Αξία παλιοσίδερων πλυντηρίου ρούχων (μερικές τιμές)

Η αξία σκραπ ενός πλυντηρίου εξαρτάται από το βάρος του, την περιεκτικότητα σε μέταλλο και την κατάσταση του πλυντηρίου. Το μέσο πλυντήριο ρούχων θα ζυγίζει μεταξύ 125 και 300 λίβρες στην τιμή της αγοράς σκραπ. Η μέση αξία σκραπ πλυντηρίου είναι περίπου 5-12 $.

Μπορείτε να μεταφέρετε το μηχάνημά σας απευθείας στο ναυπηγείο απορριμμάτων ή να το αποσυναρμολογήσετε για εύκολη μεταφορά. Επιπλέον, ορισμένοι έμποροι σκραπ μπορούν να σας προσφέρουν τη δυνατότητα να μαζέψετε τα σκραπ μόνοι σας.

Τι είναι παλιοσίδερα από πλυντήριο ρούχων;

Τα υπολείμματα πλυντηρίου ρούχων είναι το μέταλλο που απομένει από το πλυντήριο και το στεγνωτήριο σας. Τα παλιοσίδερα συχνά αποστέλλονται σε εργοστάσια σκραπ ή σε εμπόρους παλιοσίδερων. Αυτό θα λιώσει και θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέου εξοπλισμού και ανταλλακτικών για άλλα μηχανήματα. Η τιμή σκραπ πλυντηρίου ποικίλλει ανάλογα με το πού θα το παραλάβετε. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε τη σωστή τιμή είναι να αναζητήσετε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων που παραθέτει τις τιμές κατά βάρος και επωνυμία.

το κόστος των σκραπ του πλυντηρίου

να συνεχίσει όνομα βάρος τιμή
1 καλώδιο ρεύματος πλυντηρίου 0,29 λίβρες 0,25 $ – 0,50 $
2 καλώδιο ρεύματος πλυντηρίου 0,46 λίβρες $0,50 – $0,95
3 σκραπ ηλεκτρικού κινητήρα 12,8 λίβρες 0,7 $ – 0,17 $
4 σχίσιμο σίδερο 136 λίρες 0,04 $
5 σύρματα χαλκού 0,29 λίβρες 0,375 $
6 μονωμένο σύρμα 3,00 $
7 Amco Bronze Scrap $1,60
8 Μαλακά θραύσματα μολύβδου (καθαρό) 0,70 $

Γιατί να πετάξετε το πλυντήριό σας;

Ο κόσμος κινείται προς μια πιο πράσινη προσέγγιση. Εξ ου και η ανάγκη για περιόδους διάθεσης και ανακύκλωσης απορριμμάτων. Οι περισσότερες συσκευές, όπως τα ψυγεία ή οι καταψύκτες, περιέχουν μεγάλη ποσότητα τοξικών συστατικών και χημικών ουσιών.Τα πλυντήρια ρούχων, από την άλλη, δεν περιέχουν τέτοιες επιβλαβείς χημικές ουσίες. Η περιεκτικότητα σε μέταλλο σε ένα πλυντήριο μπορεί να είναι έως και 70 τοις εκατό, επομένως είναι εύκολο να ανακυκλωθεί το πλυντήριο σε σύγκριση με άλλες συσκευές. Επιπλέον, η μεγάλη ποσότητα μετάλλου διασφαλίζει ότι θα έχετε την καλύτερη προσφορά. από τον αντιπρόσωπο σκουπιδιών

Είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογήσετε το πλυντήριο πριν το πάτε στο γκαράζ;

Το αν θα χρειαστεί να αποσυναρμολογήσετε το πλυντήριο πριν το μεταφέρετε στο γκαράζ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Το πιο σημαντικό, εξαρτάται από τα εργαλεία που διαθέτετε και τις δεξιότητες που έχετε. Ωστόσο, οι περισσότεροι απορριμματοφόροι χρεώνουν επιπλέον χρέωση για τα μηχανήματα που απορρίπτουν τα απορρίμματα. Επίσης, είναι πιο εύκολο να μεταφέρετε ένα αποσυναρμολογημένο πλυντήριο παρά να μεταφέρετε ένα συναρμολογημένο. ήδη

Είναι πάντα καλή ιδέα να μιλήσετε με το ξυράφι σας πριν επιχειρήσετε να το αφαιρέσετε. Οι τεχνικοί απόρριψης είναι πρόθυμοι να πληρώσουν επιπλέον για απορριπτόμενα μηχανήματα.

λόγω πολλών παραγόντων που αναφέρονται παρακάτω

1) Αγορά πλυντηρίου ρούχων σε μορφή συναρμολόγησης Οι απορριμματοσυλλέκτες επιβαρύνονται με πρόσθετα έξοδα διάθεσης. Έπρεπε να προσλάβει έναν εργάτη για να αποσυναρμολογήσει τη μηχανή. Αυτή η πρόσθετη δαπάνη θα μειώσει το κέρδος του και θα επηρεάσει τα χρήματα που δίνει.

2) Τα πλυντήρια ρούχων ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές περιέχουν πολλά μέταλλα. Μερικά από αυτά τα μέταλλα είναι σπάνια και πολύ χρήσιμα σε ειδικές παραγωγές. Φυσικά, αυτά τα μέταλλα πωλούνται σε υψηλές τιμές. Μέταλλα όπως το αλουμίνιο είναι πολύ ισχυρά και χρησιμοποιούνται για γενικούς σκοπούς. Ωστόσο, δεν προορίζεται για εξειδικευμένη χρήση. Μέταλλα όπως ο χαλκός χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρικά καλώδια και χρησιμοποιούνται για ειδικές εφαρμογές. Όταν ένας έμπορος σκραπ αγοράζει ένα πλυντήριο ρούχων σε άριστη κατάσταση Πρέπει να υπολογίσει το βάρος διαφόρων μετάλλων. Φυσικά, η αναγραφόμενη τιμή περιλαμβάνει εικασίες. Επομένως, η τιμή θα είναι μικρότερη από ένα αποσυναρμολογημένο πλυντήριο ρούχων.

Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να πουλήσετε το πλυντήριο αποσυναρμολογημένο. Αυτό συμβαίνει επειδή τόσο το κόστος αρμπιτράζ όσο και το κόστος απόρριψης μειώνονται από την τιμή που συνήθως αναφέρεται από τα απορρίμματα.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της απόρριψης των πλυντηρίων ρούχων πριν πάτε στη χωματερή μπορούν να συνοψιστούν στον παρακάτω πίνακα.

Πλεονεκτήματα της Μηχανικής Μειονεκτήματα της απο-μηχανικής
1) Αξία για τα χρήματα από τους εμπόρους σκραπ 1) Απαιτεί ειδικά εργαλεία και τεχνογνωσία
2) Ευκολία μεταφοράς αποσυναρμολογημένων εξαρτημάτων. 2) Επένδυση χρόνου και προσπάθειας στη διαδικασία της εξάλειψης.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πλυντήριο απορριμμάτων σας.

Το να σκάψετε το πλυντήριο είναι πάντα μια καλή ιδέα. Επειδή επωφελείστε από αυτό που βρίσκεται γύρω από το σπίτι σας και δεν προσθέτετε αξία. στη ζωή σου Το εξαγόμενο μέταλλο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή νέου εξοπλισμού.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πλυντήριό σας. Εδώ, καλύπτουμε μερικές συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να αφήσετε το πλυντήριό σας.

τιμή απορριμμάτων πλυντηρίου ρούχων

1) Αφαιρέστε τον κινητήρα.

στην αφαίρεση εξαρτημάτων του πλυντηρίου Ας διαχωρίσουμε τα μέρη. Μπορείτε επίσης να λάβετε επαγγελματική βοήθεια, ωστόσο, μπορεί να είναι ακριβό, ειδικά επειδή τα πλυντήρια ρούχων είναι από τα πιο εύκολα στην απόρριψη.

2) Διαχωρίστε το μέταλλο

Μετά την αποσυναρμολόγηση του μηχανήματος Όλα τα μεταλλικά μέρη πρέπει να τραβηχτούν έξω από το πλυντήριο. Όλα τα εξαγόμενα μέταλλα πρέπει να διευθετηθούν, για παράδειγμα, όλα τα χαλύβδινα μέρη συναρμολογούνται μαζί. επίσης Διαχωρίστε τα διάφορα μέταλλα.Αυτό εξοικονομεί πολύ χρόνο, προσπάθεια και χρήμα στους αντιπροσώπους. Και σας βοηθά επίσης να έχετε καλύτερες προσφορές.

3) Οργανώστε τις προσπάθειές σας.

Τα παραπάνω δύο βήματα μπορεί να είναι αρκετά εκφοβιστικά. Ειδικά αν το κάνεις για πρώτη φορά. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Αφαιρέστε εντελώς το εξωτερικό ή το πλυντήριό σας πριν συνδέσετε τα καλώδια και τα εσωτερικά εξαρτήματα. Με αυτόν τον τρόπο, θα απαλλαγείτε πρώτα από τα απλά μέρη και μετά θα έχετε χώρο να ασχοληθείτε με τα εσωτερικά. μέταλλο ταυτόχρονα με το βήμα απογύμνωσης. δεν χρειάζεται να ξοδέψετε επιπλέον χρόνο σε αυτό το βήμα.

4) Ελέγξτε άλλους πόρους.

Ελέγξτε τους διαδικτυακούς πόρους εάν κολλήσετε σε ένα σημείο. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εγχειρίδιο οδηγιών για να εξοικειωθείτε με τα εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία του υπολογιστή σας.

Εάν γνωρίζετε τον αριθμό μοντέλου του πλυντηρίου σας Μπορείτε να βρείτε άρθρα ή βίντεο στο Διαδίκτυο που θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία αφαίρεσης.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακούς πόρους για να μάθετε για τις τιμές της αγοράς για διάφορα παλιοσίδερα. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε μια δίκαιη τιμή για το ταξινομημένο μέταλλο.

5) Λάβετε επαγγελματική βοήθεια

Μην ντρέπεστε να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Εάν αισθάνεστε κολλημένοι Το να ζητάς βοήθεια είναι καλύτερο από το να σπαταλάς τον χρόνο και την προσπάθειά σου μαθαίνοντας κάτι νέο. Μπορείτε να ρωτήσετε για τις τιμές μετάλλων από τους τοπικούς αντιπροσώπους και ξύστρες.

πού να πουλήσει πλυντήριο παλιοσίδερα

Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν παλιοσίδερα για να βγάλουν χρήματα. Αλλά υπάρχουν πολλά μέρη που βοηθούν στην εύρεση αγοραστών για αυτά τα είδη. Τα καλύτερα μέρη για να πουλήσετε παλιοσίδερα πλυντηρίων ρούχων είναι σε ιστότοπους όπως το Craigslist ή το eBay. Αυτοί οι ιστότοποι είναι χρήσιμοι εάν θέλετε να απαλλαγείτε από παλιοσίδερα και να πληρώνεστε ταυτόχρονα. Υπάρχει επίσης ένα παλιοσίδερο κοντά σας που αγοράζει μέταλλο απευθείας από εσάς.

Εάν έχετε μεταχειρισμένο πλυντήριο ρούχων μην το πετάξεις Μπορείτε να πουλήσετε παλιοσίδερα στον λιανοπωλητή του αντικειμένου.

Εδώ είναι μερικά μέρη όπου μπορείτε να πουλήσετε παλιοσίδερα του πλυντηρίου σας:

1. Προμηθευτές παλιοσίδερων – Αγοράζουν οποιοδήποτε είδος μετάλλου από μεγάλο αριθμό προμηθευτών παλιοσίδερων.

2. Τοπικό Κέντρο Ανακύκλωσης Μετάλλων – Θα πάρουν κάθε είδους παλιοσίδερα και θα σας πληρώσουν ένα μικρό ποσό.

3. Το ναυπηγείο παλιοσίδερων της περιοχής σας – Το τοπικό σας ναυπηγείο παλιοσίδερων θα μεταφέρει κάθε είδους παλιοσίδερα.

4. Βρείτε έναν χώρο υγειονομικής ταφής κοντά σας – Μπορείτε να βρείτε έναν χώρο υγειονομικής ταφής κοντά στο σπίτι ή το γραφείο σας κάνοντας αναζήτηση στο Διαδίκτυο ή ρωτώντας φίλους και μέλη της οικογένειάς τους εάν γνωρίζουν μια τοπική χωματερή.

5. Βρείτε κοντινούς χώρους υγειονομικής ταφής με εντοπιστή διαχείρισης απορριμμάτων. όπου μπορείτε να πουλήσετε υπολείμματα του πλυντηρίου σας

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *