Μπορείτε να κοιμηθείτε σε μονάδα αποθήκευσης;

Αν και μπορείτε να χαλαρώσετε στην αποθήκη μετά από μια δύσκολη μέρα εργασίας. Δεν επιτρέπεται όμως να ζεις σε αυτή την περιοχή. Η παραμονή μέσα ή στην αποθήκευση όλη τη νύχτα μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο τραυματισμού. Θέτετε την εισπρακτική εταιρεία σε κίνδυνο νομικής δράσης.

Οι μονάδες αποθήκευσης ενδέχεται να μην πληρούν τις βασικές νομικές απαιτήσεις για να κατοικεί ένα κτίριο. Τέτοιες απαιτήσεις περιλαμβάνουν:

1. Η ακεραιότητα και η δομή του κτιρίου πρέπει να είναι απαλλαγμένα από παράσιτα, μούχλα και υγρασία.

2. Διαθεσιμότητα φυσικού φωτός

3. Παρέχετε αρκετό κρύο και ζεστό νερό.

4. Σωστός αερισμός

5. Εγκαταστάσεις υγιεινής και αποχέτευσης

Επειδή οι περισσότεροι αποθηκευτικοί χώροι είναι κοντέινερ ή μονόκλινοι. Μπορεί να μην υπάρχουν τουαλέτες, παράθυρα, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και θέρμανση.

Λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να κοιμηθείτε στην αποθήκευση

λόγω του σημερινού υψηλού κόστους ζωής Μπορεί να δελεάσει τους περισσότερους ανθρώπους να αρχίσουν να μένουν στα ντουλάπια τους. Αλλά αυτό είναι άκυρο για τους παρακάτω λόγους.

Είναι απίστευτα ντροπιαστικό.

Το ντουλάπι είναι πολύ ζεστό το καλοκαίρι και πολύ κρύο το χειμώνα. Η έλλειψη φυσικού φωτός σε τέτοια μέρη μπορεί εύκολα να σας προκαλέσει ψυχικό τραύμα και πανικό. Κάτι που τελικά οδηγεί σε κακή υγεία. Ορισμένες αποθήκες ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να περπατήσετε μέχρι αργά το βράδυ.

Δεν θα έχετε πρόσβαση σε βασικές ανέσεις όπως τουαλέτες, ντους, ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, που είναι ακάθαρτα και επιβλαβή για την υγεία. με αυτόν τον τύπο ρύθμισης Δεν θα έχετε μέρος για να φορτίσετε το τηλέφωνό σας και άλλες συσκευές, ειδικά τη νύχτα. Αυτό θα περιορίσει την πρόσβαση στην αλληλογραφία. Εγγράψτε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή βρείτε δουλειά.

μπορεί να σε πιάσουν

Επειδή η εγκατάσταση έχει υψηλά μέτρα ασφαλείας. Η ζωή σε μια αποθήκη μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Οι περισσότερες εγκαταστάσεις διαθέτουν κωδικοποιημένες πόρτες, CCTV, διαχείριση επιτόπου. και άλλος εξοπλισμός Για παράδειγμα, ένας διευθυντής εγκατάστασης μπορεί να κοιτάξει τον κωδικό κλειδιού της πόρτας και να συγκρίνει τον αριθμό των ατόμων που έφυγαν από την πόρτα μετά από ώρες με αυτούς που μπήκαν. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείξετε εάν οι άνθρωποι είναι ακόμα στο κτίριο.

Άλλα σημάδια ότι ζείτε σε αποθηκευτικό χώρο περιλαμβάνουν περίεργους θορύβους, ίχνη στο χιόνι. και μη φυσιολογικές ηλεκτρικές συνδέσεις. Ο ύπνος σε αυτά τα δωμάτια παραβιάζει τη μίσθωση και έχετε αστική ευθύνη.

Μπορείτε να κολλήσετε μέσα

Γιατί οι περισσότερες πόρτες αποθηκευτικών χώρων δεν ανοίγουν από μέσα. Το να ζεις σε ένα δωμάτιο σημαίνει να κρατάς την πόρτα ελαφρώς μισάνοιχτη όταν είσαι μέσα. Αυτό θα τραβήξει την προσοχή των υπαλλήλων του καταστήματος, που μπορεί να νομίζουν ότι το ξεχάσατε. Απενεργοποιήστε τη μονάδα και κλειδώστε την από έξω για να κλειδώσετε μέσα. Αν συμβεί καταστροφή ενώ βρίσκεστε μέσα Δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε και θα οδηγηθείτε στο θάνατό σας.

Το μαγείρεμα στη συσκευή μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο πυρκαγιάς.

Το μαγείρεμα μέσα σε ένα ντουλάπι χρησιμοποιώντας σχάρα ή φούρνο μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Αυτές οι μονάδες δεν διαθέτουν κατάλληλο αερισμό που οδηγεί σε υψηλούς κινδύνους για την υγεία.

Πώς εμποδίζετε τους ενοικιαστές να μένουν στη μονάδα αποθήκευσης σας;

Μπορείτε να περιορίσετε τους ενοικιαστές να ζουν σε μια μονάδα αποθήκευσης.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Οι ενοικιαστές μπορούν να αποτραπούν από τη διαμονή τους στην αποθήκη λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Αυτό μπορεί να γίνει κρατώντας μια εγγραφή της ομιλίας και αναθεωρώντας συχνά τις εγγραφές βίντεο. Μπορείτε να περπατήσετε μέσα από την ιδιοκτησία για να παρατηρήσετε οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα και να πραγματοποιήσετε τακτικές επιθεωρήσεις της μονάδας αποθήκευσης. Η επαγρύπνηση σχετικά με την ιδιοκτησία σας θα αποτρέψει τους ενοικιαστές από το να μείνουν στην αποθήκη.

Αφήστε τους διαχειριστές σας να το προσέξουν.

Είναι σημαντικό να εκπαιδεύσετε τους διευθυντές σας ώστε να διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχουν παράνομες δραστηριότητες μέσα και γύρω τους. το μέρος σου Οι υπάλληλοί σας μπορεί να δουν εικόνες ενοικιαστών που περπατούν στην ιδιοκτησία που θέλουν να ζήσουν στο δωμάτιο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε για ασυνήθιστη δραστηριότητα, όπως ένα καλώδιο επέκτασης συνδεδεμένο σε μια μονάδα που χρησιμοποιείται τη νύχτα.

Φτιάξτε μια κατοικήσιμη μονάδα

Κάντε το δωμάτιό σας άβολα να βρίσκεστε μέσα κλειδώνοντας το μπάνιο. Τοποθετήστε ένα φως αισθητήρα κίνησης. αποσυνδέστε την ηλεκτρική σύνδεση και κλείστε το ζεστό νερό Κάνοντας αυτά τα πράγματα θα αποτρέψει τους ενοικιαστές από το να σκεφτούν να ζήσουν στο ακίνητο.

Να είστε σαφείς στη σύμβαση μίσθωσης.

Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τους ενοικιαστές σας για τις συνέπειες της διαμονής στην αποθήκευσή τους. Αναφέρει ξεκάθαρα στο μίσθωμα ότι είναι παράνομο και απαράδεκτο από όποιον μένει στην περιοχή αυτή. Ενημερώστε τους ενοικιαστές σας ότι είναι παράνομο, συμπεριλαμβανομένης της ύπαρξης καμερών παρακολούθησης δραστηριότητας και ζωής στην αποθήκη. Αυτό θα τους εμποδίσει να προσπαθήσουν να το κάνουν.

Μπορούν τα ντουλάπια να χρησιμοποιηθούν για τέχνες και χειροτεχνίες;

Χρησιμοποιήστε τα ντουλάπια για τέχνες και χειροτεχνίες.

Ναι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα αποθήκευσης για διάφορες χειροτεχνίες.

κεραμικά

Η μονάδα αποθήκευσης σας είναι χρήσιμη για την προσθήκη χώρου για αγγεία. Μπορείτε να περιστρέψετε και να διαμορφώσετε τον πηλό για να δημιουργήσετε κύπελλα, μπολ, κούπες και άλλα δοχεία. για να χωράει άνετα στη μονάδα αποθήκευσης σας. Η χειροτεχνία μπορεί μερικές φορές να είναι ακατάστατη. Επομένως, δεν είναι κατάλληλο να το κάνετε στο σπίτι σας.

Τα ντουλάπια μπορούν να δημιουργήσουν έναν υπέροχο σταθμό κεραμικής για πηλό, περιστρεφόμενους τροχούς και ράφια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει ένα παλιό χαλί κάτω από τον περιστρεφόμενο τροχό για να αποφύγετε τη ζημιά και τη βρωμιά από το να χυθεί πηλό.

για υφαντικές χειροτεχνίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονάδες αποθήκευσης για μικρές υφαντικές χειροτεχνίες που δεν χρειάζονται πολύ χώρο. Παραδείγματα αυτών των δραστηριοτήτων περιλαμβάνουν το πλέξιμο, το κέντημα, το γύψο και το κροσέ. Αν και αυτό το είδος σκάφους δεν απαιτεί πολύ χώρο. Χρειάζεστε όμως ένα μέρος για να αποθηκεύσετε τα υλικά που χρησιμοποιείτε.Ραπτομηχανές, καρούλια κλωστής, καρούλια κλωστής και άλλα εργαλεία καταλαμβάνουν σημαντική θέση στο σπίτι. Το να έχετε ένα καθορισμένο μέρος για να αποθηκεύσετε αυτά τα υλικά και να εργαστείτε από εκεί θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σας.

έπιπλα αναπαραγωγής

Η μετατροπή των παλιών επίπλων σε νέα είναι ένα καλό και ενδιαφέρον χόμπι. Αλλά αυτό το χόμπι καταλαμβάνει πολύ χώρο στο σπίτι σας. Η χρήση του αποθηκευτικού χώρου σας για αυτές τις δραστηριότητες σας δίνει όλο τον χώρο που χρειάζεστε για να αποθηκεύσετε και να εργαστείτε με τα εργαλεία και τα υλικά σας.

συμπέρασμα

Ο ύπνος στην αποθήκη σας δεν είναι μόνο παράνομος. Μπορεί όμως να είναι και επικίνδυνο. Οι μονάδες αποθήκευσης δεν πληρούν τις νομικές απαιτήσεις για λειτουργικό χώρο όπως η σωστή αποχέτευση, το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα και ο φωτισμός. Αλλά αυτή η μονάδα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλες δραστηριότητες, όπως χειροτεχνία και επισκευή επίπλων.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *