Η Whole Foods δέχεται EBT;

Ναι, η Whole Foods δέχεται κάρτες Electronic Food Stamps (EBT).

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις αμερικανικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Θα πρέπει να ξεκινήσετε τη συζήτηση με μια σύντομη περιγραφή του Whole Foods.

Τι είναι τα Ολόκληρα Τρόφιμα;

Η Whole Foods είναι μια αλυσίδα παντοπωλείων γνωστή για την πώληση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας που δεν περιέχουν συντηρητικά, χρώματα, γεύσεις, γλυκαντικά. και υδρογονωμένα λίπη Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ εξαγοράστηκε από την Amazon και στοχεύει να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα σε προσιτές τιμές. Η αλυσίδα παντοπωλείων έχει 400 φυσικές τοποθεσίες και είναι επίσης διαθέσιμη στο Amazon.

Ας καταλάβουμε τώρα λίγο για τις κάρτες EBT.

Τι είναι τα EBT;

Το EBT σημαίνει ηλεκτρονική μεταφορά παροχών. Είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που επιτρέπει στους συμμετέχοντες στο SNAP (Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Διατροφικής Βοήθειας) να πληρώνουν χρησιμοποιώντας τα προνόμιά τους στο SNAP. Και το υπόλοιπο του λογαριασμού EBT θα μειωθεί κατά το καθορισμένο ποσό. Το EBT χρησιμοποιείται και στις 50 πολιτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Whole Foods δέχεται πληρωμές με κάρτα EBT;

Ναι, η Whole Foods δέχεται πληρωμές με κάρτα EBT σε όλες τις τοποθεσίες. Το SNAP είναι ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα σε εθνικό επίπεδο. και οφέλη Οι κάρτες EBT εφαρμόζονται χρησιμοποιώντας την κάρτα EBT, επομένως όλα τα Whole Foods δέχονται κάρτες EBT για αγορές στο κατάστημα.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόφιμα που έχουν εγκριθεί στο πλαίσιο του προγράμματος κουπόνι τροφίμων. Μόνο τα είδη της λίστας μπορούν να αγοραστούν με κάρτα EBT. Δεν επιτρέπονται όλα τα τρόφιμα. Υπάρχουν ορισμένα τμήματα όπου δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα EBT για πληρωμή.

Καθορίστε τα πεδία όπου οι κάρτες EBT δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληρωμή;

όπως αναφέραμε προηγουμένως Υπάρχουν ορισμένα κανάλια στα οποία δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα EBT για να πληρώσετε. Αυτά τα πεδία παρατίθενται παρακάτω.

1. Τομέας μπύρας

2. Ολόσωμος Τομέας

3. Τομέας ποτών

4. Τμήμα κατοικίδιων ζώων

5. Τμήμα λουλουδιών/λουλουδιών

Αυτά τα τμήματα δεν δέχονται κάρτες EBT, αν και δέχονται κάρτες καταστημάτων.

Καταγράψτε τα τρόφιμα που δεν έχουν εγκριθεί για χρήση της κάρτας EBT;

Δεν επιτρέπεται η αγορά ορισμένων τροφίμων με χρήση της κάρτας EBT.

Αυτά παρατίθενται παρακάτω.

1. Τσιγάρα

2. Αλκοόλ

3. Λαχείο

4. Ιατρική

5. Μπάνιο

6. Τροφές για κατοικίδια

7. Φαγητό που καταναλώνεται στο εστιατόριο

8. Βιταμίνες

9. Ζεστό φαγητό

Ακολουθούν ορισμένα είδη που δεν μπορείτε να αγοράσετε στο Whole Foods, ωστόσο, υπάρχουν εξουσιοδοτημένα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε με τη βοήθεια μιας κάρτας EBT.

Κάρτα EBT για Whole Foods.jpeg

Αναφέρετε εγκεκριμένα προϊόντα που μπορούν να αγοραστούν με κάρτα EBT;

Τα τρόφιμα που μπορούν να αγοραστούν από την Whole Foods με κάρτα EBT εγκρίνονται. μπορεί να παρασκευαστεί και να καταναλωθεί στο σπίτι Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε:

1. Λαχανικά

2. Δημητριακά

3. Φρούτα

4. Ψωμί

5. Γαλακτοκομικά προϊόντα

6. Κρέας, ψάρι και πουλερικά

7. Οι σπόροι των φυτών μπορούν να φυτευτούν για την παραγωγή τροφής στο νοικοκυριό.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου EBT για να ψωνίσω στο Whole Foods;

Οι κάρτες EBT λειτουργούν ακριβώς όπως οι χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες. Κατά την πληρωμή, σύρετε την κάρτα EBT στη συσκευή ανάγνωσης καρτών και πληκτρολογήστε το PIN σας. Το κόστος της αγοράς θα αφαιρεθεί από το υπόλοιπο της κάρτας σας EBT.

Εάν το υπόλοιπο της κάρτας σας δεν επαρκεί για να καλύψει το κόστος της αγοράς Μπορείτε να επιλέξετε έναν συνδυασμό καρτών EBT και άλλων τρόπων πληρωμής. Το επιπλέον ποσό μπορεί να καταβληθεί σε μετρητά ή με άλλη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξετε το υπόλοιπο της κάρτας EBT πριν πάτε στο κατάστημα.

Πώς μπορώ να ελέγξω το υπόλοιπο της κάρτας μου EBT;

Εάν θέλετε να ελέγξετε το υπόλοιπο της κάρτας EBT πριν πάτε στο κατάστημα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

ΕΓΩ) Επίσκεψη σε ΑΤΜ δεύτερη φορά) γραμμή εξυπηρέτησης πελατών
Μπορείτε να ελέγξετε το υπόλοιπο της κάρτας σας EBT σε ένα ATM, όπως ακριβώς μπορείτε να ελέγξετε το υπόλοιπο της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας. Πρέπει να περάσετε την κάρτα σας μέσω μιας συσκευής ανάγνωσης καρτών σε ένα ΑΤΜ για να λάβετε συγκεκριμένες πληροφορίες για την κάρτα. Ο δεύτερος τρόπος για να ελέγξετε το υπόλοιπο της κάρτας σας EBT είναι να καλέσετε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών EBT της πολιτείας σας και να ρωτήσετε για το υπόλοιπο της κάρτας σας EBT.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου EBT για να ψωνίσω ηλεκτρονικά στο Whole Foods;

Όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα EBT για να ψωνίσετε στο διαδίκτυο από το Whole Foods. Επίσης, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγγελίες παραλαβής ή παράδοσης στις περισσότερες τοποθεσίες της Whole Foods, αν και η κάρτα δεν επιτρέπεται από την Whole Foods. για να ψωνίσετε στο διαδίκτυο, αλλά σε πολλά Whole Τα προϊόντα τροφίμων είναι διαθέσιμα μέσω των προγραμμάτων παράδοσης Amazon Grocery, Amazon Fresh και Amazon Pantry.

Πρέπει να δείτε εάν η τοποθεσία σας είναι κατάλληλη για παράδοση. Μπορείτε να εγγραφείτε μέσω amazon και να εγγραφείτε μέσω amazon.

Μόνο οι κάτοικοι των τοποθεσιών που συμμετέχουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια κάρτα EBT για να πληρώσουν στο Amazon.com.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στον ιστότοπο της Amazon και να επιλέξετε όλα τα προϊόντα Whole Foods που θέλετε. Προσθέστε αυτά τα στοιχεία στο καλάθι σας και επιλέξτε την κάρτα SNAP EBT ως τρόπο πληρωμής στο ταμείο. Εάν χρησιμοποιείτε έγκυρη κάρτα EBT και έχετε επαρκές υπόλοιπο Μπορείτε να πληρώσετε χωρίς προβλήματα.

Ακολουθούν οι προϋποθέσεις για τη χρήση της κάρτας SNAP EBT ως τρόπο πληρωμής για αγορές Whole Foods στο Amazon.com-

1. Προσθέστε την κάρτα SNAP EBT ως έγκυρη μέθοδο πληρωμής.

2. Το προϊόν πρέπει να πωλείται στο Amazon.com.

3. Οι ταχυδρομικοί κώδικες είναι απαραίτητοι για να είναι επιλέξιμοι για παράδοση.

4. Η κάρτα πρέπει να έχει επαρκές υπόλοιπο για την αγορά.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *