Μπορείτε να βάλετε ωμό κρέας σε μια αργή κουζίνα;

Ναι, αν βάλετε ωμό κρέας στο slow cooker. δώστε αρκετό χρόνο και χρησιμοποιήστε μια συνταγή αργής κουζίνας. Θα περιμένατε το κρέας να είναι τέλεια ψημένο. Το slow cooker μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε καταπληκτικά μαγειρευτά. Ωστόσο, οι διαφορετικές περικοπές απαιτούν διαφορετικά στυλ μαγειρέματος για να αναδείξουν την καλύτερη γεύση. Και δεν θα έχουν όλα τα καλύτερα αποτελέσματα στο slow cooker.

Μπορείτε να βάλετε ωμό βόειο κρέας σε μια αργή κουζίνα;

Τι είδους κρέας είναι κατάλληλο για μια συνταγή αργής κουζίνας;

Τα σιγά σιγά είναι ιδανικά για σκληρά κρέατα όπως κότσι, χοιρινό φιλέτο ή ουρά βοδιού.Αυτά τα κρέατα είναι πολύ τρυφερά όταν μαγειρεύονται αργά. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε τα καλύτερα κομμάτια για άλλες συνταγές Μπορείτε να πετάξετε τους τένοντες που έχουν απομείνει στην αργή κουζίνα για ένα χορταστικό, χορταστικό στιφάδο. Μην χρησιμοποιείτε τρυφερά μέρη, όπως στήθη κοτόπουλου, στο slow cooker, γιατί θα κάνουν το δέρμα σκληρό και δυσάρεστο.

Είναι ασφαλές να βάζετε ωμό κρέας στο slow cooker;

Ναι, είναι απολύτως ασφαλές να μαγειρεύετε ωμό κρέας σε αργή κουζίνα. γενικά Όταν μιλάμε για ασφάλεια στη διαδικασία μαγειρέματος Ρωτάμε εάν όλοι οι επιβλαβείς μικροοργανισμοί που υπάρχουν στο ωμό κρέας σκοτώνονται αποτελεσματικά. Η θερμότητα που παράγεται στο slow cooker και ο μεγάλος χρόνος μαγειρέματος αρκούν για να καταστρέψουν τα επιβλαβή μικρόβια στο ωμό κρέας.

Γιατί ορισμένες συνταγές απαιτούν να ροδίσει το κρέας πριν το βάλεις στο slow cooker;

Το να ροδίσει το κρέας πριν το προσθέσετε στο slow cooker προσθέτει υφή και γεύση που δεν μπορούν να επιτευχθούν μόνο στο slow cooker. Εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις και πόση προσπάθεια είστε διατεθειμένοι να καταβάλετε σε αυτό. Μπορείτε σίγουρα να δοκιμάσετε αυτό το επιπλέον βήμα για καλύτερη γεύση. αλλά όχι υποχρεωτικό

Είναι δυνατόν να βάλουμε ωμά λαχανικά και ωμό κρέας σε μια αργή κουζίνα;

Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο να βάζετε όλα τα υλικά σε ένα slow cooker. Αλλά πραγματικά λειτουργεί. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα θρεπτικό γεύμα ανακατεύοντας ωμά λαχανικά με ωμό κρέας στο slow cooker. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι ορισμένα λαχανικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ψηθούν από τα μικρότερα κομμάτια κρέατος. Αυτά τα λαχανικά πρέπει να τοποθετούνται κοντά σε μια πηγή θερμότητας, όπως το κάτω μέρος μιας αργής κουζίνας. Ακολουθώντας την ίδια αρχή, τα άλλα συστατικά θα πρέπει επίσης να στρωματοποιούνται ανάλογα με το χρόνο μαγειρέματος.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μεγαλύτερα κομμάτια κρέατος στο slow cooker;

Θεωρητικά, αρκεί το κρέας να είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει στο slow cooker. μπορεί να μαγειρευτεί εκεί Αλλά αυτό δεν είναι καλή ιδέα. Όσο μεγαλύτερη είναι η κοπή, τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για να ψηθεί. Υπάρχει πάντα μια πιθανότητα η θερμότητα να μην φτάσει στον πυρήνα. Θα σας βλάψει. Αν κόψετε το κρέας σε μικρά κομμάτια μετά το βάζετε στο slow cooker. Το φαγητό σας θα είναι πιο νόστιμο και ασφαλές.

Πόσα υγρά πρέπει να προσθέσω όταν μαγειρεύω το κρέας στο slow cooker;

Η αργή κουζίνα θα διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος της υγρασίας. Όταν προσθέτετε νερό ή ζωμό στο slow cooker Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αρκετά για να καλύψετε τα πάντα. Μη γεμίζετε τη μαγειρίτσα περισσότερο από τα δύο τρίτα ή τα τρία τέταρτα. Η προσθήκη πολλών υγρών όχι μόνο θα κάνει το στιφάδο ή τη σάλτσα σας ήπια. Αλλά δεν είναι επίσης ασφαλές για εσάς. καθώς το μηχάνημα μπορεί να παρουσιάσει δυσλειτουργία.

Η αργή κουζίνα πρέπει να είναι σε χαμηλή φωτιά ή σε δυνατή φωτιά;

Και οι δύο μέθοδοι χαμηλής και υψηλής θερμότητας έχουν διαφορετικούς σκοπούς. Επειδή όμως μιλάμε για αργό μαγείρεμα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία χαμηλής θερμοκρασίας πιο συχνά. Η χαμηλή λειτουργία αναδεικνύει την καλύτερη γεύση για τα περισσότερα πιάτα. Φυσικά, αυτό σημαίνει επίσης ότι το φαγητό θα πάρει περισσότερο χρόνο για να μαγειρευτεί. Σκεφτείτε ότι η υπομονή σας εξαντλείται!

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να μαγειρέψετε αργό;

Ο χρόνος που χρειάζεται για να μαγειρέψετε ένα συγκεκριμένο πιάτο εξαρτάται συχνά από το μοντέλο της αργής κουζίνας που χρησιμοποιείτε. Αλλά αυτός είναι ένας πρόχειρος πίνακας αντικατάστασης. Συμβατό με τυπικές αργές κουζίνες:

κανονικό χρόνο μαγειρέματος Λειτουργία αργής κουζίνας υψηλής θερμοκρασίας Αργή κουζίνα, λειτουργία χαμηλής θερμοκρασίας
15-30 λεπτά 1,5-2,5h 4-8 ώρες
30 λεπτά – 1 ώρα 3-4 ώρες 6-10 ώρες
1-3 ώρες 4-6 ώρες 8-18 ώρες

Συνήθη λάθη κατά τη χρήση αργής κουζίνας

Πριν ξεκινήσετε την πρώτη σας συνταγή αργής κουζίνας. Δείτε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν μαγειρεύουν σε αργή κουζίνα:

1. αδιάλυτος – Αν δεν ξεπαγώσετε το κατεψυγμένο κρέας πριν το προσθέσετε στο slow cooker. Το κρέας μπορεί να μην είναι αρκετά ζεστό για να καταναλωθεί με ασφάλεια. μπορεί να σας κάνει να αρρωστήσετε

2. χρησιμοποιήστε τη λειτουργία θερμότητας – Η λειτουργία Διατήρησης ζεστού δεν θερμαίνει το κρέας αρκετά ώστε να σκοτώσει όλους τους μικροοργανισμούς. Ζεσταίνουμε ομοιόμορφα το φαγητό Για να ξαναζεστάνετε μαγειρεμένο φαγητό, χρησιμοποιήστε τη σόμπα.

3. προσθέστε τα ξερά πράσινα φασόλια – Οι ξηροί καρποί είναι φυσικά τοξικοί και πρέπει να βράζονται. Αντί για πράσινα φασόλια στο slow cooker Μουλιάστε το όλο το βράδυ, βράστε το και μετά προσθέστε το στη συνταγή σας.

4. σηκώνετε συχνά το καπάκι – κάθε φορά που σηκώνετε το καπάκι Θα απελευθερωθεί περισσότερη θερμότητα και ατμός. Επομένως, ελέγχοντας πολλά τρόφιμα Οι χρόνοι κατά το μαγείρεμα θα επιβραδύνουν το φαγητό.

5. Αφήνουμε το φαγητό στα κράκερ να κρυώσει. – Αφαιρέστε το φαγητό αμέσως μετά το μαγείρεμα. Εάν πρέπει να αποθηκεύσετε Διατηρήστε το σε κατάλληλο δοχείο.

6. γέμιση αργής κουζίνας – Το slow cooker δεν μειώνει πολύ τα υγρά. Το υπερβολικό γέμισμα μπορεί να κάνει το φαγητό ήπια γεύση και να προκαλέσει δυσλειτουργία του εξοπλισμού.

7. αφήστε τη πέτσα στο κρέας – Είναι καλύτερο να ψήσετε τη φλούδα του κρέατος στη σχάρα ή να ψήσετε. Στο slow cooker γίνεται λαστιχένιο και δυσάρεστο.

8. Δεν αφαιρεί το λίπος από το κρέας – Το λίπος δεν καίγεται στο slow cooker. Κόψτε το λίπος από το βόειο κρέας αν δεν θέλετε να κολλήσει το λίπος στο στιφάδο ή τη σάλτσα.

9. Κατανάλωση αλκοολούχων ποτών ή γαλακτοκομικών προϊόντων – Το αργό ψήσιμο του γάλακτος μπορεί να προκαλέσει σχίσιμο. Και το αλκοόλ στο slow cooker δεν θα καεί εντελώς. Και τα δύο αυτά μπορούν να δώσουν στο αργομαγειρεμένο φαγητό σας διαφορετική γεύση.

10. προσθέστε περισσότερο τσίλι – Ίσως χρειαστεί να μειώσετε το τσίλι όταν μαγειρεύετε αργά. Όσο περισσότερο ζεσταίνονται οι πιπεριές, τόσο πιο πικάντικο θα είναι το πιάτο.

11. μαγείρεμα θαλασσινών – Τα θαλασσινά συνήθως χρειάζονται πολύ λίγο χρόνο για να μαγειρευτούν. Το αργό μαγείρεμα δεν είναι καλός τρόπος προετοιμασίας θαλασσινών.

12. Προσθέστε ωμά ζυμαρικά ή ρύζι. – αμυλούχα τρόφιμα αργού μαγειρέματος όπως ζυμαρικά ή ρύζι θα κάνει το φαγητό σας πλούσιο

Προσπαθήστε να αποφύγετε αυτά τα λάθη. Και είστε μπροστά από το παιχνίδι αργής κουζίνας!

Αξιοποιήστε στο έπακρο την αργή κουζίνα σας

Αφού καλυφθεί το σφάλμα Ας ρίξουμε μια ματιά στα καλά μέρη αυτού του εύχρηστου hack αργής κουζίνας:

1. Βράζετε χωριστά αμυλούχα τρόφιμα όπως ρύζι και ζυμαρικά. στη συνέχεια ανακατέψτε τη συνταγή αργής κουζίνας στο τέλος.

2. Το γάλα και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα πρέπει να προστίθενται στη συνταγή πολύ αργά για να αποφευχθεί το σχίσιμο.

3. Οι αλκοολούχες σάλτσες πρέπει να παρασκευάζονται χωριστά. Στη συνέχεια, προσθέστε το στο slow cooker για να κάψει το αλκοόλ.

4. Προσθέστε μερικά φρέσκα μυρωδικά και τσίλι στο τέλος για καλύτερη γεύση. Ξυλώδη βότανα, όπως το δεντρολίβανο, μπορούν να προστεθούν νωρίς.

5. Τα λαχανικά με ρίζα χρειάζονται πολύ χρόνο για να μαγειρευτούν και πρέπει να φυλάσσονται στον πάτο. Ομοίως, στο τέλος πρέπει να προστεθούν νεαρά χόρτα.

6. Μπορείτε να προσθέσετε αλεύρι για να πήξει το σάλτσα. καθώς το υγρό δεν θα μειωθεί εύκολα στο slow cooker.

Έχει να κάνει κυρίως με την κατανόηση των χρόνων μαγειρέματος των συστατικών που χρησιμοποιείτε και την προσθήκη τους σε διαφορετικούς χρόνους για καλύτερη υφή και γεύση.

Να αργήσει η φυλακή ή να μην αργήσει η φυλακή;

Συνοψίζοντας, το αργό μαγείρεμα είναι όπως κάθε άλλο μαγείρεμα. Έχει τους δικούς του κανόνες και περιορισμούς. Μπορεί να κάνει κάποιες φόρμουλες να γυαλίζουν και άλλες να θαμπώνουν. Αρκεί να ακολουθείτε αυτούς τους κανόνες και να κατανοείτε τα συστατικά που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να μαγειρέψετε για ευκολία. Μόλις συνηθίσεις το slow cooker. Μπορείτε να πειραματιστείτε και να φτιάξετε μια μαγειρεμένη εκδοχή του αγαπημένου σας πιάτου!

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *