Μπορείτε να βάλετε χαρτόνι στο φούρνο;

Έχετε μπερδευτεί να βάλετε τα αγαπημένα σας κουτιά πίτσας στο φούρνο; μερικά είναι εύκολο να γίνουν αλλά συγχρόνως Κάποιοι έχουν πρόβλημα Σύμφωνα με διάφορες αξιώσεις, το χαρτόνι δεν πρέπει να τοποθετείται στο φούρνο καθώς το χαρτί είναι εύφλεκτο και μπορεί να αναφλεγεί λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του φούρνου.

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση, ενώ τοποθετούσαμε προσεκτικά ένα χαρτόκουτο στο φούρνο ενώ κρυώνει η πίτσα μέσα σε αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση, θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας εδώ. Πριν βάλετε την πίτσα με καπάκι στο φούρνο Διαβάστε αυτό το άρθρο και ξεκαθαρίστε τη σύγχυσή σας.

Δεν συνιστάται αυστηρά να βάλετε χαρτόνι στο φούρνο, αλλά πολλοί άνθρωποι το κάνουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει γιατί το χαρτόνι δεν θα έρθει σε άμεση επαφή με τη θερμότητα όσο η πίτσα είναι τοποθετημένη από πάνω. Αυτή η κάρτα δεν είναι συγκολλημένη για καλό λόγο. Ωστόσο, το χαρτόνι μπορεί να πάρει φωτιά εάν αφεθεί στο φούρνο για πολλή ώρα.

Μπορείτε να βάλετε το καπάκι στο φούρνο;

Είναι ασφαλές να βάλω χαρτόνι στο φούρνο;

Όλοι γνωρίζουμε ότι το χαρτόνι είναι ένα εύφλεκτο προϊόν. Μπορεί να αναφλεγεί από τη θερμότητα Ωστόσο, η έμμεση θερμότητα του κλιβάνου χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αναφλέξει το χαρτόνι από την άμεση επαφή με ανοιχτή φλόγα. Θα πρέπει πάντα να έχουμε υπόψη μας ότι όποιος ισχυρίζεται ότι βάζει χαρτόνι στο φούρνο έχει ιστορικό καπνίσματος στην κουζίνα. Ή κάνοντάς το αυτό προκάλεσε μια τεράστια φωτιά. Ορισμένες εταιρείες πίτσας χρησιμοποιούν επίσης χημικές ουσίες που εμποδίζουν το λίπος στο χαρτόνι τους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει την ανάμειξη της πίτσας σας καθώς ζεσταίνεται. Επομένως, δεν συνιστάται να τοποθετείτε το χάρτινο κουτί στο φούρνο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε χαρτόνι ως βάση;

Το χαρτόνι είναι μια πολύ βολική βάση για πίτσα και άλλα αρτοσκευάσματα. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους το χαρτόνι χρησιμοποιείται ως βάση για το ψήσιμο της πίτσας:

1. Η πίτσα και άλλα αρτοσκευάσματα είναι πολύ εύθραυστα και επιρρεπή στο λύγισμα εάν η βάση είναι ασταθής. Το χαρτόνι στηρίζει την πίτσα και τη βοηθά να διατηρεί το σχήμα της.

2. Παρέχετε υποστήριξη κατά τη μεταφορά τροφίμων. Αυτό διευκολύνει το κράτημα του υλικού και εμποδίζει την κρούστα να αγγίζει τα χέρια.

3. Το χαρτόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για κόφτη πίτσας.

4. Είναι βιοδιασπώμενο υλικό.

Ο παρακάτω πίνακας είναι χρήσιμος για να επιλέξετε τις προτιμήσεις σας ως βάση για τη διατροφή σας.

όνομα οφέλη ευκολία εύρος τιμών
δίσκος πίτσας Κατάλληλο για ψήσιμο ή ζέσταμα πίτσας. έρχονται σε πολλές μορφές τραγανή κρούστα ασφαλές στη χρήση Αποφύγετε τον χειρισμό με γυμνά χέρια όσο είναι ζεστό. να καθαρίσω Φτηνές έως μέτριες.
φύλλο μπισκότων παρέχει λεία επιφάνεια για φαγητό εύκολο στη διαχείριση να καθαρίσω πιο φθηνα
πέτρα πίτσας Η λεπτή υφή κάνει τον πάτο του πιάτου σας πολύ τραγανό. καλύτερη επιλογή πρέπει να καθαριστεί φθηνό έως μεσαίο
φύλλο αλουμινίου κατάλληλο για στερεά τροφή πολύ εύκολο στη χρήση Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση πολλαπλών χρήσεων, επικάλυψη και φαγητό. Δεν απαιτείται καθαρισμός. μιας ΧΡΗΣΗΣ πολύ φθηνό
στο ράφι Το φαγητό ζεσταίνεται γρήγορα όταν ζεσταίνεται από κάθε γωνία. δεν είναι συμβατό με μαλακές τροφές αριθμός

Λόγοι για να μην βάλετε την κάρτα στο φούρνο

Ο λόγος που δεν μπαίνει η κάρτα στο φούρνο είναι απλός.

1. γιατί χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ψηθεί

Το να κλείσετε το καπάκι και να μπείτε απευθείας στο φούρνο δεν είναι καλή ιδέα για εξοικονόμηση χρόνου. αλλά κάνεις το αντίθετο Η τοποθέτηση του φαγητού στο φούρνο με το καπάκι ανοιχτό μειώνει τον χρόνο μαγειρέματος. Αυτό συμβαίνει επειδή το κάτω στρώμα της πίτσας ή των αρτοσκευασμάτων δεν θερμαίνεται σωστά και χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ξαναζεσταθεί.

2. κίνδυνος πυρκαγιάς

Το χαρτόνι έχει ειδική θερμότητα ανάφλεξης 427 βαθμών και η πίτσα ψήνεται στους 425 βαθμούς, όπως μπορούμε να δούμε. Η θερμοκρασία είναι πολύ κοντά Και αν ψήσουμε μια πίτσα για λίγα λεπτά Το κάλυμμα θα αυτοαναφλεγεί.

3. Ευκαιρία ανάμειξης χημικών με φαγητό

Τα χημικά που χρησιμοποιούνται στο κουτί τείνουν να αναμειγνύονται με το φαγητό όταν θερμαίνεται. Μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την υγεία σας.

4. κάρτα καπνού

Η θερμότητα από το φούρνο θα κάνει το χαρτόνι να σιγοκαίει και να βγαίνει καπνός. Αυτοί οι αναθυμιάσεις θα εισχωρήσουν στα τρόφιμα. προκαλώντας περίεργη γεύση και οσμή

Τι να χρησιμοποιήσω για ξαναζέσταμα ή ψήσιμο αντί για χαρτόνι;

Οι λόγοι που αναφέρθηκαν παραπάνω σας καθιστούν σαφές ότι δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε χαρτόκουτο για να ζεστάνετε ή να ψήσετε φαγητό. Τώρα σκεφτόμαστε τι να χρησιμοποιήσουμε ως βάση για πίτσα και άλλα πιάτα. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τη βάση των προϊόντων διατροφής σας.

1. σε ένα τηγάνι πίτσας

Μία από τις καλύτερες επιλογές για το ψήσιμο ή το ζέσταμα πίτσας ή άλλων ειδών διατροφής είναι ένα ταψί για πίτσα.Τα διάτρητα τηγάνια πίτσας είναι πάντα τα καλύτερα. Αυτό θα μετατρέψει το φαγητό σας σε μια τραγανή βάση καθώς επιτρέπει στη θερμότητα να έρθει σε άμεση επαφή με το κάτω στρώμα. Βοηθά επίσης στην αποφυγή διαρροής τροφίμων.

2. σε ένα φύλλο μπισκότων

Μια φθηνότερη επιλογή για τη βάση του πιάτου σας είναι ένα φύλλο μπισκότων. Αυτό δίνει στο φαγητό σας πιο λεία επιφάνεια και καλύτερα αποτελέσματα.

3. Πέτρα πίτσας

Μια πέτρα πίτσας είναι μια βασική επιφάνεια από κεραμικό ή πέτρα. Η πορώδης φύση της πέτρας πίτσας επιτρέπει επαρκή υγρασία από κάτω. και η κρούστα της πίτσας θα είναι τραγανή και τραγανή.

4. σε αλουμινόχαρτο

Μια από τις πιο βολικές βάσεις για πίτσα είναι ένα πιάτο αλουμινίου. Είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Το πλεονέκτημα του αλουμινόχαρτου είναι ότι μπορεί να πεταχτεί μετά τη χρήση. Φτηνό και μπορούμε ακόμα να φάμε εκεί μέσα.

5. απευθείας στο ράφι

όταν φτιάχνεις πίτσα Μπορείτε να το τοποθετήσετε απευθείας στη σχάρα αφού αφαιρέσετε το αλουμινόχαρτο. Χρήσιμα είναι και τα δοχεία που είναι ασφαλή για φούρνο. Οι χρήστες μπορούν να το ρυθμίσουν απευθείας στο ράφι. Μην κάνετε αυτήν την επιλογή εάν το φαγητό σας είναι πολύ λιπαρό ή πολύ μαλακό. Μπορεί να στάζει από το ράφι αφού ζεσταθεί το φαγητό.

στην τελευταία σκέψη Μπορούμε να πούμε ότι είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι θέρμανσης αντί να ζεστάνετε απευθείας το φαγητό στο κουτί. Ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα αναφλεγεί μια πολύ εύφλεκτη κάρτα. και θα πέσουμε κι εμείς στη μεγάλη φωτιά. Είναι ασφαλέστερο να βγάλετε το φαγητό από το κουτί και να το τοποθετήσετε πάνω από την εύχρηστη επιλογή θέρμανσης. Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείτε από πιθανούς κινδύνους και το φαγητό θα είναι νόστιμο.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *