Η πιο προσιτή και η καλύτερη ψησταριά αερίου κάτω από 300 $ το 2021 (Κριτικές και συμβουλές)

Όλοι θέλουμε να τρώμε τέλειο και νόστιμο φαγητό τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού και τα πικνίκ. με άρωμα ψητού χάμπουργκερ Χωρίς αμφιβολία, ο καθένας μας θα είναι ανυπόμονος και ξέφρενος. σε εξαιρετική μαγειρική Χρειάζεστε μια ψησταριά αερίου κάτω των 300 $. Το Old δεν λειτουργεί καλά όταν πρόκειται να διασκεδάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας. Θέλετε μια σχάρα που να μπορεί να μαγειρεύει γρήγορα και τέλεια το φαγητό που θέλετε.

Υπάρχουν τόσες πολλές ψησταριές υγραερίου στην αγορά που έχουμε μπερδευτεί σχετικά με το ποια είναι κατάλληλη για τις ανάγκες μας. Έχουμε τις χαμηλότερες τιμές για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε τι να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε τη δική σας ψησταριά. Πάρτε το χρόνο σας και διαβάστε το άρθρο για να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μια ψησταριά αερίου κάτω των 300 $

Πότε να αγοράσετε μια σχάρα Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων θα σας διευκολύνει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και το στυλ σας.

χώρο μαγειρέματος

Αν μαγειρέψετε μια μεγάλη παρτίδα Θα πρέπει να επιλέξετε μια σχάρα με τον μεγαλύτερο χώρο μαγειρέματος. Θα πρέπει τουλάχιστον να προσέχετε την ποσότητα του φαγητού που θέλετε να μαγειρέψετε. Για παράδειγμα, εάν μαγειρεύετε ένα παϊδάκι 20 ιντσών, τουλάχιστον η σχάρα σας θα πρέπει να χωράει αυτό το παϊδάκι.

Υλικό και πάχος σχάρας σχάρας

Το πιο κοινό υλικό που χρησιμοποιείται σε ψησταριές υψηλής ποιότητας είναι ο ανοξείδωτος χάλυβας. με τέτοιο υλικό Δεν μπορείτε να περιμένετε να σπάσει η σχάρα σας. Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη το πάχος της ψησταριάς. Όσο πιο παχύ είναι το κόσκινο, τόσο περισσότερο Όσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα. Λόγω του χοντρού κόσκινου μπορεί να αντέξει τη βαριά χρήση χωρίς δομικά προβλήματα. Είναι επίσης γνωστό ότι διατηρεί τη θερμότητα για μια ισορροπημένη εμπειρία μαγειρέματος. Επομένως, θα πρέπει να είστε πολύ επιμελείς όταν ψάχνετε για μια ψησταριά που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

καυστήρας

Η απόδοση της ψησταριάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ψησταριάς. Όλοι θέλουν έναν καυστήρα κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. για ασφάλεια ακόμα και μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε μια μοντέρνα ψησταριά. Επειδή χρησιμοποιούν καυστήρες μεταφοράς μαζί με καυστήρες υπερύθρων. Με τέτοιο συνδυασμό Θα είστε σίγουροι για καλύτερο έλεγχο της θερμότητας. Έτσι το φαγητό σας θα βγει ακριβώς όπως το θέλετε.

επιβραδυντικά φλόγας

Αφού επιθεωρήσετε την περιοχή μαγειρέματος και τον καυστήρα. Αποδεικνύεται ότι είναι μια συσκευή ελέγχου φλόγας. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της πλήρους σειράς γκριλ στην αγορά. Αλλά είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό γιατί σταματά να στάζει στους καυστήρες και το γράσο, μειώνοντας τις εκρήξεις.Για αυτό, η σχάρα είναι ασφαλής στη χρήση. Εκτός αυτού, εξασφαλίζει επίσης συνοχή ενώ μαγειρεύετε.

με αυτό το χαρακτηριστικό Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φωτιά που καίει έξω από το φαγητό. αφήνοντας το κέντρο να κρυώσει Για πυροτεχνήματα Εξετάστε τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Θα πρέπει να είναι ανθεκτικό στη διάβρωση, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για δεκαετίες.

διακοσμητικά

Αυτές οι ψησταριές συνήθως συνοδεύονται από ένα ή περισσότερα αξεσουάρ για να διευκολύνουν τη δουλειά σας. Για παράδειγμα, ο πλαϊνός καυστήρας σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία όταν χρησιμοποιείτε τη σχάρα. Ορισμένα μοντέλα έχουν ράφια, επομένως υπάρχει ένα μέρος για να τοποθετήσετε τα πράγματα και ένα πάτωμα όταν χρειάζεται μαγείρεμα.

Γκριλ και κουκούλα

Αυτά τα εξαρτήματα της ψησταριάς σας πρέπει να είναι κορυφαίας ποιότητας. Οι περισσότερες ψησταριές είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο. Και τα δύο αυτά υλικά είναι καλά επειδή είναι μη διαβρωτικά. Επομένως, δεν μπορεί να αρχίσει να επιδεινώνεται πρόωρα.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι αυτά τα στοιχεία είναι πλήρως συγκολλημένα για να παραμένουν μαζί. Η διπλή επένδυση στον απορροφητήρα είναι υπέροχη καθώς διατηρεί τη θερμότητα μέσα στη σχάρα για καλύτερη εμπειρία μαγειρέματος.

σύστημα ανάφλεξης

Η μέθοδος ανάφλεξης για τη σχάρα καθορίζεται στις προδιαγραφές. Αγοράστε ένα που έχει ένα κουμπί έναρξης, ώστε να μπορείτε να προθερμάνετε γρήγορα τη σχάρα και να την ετοιμάσετε για χρήση.

εύκολο να κουβαληθεί

Αν σας αρέσουν οι εκδρομές κάμπινγκ η φορητότητα είναι το κλειδί Γιατί θα θέλεις να το πάρεις μαζί σου. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε ένα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αρκετή ισχύ μαγειρέματος με επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως μικρότερο βάρος ή καλύτερους τροχούς. ενώ το κάνει Δεν θα έχετε πρόκληση να το έχετε μαζί σας.

επίπεδο BTU

Η βαθμολογία BTU της ψησταριάς σας υποδεικνύει πόσο γρήγορα θα ψηθεί το κρέας όταν τοποθετηθεί στην επιφάνειά του. Σημειώστε ότι οι υψηλότεροι αριθμοί BTU δεν αντιστοιχούν απαραίτητα σε ταχύτερους χρόνους μαγειρέματος.

Το πόσο γρήγορα θα συναντήσετε έναν σεφ εξαρτάται από την περιοχή μαγειρέματος. Αφού θερμανθεί η περιοχή και η βαθμολογία σας BTU, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της συνολικής περιοχής μαγειρέματος και της βαθμολογίας BTU για καλύτερα αποτελέσματα. Το σταθερό επίπεδο ροής θερμότητας είναι περίπου 85.

Τύπος καυσίμου

Τα δύο καύσιμα για την καύση μιας ψησταριάς αερίου είναι το προπάνιο και το φυσικό αέριο.Οι περισσότερες ψησταριές σήμερα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν και τα δύο. Αλλά γενικά είναι μια πλήρωση αερίου 20 lb. Θα πρέπει να επιλέξετε μόνο δύο επιλογές αερίου για να σας επιτρέψουν να απολαύσετε το καλύτερο φαγητό.

εγγύηση

Αν έπρεπε να μιλήσω για τον πιο σημαντικό παράγοντα μιας ψησταριάς, θα ήταν 1. Όλοι περιμένουν ότι το προϊόν που αγοράζουν θα υποστηρίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επομένως, είναι απαραίτητο να αγοράσετε ένα προϊόν με εγγύηση. Η ύπαρξη εγγύησης είναι χρήσιμη σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Ως εκ τούτου, στην επιλογή του καλύτερου κόσκινου Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις προσφορές εγγύησης της μάρκας.

τιμή

Πάντα να ζυγίζετε τον προϋπολογισμό σας πριν αγοράσετε μια ψησταριά αερίου. αν όχι Μπορεί να καταλήξετε να αγοράσετε κάτι ακριβό και όχι το καλύτερο. Οι σόμπες αερίου κάτω των 300 $ μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας. Μην βιάζεστε λοιπόν να αγοράσετε κάτι.

Οι 6 κορυφαίες ψησταριές υγραερίου κάτω των 300 $ το 2021 (Κορυφαίες επιλογές)

βιασύνη? Δείτε τις κορυφαίες ψησταριές υγραερίου στο Amazon για κάτω από 300 $. Ελέγξτε τους συνδέσμους προϊόντων, τις προδιαγραφές και τις τιμές.

μεγάλη κριτική

1. Cuisinart CGG-180TS Φορητή Επιτραπέζια Γκριλ υγραερίου Petit Gourmet – Καλύτερη φορητή ψησταριά αερίου

Αυτό το μοντέλο είναι ένα από τα καλύτερα στην αγορά αυτή τη στιγμή. Με ένα ταψί 145 τετραγωνικών ιντσών με κεραμική επίστρωση, θα έχετε αναμφίβολα μια ευρύχωρη επιφάνεια μαγειρέματος. μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα τρόφιμα ταυτόχρονα Θα απολαύσετε επίσης αποτελεσματικότητα και απαγωγή θερμότητας.

Διαθέτει ηλεκτρική ανάφλεξη με περιστροφή στην εκκίνηση, καυστήρα 5500 BTU και ακριβή μετρητή θερμοκρασίας για πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας. Αυτό το μοντέλο είναι συμπαγές. Είναι ιδανικό για μικρά διαμερίσματα, καταστρώματα, κάμπινγκ, μπαλκόνια, πίσω πόρτες κ.λπ. Με καυστήρες από ανοξείδωτο χάλυβα. Θα χρησιμοποιείτε αυτό το μοντέλο για πολλά χρόνια.

Οι πλάκες με κεραμική επίστρωση καθαρίζονται εύκολα. με ενσωματωμένη κλειδαριά καπακιού Έτσι έχετε πάντα ένα ασφαλές καπάκι. Ακόμη πιο απίστευτα είναι τα αντισταθεροποιητικά πόδια και πόδια αλουμινίου που αντιστέκονται στη σκουριά. Τα πόδια είναι αναδιπλούμενα και είναι αρκετά σταθερά και εύκολα μετακινούνται για τη σχάρα όταν χρησιμοποιούνται. Εάν χρειάζεστε ένα μοντέλο που είναι γρήγορο και εύκολο να ρυθμιστεί και να χαλάσει. Αυτή είναι η σωστή επιλογή.

πλεονέκτημα

 • εύκολο να κουβαληθεί
 • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν οπουδήποτε.
 • ανθεκτικά πτυσσόμενα πόδια
 • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και βλάβη
 • επαρκή επιφάνεια μαγειρέματος
 • ακριβής μέτρηση θερμοκρασίας

αδυναμία

 • Το μάνδαλο του καπακιού μπορεί εύκολα να διαλυθεί.

Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά:

Γρήγορες προδιαγραφές
μάρκα μαγειρική τέχνη
Μέγεθος 18,50 x 16,00 x 11,50 ίντσες
βάρος 13 λίρες
μέσω της εξουσίας αέριο προπάνιο
έννοια σίδερο

2. Ψησταριά υγρού προπανίου Weber 54060001 Q2200 – Εξαιρετική ψησταριά αερίου με ηλεκτρική ανάφλεξη

Τα μοντέλα έχουν επιφάνεια μαγειρέματος 200 τετραγωνικών ιντσών, ώστε να μπορείτε να μαγειρέψετε για τέσσερα έως έξι άτομα. ανάλογα με το μέγεθος των συστατικών λόγω του καυστήρα από ανοξείδωτο χάλυβα Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχετε σταθερή θερμοκρασία. Έτσι όλα τα τρόφιμα φθάνουν σε σταθερό και σωστό επίπεδο θερμοκρασίας.

Τα 2 πτυσσόμενα τραπέζια εργασίας είναι πολύ σημαντικά καθώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύετε τρόφιμα και να διαχωρίζετε τα μαγειρεμένα από τα άψητα. Όταν ολοκληρώσετε τη χρήση αυτών των πινάκων, Διπλώστε το προς τα κάτω για να εξοικονομήσετε χώρο σε έναν μικρό χώρο. Ως αποτέλεσμα, η σχάρα είναι τόσο συμπαγής που μπορεί να μεταφερθεί εν κινήσει.

με πλάκες από χυτοσίδηρο με κεραμική επίστρωση Θα διατηρήσετε τη σωστή ποσότητα θερμότητας. Με νάιλον σκελετό ενισχυμένο με γυαλί Η όλη δομή της ψησταριάς αερίου είναι ισχυρή. Αυτό το μοντέλο διαθέτει αφαιρούμενη λαβή για εύκολο καθάρισμα. Το ενσωματωμένο θερμόμετρο σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε στενά τη διαδικασία μαγειρέματος. Σε αντίθεση με άλλες εστίες, αυτή η εστία διαθέτει σχάρα για να διατηρεί το φαγητό ζεστό. Έτσι, παίρνεις ζεστό φαγητό κάθε φορά.

πλεονέκτημα

 • Επαρκείς εγκαταστάσεις μαγειρέματος
 • Παράδοση 12.000 BTU ανά ώρα
 • Μαντεμένια σκεύη με κεραμική επίστρωση
 • Αποτελείται από δύο πτυσσόμενα τραπέζια εργασίας.
 • Ενσωματωμένο θερμόμετρο για στενή παρακολούθηση
 • ηλεκτρονική ανάφλεξη
 • με κάλυμμα από χυτό αλουμίνιο
 • Σόμπα μεγάλης διάρκειας
 • Σταθερή θερμοκρασία μόλις θερμανθεί

αδυναμία

Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά:

Γρήγορες προδιαγραφές
μάρκα Weber
Μέγεθος 25,1 ίντσες x 51,4 ίντσες x 26 ίντσες.
βάρος 42,5 λίρες

3. Char-Broil 463673519 Performance Series 2-Burner Cabinet Liquid Gas Propane Grill – Η σχάρα είναι επικαλυμμένη και με χυτοσίδηρο.

Αυτό το μοντέλο διαθέτει ανθεκτικό καυστήρα από ανοξείδωτο χάλυβα 2 καυστήρων με μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο με κεραμική επίστρωση. Δεν θα συναντήσετε πλέον λεκέδες ή σκουριά. Επομένως, το κόσκινο καθαρίζεται και συντηρείται εύκολα. Αυτό το μοντέλο διαθέτει 2 πτυσσόμενα μεταλλικά ράφια για να παρέχει χώρο για εξοπλισμό ψησίματος και αποθήκευση προετοιμασμένων τροφίμων.

Υπάρχει επίσης ένα εύχρηστο, προσβάσιμο ντουλάπι για αποθήκευση αξεσουάρ και αέριο προπάνιο. Αυτό το μοντέλο διαθέτει ηλεκτρονική ανάφλεξη και έλεγχο κρίσιμης θερμοκρασίας. Είναι εύκολο στη χρήση, οπότε αν είστε νέοι στο ψήσιμο στη σχάρα. Μπορείτε να επιλέξετε αυτήν την έκδοση.

Ο συμπαγής σχεδιασμός του είναι ιδανικός για όσους έχουν περιορισμένο χώρο. Το πιάτο 300 τετραγωνικών ιντσών αυτής της ψησταριάς είναι αρκετά μεγάλο για να μαγειρεύει για τη μικρή σας οικογένεια. Με USF και ανοξείδωτο χάλυβα, είστε σίγουροι για ανθεκτικότητα. Αυτή η σχάρα διαθέτει θερμοστάτη συνδεδεμένο στο καπάκι για πρόσθετο έλεγχο της θερμότητας. όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την έκδοση Η σκουριά και η βρωμιά θα ανήκουν στο παρελθόν. Επειδή η πλάκα είναι επικαλυμμένη με χυτοσίδηρο.

πλεονέκτημα

 • παρέχουν ηλεκτρονική ανάφλεξη
 • Το πλέγμα κάθεται σε τέσσερις τροχούς μελέτης.
 • Μέγεθος 24.000 BTU
 • Συνοδεύεται από κουτί αποθήκευσης
 • Υπάρχει ένα αναδιπλούμενο πλαϊνό ράφι.
 • καπάκι από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Υπάρχει ένας μετρητής θερμοκρασίας συνδεδεμένος στο καπάκι.

αδυναμία

 • Ο χώρος μαγειρέματος είναι αρκετά μικρός.

Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά:

Γρήγορες προδιαγραφές
μάρκα ψησταριά με κάρβουνα
Μέγεθος 24,50 x 42,90 x 44,00 ίντσες
βάρος 82,5 λίρες
έννοια χρώμα

4. Coleman Road Trip 285 φορητή ψησταριά προπανίου

Αν θέλετε μια κομψή ψησταριά υγραερίου. Αυτή η έκδοση είναι για εσάς. Διατίθεται σε πέντε χρώματα Έτσι μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που θέλετε.Το μοντέλο μαγειρέματος 285 τετραγωνικών ιντσών είναι αρκετό για ένα ζευγάρι και μια μικρή οικογένεια. με τρεις ρυθμιζόμενους καυστήρες Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας. Εύκολη εγκατάσταση χάρη στα στιβαρά πόδια και τους τροχούς που αναδιπλώνονται γρήγορα.

Το στιβαρό βοηθητικό τραπέζι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία γευμάτων. Αυτό το μοντέλο χρησιμοποιεί μια καινοτόμο διάταξη ανάφλεξης για να κάνει τη φωτιά πιο ελκυστική. Αυτές οι σχάρες αερίου ταιριάζουν τέλεια. καθιστώντας έτσι τον καθαρισμό εύκολο με τους τροχούς του Δεν θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις. Για να μετακινηθείτε στην επιθυμητή θέση

Με μέγιστη συνολική ισχύ ψησίματος 20.000 BTU, μπορείτε να μαγειρέψετε γρήγορα. Ο ενσωματωμένος σχεδιασμός για ακριβή παρακολούθηση είναι εντυπωσιακός. Υπάρχει μια περιορισμένη εγγύηση 3 ετών για να κρατήσει το ενδιαφέρον των πελατών.

πλεονέκτημα

 • Χαρακτηριστικά εγκατάστασης ανάφλεξης
 • Παρέχει έως και 20.000 BTU ισχύος
 • Υπάρχουν δύο στιβαρά βοηθητικά τραπέζια.
 • Υπάρχουν τρεις ρυθμιζόμενοι καυστήρες.
 • Συνοδεύεται από 3 χρόνια εγγύηση.

αδυναμία

 • Ο κύλινδρος προπανίου δεν περιλαμβάνεται σε αυτό το μοντέλο. αλλά πωλείται χωριστά

Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά:

Γρήγορες προδιαγραφές
μάρκα Κόλμαν
Μέγεθος 30,2 ίντσες x 19,2 ίντσες x 16 ίντσες.
βάρος 48,4 λίβρες

5. Ψησταριά Char-broil Classic 360 υγραερίου προπανίου 3 καυστών – Καλή ψησταριά αερίου με καυστήρα από ανοξείδωτο χάλυβα

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες ψησταριές υγραερίου στην αγορά. Με χώρο μαγειρέματος 30 τετραγωνικών ιντσών, μπορείτε να μαγειρέψετε άνετα για την οικογένειά σας ταυτόχρονα. Πλάκα με κεραμική επίστρωση, έτσι ώστε αυτή η σχάρα αερίου να καθαρίζεται και να συντηρείται εύκολα. Γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη λερωθούν τα πιάτα. με ζεστή σχάρα Έτσι το φαγητό σας παραμένει ζεστό ακόμα και μετά το σερβίρισμα.

με ενσωματωμένους καυστήρες από ανοξείδωτο χάλυβα Θα απολαύσετε υψηλή μαγειρική απόδοση. Η εστία και το καπάκι από χάλυβα με κεραμική επίστρωση θα αντέξουν αναμφίβολα τις καιρικές και καιρικές συνθήκες. Το υπέροχο με αυτό το μοντέλο είναι τα μεταλλικά πλαϊνά ράφια που παρέχουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης και οργάνωσης.

Αυτό το μοντέλο διαθέτει θερμότητα 30.000 BTU και πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη για γρήγορες, αξιόπιστες εκκινήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Σε 2 τροχούς 6″ για εύκολη μετακίνηση και 2 πόδια στήριξης.

πλεονέκτημα

 • πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη
 • Υπάρχει ένας εν σειρά καυστήρας από ανοξείδωτο χάλυβα.
 • Επαρκείς εγκαταστάσεις μαγειρέματος
 • Καπάκι από χάλυβα με κεραμική επίστρωση και σπιρτόκουτο
 • Υπάρχει μια αιωρούμενη θερμαινόμενη ψησταριά.
 • Με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
 • Παρέχει 30.000 BTUs θερμότητας

αδυναμία

 • Ορισμένα εξαρτήματα είναι επιρρεπή στη σκουριά.

Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά:

Γρήγορες προδιαγραφές
μάρκα ψησταριά με κάρβουνα
Μέγεθος 24,40 x 51,20 x 43,50 ίντσες
βάρος 48,5 λίρες
υλικό άλλα αντικείμενα
μέσω της εξουσίας προπάνιο

6. Char-Broil 463377319 Performance 4-Burner Cart Style Liquid Propane Gas Grill – Καλής ποιότητας ψησταριά αερίου 10.000 BTUs

Εάν θέλετε μια ψησταριά αερίου που δεν απαιτεί την πρόκληση του καθαρισμού, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να πάτε. Αυτή η έκδοση είναι μία Γιατί αυτό? Συνοδεύεται από ένα ταψί με κεραμική επίστρωση. Απλώς σκουπίστε με σαπουνόνερο και είστε έτοιμοι. Με 425 τετραγωνικές ίντσες επιφάνειας μαγειρέματος, είναι αναμφίβολα σε θέση να προετοιμάσει γεύματα για 8 άτομα ταυτόχρονα. καλά νέα για αυτήν την έκδοση

Αυτό το μοντέλο συνοδεύεται από πλευρικό καυστήρα με καπάκι. Έτσι, μπορείτε να μαγειρέψετε πρόσθετα από πριν και να τα διατηρήσετε ζεστά μέχρι να ετοιμαστούν οι φίλοι σας. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε τις πλαϊνές εστίες για να ψήσετε συνοδευτικά και λαχανικά. Με λίγα λόγια, αυτό το μοντέλο είναι πολύ ευέλικτο.

Οι καυστήρες εκπέμπουν φλόγες από ψηλά. καθιστά δυνατό το ομοιόμορφο μαγείρεμα του φαγητού Το πιο ευχάριστο από όλα είναι ότι χρησιμοποιεί αξιόπιστη ηλεκτρική ανάφλεξη για ανάφλεξη. Ο δίσκος σε αυτό το μοντέλο είναι αφαιρούμενος για εύκολο καθάρισμα. Αυτό το μοντέλο είναι ανθεκτικό στη σκουριά, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

πλεονέκτημα

 • Χαρακτηριστικά του ταψιού κεραμικής επίστρωσης
 • αξιόπιστη ηλεκτρική ανάφλεξη
 • το μαγείρεμα κάνει το μαγείρεμα
 • Υπάρχει πλευρικός καυστήρας 10.000 BTU.
 • Οι πλάκες είναι αφαιρούμενες και επικαλυμμένες με κεραμικό χυτοσίδηρο.

αδυναμία

 • Παρέχει ασαφείς οδηγίες συναρμολόγησης Επομένως, η συναρμολόγηση είναι αρκετά δύσκολη.

Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά:

Γρήγορες προδιαγραφές
μάρκα ψησταριά με κάρβουνα
Μέγεθος 54,40 x 24,50 x 45,00 ίντσες
βάρος 92,8 λίβρες
μέσω της εξουσίας προπάνιο
υλικά που χρησιμοποιούνται ανοξείδωτο ατσάλι

FAQ

Ε: Είναι το αέριο προπάνιο ασφαλές για τα παιδιά;

Τα παιδιά μπορούν να παραμείνουν ασφαλή κοντά σε μια σχάρα προπανίου, εάν ακολουθήσετε μερικές βασικές απαιτήσεις. Μην αφήσετε τη δεξαμενή προπανίου να την αγγίξει. Αποφύγετε να τοποθετείτε παιχνίδια κοντά σας.

Φθηνή κριτική ψησταριά αερίου.jpg

Ε: Ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές για τη χρήση ψησταριάς προπανίου;

Υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν χρησιμοποιείτε τη σχάρα για να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολη. Αυτές οι συμβουλές παρέχουν κάποιες οδηγίες για το τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μια ψησταριά. Αυτές οι συμβουλές περιλαμβάνουν:

 • Ελέγξτε για διαρροές προπανίου όπως συνιστάται στο εγχειρίδιο του κατασκευαστή πριν ξεκινήσετε το γκριλ.
 • Όταν η δεξαμενή προπανίου είναι άδεια, θα πρέπει να αντικατασταθεί αμέσως.
 • πριν κλείσετε τη σχάρα Βεβαιωθείτε ότι η σχάρα έχει κρυώσει και όλα τα εξαρτήματα της ψησταριάς έχουν απενεργοποιηθεί.
 • Να έχετε πάντα μαζί σας το εγχειρίδιο του κατασκευαστή. Για αναφορά εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. σχετικά με τη σχάρα σας

Ε: Τι συντήρηση απαιτείται για μια σχάρα προπανίου;

Οι σόμπες προπανίου είναι σχετικά εύκολες στη συντήρηση. Η συντήρηση περιλαμβάνει:

 • Θυμηθείτε να καθαρίζετε το περίβλημα της ψησταριάς πριν από κάθε χρήση.
 • Καθαρίστε τον καυστήρα και τη σωλήνωση σύμφωνα με το πρόγραμμα που καθορίζεται στο εγχειρίδιο του κατασκευαστή.
 • Διατηρήστε τις σχάρες μαγειρέματος καθαρές και βεβαιωθείτε ότι τα τούβλα είναι σωστά τοποθετημένα.
 • Ελέγξτε την παροχή καυσίμου για να βεβαιωθείτε ότι είναι επαρκής.

Ε: Ποιο είναι το καλύτερο BTU για ψησταριά αερίου;?

Όταν αγοράζετε μια τυπική ψησταριά μεταφοράς Συνιστούμε 75 έως 100 BTU ανά τετραγωνική ίντσα, αλλά εάν αγοράζετε μια ψησταριά TRU-Infrared, προτείνουμε 50 έως 80 BTU, επομένως είναι στο χέρι σας να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας.

Ε: Πώς φτιάχνετε την τέλεια ψησταριά;

Τα καλύτερα υλικά είναι κατασκευασμένα από χυτοσίδηρο, αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα και εμαγιέ χάλυβα. Το υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν θα σκουριάσουν. Με τον καιρό όμως Θα αρχίσουν να χάνουν τη λάμψη τους. Συνοπτικά, είναι Το γυαλιστερό σας ανοξείδωτο ατσάλι δεν θα είναι πάντα το ίδιο με αυτό που αγοράσατε. Ο χυτοσίδηρος μπορεί να σκουριάσει. αλλά με την κατάλληλη φροντίδα Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ε: Είναι η ψησταριά με κάρβουνα η καλύτερη ψησταριά αερίου;

Το Char-Broil είναι μια δημοφιλής μάρκα για την κατασκευή ψησταριών υγραερίου και καπνιστών. Αν θέλετε κάτι φθηνό Αυτή η μάρκα είναι για εσάς. Έχουν μια εξαιρετική και αποτελεσματική ψησταριά αερίου σε λογική τιμή.

Ε: Ποια είναι τα οφέλη μιας ψησταριάς αερίου κάτω των 300 $;

Αυτές οι ψησταριές αερίου έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι φθηνό. αλλά αποτελεσματικό αντί να αγοράζεις ακριβά πράγματα Μπορείτε να αποφασίσετε να ψωνίσετε για λιγότερα από $ 300. Με αυτό, έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Μαγειρεύει επίσης πιο γρήγορα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές ψησταριές με ξύλο και κάρβουνο, οπότε αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο. Τελικά μαγειρεύουν υγιεινό φαγητό χωρίς τη χρήση λίπους.

Πόσο εύκολο είναι να στήσετε μια ψησταριά υγραερίου για πρώτη φορά;

τελευταία λέξη

Σε κανέναν σε αυτή τη ζωή δεν αρέσει να δουλεύει με κάρβουνα και ξυλόσομπες. γι’ αυτό οι εταιρείες Επομένως, η επιλογή της καλύτερης ψησταριάς αερίου για κάτω από 300 $ θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε. με το κατάλληλο φαγητό Μπορείτε να μαγειρέψετε όλα τα αγαπημένα σας πιάτα ακριβώς σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Η λίστα αυτών των έξι καλύτερων προϊόντων δεν είναι βόλτα στο πάρκο. Πρέπει να κάνουμε ενδελεχή έρευνα. Χρειάζεται χρόνος και τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο. Η επιλογή μας βασίζεται σε κριτικές και αξιολογήσεις πελατών. Εκείνοι με θετικά σχόλια και υψηλές βαθμολογίες είναι οι τελευταίες μας επιλογές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη ψησταριά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας από την παραπάνω λίστα!

Τελευταία ενημέρωση στις 27-05-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *