευέλικτος κόφτης τροφίμων Έτσι τα λαχανικά σας θα φροντιστούν. Πρέπει να τα κόψετε σε μικρά κομμάτια και να τα βάλετε σε μπουκιές. Δεν υπάρχουν παράπονα για αυτήν τη συσκευή. Επειδή η λεπίδα αυτής της συσκευής είναι κοφτερή και ψηλή Διαθέτει επίσης άνετο κάλυμμα λαβής, αντιολισθητική βάση, κορδόνι για εύκολο τράβηγμα και μεγάλη λαβή για να κάνετε τη δουλειά σας αποτελεσματικά.

Αυτή η συσκευή είναι συμπαγής και ασφαλής. Ειδικά για μικρές κουζίνες, αυτοκινούμενα, ταξίδια και κάμπινγκ. Επιπλέον, η λεπίδα είναι εντελώς κρυμμένη όταν χρησιμοποιείται για πρόσθετη ασφάλεια. Ξεχάστε τον θόρυβο και τον όγκο που συνεπάγεται η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας αγοράζοντας έναν χειροκίνητο κόφτη Preeftons. Είναι αθόρυβος και χωρίς προβλήματα.

πλεονέκτημα

 • Συμπαγές και ασφαλές στη χρήση
 • Άνετο, ήσυχο και όχι απασχολημένο
 • ισχυρό και ευέλικτο
 • Σχεδιασμένο για το τέλειο κόψιμο
 • εύκολο να καθαριστεί

αδυναμία

 • Η λεπίδα δεν μπορεί να αλλάξει.

Δείτε τις βασικές προδιαγραφές για τον κόφτη χειρός Preftons:

χαρακτηριστικό
χρώμα άσπρο
Μέγεθος προϊόντος 5,12×5,12×3,94 ίντσες
βάρος υλικού 6,7 ουγγιές

5.Fullstar Dicer Mandoline Slicer – Ο καλύτερος all-in-one κόφτης κρεμμυδιών

Αναρωτιέστε για την ασφάλεια σας και της οικογένειάς σας; Μην ανησυχείτε, καθώς το Fullstar Mandoline Slicer διαθέτει προστατευτικά δακτύλων και κόφτες με σπείρωμα και αυλακώσεις ασφαλείας για να σας κρατούν ασφαλείς ενώ χρησιμοποιείτε τον οργανωτή λεπίδων. Η χρήση αυτής της συσκευής θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την περιοχή μαγειρέματος σας τακτοποιημένο. Χωρίς ακαταστασία με αντιολισθητική βάση για ξέγνοιαστη κοπή κρεμμυδιού.

Επιπλέον, αφού ψιλοκόψουμε και κόψουμε σε φέτες Βάλτε τη συσκευή στο πλυντήριο πιάτων για καθαρισμό χωρίς πίεση. Η λειτουργικότητα είναι επίσης πρωταρχικής σημασίας, καθώς αυτή η συσκευή είναι πολυλειτουργική και μπορεί να κόψει και να κόψει σχεδόν οτιδήποτε στην κουζίνα σας. Εύκολη αλλαγή για να αποκτήσετε τον επιθυμητό κιμά. Έρχεται επίσης με ένα μπόνους αποφλοιωτή. αποχυμωτής διαχωριστής αυγών και τεμαχιστής Για να διευκολύνετε τη δουλειά σας κατά το μαγείρεμα.

πλεονέκτημα

 • πολυλειτουργικό
 • ασφαλές στη χρήση
 • βολικός
 • Εύκολο στην αποθήκευση και χρήση.
 • πλυντήριο πιάτων

αδυναμία

 • Οι λεπίδες μπορεί να σπάσουν εάν η συσκευή χειριστείτε απρόσεκτα.

Δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά του Fullstar Mandolin Vegetable Chopper:

χαρακτηριστικό
βάρος υλικού 4,04 λίρες
Μέγεθος προϊόντος 10,8×5,4×9,6 ίντσες
χρώμα μαύρος

6.Μπλόκα φαγητού Briefton Quick Push – Ο καλύτερος κόφτης κρεμμυδιού με λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα.

Είναι ένας καλοσχεδιασμένος κόφτης που κάνει εξαιρετική δουλειά στο να ψιλοκόψει τα κρεμμύδια, τα τυριά, τα φρούτα και τα λαχανικά. Ψιλοκόψτε τα αγαπημένα σας υλικά ομοιόμορφα και σταθερά σε δευτερόλεπτα. Όλα ψιλοκομμένα Αυτό διασφαλίζει ότι ο τεμαχιστής φαγητού δεν είναι ακατάστατος.

Η δυνατότητα φόρτωσης έως και 1,8 λίτρων παρασκευασμένων λαχανικών είναι επίσης απίστευτη. Αυτό διπλασιάζει την ευκολία χρήσης καθώς δεν χρειάζεται να μετακινείτε συχνά τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια σε ξεχωριστό δοχείο. Αυτό διασφαλίζει ότι είναι δυνατή η εκτέλεση πολλαπλών εργασιών. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε άνετα όλα τα έτοιμα λαχανικά στο δοχείο μέχρι να είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε.

πλεονέκτημα

 • Σχεδιασμένο για το τέλειο κόψιμο
 • Διπλή χωρητικότητα δοχείου
 • Αποθηκεύστε βολικά τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια.
 • είναι γρήγορο
 • με λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι

αδυναμία

 • Η εφαρμογή του σε σκληρά δέρματα και ρίζες μπορεί να προκαλέσει βλάβη.

Ελέγξτε τις βασικές προδιαγραφές για BrieftonsQuickPush Μπαλτά φαγητού:

χαρακτηριστικό
Μέγεθος προϊόντος 10,83×5,12×5,31 ίντσες
βάρος υλικού 1,61 λίβρες
χρώμα λευκό/πράσινο

7. Μ. Rigon Chop Food Chopper 2 φλ – Ο καλύτερος κόφτης κρεμμυδιού δεν έχει βάση.

Αν θέλετε να ψιλοκόψετε κρεμμύδια όσο γρήγορα θέλετε, ο κόφτης Kunrikon είναι η σωστή επιλογή. Ψιλοκόψτε μέτρια και λεπτά κρεμμύδια με τη δυνατότητα να φτιάξετε υγιεινές σούπες, πουρέδες, ντιπ, σάλτσες και σάλτσα σε δευτερόλεπτα. με λίγα μόνο τραβήγματα Η δουλειά σας τελείωσε. Εξοικονομήστε χρόνο στην προετοιμασία του φαγητού.

Διαθέτει επίσης αντιολισθητική βάση για ασφάλεια κατά τη χρήση της συσκευής. καθώς η συσκευή πλένεται στο πλυντήριο πιάτων Μην ανησυχείτε λοιπόν για τον καθαρισμό. Θα πρέπει να πλένετε μόνο το καπάκι στο χέρι και να αφήνετε το υπόλοιπο στο πλυντήριο πιάτων. Οι λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα δεν χρειάζεται να ακονιστούν για να διατηρηθεί το ξυράφι αιχμηρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

πλεονέκτημα

 • αντιολισθητική βάση
 • πλυντήριο πιάτων
 • εύκολο να καθαριστεί
 • Πιάστε το κόψιμο γρήγορα και εύκολα.
 • πολύπλευρος

αδυναμία

 • Το πλαστικό υλικό καταστρέφεται εύκολα
χαρακτηριστικό
χρώμα πράσινος
βάρος υλικού 14,1 ουγγιές
Μέγεθος προϊόντος 5,5×5,25×4,25 ίντσες
έννοια ευκαμψία

FAQ

Ε: Πώς χρησιμοποιείτε τον κόφτη κρεμμυδιού;

Το κόψιμο των κρεμμυδιών με τον κόφτη είναι εύκολο χωρίς ειδική εκπαίδευση. Καλό είναι να διαβάσετε το εγχειρίδιο οδηγιών για την ασφάλεια και την αντοχή του προϊόντος.

Ωστόσο, μπορείτε να ακολουθήσετε τα γενικά βήματα που επισημαίνονται παρακάτω:

 • Αρχικά παίρνετε το κρεμμύδι και αφαιρείτε την άκρη της ρίζας.
 • Αφαιρέστε όλες τις άκρες βλαστών και το νεκρό δέρμα.
 • Ξεπλύνετε καλά με σκέτο νερό.
 • Παίρνουμε έναν κόφτη κρεμμυδιού και κόβουμε το κρεμμύδι στα δύο. Τοποθετήστε το ένα στο μεταλλικό σκελετό.
 • Τέλος, κλείνουμε το πάνω μέρος του κόφτη και το σπρώχνουμε ελαφρά προς τα μέσα. Στη συνέχεια ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια.

Ε: Μπορείτε να αποθηκεύσετε το κρεμμύδι αφού το κόψετε;

Ναι, φυσικά μπορείτε αν τα σφραγίσετε ομοιόμορφα σε αεροστεγή σακούλα ή κουτί. Αυτά δεν θα αφήσουν καμία μυρωδιά. Διατηρήστε το στο ψυγείο και θα μείνει φρέσκο ​​περισσότερο.

Onion Slicer Buying Guide and Reviews.jpg

Ε: Πώς ανακατεύετε τα κρεμμύδια;

Προφανώς, χρησιμοποιώντας έναν κόφτη, τα κρεμμύδια μπορούν να αναμειχθούν στο μπλέντερ χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Πρέπει να τα κόψετε σε μικρά κομμάτια για να μην κολλήσουν στο πιάτο. Στη συνέχεια, προσθέστε μια μπουκιά νερό και ανακατέψτε καλά χωρίς να στεγνώσει. Ενεργοποιήστε το μπλέντερ και θα έχετε ένα πολύ λεπτομερές και αναμεμειγμένο σχέδιο.

Ε: Πρέπει τα κρεμμύδια να ψύχονται αφού κοπούν;

Ναι, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των κρεμμυδιών αποθηκεύοντάς τα στο ψυγείο, ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό δεν είναι απαραίτητο. Γιατί στους περισσότερους αρέσει να τα κόβουν φρέσκα.

Ε: Πώς ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια για fajitas;

Χωρίς ταλαιπωρία να ψιλοκόψετε κρεμμύδια για fajitas. Θα πρέπει να κόψετε το κρεμμύδι σε δύο ξεχωριστά μισά, να τα ξεφλουδίσετε και να τοποθετήσετε το μισό από το κρεμμύδι σε ένα ξύλο κοπής. Στη συνέχεια κόψτε το στέλεχος και την άκρη της ρίζας. και μετά περιστρέψτε ελαφρά για να κάνετε μια ακτινωτή τομή.

τελευταία λέξη

Ένας εύχρηστος και πρακτικός κόφτης κρεμμυδιού είναι ένα από τα απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να έχετε στην κουζίνα σας. Ξεχάστε τα παραδοσιακά μαχαίρια. και ανοιχτό σε νέες τεχνικές κοπής με κόφτη κρεμμυδιού Μπορείτε να κόψετε διάφορα λαχανικά εκτός από κρεμμύδια.

Ο καλύτερος κόφτης κρεμμυδιού θα σας λύσει όλα τα προβλήματα τεμαχισμού, ανάμειξης, κοπής και τρίψιμο. Ωστόσο, όταν επιλέγετε, πρέπει να κατανοήσετε τις ανάγκες σας πριν πάρετε μια απόφαση. Ελέγξτε τα βασικά χαρακτηριστικά που επισημαίνονται στον Οδηγό αγοραστή για να φιλτράρετε τις επιλογές.

Ωστόσο, συνιστούμε όλα τα προϊόντα που έχουν εμπιστευτεί παραπάνω με βάση την υψηλή ποιότητα και τα κορυφαία αποτελέσματά τους. διάλεξε λοιπόν κάτι

Τελευταία ενημέρωση στις 27-05-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *